SOMMER <3


20.08.2015, 18:08

Akkurat nå så føles det som om at sommeren har nettopp startet fordi det har vært sol og fint vær helt siden helga, og typisk så har vi skole nå... Men det har vært gøy å starte igjen for å treffe venner, men kan ikke akkurat si at timene og lekser er så gøy å ha nå når det er så fint vær ute. I morgen skal hele klassen min til Grong fordi vi skal på noe møtegreier om kommunesammenslåing, og noen andre ting jeg ikke husker.

Vi har ikke wifi hjemme også så jeg får ikke til å gjøre matteleksa på pc, så nå sitter jeg på skolen for å prøve å gjøre noe. Nettsiden er veldig uoversiktlig å finne fram på, og jeg finner ikke de rette oppgavene som skal gjøres så nå endte jeg opp med å blogge fra mobilen heller. Det er ganske kjedelig å ikke ha nett fordi det er så mye man trenger det til som f.eks lekser, svare på meldinger, og holde seg oppdatert på hva som skjer ^^

L A S T D A Y S


14.08.2015, 20:00

Dette er den siste helgen i sommerferien og jeg prøver å nyte dagene, og utnytte de best mulig som vil si å få ferdig design og headerbestillinger :p Har bare to headere igjen å få ferdig nå før jeg kan ta i mot flere bestillinger, og hadde aldri trodd jeg ville klare å få ferdig så mye på en uke. Motivasjonen og inspirasjonen til  å lage design har vært helt på bunn i hele sommer, men nå på slutten følte jeg at det ble veldig travelt med å få ferdig alt så jeg tok i et tak. Har blant annet laget to headere til Therese Sørenes i sommer, header til Elin Bergius og laget design+header til Martine Sjøhaug. Skal lage et eget innlegg med alt det jeg har laget i det siste så dere får se hva jeg kan tilby hvis dere skal bestille design eller header en gang. 

Jeg og Nora var i ballbingen i går, men det regnet en del også var utrolig mye knott så vi ble bitt hele tiden. Knotten er sikkelig irriterende og den er her hele sommeren. Man hører liksom ikke at den surrer rundt deg fordi den er så liten, og det er når den biter man kjenner den, men da er det jo for sent. Men i hvertfall så var vi i ballbingen i dag igjen, og da var Mari, og to andre venner med å spilte. Det har vært sol i hele dag så vi dro også en tur på stranda for å kjenne om vannet var varmt, men det var iskaldt i forhold til i fjor. Har ikke badet en enda gang i sommer, og var der for første gang i ferien i dag.
1 uke til skolen starter!


10.08.2015, 18:33

Hei :) I går kom familien min hjem fra Salangen etter å ha vært borte i nesten 2 uker. Vi har vært på hytta, fisket masse både i havet og ferskvann, og besøkt venner og familie som bor i Slangen. Det ble litt kjedelig å være på hytta av og til når det regnet så mye fordi da er det ikke så koseslig å være ute også er det ikke mye å gjøre inne heller. Men det har vært fint å være hos onkel og tante, og søskenbarnet mitt og truffet igjen slekta der.

I dag er det akkurat 1 uke igjen til jeg starter på skolen, og pappa begynner å jobbe på onsdag allerede. Ferien har gått så sykt fort at jeg ikke har rukket på alt det jeg skulle ønske jeg kunne. Jeg har enda noen design og headere som skal være ferdig før skolen starter fordi det blir i hvertfall stress å tenke på at jeg må få ferdig det når jeg har lekser i tillegg. Derfor kommer det ikke så mange gode innlegg på bloggen framover siden jeg bruker mesteparten av tide på pc'en til å lage ferdig design og headere. Følte meg flink som faktisk fikk tid til å gjøre ferdig 1 design og 2 headere i dag ^^Fauske!!


09.08.2015, 09:10

Hei :) I natt så har vi overnattet på Fauske Hotel, og er på vei sørover akkurat nå. (Forhåndspublisert) Jeg og Mari var på tivoli her fordi det er Fauske i fest, og det var det samme vi var på på Finnsnes i fest i år, og i fjor. Vi har også vært på dette tivoliet mange ganger før siden vi alltid pleier å dra hjem når det er Fauske i fest, og karusellene er alltid de samme.

Vi tok tre karuseller til sammen også brukte vi en del penger på lodd, men det var bare Mari som vant en bitteliten bamse. Jeg håpet på å vinne en stor teddybjørn med et hjerte, men hadde uflaks her og på da vi var på Finnsnes.

Fra grillinga i går sammen med familie :)

Hotelfrokost <3

Ferry!


08.08.2015, 15:43

Hei :) Akkurat nå sitter jeg å blogger fra ferga mellom Bognes og Skarberget fordi vi er på vei hjem fra Salangen. Vi skal stoppe for å overnatte på hotell enten i Fauske eller Mo i Rana så gleder meg til det. På søndag er jeg hjemme og da har jeg utrolig masse jeg må gjøre med bloggingen, design og headere.

Håper dere har hatt en fin start på dagen :)

På vei hjemover!


07.08.2015, 10:02

Hei :) Nå er jeg hos onkel å tante i Slangen fordi vi skal være hos de den siste dagen vi er her i Salangen. Vi flyttet ut fra hytta i går ettermiddag, og jeg gleder meg veldig til å komme hjem. Har så mye jeg må rydde opp her på bloggen og masse designbestillinger + et samarbeid jeg ikke kan fortelle om enda fordi det er bare i planleggingsfasen. Skolen starter snart, og jeg skal begynne i 10 klassen så jeg gleder meg til å se alle vennene mine igjen også er jeg eldst av alle elevene på skolen. Det er alltid gøy å gå på skolen den første uka også blir resten av året et slit.

Neste uke kommer det bedre innlegg også planlegger jeg å lage en how to jailbreak video der jeg viser hvordan akkurat jeg jailbreaker min iPhone 6.

Ha en fin dag alle sammen :)

Road trip!


28.07.2015, 20:53

Hei :) Akkurat nå så venter vi på ferga fra Bognes til Skarberget så dette blir ikke så langt innlegg. Vi sto opp kl 07.00 i dag og det er enda 2 og en halv time igjen å kjøre. Så tilsammen er det ca 14-15 timer å kjøre til Salangen. I morgen drar vi til hytta etter at vi har handlet litt ogsånt så kommer ikke til å ha wifi på en stund. Men det kommer innlegg hver eneste dag kl 12.00 med masse designtips og triks + noen andre innlegg jeg har forhåndspublisert.

Men i hvertfall så kan dere stille spørsmål til en ny spørsmålsrunde.

Li-Martna 2015


26.07.2015, 16:42

Hei :) Nå kom jeg nettop hjem fra museumet der Li-Martnan er. Det har vært ei kjempebra helg, men det har regnet en del og vært litt kaldt i forhold til å fjor. I går var jeg, Mari, Nora og flere av vennene mine med på å hæsje på gården fordi vi gikk men bunad som jeg skrev lengre ned på bloggen, men det ble så kaldt til slutt så vi gikk å skiftet klær litt senere. Jeg kjøpte ikke så mye, bare en selfie-stick og et nytt deksel til iPhonen. Og det som er bra med selfie-sticken er at den passer på kamerastativet så det blir lettere å lage filmer.

Jeg, Nora og Mari var også hos en venn igår fordi foreldrene våre er gode venner med foreldrene hans også har vi kjent han siden barnehagen ^^ Så det var gøy å være der også. I dag regnet det veldig mye, og da jeg skulle stå å selge biletter helt på slutten nå så var det en sverm med knott rundt oss så det gikk nesten ikke an å stå der fordi man blir stukket av de hele tiden...

Nå snart skal jeg treffe Nora også skal vi på bilbongo med noen venner. Det er første gangen i mitt liv at jeg er på bingo så kan ingenting om det, og hvordan det er sånn ordentlig. Så gleder meg skikkelig til det.

Håper du har hatt en fin søndag :)

Tysm 200 på bare 5 dager ♥


23.07.2015, 17:11

Hei :) I dag var jeg og Mari i ballbingen for å spille fotball, og for å kjøre med pennyboardet mitt som jeg kjøpte på Storsjöcuppen. Det går ikke an å kjøre med det rundt huset her jeg bor fordi det er bare bratte bakker og grusvei så vi må gå til skolen elns for å bruke det. 

Som jeg har sagt på så lovet jeg dere å vise hvordan jeg redigerer bilder inn i tallene på kodelåsen til iPhone når jeg nådde 700 følgere på Instagram, og det har jeg nå så kommer en video snart. Hadde 600 følgere for to dager siden så og 500 på lørdag så tusen hjertelig takk til alle som har hjulpet meg med brukeren min♥ Betyr utrolig masse, og jeg prøver å gi noe tilbake til dere som konkurranser og andre ting til dere. Er en person som har hjulpet meg spesielt mye helt siden januar er Therese Sørenes. Hun har nevnt meg så masse på bloggen i innleggene sine og gitt utrolig mange shoutouts på Instagram, og jeg har ikke fått takket henne sånn skikkelig føler jeg.

Så sjekk bloggen hennes theresesorenes.blogg.no og følg henne på Instagram @theresesorenes! Anbefales fordi hun tar fine bilder, og skriver gode innlegg. Hun har også veldig mange konkurranser på Instagram som dere burde sjekke.

Drar snart til Salangen ♥


22.07.2015, 14:34

Hei :) I dag har jeg ingen spesielle planer for dagen, og har egentlig ikke det før lørdag/søndag. Da er det Li-Martna her i Sørli og jeg ble spurt om å gå med sånn gammel bunad fordi martnan er på et gammelt museum og skal forestille å være fra gamledager. Jeg er heldigvis ikke alene om det fordi både Mari, Nora og flere av vennene mine skal gå med bunad også. På mandag drar familien min til Salangen der vi har hytte også skal vi være der i ca 2 uker tipper jeg. Gleder meg veldig å dra dit fordi det er kjempefint der også treffer vi igjen slekt som bor der. 

Fikk også sykt mange spørsmål på Instagram i går om hvordan jeg får bilder inn i tallene på kodelåsen til iPhone. Jeg skal lage en tutorialvideo på det når jeg får 700 følgere på Instagram så følg meg @aneestilblogg hvis du er interessert i å vite hvordan :)

Q: Har du noen planer for resten av sommeren?4 år siden ♥

Uten nett..!


21.07.2015, 21:43

Hei :) Beklager for at det ikke har kommet noe innlegg før nå, men vi har ikke hatt nett i hele dag. Heldigvis så har vi "bare" 2G som kanskje funker en gang i blant så jeg klarte meg "nesten" :P

Siden jeg ikke fikk blogget noe på morgenen så var jeg og Mari i ballbingen sammen med Nora, men da vi kom dit så lå det en død hare i nettet. Den hadde gått seg fast og fått hode inni nettet så den hadde blitt kvalt av det fordi det var snurret veldig stramt rundt han. Så det var ikke så hyggelig å være der så vi gikk heller til beachbana og spilte volleyball i en liten stund. Da jeg kom hjem spiste jeg middag også gikk jeg opp på rommet for sjekke Insta og sånn, men ble så trøtt at jeg sovnet til slutt xD Det gjør jeg egentlig aldri sånn på dagen utenom i bilen så jeg ble egentlig overrasket selv da Mari vekte meg.

Håper dere har hatt en fin dag ♥ Ble et litt kjedelig innlegg i dag, men rekker ikke å poste noe annet.

Hadde ikke noe å gjøre så jeg satt å redigerte en del bilder.. :D

Vg-lista 2015


16.07.2015, 09:43

Hei :) Akkurat nå så sitter jeg på hotellrommet i Trondheim å blogger, og snart skal vi ut å shoppe litt.

Dagen i går var helt fantastisk fordi vi hadde kjempebra plasser under konserten også regnet det ikke noe heller noe som det gjør i dag. Da vi kom til Trondheim rundt 13.00 tia hentet jeg ut golden circlebilettene som jeg hadde vunnet også spiste vi lunsj, og så på Sandra Lyng og Omer Bhatti og Juice Crew sine lydprøver. Det var utrolig gøy fordi jeg har vært fan av Juice Crew i mange år nå, men aldri sett de sånn live ♥ Etterpå dro vi på hotellrommet for å sjekke inn før vi dro tilbake til torget rundt halv 5 for å møte Nora som jeg ga den ene biletten til.

Konserten startet kl 18.00, men da var det bare en DJ som spilte noen sanger i en halvtime som tok litt lang tid. Jeg ville heller se de artistene som skulle opptre, og trodde de skulle på scenen fra kl 18. Jeg rakk å filme litt, og skal kanskje ordne en video senere. Jeg får se om det blir noe bra, og om jeg orker å gjøre det. Etter at konserten var ferdig gikk vi mot hotellet for å hente bilen fordi vi skulle til Nora og familien hennes sin leilighet for å spise taco.
#vglista #trondheim #omerbhatti #juicecrew #astrids #sandralyng #sommer

Tidlig start på dagen!


13.07.2015, 22:13

Hei :) Har ikke hatt tid til å blogge noe i dag fordi jeg har vært borte HELE dagen. Den startet med at jeg ble vekt kl 05.30 fordi jeg måtte spise frokost og ordne meg. Kl 06.30 kjørte vi til Grong med bilen på verkstedet også hadde vi leiebil videre til Namsos. Jeg skulle være hos Fotokompaniet kl 10.00, og vi kom dit lenge før så vi kjørte en tur opp på Klompen i Namsos som er veldig høyt oppe på fjellet så kan du se utover hele byen. Jeg har aldri vært der før, og det var utrolig fint der og god utsikt. I tillegg var det jo strålende vær i dag så det var kjempefint å være der.

 

Etterpå spiste vi lunsj på storsenteret også dro vi til fotografen for å velge ut noen bilder til takkekort osv. Etterpå ble det shopping før vi dro tilbake til Grong for å hente bilen, handle og spise middag. Da vi endelig kom hjem i 5 tia hadde vi en halvtime på å ordne oss til bursdagsfeiringa til søskenbarnet mitt i Nordli. Så da ble det enda en halvtime til i bil... :) Det har skjedd utrolig masse i dag, men det har vært gøy også selv om jeg er utrolig trøtt nå. Tror keg går å legger meg snart fordi jeg klarer nesten ikke å holde øynene åpne.

 

Håper dere har hatt en fin dag allesammen!

Vg-lista 2015!


12.07.2015, 17:34

Hei :) På onsdag drar jeg, mamma, pappa og Mari til Trondheim fordi vi skal på vg-lista. Jeg vant golden circle billetter til meg og to venner for to dager siden så da valgte jeg og ta med Mari og Nora siden det er eneste Nora av bestevenninne mine som skal dit og Mari er jo med meg uansett. Gleder meg sykt masse fordi jeg har ikke vært på vg-lista før fordi det har alltid vært Storsjöcup samtidig, men i år så var det heldigvis ikke det så da fikk jeg med meg begge delene.

Q: Skal du på vg-lista i Trondheim? ♥#vglista #trondheim #sommer #musikk

Mys med Moa!


09.07.2015, 11:20

Hei :) I går var jeg med Moa, lillebroren hennes og Mari utenfor skolen fordi vi lagde en ny video som var utrolig morsom å lage. Jeg skal redigere den og sånt senere i dag hvis jeg får tid også laster jeg den opp på youtube i løpet av denne uka. Da vi var ferdig med å lage den syklet vi hjem til meg og Mari fordi vi måttå spise middag. Moa ble igjen her mens broren hennes dro hjem så vi satt egentlig bare å så på tv og youtube meste parten av kvelden. Vi lagde oss stekt egg til kveldsmat som jeg ikke har spist på kjempelenge <3 Akkurat nå har vi våknet så vi skal ordne oss og spise frokost så får vi se hva vi finner på senere.

Husk å se 7 second challenge videoen til meg, Sigrid, Mari og Rakel i forrige innlegget :)

Dere kan gjette hvilken video vi lagde ^^

Ny pc!


07.07.2015, 21:23

I dag kom endelig ny pc'en min fra komplett.no som pappa bestilte for meg før vi dro til Sverige. Nå blir det mye lettere å lage design og headere, men må bare få lagt inn bilder og diverse koder først fra den gamle som jeg har lånt av mamma. Har utrolig lang venteliste nå på bestillinger av design/headere så nå framover kommer jeg mest sannsynlig til å si nei til flere som spør. Har ikke tid til å holde på med bare bloggdesigning hele sommeren, men noen skal jeg gjøre ferdig ihvertfall.

Kommer bedre innlegg senere, og 7 second challenge video kommer i morgen eller i kveld hvis jeg gidder ♥
Stay tuned ;*

 


 
 

Beachvolleyball <3


06.07.2015, 17:12

Hei :) Nå er jeg i Namsos og blogger fra mobilen, eller redigerer et innlegg der jeg lastet opp bildene i går. 

Jeg var på beachbana i går med noen venner fordi det var fantastisk vær ute også var det gøy å finne på noe sammen. Vi spilte en slags turnering med to på hvert lag og paradis med tre på hvert lag, også byttet vi på lagene hele tiden. Vi var der i et par timer faktisk, og så klart glemte jeg å ta på solkrem så jeg har et digert skille ved halsen og på skuldrene. Jeg har aldri vært skikkelig solbrent før så dette var første gangen jeg har kjent det. Trodde det skulle svi skikkelig, men det gjorde ikke det..

Håper du har fint vær der du bor! :)

Q: Spiller du volleyball?

Storsjöcup 2015!


05.07.2015, 21:29

Hei :) Sorry for at det blir så lite blogging nå for tiden, fordi jeg venter enda på den nye pc'en så det blir mye lettere å blogge. 

På fredagskvelden kom vi hjem fra Östersund fordi vi tapte første kampen vår i B-sluttspillet mot Brønnøysund IL... Det har egentlig ikke godt så veldig bra i cupen for oss, men det har helt klart vært det beste året på Storsjöcup. Vi startet med å vinne 2-1 mot Fosen, også har vi tapt mot Nessegutten, Frösö,og Sverresborg de andre dagene. Været har også vært helt fantastisk og faktisk opp mot 31 grader i skyggen som egentlig var litt for varmt både å spille i, og å være ute i. Har også blitt kjent med mange herlige folk, og truffet igjen mange som jeg har blitt kjent med fra før på Storsjö. De jeg ble mest kjent med i år var noen fra G15 fra Cape Town. De var utrolig god, og kom til finalen i A-sluttspillet.
 

#storsjøcup #østersund #sverige #fotball #sommer #ferie

Beachvolleyball!


28.06.2015, 12:17

Hei! I går var jeg søstera mi Mari, Rakel og Sigrid på beachbana for å spille volleyball. Det var utrolig fint vær endelig, så det var kjempegøy å være der. Jeg tok noen bilder med kameraet mitt, og i tillegg så lagde vi en video som kommer på YouTubekanalen min snart. Abonnér HER hvis du enda ikke har gjort det. Lover at videoen er ganske bra! :D I dag er det like fint vær så jeg skal gå ut å gjøre noe etter at jeg har skrevet dette innlegget, også skal jeg begynne å pakke til Storsjøcuppen fordi vi drar i morgen. 

#volleyball #sommer #beachvolleyball #youtube #video 

Infoinnlegg! (Storsjöcup)


27.06.2015, 10:35

Hei :) På mandag drar jeg på storsjöcup i Östersund som ikke er så langt unna her jeg bor, og når jeg er der får jeg kkke tid til å blogge noe. Jeg kommer heller ikke til å ta i mot nye bestillinger på header og design da, så det er ingen vits i å spørre. De som allerede har bestilt skal jeg prøve å få ferdig så snart som mulig, og jeg bestilte en ny pc for 2 dager siden så det skal bli lettere å lage design.

Håper dere forstår det, og dette ble bare et kort infoinnlegg bare som jeg skrev på mobilen. Skal prøve å få lagt ut en video snart, men det tar jo så sykt lang tid å laste den opp så vet ikke helt når den kommer.

Q: Er det fint vær der du bor i dag? :)

Dagen i dag!


25.06.2015, 21:56

Husk å meld dere på giveawayen min HER!!

Hei :) Sorry for at det ikke ble noe innlegg så tidlig i dag, og at det ikke har kommet noen innlegg som gir mening siden mandag. Jeg har ingenting å blogge om nå for tiden, og da finner jeg på mye annet å gjøre egentlig, men skal prøve å skjerpe meg.

I dag sto jeg opp til vanlig tid som jeg gjør når jeg skal på skolen fordi familien min skulle en snartur til Namsos. Jeg rakk bare å kjøpe noen sommerklær før vi måtte dra hjem igjen fordi Mari hadde treningskamp mot Grong i Sverige på ettermiddagen. (Kommer video snart) Jeg så også på ny pc fordi jeg har vært uten en egen en i snart et år nå, og begynner å bli veldig lei av å bruke en gammel og treg pc. Skal bestille på nettet, og har valgt ut en allerede så da blir det mye lettere med bloggingen, bloggdesigning osv når jeg har egen pc å bruke.

Håper dere har hatt en fin start på sommerferien :)

Q: Hva gleder du deg mest til denne sommeren?

Gamle bilder fra i fjor >_<

 

Endelig sommerferie!


22.06.2015, 21:56

Da har vi endelig fått sommerferie på skolen nå, og det føles utrolig deilig å slippe å stå opp tidlig i morgen og flere dager for å dra på skolen. Vi brukte siste skoledag i 9. klassen på å være ute på stranda sammen med 8. klassingene. Men først måtte vi øve på sangen vi sang på avslutninga i dag som var Tenke sjæl. Lærerne spurte om vi hadde noen forslag til sommersanger vi kunne synge og vi kom med noen, men vi rakk ikke å gjøre noe med det siden det ringte ut, og neste dag fikk vi høre at de plutselig hadde bestemt en sang. Så vi sang en vi har sunget før på ei avslutning på mellomtrinnet en gang >_<

Men vi hadde det utrolig gøy på stranda ihvertfall Været var jo ganske bra, men det var litt overskyet av og til. Noen av guttene badet noe som jeg aldri kunne ha gjort fordi vannet var så kaldt, også spilte vi volleyball og hadde vannkrig. For det meste så lå jeg og bestevenninna mi og solte oss fordi det var så herlig å bare slappe av, men spilte faktisk volleyball  en liten stund og var med på vannkrig. Da vi kom hjem spiste jeg restene av grillmaten jeg ikke spiste på stranda før jeg ordnet meg til avslutninga.

Håper dere har hatt det fint i dag! Gled dere til i morgen for da kommer det en kjempekul giveaway her på bloggen og på Instagram så følg med ♥


Estnisk godteri <3
Anja :D


Nora og Rakel :D#sommer #sommerferie #strand #sol #skole #venner

Finally summer!


21.06.2015, 14:13

Endelig er det sol her i Sørli nå. I det siste så har det vært iskaldt og bare regn, og forrige uke var det faktisk -7 grader noen plasser her, men i går og litt på fredagen kom varmen som vi har ventet lenge på. Det kommer masse mye spennende ting på bloggen framover, og mye annet morsomt skal også skje i sommer. En ting jeg kan røpe er at det er en giveaway der dere kan vinne noe som er utrolig populært denne sommeren. Så følg med framover så kommer innlegget der dere kan melde dere på. (Det går også an å melde seg på via Instagram) Også skal jeg på vg-lista i Trondheim den 15. Juli som jeg gleder meg sykt masse til. Om en uke nå så drar familien min til Östersund sammen med mange flere fra Lierne fordi det er Storsjöcup.

Q: Skal du på vg-lista i sommer eller var du der i går?

Siste stopp... ♥


15.06.2015, 18:53

Da har vi kommet til siste hele skoleuke i niende, og jeg gleder meg sykt mye til sommerferien som er her snart. Det er rart å tenke på at jeg skal begynne i 10 allerede til neste år fordi jeg føler tida har gått så altfor fort. Synes ikke det er så lenge siden jeg begynte i 5. klassen fordi jeg husker at jeg var så spent fordi vi fikk ha klasserom i andre etasjen der alle de "store" var også var det helt nytt å begynne på mellomtrinnet. Og i tillegg så har været vært så dårlig denne våren så jeg føler ikke at det er sommerferie snart egentlig. Alle årene før har vi gått i shorts og sommerklær på skolen rett før ferien som vi ikke kan nå :(

Denne uka har vi ikke noen lekser. I morgen skal vi (8. og 9. klassen) gå til læreren vår sitt hus og da skal vi har grilling og aktiviteter i garasjen hennes og utendørs. Vi var der i starten på skoleåret og for å bli litt mer kjent som klasse, også var kontaktlærerne vår helt ny dette året og. På onsdag skal vi ha kakedag i spansktimen. 10. klassen er borte så da skal vi i 9 som har spansk ta med hver sin kake eller brus/tilbehør også skal vi dele på alt vi tar med. Jeg klarte å overtale pappa til slutt som er læreren vår at vi skulle avslutte med noe mataktig. Enten spansk mat som f.eks paella, men det ble for mye arbeid å lage så vi valgte å ta med hjemmefra. Vi slutter forresten på mandag om en uke som er litt teit. Synes det kunne ha vært ferie på fredag jeg :D

Q: Når får du sommerferie?

hits