Ønskelista til jul (Shein)


07.11.2016, 16:41

*reklame

Shein.com har vært en av mine favoritt nettbutikker veldig lenge nå, og det vet dere kanskje siden jeg blogger veldig mye om de. Shein har plagg som passer hvem som helst fordi de har så utrolig stort utvalg. Derfor er det garantert at du finner noe du liker.

Før virket det litt som at Shein ikke var en så seriøs nettbutikk syntes jeg fordi det var litt rot med alt de hadde på nettsiden, men de har forbedret seg kraftig i det siste. Blant annet byttet navn fra Sheinside til Shein og fått et nydelig og oversiktlig design på siden . Før var også bildene av plaggene tatt av privatpersoner og redigert med filter så det var vanskelig å vite hvordan plaggene egentlig så ut i virkeligheten. Nå derimot har de bilder som er tatt i studio, og med modeller der det står deres mål og hvilken størrelse det er på plagget de har på. Det gjør det mye lettere å finne ut hvilken størrelse man selv trenger.

Under ser dere mine ønsker fra Shein akkurat nå. Synes at de har fått inn så mye fint etter at de ble mer "seriøse".1. HER - 2 HER - 3 HER - 4 HER - 5 HER - 6 HER - 7 HER - 8 HER 

Q: Hva synes dere om plaggene og Shein?
 

Jentetrend gutter ikke liker!


26.10.2016, 18:38

*reklame

Det finnes mange jentetrender gutter ikke liker og en av de er UGG. UGG oppsto i Australia da surfere ville ha noe varmt å ha på seg etter at de hadde vært ute å surfet, og da lagde de skoen UGG av saueskinn. Det er så klart ikke alle gutter som synes det er stygt fordi skoen er jo lagd for begge kjønn, men mange mener det ser ut som at vi jenter har ekstra store føtter eller har glemt å tatt av tøflene før vi går ut. Folk som er i mot klær av skinn og pels har også kritisert skoene fra UGG, men jeg mener at man må få gå med det man vil, og at man ikke er et dårligere menneske om man går med de.

UGG er jo bare en liten del av alt som lages av dyreskinn her i verden, og sauene slaktes jo uansett. Hvis ikke har vi ikke kunnet spise sauekjøtt. Så til alle dere jenter, og gutter som bruker UGGs, ikke bry dere om hva andre mener og sier om det. De får stå for sitt, og dere må stå for deres mening om det. Jeg har i hvert fall elsket UGG skoene lenge, og har både svarte par og et brunt par som ikke er av ekte saueskinn fordi det er fake UGG. Har ikke hatt råd til ekte, og heller ikke orket å brukt penger på det.

Alle skoene fra UGG Australia på bildene i dette innlegget finner dere hos Ellos.no nå. Linkene finnes under bildene markert med brun farge så de er enkel å se. Nettbutikken til Ellos ---> HER.


Mini Bailey Button - Classic Mini - Classic Short - Tøffel Scuffette II


De har ikke bare de klassiske skoene som de fleste forbinder med UGG. Disse er helt klart min favoritt, og det er veldig mange som bruker de nå for tida.
Link til de finner dere HER.

5 favorittplagg!


25.10.2016, 19:51

*Sponset

#1 Bukse - Shein
Denne buksa som dere finner link til HER fikk jeg fra nettbutikken Shein forrige fredag. Skal være ærlig å si at jeg var litt skeptisk til den i starten fordi jeg er ikke vant til sånne bukser, men syntes etterhvert at den var kjempe fin. Andre bloggere og YouTubere som har handlet hos Shein er Lena Redmo, Sofie Laxaa, Hanna-Martine, Therese Sørenes, Rebekka Andrine, EllieLicka, Ine Undheim og Amalie Olsen. Anbefales virkelig å sjekke ut Shein fordi du finner noe uansett hvilken stil du har fordi de har så stort utvalg.#2 Solbriller - Shein
Som dere kanskje har forstått så er alle plaggene/tingene i dette innlegget fra Shein, men det er fordi jeg har en del der ifra og masse har jeg blitt kjempefornøyd med.

#3 Kjole
Denne kjolen har jeg ikke brukt så ofte fordi jeg bruker sjeldent kjoler, men den er likevel en av mine favoritter.

#4 Jakke
Denne jakka er en av de plaggene jeg har brukt aller mest av det jeg har fra Shein. Bruker den på skolen når det ikke er så kaldt ute fordi den passer til det meste.

Processed with VSCO with hb2 preset

#5 Genser
Dette plagget var det første jeg hadde fra Shein, og det var den gangen butikken het Sheinside. Husker hvor fornøyd jeg var med den toppen fordi det var den første sponsede tingen jeg fikk gjennom bloggen.Hvis dere vil finne linker til de andre plaggene enn buksa så må dere trykke dere inn på kategorien Sponset/Samarbeid.

#outfit #shein #mote #sheinside #grunge #hipster

Summeroutfits ♥


10.09.2016, 16:44

*Sponset

Heisann! Det har vært lite å hørt fra meg etter at skolen startet og jeg har ikke sluttet eller tatt en pause fra bloggen. Har bare ikke orket å satt meg ned og skrevet noen innlegg enda. Gikk jo ganske bra etter at jeg var tilbake fra pausen jeg hadde i sommer, men da skolen startet har det vært dårlig. Savner å blogge og skal prøve å bli flinkere til det framover. Det har liksom vært noe jeg har holdt på med nesten hver dag i 3 år nå.

Det jeg tenkte å blogge om i dag var at jeg har fått noen nye klær fra Shein som jeg har brukt i sommer. Derfor heter innlegget Summeroutfits fordi det er er en liten throwback til ferie og varme dager i Spania og her i Norge. Det første jeg fikk var Alien t-skjorta som har vært så populær i sommer. Både jeg og søstera mi Mari har samme, og bloggeren Therese Sørenes har også vet jeg. Dere finner link til den jeg har HER.

Den andre tingen jeg fikk var en super fin sommerkjole som har vært mye brukt. Jeg liker den utrolig godt fordi den er rosa, og jeg hadde den med til Spania da jeg var der på klassetur i juni. Dere finner link til kjolen HER. Anbefaler dere virkelig å sjekke hva mer Shein har fordi det er en veldig billig nettbutikk hvor det er trygt å handle. Hvis dere vil se mer av det jeg har fått kan dere bare trykke på kategorien "Sponset".

LINK HER!LINK HER!
 

Outfit inspiration - SHEIN!


11.08.2016, 13:00

*reklame

Jeg har plukket ut noen plagg fra Shein.com og satt de sammen i collager. Link til alle produktene står under alle collagene.1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER

Min almanakk 2016/17 (GIVEAWAY)


10.08.2016, 12:24

//Sponset

Hei! Nå er det ikke mange dager igjen av ferien og på mandag flytter jeg inn på hybelen. Vi har første skoledag den 16. august, og til skolestart har jeg skaffet meg en splitter ny almanakk fra personligalmanakk.com. Den kommer jeg til å bruke mye nå når jeg må planlegge hverdagen min mye mer enn før. Innkjøp, middager, prøver, lekser osv, og da er det lettere å ha oversikt over ting når jeg skriver det ned i en almanakk. Kommer også til å planlegge blogginnlegg noe jeg har brukt min forrige almanakk til, og enda går det mye bedre med bloggingen enn før jeg tok pausen i sommer.

Jeg har min almanakk i størrelsen A5 som koster 220 kr. Da får du bestemme farger, oppsett, moduler, personlige lister som bursdager til venne og adresselister, sluttsider og masse mer. Jeg har f.eks modulene "Ukens middager" siden jeg må lage middag selv nesten hver dag, "Ukens gjøremål" der jeg skriver ting jeg har planlagt i løpet av uka og "Ukens liste" der jeg kan skrive inn ting jeg må handle.

GIVEAWAY
Akkurat nå ligger det en giveaway ute på Instagrammen min @aneestilblogg. Der kan du vinne din egen personlige almanakk i valgfri størrelse ♥

Du finner personlig almanakk:
Hjemmeside: personligalmanakk.com
Facebook: facebook.com/personligalmanakk
Instagram: @personligalmanakk
Snapchat: pers_almanakk 

Min favorittnettbutikk for jenter!


19.06.2016, 11:13

*sponset

Hei, lenge siden sist jeg har skrevet noe igjen fordi jeg har ikke pc enda. Den er på reparasjon, og håper på å få den fikset snart. Her om dagen mottok jeg en liten pakke fra nettbutikken GirlCode.no som er en nettbutikk for jenter. De har masse kule klær og annet stæsj, mye med emojis på og andre ting som dette dekselet jeg mottok. 

Tre ting GirlCode brenner for er medmenneskelighet fordi de har produkter som er produsert under forsvarlige forhold. Dyrevelferd fordi de selger produkter som er dyrevennlig, at de ikke tester på dyr eller at det er skadelig for dem. Og tilslutt miljø fordi de selger miljøvennlige produkter.

En annen ting som jeg også er kjempefornøyd med hos GirlCode er leveringstiden. Bestilte dekselet på mandagskvelden og allerede på onsdag var det framme her jeg bor. Pleier ofte å ta fire dager hvis leveringen er rask, men GirlCode er enda raskere noe som er et stort pluss.

 

Følg GirlCode.no

               

Det står: caim * sanctuary; an invinsible circle of protection, drawn around the body with the hand, that reinds you that you are safe and loved, even in the darkest times​

Klar for sommeren?


20.05.2016, 16:13//Sponset

Da jeg våknet i går var gresset dekt med hvit snø, og det hjalp ikke akkurat så mye på sommerfølelsen som har vært i det siste. Men noe som gjorde dagen bedre var to nye plagg fra Shein.com som jeg også skal ha med meg på klassetur til Spania. Sist fikk jeg en kjole som dere kan lese om under kategorien "Sponset/samarbeid".

Jeg fikk en nydelig denim shorts som jeg har ønsket meg lenge fordi jeg trengte en ny en siden det begynner å bli varmere ute nå. Den andre tingen jeg fikk var en singlet som det står Rolling Stones på. Ble utrolig fornøyd med begge plaggene denne gangen og de passet perfekt. Jeg har shortsen i str M og singleten i S.

Noen ganger har jeg fått plagg som har vært for små fordi jeg har bestilt S som jeg bruker til vanlig. Når du bestiller fra Shein.com må du nesten alltid velge en størrelse større enn det du bruker til vanlig fordi det er asiatiske størrelser. Det kommer litt an på plagget som f.eks en singlet kan ikke blir for kort i armene så da valgte jeg S. Men til vanlig bestiller jeg M eller L.

(Beklager veldig dårlige bilder, fant ikke kontrollen til kameraet..)

Processed with VSCO with a5 preset

{

Klassetur :D


23.04.2016, 13:21

Hei! Nå er det ikke lenge til vi slutter skolen faktisk, og eksamen nærmer seg. Klassen min skal på klassetur i år, og vi har spart opp til en tur til Spania. Gleder meg masse til å reise til utlandet igjen med klassen fordi vi var i Tyskland for 2 år siden som var en kjempebra tur. Har aldri vært i Spania før så det blir også noe nytt. Så nå når vi skal til et varmere land må jeg så klart ha med noen kjoler, og en av de er denne fine HER som jeg fikk fra Shein.com tidligere i uka.Dere har vel lest før at jeg har skrytt masse av Shein.com, og gjør det igjen :) De har masse fint og unikt til en billig penge, og du får rabatt på din første ordre du bestiller. Det er helt trygt å bestille der i fra og det tar ca 10 dager fra de sender pakken til at du får den.

Håper dere får en fin lørdag <3

CK2! Favorittparfyme!


21.04.2016, 17:17

//Sponset/samarbeid

Dere husker kanskje at jeg skrev om den nye unisexparfymen til Calvin Klein, CK2? Jeg har fått parfymen av Trybe.com som er en nettside der du kan melde deg på kampanjer og motta varprøver og fine premier. Jeg har vært medlem lenge hos de og elsker det at du kan prøve forskjellige produkter som parfyme, tyggis, godteri, hundemat, kaffe og masse mer. Når du har testet et produkt skriver du din mening om det, og noen ganger har Trybe konkurranser der man vinner fullversjonen av produktet sånn som jeg gjorde med CK2 parfymen.

Du trenger ikke å være blogger for å registrere deg hos Trybe så hvem som helst som har lyst til det kan trykke HER. Det som også er bra med Trybe er at de sender e-poster når det er noe nytt som du kan teste eller hvis de har store konkurranser gående.

Så gjerne registrer deg HER! ♥Sommerfavoritter


12.04.2016, 16:06

Heisann,
Nå har Shein.com fått inn masse fine sommerklær siden den nærmer seg snart, og jeg har plukket ut mine favoritter. Shein har vært min favoritt nettbutikk i 1 år nå, og jeg synes masse av det de har er kjempefint og det er heller ikke noe dyrt. Når du bestiller fra de får du hele 40 % rabatt på din første ordre, og de har salgsvarer med opp til 85 % rabatt hvor du kan finne deg noe fint.

Under har jeg ser dere bilder av favoritt plaggene mine fra sommerkolleksjonen og dere finner link til alt under collagen ♥ 

1 HER - 2 HER - 3 HER - 4 HER - 5 HER - 6 HER - 7 HER - 8 HER

Hva er din favoritt fra collagen?

SHADES ON <3 (GIVEAWAY)


09.04.2016, 16:54

//sponset

Heisann <3
Nå som sola skinner mer og mer på himmelen og det er blitt vår så er det viktig å beskytte øynene mot sterkt sollys. Derfor vil jeg anbefale de populære runde solbrillene fra ShadyFruits.no som blir kalt ShadyFruits. Jeg har hatt et par i et år nå som jeg vant i en giveaway, og nå nettopp skaffet jeg meg to nye som jeg liker utrolig godt. Jeg bruker de hver dag det er sol, og etter at jeg fikk ShadyFruits har jeg lagt bort alle de andre solbrillene mine. 

Shadyfruits har giveaways nesten hele tiden på Instagram, og de har til og med sitt eget Shady Fruits Spill som du kan laste ned fra Google Play Store. Hvis du tagger et bilde der du har på ShadyFruits med #shadyfruits og @shadyfruits er du med i trekningen av et valgfritt par. Den med høyest highscore på spillet i slutten av hver uke vinner også et valgfritt par.

Hvis du ikke har en androidtelefon eller et par ShadyFruits til å ta bilde av så kan du melde deg på giveawayen min som jeg har på Instagram nå. Der gir jeg bort to par biller som du ser på bildet under, og du trenger bare Instagram for å melde deg på. Heter @aneestilblogg.

Processed with VSCO with hb2 preset

Øverst til venstre: King Blackberry - HER (Skal gis bort) // Knight Currant - HER // Slim Plum w/ twist of lime - HER // Smoothie - HER // Shady Pineapple - HER (Skal gis bort)
Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset
Slim Plum w/ twist of lime

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset
Smoothie

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

CK2 #the2ofus


30.03.2016, 19:26

//Sponset av Trybe

Hei! Har dere hørt om den nye parfymen fra Calvin Klein, CK2? Den er lagd for nåtidens ungdom 'The Milliennials' og er både for han og henne, en duft for alle. Jeg mottok forskjellige prøver i posten for 1 uke siden og har testen de, og er ganske fornøyd. I starten syntes jeg at den luktet veldig mye mann, men etterhvert ble jeg mer vant til den og synes den passer både til han og henne.  Jeg vil virkelig anbefale den ♥

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset#the2ofus #CK2 #trybe

 

New in ♥ Fur coat!


18.03.2016, 16:18

//Sponsest

Hei! I dag etter at vi hadde vist fram musikkspillet som vi har på skolen gikk jeg til butikken for å hente en pakke fra Shein.com. Denne har jeg gledet meg veldig til fordi jeg fikk ei utrolig god og rosa kåpe som dere finner link til HER. Jeg har ønsket meg det veldig lenge og jeg ble så fornøyd med den at jeg måtte ha på den med en gang. Jeg anbefaler alle på det sterkeste å ta en titt på hva Shein.com har i nettbutikken sin fordi jeg vedder på at du finner noe du liker.

Jeg har kåpa mi i str XL så den er litt stor, men det var den eneste størrelsen de hadde igjen og jeg måtte bare ha den. Den passer ganske bra likevel.

Nå snart skal vi ha siste visning av musikkspillet 2016 og det er det siste jeg er med på fordi jeg går i 10. klassen. Det blir litt trist, men samtidig ganske godt fordi det er jo påskeferie nå!!

Ha en fin påske alle sammen!!! Jeg skal ha en giveaway på Instagrammen min @aneestilblogg i dag så gjerne følg med der.

{

{

{

{

#shein #sheinside

Must haves fra Shein.com!


29.02.2016, 17:47

/samarbeid

Har du handlet eller hørt om nettbutikken Shein.com før? De har utrolig masse fint til en billig pris og jeg har tenkt til å vise dere noen must haves der i fra. Alle produktene er linket under collagene i rekkefølge med bildene så du finner alt jeg viser i innlegget lett.

Q: Har du tenkt til å kjøpe noe eller hva likte du best? ♥

HER - HER - HER - HER

HER - HER - HER - HER

HER - HER - HER - HER

HER - HER - HER - HER


Noe av det jeg har fra Shein.com. Dere finner link til alt under bildene.


HER - HER - HER - HER

New in from Shein!


13.02.2016, 16:10

//Sponset

Hei :) Nå er det en stund siden jeg har blogget og tenkte å forklare hvorfor jeg har vært borte i en liten periode. Klassen min har arrangert vinterball og det har vært veldig travelt denne uka pga det. Derfor har jeg ikke svart på mailer, meldinger og DM på Instagram. Det nytter ikke å mase og sende flere meldinger fordi jeg svarer deg ikke fortere uansett. Det blir ikke så mye mindre stress neste uke før vinterferien heller. Til mandag har vi samfunnsfag lekse og presentasjon for mellomtrinnet om ANT (Alkohol, narkotika og tobakk). På tirsdag har vi to prøver, en i norsk og en i matte. Til onsdag har vi ei innlevering i engelsk, på torsdag har vi prøve i engelsk og på fredag har vi presentasjon i samfunnsfag. Så jeg kommer ikke til å svare på noen meldinger, mailer og DM!!

 Men til noe mer positivt så fikk jeg en pakke fra Shein.com som jeg har blitt sponset av ganske lenge nå. De har masse fine klær i nettbutikken sin og litt annerledes klær enn det man finner her i Norge. Prisene er også helt forskjellig fra Norge fordi alt er veldig billig fra Shein.com. Denne gangen fikk jeg ei utrolig fin bukse som jeg tror jeg kommer til å bruke en del fordi den er utrolig god å ha på også er den utrolig fin. Jeg har fått to bukser før fra Shein, men har ikke vært helt fornøyd med de fordi stoffet er litt rart og de har vært for små.

Hvis du lurte på om det er trygt å bestille fra Shein så kan jeg si at det er det. Eneste du burde passe på er at det kan komme toll på pakken, men hvis jeg husker rett så er grensa 350 kr. Du må også alltid velge en størrelse større en det du kjøper til vanlig i norske butikker fordi Shein er asiatisk og der er størrelsene mye mindre enn i Europa. 

Dere finner link til den HER!Nye koseklær ♥


21.01.2016, 16:42

//Sponset

I dag hadde mamma hentet pakken min fra Shein.com som jeg har gledet meg veldig til. Jeg fikk et utrolig fint sett som dere finner HER. Det som var i pakken var en ikke så tettsittende tights eller hva jeg skal kalle det og en utrolig god og deilig genser. Dette er et av mange plagg jeg har blitt utrolig fornøyd med som jeg har fått fra Shein, og jeg anbefaler dere på det sterkeste å kjøpe dette settet HER. Det er helt trygt å bestille fra Shein også er det utrolig billig.

Det jeg ble mest fornøyd med denne gangen var at det ser ut som et adidas sett bare at det er en utrolig søt krone på genseren. Stoffet det er laget av er også utrolig mykt å deilig å ha på så jeg kommer nok til å bruke det ganske masse nå framover.New in: Cardigan ♥


22.12.2015, 15:06

Hei! I dag hentet jeg en ny pakke fra Shein.com, og denne gangen fikk jeg en nydelig cardigan som jeg har ønsket meg veldig lenge. Dere finner link til den HER.

Jeg ble utrolig fornøyd med denne cardiganen og blir egentlig mer og mer fornøyd med det jeg får fra Shein. Den er laget av et utrolig godt og mykt stoff og jeg kommer til å bruke den masse nå i jula og når skolen starter. Shein har faktisk fått inn veldig mye nytt og mer moderne klær hvis dere skjønner. Før synes jeg de hadde veldig mye barnslige og en del stygge klær, men nå har de forbedret seg masse.

Dere finner cardiganen HER!Juleballkjolen 2015!


27.11.2015, 15:45

//Sonset

Hei! I dag hentet jeg ballkjolen min fra Shein.com, og jeg bare elsker den. Jeg har ønsket meg en sånn kjole veldig lenge og skulle egentlig kjøpe den fra en annen butikk, men så fant jeg denne som er MYE billigere som jeg fikk sponset. Det jeg liker med den er at det er mørkeblåe paljetter over alt på kjolen også er den veldig søt og en typisk julekjole.

Hvis du har tenkt til å bestille fra Shein.com så får du 35% rabatt på din første ordre, og det er i tillegg gratis frakt og Black Friday med 40% rabatt på ordre over 59 dollar. De sender fra Kina, og det tok bare 6 dager å sende pakken min som er utrolig fort til å være utenlandspakker så det er et stort pluss med Shein.

♥ Skal du på juleball i år?


HER


Min hårrutine!


20.11.2015, 15:00

//Sponset

I dette innlegget har jeg tenkt til å vise dere hvilke produkter jeg bruker til vanlig i min hårrutine når jeg vasker det. Håret mitt er veldig slitt og tørt så derfor bruker jeg noen gode produkter fra Med24 som hjelper mot det. Med24.no er en nettbutikk som har kontor Norge og lager i Danmark. De har alt fra hårpleieprodukter, treningsutstyr, kosttilskudd, sminke og mat og drikke tilbehør. Kundeservicen deres er på topp, og prisene på produktene deres er veldig rimelige og billig.

Det helt trygt å bestille hos Med24.no, og de har gratis frakt for de som bestiller varer til over 499kr. Det kommer ikke noe toll heller selv om lageret er i Danmark fordi de har kontor i Froland på Sør-landet. I tillegg er det mulig å bestille gratis vareprøver fra de hvis du er medlem. Hvis ikke kan du registrere deg HER. Det jeg liker med Med24 er at de har så utrolig masse forskjellig varer å velge mellom for alle uansett alder. Jeg har brukt en del timer på å se igjennom alt det fine de har og favorittene mine er sminke og hårprouktene.

"Vi jobber løpende med å kunne tilby Norges største sortiment av produkter innen helse, skjønnhet, hudpleie, og kosttilskudd" (Med24.no)

Les under bildene hvordan hårrutinen min er ♥

Det første jeg gjør når jeg vasker håret er å passe på at det er helt gjennomvått. Deretter bruker jeg en Dr.Organic shampo fra Med24 som jeg tar i hele håret. Den lukter helt nydelig av granateple og inneholder Aloe Vera som gir håret volum. Shampoen er økologisk, rik på antioksidanter og reparerer slitt og tørt hår akkurat som mitt hår er, og jeg elsker denne shampoen. Den er helt fri for parabener som kan være allergiframkallende og den inneholder helt naturlige farger.


Jeg skylder ut shampoen helt og deretter bruker jeg Dr.Organic sin balsam fra Med24 som også lukter granateple. Jeg passer på at jeg bruker mest balsam i tuppene på håret siden det er mest tørt og slitt der, men jeg bruker også litt ved røttene og resten av håret. Balsamen passer perfekt med granateple shampoen siden begge gir samme effekt ved at de styrker tørt og slitt hår. Balsamen er også økologisk, fri for parabener og uten kunstige fargestoffer.


Helt til slutt når håret er litt fuktig og bare blitt tørket med et håndkle tar jeg noen dråper med en reparerende hårolje som du finner HER fra Argan Oil of Morocco i nederste delen av håret mitt. Den gir masse fukt og håret føles kjempelett og luftig ut etterpå. Når jeg påfører oljen er jeg ekstra nøye med å gni den inn helt ytterst i tuppene av håret. Er utrolig fornøyd med den, og det er helt klart den beste håroljen jeg har testet. Jeg føler håret ikke blir så fort fett som som når jeg har brukt andre håroljer og i tillegg er den veldig drøy i bruk. Den er veldig drøy i bruk fordi man trenger bare noen få dråper for nederste delen av håret, og da får man mye for pengene. 

Høstfavorittplagg ♥


06.11.2015, 16:18

//Sponset av Shein.com

Hei! I dag var jeg på skolen i friminuttet for å hente pakkene mine fra Shein.com som kom i går. Disse plaggene har jeg gledet meg syyykt mye til å få fordi det er ei bomber jakke og en utrolig søt hettegenser. Da jeg hentet jakka som du finner link til HER måtte jeg bare ta den på meg med en gang på skolen fordi jeg ble så fornøyd med den. Samme med den nye favoritthettegenseren også, som du finner link til HER.

Jeg har jakka i størrelse S og den passer perfekt i armene, men jeg synes den var litt kort rundt midjen. Den er overraskende varm og god enn det jeg hadde trodd så jeg kommer nok til å bruke den fram til snøen kommer. Hettegenseren har jeg i størrelse M, og den passer helt perfekt. Stoffet er ganske tynt som gjør at den ikke blir så tung å ha på noe som jeg liker veldig godt med den. Leopardmønsteret er også utrolig kult, og jakka og genseren jeg fikk denne gangen er HELT klart det beste jeg har bestilt fra Shein.com hittil. Er så fornøyd med det ♥New in from Shein.com!


01.10.2015, 17:15

//Sponset

Hei! I går fikk jeg en ny pakke fra Shein.com, og denne har jeg gledet meg veldig til. Jeg bestilte en rød stripete genser som jeg kan bruke nå på høsten og vinteren siden det blir kaldere. Dere finner genseren HER forresten. Har for det meste bare bestilt sommerklær fra Shein, men jeg mangler en del plagg til vinteren og da syntes jeg genseren var veldig fin. Røde klær er ikke noe jeg bruker så veldig ofte, men jeg elsker nye og litt anderledes ting ♥

Hvis du lurer på om det er trygt å bestille fra Shein.com så er det det. De har veldig god kundeservice, og pakkene sendes veldig fort etter at du har sendt inn bestillingen din. Første gang du bestiller fra Shein får du 35 % rabatt på orderen din, og det finnes flere rabattkoder på Instagrammen deres og facebooksiden. De har også et system der du får poeng hver gang du kjøper noe hos de, og de poengene du har spart opp kan du bruke for å få rabatt på det du bestiller i tillegg til rabattkoder.

Genseren finner HER!

NEW IN FROM SHEIN!


11.09.2015, 08:13

//Sponset produkt

Hei! I går da jeg var på butikken, og skulle til å gå ut døra sa hun i kassa at det hadde kommet en pakke til meg. Jeg ble superglad og skjønte med en gang at det var croptoppen min fra shein.com som hadde kommet. Denne pakken har jeg gledet meg til fordi jeg har ønsket meg denne toppen helt siden jeg fant Shein, men har alltid funnet masse annet fint som jeg bestiller. Det er helt trygt å bestille fra Shein.com. Det er ikke noe svindel, men kan anbefale å bestille et og et plagg, eller så at pakken ikke blir så stor fordi det kan komme toll på den. 

Alt fra shein er veldig billig i forhold til norske priser og da mener jeg alt! Denne toppen HER som jeg fikk denne gangen koster bare 73 kr, og har du aldri handlet hos de enda så vil du få 30 % rabatt på din første bestilling. Jeg kommer til å bruke den på skolen nå før det blir kaldere utover høsten, og mest til sommeren ♥

Hva synes du om toppen, og har du bestilt fra shein.com før? 

NEW IN FROM SHEIN.COM


19.08.2015, 17:44

//Sponset av Shein.com

Heisann! I går da jeg kom hjem fra skolen var det et følgebrev i posten til meg, og jeg skjønte med en gang at det var buksa fra Shein.com som hadde kommet. Jeg hadde ikke tid til å hente pakken siden jeg var å dømte en G12 kamp i Nordli nesten rett etter skolen, etterpå så jeg på Lierne J14 spille mot Inderøy også så jeg G16 spille mot Grong, og da kom jeg ikke hjem før klokka var rundt halv 10 på kvelden. 

Buksa er utrolig behagelig å ha på fordi den er gaske tøyelig, og jeg har mi i str S. Den er litt kort i beina, men jeg liker å brette kanten opp så det gjør ikke noe egentlig. Det jeg liker best med den er at det ser ut som den er revet opp også er den så sykt behaglig å ha på. Den er helt klart den beste buksa jeg har hatt på meg fordi den er så myk i stoffet også er den tøyelig. Jeg kommer til å bruke den på skolen framover nå når det nærmer seg høst fordi det blir kaldere, og nå i det siste har jeg brukt shorts veldig mye.

Jeg anbefaler dere virkelig å sjekke ut Shein.com fordi de har så masse fine klær som man ikke finner i vanlige klesbutikker her i Norge. I tillegg er det sykt billig. Jeg fikk for eksempel sponset et par shades (runde solbriller) fra Shein, og de er prikk like de fra stayclassy som mange kjøper fra bare at mine kostet rundt 70kr!! Da er det jo helt bortkastet å bruke penger på et nettsted der mange andre kjøper fra når de har helt like som Shein.com som er mye billigere ♥

Du finner buksa HER!


HERMUST HAVE FOR SCHOOL!


14.08.2015, 18:18

//Sponset/Reklame

Hei! Snart nærmer skolestart seg, og hva er vel ikke bedre enn å pynte seg med noen nydelig Fashion Tattoos fra fashiontattoos.no. Jeg mottok en pakke med tatoveringer her om dagen, og det passer jo helt supert nå når skolen starter igjen på mandag. Det er jo alltid sånn at man pynter seg litt ekstra den første skole dagen i året, og jeg skal i hvertfall bruke noen fine Fashion tattoos som jeg fikk.

Bildene er tatt når jeg har hatt de på i 3 dager, og i tillegg har jeg dusjet. Er overrasket over at de holder så lenge og at kvaliteten er så bra på de.

Her er litt info om Fashion tattoos!

Pris:
En pakke som har fire ark fulle med Fashion Tattoos koster 249kr. Noen selger et ark for 69kr så det er billigere å kjøpe hos fashiontattoos.no. Noen selger billigere, men da er arkene mindre, og noen til og med halv størrelse av et ark.

Hvordan kjøpe:
Fashion Tattoos kjøper man ved å sende en mail til de som dere finner på nettsiden HER. Du kan også sende en direct-melding på Instagram til de @fashiontattoos.no, eller bestille de hos makestyle.no.

Q: Er de ikke fine? :)I love Fashiontattoos!


17.07.2015, 18:50

//Sponset/Reklame

Er det flere enn bare meg som elsker fashiontattoos denne sommeren? Jeg fikk nemlig et ark med de fine tatoveringene for noen dager siden i posten, og ble utrolig glad da jeg så at det var fra Fashiontattoos.no. Jeg har aldri prøvd sånne tatoveringer før, og har lenge ønsket meg det fordi de er så fine på alle andre som har det. Dere har vel kanskje sett at jeg også hadde en giveaway på bloggen for en stund tilbake der dere kunne vinne de superkule tatoveringene fra fashiontattoos. Følg med på bloggen og Instagrammen min framover så kommer det kanskje flere giveawayer med de.

Selv er jeg kjempefornøyd med de jeg fikk fra Fashiontattoos.no. Tatoveringene holder utrolig bra også ser de mye bedre ut på huden enn det jeg hadde forventet faktisk. Man påfører de akkurat sånn som barnetatoveringer mange brukte da de var små. Det er bare å fukte en klut og holde den på tatoveringen en liten stund til den løsner fra arket.

En pakke med 4 hele ark koster 249kr og for et ark så koster det ofte 96-80kr, men hos Fashion Tattoos er det billigere også får du mye mer for pengene (Store ark som dere ser på mitt bilde under). Hvis du ønsker å kjøpe er det bare å sende en Direct-melding på Instagram til @fashiontattoos.no eller sende de en mail: flash@fashionmix.no.

Fashion Tattoos Norge har snart 900 likes på facebooksiden så hjelp de til å nå det! Trykk liker på siden deres HER!

#fashiontattoos #flashtattoos #tatovering #sommer

New in from Shein!


04.07.2015, 13:30

//Sponset av Shein.com

Hei! Nå har jeg kommet jeg fra Storsjöcupen i Östersund, og i dag fikk jeg endelig en ny pakke fra Shein.com. Denne gangen fikk jeg de nyeste solbrillene i nettbutikken deres som er utrolig populær denne sommeren. Du finner solbrillene HER! Dere har vel sikkert sett at veldig mange kjendiser og andre folk har de runde solbrillene fra Shadyfruits eller Stayclassy, men det som er dumt med de er at de koster veldig mye. Mine solbriller fra Shein koster 90 kr, og de er prikk like de ekte shadyfruitsene mine bare merke er anderledes.

Så hvorfor ikke kjøpe de billigste HER? :D

Solbrillene finner du HER! ♥


#shein #sheinside #shadyfruits #sommer #sol

1 jeans 3 outfits!


12.06.2015, 19:01

//Sponset av shein.com

Hei! Endelig har det kommet et nytt herlig klesplagg fra shein.com (Sheinside har byttet navn til shein.com). Det jeg fikk denne gangen var en utrolig fin og god denim bukse som passet helt perfekt. Jeg har den i str S, så hvis du er ca 165 cm høy så passer nok den størrelsen til deg og. Jeg er sånn at jeg er veldig usikker på størrelsene på Shein når jeg ser på klær, men heldigvis så har de en smart størrelsesguide som er smart å se på når du bestiller så du ikke får noe som er for stort eller for lite. Denne gangen har jeg tenkt til å lage et litt anderledes innlegg fordi før så har det vært bilder med et antrekk sammen med det jeg fikk sponset. Så da tok jeg bilder av tre forskjellige antrekk med samme buksa. 

Det jeg likte spesielt godt med buksa er at den er ikke så trang å ha på fordi stoffet er veldig mykt og tøyelig, så hvis du er uheldig og bestiller feil størrelse så kan den likevel passe deg. En annen ting som også falt i smak hos meg er hodeskallene som er på knærne. De passet liksom så godt til det som er revet opp på buksa.

Q: Har du noen favoritter fra shein.com? Trykk HER og link til din favoritt i kommentarfeltet så linker jeg til bloggen din i et eget innlegg. (Linkerunde :p)

Buksa finner du HER

Genseren er fra romewe.com.

Croptoppen er fra shein.com. Du finner den HER.Jakken er fra shein.com, og du finner den HER.

Det er forresten lillesøstera mi Mari som tar alle outfitbildene mine på bloggen! :D

#shein #sheinside #klær #outfit

Sponset kosegenser fra romwe.com!


30.05.2015, 19:25

//Sponset av romwe.com

Hei! For en uke siden ca så lå det et følgebrev i postkassen og da skjønte jeg med en gang at det var pakken min fra romwe.com som hadde kommet. Jeg gledet meg utrolig mye til å åpne den fordi jeg viste hva jeg fikk, og det var noe jeg hadde på ønskelista fra romwe som jeg la ut for ikke så lengesiden. Dette er den andre tingen jeg får sponset av de, og jeg er superfornøyd med det jeg fikk tidligere også, men denne genseren er helt klart den beste. 

Denne gangen fikk jeg en kosegenser med Donald Duck på også står det GENIUS under. Du finner den HER!.
Jeg elsker kosegensere med disneyfigurer på så denne var midt i blinken for meg. Genseren er utrolig myk inni sånn som hettegensere og kosegensere er, men denne er også like god utenpå. Jeg er helt forelsket i den gordi den er så god å ha på på kveldene eller etter kamper når jeg bare skal slappe av. Den er også veldig tykk og varm så jeg kommer til å bruke den på kaldere dager.

Romwe.com har også gode tilbud og rabattkoder flere ganger i uken så hvis du vil få nytte av de anbefaler jeg deg å registrere deg hos de HER. Du vil få mange gode tilbud på e-post fra de som kan være til god nytte.

Du finner gensern HER!
N E W I N: S H E I N S I D E ♥


12.05.2015, 15:15

//Sponset av sheinside.com

Da jeg kom hjem fra skolen i dag ventet et følgebrev i posten om at pakken min fra sheinside.com hadde kommet. Jeg ble utrolig glad da jeg så at brevet lå der så jeg sprang hjem for å ringe  mamma om hun kunne hente pakken fordi hun var allerede på butikken. Dette er mitt tredje sponset produkt og andre fra sheinside. Jeg er så utrolig glad for at de vil sponse meg og det betyr utrolig masse. Jeg anbefaler dere å ta en tur innom nettsiden deres for å se de fine klesplaggene de har. De har fine kjoler til 17. mai for eksempel, masse fine sommerklær som dongerishortser, crop topper og sandaler. Jeg liker spesielt godt genserne de har fordi de er veldig annerledes også har de så kule mønstre.

Det jeg fikk i posten i dag var denne nydelige blondejakka som jeg gleder meg til å bruke masse framover når det blir litt varmere i lufta. Jeg valgte den fordi den så utrolig fin ut på bildet, og da jeg så flere bilder av den ble jeg enda mer sikker på at det var den jeg ville ha. Jakka passer helt fint sammen med et skjørt og en bluse, og ei fin bukse og en vanlig topp.

Du finner den fine jakka HER!

Du finner den fine jakka HER!

Du finner den fine jakka HER!

Du finner den fine jakka HER!

#sheinside #sponset #jakke #shopping #mote #blonder

hits