Første dag som russ på skolen!


03.05.2016, 14:30

Hei! Dette innlegget skulle jeg egentlig poste i går, men så klart glemte jeg det da jeg dro på kamp. 

I går hadde vi første dag på skolen som russ, og det er mye morsommere og motiverende å dra på skolen nå når vi har noe å finne på. Vi tok en del knuter i helga da jeg hadde besøk av Anja også tok vi noen i dag. Noen satt under pulten i en skoletime, og jeg hadde smokk i hele dag som var helt forferdelig. Bittet ble skjevt også har jeg utrolig ondt i tennene nå.

På kampen i går vant vi 2-1 mot Snåsa og det var første kampen vi vant og vår første hjemmekamp. Jeg sto keeper i 1 omgang, og det er andre gangen jeg står keeper på en seriekamp. Men det gikk ganske bra fordi jeg slapp ikke inn noen mål ^^

I dag hadde vi mattetentamen som gikk ganske bra føler jeg, men det føler jeg vært eneste år når jeg ender opp med en 4´er.
Håper alle har hatt en fin dag <3 

"Russ" allerede i 10. klasse?


25.04.2016, 17:48

Hei!
For dere som følger meg på Instagram har dere kanskje skjønt at jeg er russ i år og er bare 16 år. Fikk noen spørsmål om hvorfor jeg er det og hva det er så tenkte å svare på det i dette innlegget.

I år så går jeg siste året på grunnskolen altså 10. klassen, og vi bestemte oss for at vi skulle være oransjruss for å gjøre noe gøy fra 1. til 17. mai. Oransjruss eller lekeruss som jeg har sett det bli kalt er for elever som går i 10. klasse der det ikke er noen videregående skole med andre russ.  Men det er sikkert noen som er oransjruss likvel, men det er mest vanlig å være det på mindre steder. Det er jo "lekeruss" fordi det er ikke så vanlig, også er det ikke før på videregående man er ordentlig russ.Vi tar de vanlige russeknutene som vanlig russ tar bare uten alkohol, også måtte vi sende inn knutene vi har tenkt til å ta til rektoren på skolen vår. Jeg gleder meg til 1. mai fordi vi har i hvert fall noe å gjøre i timene og i friminuttene når vi skal ta knuter. I tillegg er det noen vi kan ta på fritida. Problemet for oss er at vi har bare 6 vanlige skoledager tror jeg det var fram til 17. mai så vi har ikke så mange dager på oss. Vi har blant annet matte tentamen, tur til en plass som var spesiell under 2 verdenskrig og m.m...

Har også lagd mitt eget russekort siden det ikke finnes oransje kort på sida der man bestiller kort. Er egentlig mye bedre å lage de selv fordi det koster ingenting :) Kommer bilde senere på bloggen av det.

hits