Video: 10 ting dere ikke visste om meg!


11.10.2016, 14:38

Bilderesultat for Subscribe button

Ny video på kanalen min!


05.10.2016, 15:12

Har lagt ut en ny video på YouTubekanalen min <3 Gjerne abonner HER og gi videoen en tommel opp!

Mixed up makeup challenge ft. søstera mi!


30.09.2016, 14:00

Hvordan jeg lagde russekortet mitt!


07.05.2016, 20:03

Har filma når jeg redigerer i Photoshop, og denne videoen der jeg lager russekort var faktisk etterspurt.

Håper dere liker den og vil abonnere på kanalen min HER ♥ Ved 100 abonnenter viser jeg hvordan jeg lager en header.

Trykk på tannhjulet nederst i høyrehjørnet --> Quality --> 1080p for at videoen skal vises best...

I ♥ December


01.12.2015, 17:03

Endelig første desember, og jeg kjenner jeg begynner å glede meg til julaften nå når vi har julekalendere og masse julerelaterte ting skjer. Blant annet juleball, julemartna, julekalendere på tv'en, pepperkaker og mye mer. Jeg filmet faktisk en vlog fra i dag som kommer på kanalen min HER om ikke så lenge også må dere ikke glemme å se sister tag videoen under dette innlegget.

Senere i dag skal jeg på møte med resten av klassen og foreldre om hvor vi skal hen på klassetur til sommeren. Egentlig skulle vi til Barcelona, men det var veldig dyrt så vi ser på andre plasser vi kan dra. Kanskje Kroatia, England eller København.


 


 


 

 

Video 1. des - Sister Tag ♥


01.12.2015, 15:38

Hei! Jeg og Mari lagde en sister tag video for noen uker siden som ligger på kanalen min nå HER, og jeg kommer til å bli litt flinkere til å laste opp videoer nå i desember fram til jul. Det kommer ikke video hver dag som en julekalender fordi det klarer jeg aldri siden det er en del som skjer på kveldene nå og sånt. Men laster opp litt oftere enn før.

Håper dere liker denne videoen ♥

 

Ting jeg har brukt opp - Video


17.11.2015, 15:08

Denne videoen var etterspurt så jeg lagde den, men vet egenltig ikke hvordan man gjør det så ramset bare opp de forskjellige tingene. Og beklager virkelig at lyden er ganske høy på slutten. Skal ikke skje flere ganger..

Håper dere liker den ♥

 

Min YouTube-kanal!


07.11.2015, 15:48

Jeg har bestemt meg for å prøve å være mer aktiv på YouTube siden jeg har hatt kanalen min i over 1 år nå, men ikke postet så mye på den. I helga lagde jeg faktisk 5 videoer og redigerte alle i Adobe Premier som jeg bruker nå. Kan ikke så mye om alle funksjonene og sånt i det, men det er i hvertfall MYE bedre enn movie maker og iMovie til iPaden.

Noen av videoene er etterspurt av lesere, og noen følte jeg bare for å lage. Vil ikke røpe det er for noe videoer, men abonner på kanalen min HER så er det lettere å finne den til senere. Har du sett videoen jeg la ut dene uka der jeg gir dere mine beste tips til å øve til prøve? Du finner den HER. Hvis jeg rekker så skal jeg laste opp en video til i kveld som jeg spilte inn i dag etter at jeg kom hjem fra butikken der jeg solgte farsdagslodd til inntekt for klassekassa.

Hvordan gjøre det bra på prøver! (Video)


04.11.2015, 15:19

Hei! Endelig en ny video igjen. Denne gangen viser jeg dere mine beste tips til å gjøre det bra på prøver på skolen. Jeg bruker alle disse tipsene selv som jeg føler hjelper til å få bedre karakterer enn i fjor.

Gjerne abonner på kanalen min HER og gi videoen en tommel opp ♥

Video: GRWM - Makeup and outfit!


02.10.2015, 16:14

Endelig har jeg tatt meg tid til å laste opp en ny video som ble mye lengre enn de jeg har hatt før. Det er en Get Ready With Me video der jeg ordner meg til temadagen vi hadde på skolen for noen uker tilbake.

Håper dere liker den ?

 

Video: Hvordan få bilder inni tallene!


24.07.2015, 15:03

Her er videoen jeg lovte der jeg viser hvordan jeg redigerer bilder inn i tallene på kodelåsen til iPhone. Mange spurte meg om hvordan jeg gjorde det, og det hadde blitt veldig slitsomt  å forklare det til alle som spurte så det er lettere å vise på en video. Men i hvertfall så har jeg lastet den opp nå så håper du liker den. Du trenger heller ikke jailbreak for å lage det fordi det er bare et bilde. Mange misforstod det..

 

Video: Room tour summer 2015!


19.07.2015, 10:02

Hei :)

Da vi var i Trondheim på onsdag og torsdag for vi innom Ikea, og da ble det noen nye ting til rommet. Så derfor tenkte jeg at jeg skulle lage en room tour video siden jeg aldri har hatt det før også var rommet så ryddig i tillegg den dagen. Må bare advare dere at det ser ikke sånn ut til vanlig. Jeg filmet videoen samme dag som jeg vasket det, men til vanlig kan det ligge klær og masse annet rot på gulvet :P

Men håper dere liker videoen! ♥

Video: Chubby bunny challenge!


12.07.2015, 12:00

Heisann! For noen dager siden var jeg, Mari, Moa og Sander på skolen for å lage en ny video. Vi skulle egentlig være på beacvolleyballbana, men det er mye vanskeligere å filme der også blåste det en del ute så vi satt utenfor skolen heller. Det var utrolig gøy å lage videoen, men litt ekkelt også når man må sitte å stappe fult av marshmallows i munnen.

Men håper dere liker videoen likevel ♥
Q: Ønsker dere flere videoer på bloggen?

 

7 second challenge!


08.07.2015, 14:01

Hei :) Da jeg, Rakel, Mari og Sigrid var på beachbana for 1 uke siden ca lagde vi en 7 second challenge video fordi vi plutselig bestemte oss for å lage en video til bloggen/YouTube kanalen min. Ble utrolig fornøyd med den selv, og håper dere liker den ♥ Anbefaler dere å se helt til slutten fordi det er en del fails/bloopers der!

 

#video #vlogg #youtube #challenge #7secondchallenge #sommer

Get to know me tag!


27.06.2015, 16:01Yogachallenge ft. Nora og Mari!


30.05.2015, 18:04

Hei :) Nå er det veldig lenge siden jeg har lagt ut noen videoer så jeg lagde en i går sammen med Nora og Mari. Vi lagde en yogachallengevideo som var utrolig gøy. Mange av øvelsene var nesten helt umulig, og vi brukte veldig lang tid på å få de til. Så håper dere liker den ♥

Q: Vil dere ha flere videoer på bloggen?

hits