Fake vs Real Mac lipstick!


03.02.2016, 18:12

Klarer dere å se hvilken eske som hører til den ekte og hvem som hører til den som er fake uten å se på bilde under og lese videre? Jeg har 3 fake mac leppestifter som jeg har kjøpt på en butikk her jeg bor. De to andre jeg har er ekte og fargene heter Girl About Town og Sunny Seoul. Dere blir kanskje litt forvirret når dere ser at det står Sunny Seoul på leppestiften og Girl About Town på eska, men det er fordi jeg fant ikke leppestiften som hørte til eska og eska som hørte til Sunny Seoul. :P

Allerede på bildet over ser dere at det er forskjell på det som står skrevet på eska til venstre også er den bredere enn den til høyre.

Her er det veldig lett å se hvem som ikke er ekte. Logoen på den til venstre holder på å forsvinne selv om den til høyre er mye gamlere. Den uekte er også rød, men det er fordi den hører "liksom" til i en fake Viva Glam Lady Gaga kolleksjon. Den er også mye mattere utenpå på det svarte og bredere.

Min mening om den som er fake er at du føler når du holder den at den er uekte. Den veier mye mindre, utsiden er i annet billig materiale og fargen og konsistensen er ikke god syns jeg. Den er ikke pigmenter i det hele tatt nesten så du må ta på ganske mye for at fargen vises. I tillegg er det ganske vanskelig å skru opp leppestiften.

Den fake har heller ikke noe navn på fargen, men tall.

Makeupklook for prom!


21.11.2015, 20:42

Hei! I dag da jeg egentlig ikke hadde  noe å gjøre fant jeg ut at jeg skulle prøve å bruke øyenskygger som jeg aldri har holdt på med før. Jeg har aldri hatt bruk for å bruke det, og kan ikke så mange måter å legge skygger på øynene. Men denne gangen ble jeg veldig fornøyd, og det er første gangen jeg har fått til noe som ser litt bra ut.

Jeg har laget en video om hvordan jeg gjør det som kommer i desember en gang,  og da jeg først var i gang med å sminke meg lagde jeg to sminkevideoer der jeg viser hvordan jeg kommer til å sminke meg til juleball. Begge videoene kommer ca midt i desember en gang.

hits