Svar på Q&A fra mars!


24.09.2017, 13:40

Her kommer svarene på Q&A jeg hadde i mars som det aldri ble noe av før nå. Vet det er dumt å legge ut svarene først etter et halvt år, men har ikke så mye annet å blogge om akkurat nå, og selv liker jeg å lese Q&As. Man blir liksom mer kjent med bloggeren personlig, og det er personlige blogger jeg liker å lese best. Som f.eks TCMN. Hun viser mer av hverdagen sin enn bare sponsede innlegg og clickbaits som mange av bloggerne på topplista skriver om.

Hva er ditt drømmeyrke?
Mitt drømmeyrke er å bli flygeleder fordi det virker som en spennende jobb med mye som skjer. Man har et utrolig stort ansvar, må være god i språk og være fokusert på det man gjør, noe jeg føler at jeg er. 

Beste bloggertipset du har å gi?
Det er at du må skrive om det du føler for og ikke være redd for hva andre synes fordi da når man ikke langt. Det har jeg selv opplevd fordi nå føler jeg at det er egentlig litt flaut å begynne å blogge igjen, og man ser nå hvordan det går med bloggen nå i forhold til da den var på topp.

Største utfordringen du har møtt som blogger?
Føler ikke at blogging er en utfordring siden det har vært en hobby jeg elsket for litt over et år siden. Men det er vel kanskje når man ikke kommer på noe å skrive om, og alle innleggene blir ganske like og gir ikke mening. Men plutselig igjen kan man ha fult av ideer man vil blogge om. Så det å ikke komme på noe å skrive om når man må publisere et innlegg for dagen er nok den største utfordringen jeg har møtt som blogger.

Hvordan liker du å starte dagene dine?
Det var egentlig et godt spørsmål, haha. Jeg liker så klart å starte dagene helt ut vilt, men det er egentlig ganske sjeldent. Så har egentlig ikke noe konkret svar der.

Hvilket program brukte du for å lage headeren du har nå?
Siden det var i mars jeg fikk disse spørsmålene har jeg byttet header et par ganger, men jeg har brukt photoshop i flere år for å lage headere så det er photoshop som blir brukt til det.

Det var alle spørsmålene jeg fikk, og hvis du lurer på noe mer er det bare å spørre så svarer jeg enten i kommentarfeltet eller samler de til en Q&A senere.

Ny runde med Q&A!


05.03.2017, 17:26

Nå er det kjempelenge siden jeg har hatt en Q&A her på bloggen og tenkte vi kunne kjøre i gang en nå. Før da bloggen var på topp pleide jeg å ha Q&A hver årstid, men som dere vet har jeg ikke vært så aktiv i det siste. Så om det er noe du lurer på så er det bare å spørre i vei. Kommer til å svare på spørsmålene i et innlegg som kommer til helga, og jeg får tatt noen bilder kanskje. 

Spørsmålsrunde!


07.05.2016, 14:49

Da er det på tide med en ny spørsmålsrunde igjen. Jeg pleier å ha en for hver årstid, og nå er våren her. Benytt sjansen til å spørre om det du lurer på fordi jeg er ikke alltid så flink til å svare i kommentarfelt. 

Svar på spørsmålsrunden - Vinter 2016!


27.02.2016, 16:20

Hei! Da kommer svarene på spørsmålene som ble spurt på Instagram. Jeg hadde skrevet nesten hele innlegget også var jeg uheldig og trykket på noe annet før jeg lagret det, så da måtte jeg begynne helt på nytt...

1. Hva liker du best å gjøre om vinteren?
Er ikke noe spesielt jeg liker å gjøre om vinteren fordi jeg er et sommermenneske. Men kanskje at jeg har mer tid til å lage bloggdesign og sånt fordi jeg er mer inne nå siden det er kaldere ute.

2. Hvordan fikk du så mange følgere?
Jeg vet ikke hvorfor så mange har lyst til å følge meg på Instagram. Men jeg prøver å poste jevnlig også tar jeg shoutout som betaling for design fra de brukerne som er større enn meg for da når jeg ut til flere følgere.

3. Hvordan ble du så populær?
Hehe vil ikke si at jeg er populær, så vet ikke. Aner ikke hvorfor så mange gidder å følge meg og se hva jeg holder på med og følgere avgjør ikke om man er populær.

4. Favoritt vinteraktivitet?
Har ingen spesiell aktivitet jeg liker å gjøre om vinteren, men skidager med skolen og venner er ganske gøy.

5. Favoritt vinterklesplagg?
Carhartt lua mi som jeg har rotet bort nå, stormberg lua mi og Dr.Martens skoene.

6. Instagram bestevenner?
De jeg har mest kontakt med på Instagram er vel Martine - @martinegunnarsen, Therese - @theresesorenes, Isabel - @babemartinez, Andrine - @andrine.turoyy og jentene i Hasp - @hasp.no. Alle må gå å følge de fordi de fortjener det alle sammen ♥

7. Tips til hva å blogge om?
Blogg om det du liker fordi de innleggene blir ofte best. Sminke, outfits, innkjøp, diys, tips, how to innlegg, challenges, weheartit inspo, konkurranser, favoritter (sanger, for måneden, i klesskapet, i sminkekolleksjonen osv..)

8. Når begynte du med sminke?
Jeg begynte fast med sminke (Mascara) i 8. klassen.

9. Tips til å gjøre når man kjeder seg?
Jeg har et innlegg HER som du kan lese etterpå med tips til hva du kan gjøre i helgene :)

10. Favorittmat?
Er så masse forskjellig jeg liker men favorittene er kebab, pinnekjøtt, ribbe, taco, makaroni og ost, nachos, spaghetti carbonara, all slags mat med ris og kinesisk mat.

11. Favoritt spill?
Minecraft helt klart. Det spiller jeg nesten hverdag jeg har tid ^^. The Sims 3 er ganske gøy også. For de som kanskje ikke viste det så elsker jeg spill og det har jeg gjort siden jeg var ganske liten. Pleide å spille Harry Potter på pc'en da jeg var rundt 6-7 år og hver gang det kom monstre ble jeg redd og sprang på kjøkkenet så mamma kunne hjelpe meg å drepe de xD. 

 

12. Hva liker du å gjøre på fritiden?
Da blogger jeg, trener, gjør lekser eller er med venner.

13. Kan du lage gratis design til blog hvis de spør deg?
Ja og nei. Jeg lager gratis til bloggere som er litt "kjent" eller har en del følgere på Instagram fordi da tar jeg shoutout som betaling.

14. Favorittfag?
Det varierer etter hva vi holder på med, men nå synes jeg norsk har vært ganske gøy fordi det er vi elever som underviser de andre i klassen og bestemmer lekser og hva som skal gjøres. Samfunnsfag og gym er også fag jeg liker ganske godt og valgfaget trafikk.

15. Hva liker du best med følgerne dine?
De er kjempesnille og har aldri opplevd å få hate fra noen på instagram.

16. Favorittbutikk (Klær osv)?
Liker Shein.com ganske godt fordi de har mye fint og billig. Urban, Bik bok og H&M er favoritter her i Norge.Vinter Q&Q!


20.02.2016, 17:20

Hei! Da var det på tide med en ny q&a eller spørsmålsrunde her på bloggen. Jeg pleier å ha en for hver årstid og sist jeg hadde en q&a var rundt høstferien. Det er bare å stille i vei det dere lurer på og dere kan stille spørsmål på Instagram også. @aneestilblogg. Hvis dere ønsker kan jeg svare på video, men det er ikke noe jeg gjør hvis ingen vil ha det fordi jeg har ikke noe redigeringsprogram på pc'en.

Så bare spørr om det er noe dere lurer på ♥

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset
 

Blogg tag questions!


18.01.2016, 17:40

Disse spørsmåla hører egentlig til en YouTube tag, men gjorde de om til bloggspørsmål

Hva fikk deg til å starte med blogging?

Det var de bloggene jeg leste da jeg var rundt 10 år. Jeg ble inspirert av de og lagde meg min første blogg som ikke var seriøs i det hele tatt. Innleggene var på noen få setninger, designet var kjempe stygt og jeg skjønte egentlig ikke hva jeg holdt på med. Er vel sånn det er med de fleste bloggerne når de startet.

Hvilke innlegg skriver du for det meste?

Det er litt vanskelig å svare på fordi jeg har prøvd å variere innholdet på bloggen veldig. Før hadde jeg bare kjedelige hverdagsinnlegg, i sommer en periode da jeg var borte hadde jeg forhåndspublisert 14 designtutorial innlegg. Nå prøver jeg å poste en del tips og sånne tag innlegg som dette.

Hva fikk deg til å velge akkurat blogg.no (Plattformen du blogger på)?

Det som fikk meg til å velge blogg.no var de bloggerne som inspirerte meg til å blogge, og de blogget her på blogg.no. Jeg har prøvd mange andre plattformer også, men er mest fornøyd med blogg.no fordi jeg er vant til det.

Nevn to ting du har lært ved å blogge?

Jeg har lært å ta bedre bilder etter at jeg har lest fotoblogger, og jeg har lært å forstå CSS og HTML koder som blir brukt til å lage design til blogg.no blogger. Det er de to tingene jeg mest sannsynlig aldri hadde lært hvis jeg ikke startet å blogge. Det er så klart mange flere ting jeg har lært, men det er de to jeg har lært mest.

Har du fått noen nye venner etter at du startet å blogge?

Å ja det er utrolig mange som jeg har blitt kjent med enn om jeg ikke hadde blogget. De jeg føler jeg har hatt mest kontakt med er theresesorenes.blogg.no, isabelmartinez.blogg.no, andrineturoyy.blogg.no, blondinefashion.blogg.no, rebekkaandrine.blogg.no og ingridmariie.blogg.no.

Hva bruker du for å redigere bloggbildene dine?

Jeg bruker PicsArt og Pixlr som er apper jeg har lastet ned til pc'en fra det som på en måte er AppStore bare på pc. Før brukte jeg mye picmonkey.com, men har ikke fullversjonen så det er bedre med PicsArt og Pixlr der jeg har fullversjoner.

Hva er det du elsker mest ved å blogge?

Det jeg elsker mest ved å blogger er at jeg får skrive mye noe som jeg elsker, bli kjent med andre bloggere som har de samme interessene som meg og ta bilder ♥
 

Svar på Q&A! (Video)


01.11.2015, 12:37

Her kommer svarene på spørsmålsrunden jeg hadde i starten av høstferien og denne gangen er det på video :D

 

Spørsmålsrunde høsten 2015!


03.10.2015, 11:29

Nå er det på tide med en ny spørsmålsrunde igjen fordi jeg har ikke hatt noen siden i sommer, og du kan spørre om hva du vil. Jeg kommer til å ordne svarene i slutten av høstferien ♥


 

 #spørsmålsrunde

Svar på Q&A!


13.08.2015, 12:00

Skulle egentlig komme video, men har ikke tid til all redigeringa så skriver heller svarene i et vanlig innlegg heller og håper det er greit. Kommer en annen video snart som jeg har redigert så mangler bare å laste den opp. Del 2 med svar kommer i helga :)

1. Hvem er din favorittartist og kjendis?
Har ingen spesiell favorittartist eller kjendis.

2. Hva er din favorittblogger?
Tror du mener hvem :) Leser Therese Sørenes, Anna Rasussen og Sophie Elise sin mest nå for tiden.

3. Hvem er din favorittinstagrammer?
emma_kvam, jentenesinside, pastelltegninger, theresesorenes, catrinesandvig, fabjentetips, hvaom, qualityjenny, pizzaofc osv.. Er så mange jeg liker. 

4. Har du søsken?
Ja, jeg har ei søster.

5 Hvor gamle er de?
Hun er 12 år, og blir 13 snart.

6. Hva heter de?
Mari.

7. Favorittmat?
Taco, kebab, pannekaker og nudler.

8. Favorittdyr?
Katten min Figaro og hund.

9. Favoritt is?
Liker best lollipop og frozen yoghurt.

10. Hvordan lastet du ned Cydia for iOS 8.4?
Kommer video på det når jeg får lastet den opp.

11. Favoritt TV program?
Ser ikke så mye på tv og film, og har ingen favoritt program.

12. Kunne du tenkt deg å  være med på Paradise Hotel?
Nei, er ikke noe for meg :P Men jeg har sett på noen av de første episodene.

Svar på Q&A!


10.07.2015, 19:03

Hei :) Endelig kommer det et ordentlig innlegg her på bloggen i dag. Fikk den nye pc'en min til å funke nå i dag fordi før så har det stått at nettet ikke funker selv om det gjør det. Jeg har gjort ferdig et bloggdesign nå nettopp som mangler noen finjusteringer, også skal jeg prøve å begynne med noen andre også så det ikke blir så lang kø. Tenkte at jeg skulle skrive svarene på Q&A jeg skrev at jeg skulle ha i går.

Q: Hva er det viktigste for deg akkurat nå?
A:
Jeg tror det egentlig er familien og venner fordi det er jo sommerferie nå, og da er det jo de jeg trenger mest og er med mest.

Q: Hva er din drømmejobb?
A:
Det må være å blir webdesigner/grafiskdesigner ^^

Q: Sjokolade vs is?
A:
Is nå siden det er sommer, men spiser det ikke så ofte. Er ganske lei av sjokolade og, så kjøper heller annet godteri da.

Q: Melon vs annanas?
A:
Melon helt klart fordi annanas er så surt.

Q: Hvor skal du på sommerferie?
A:
Jeg har vært i Sverige på Storsjöcup så skal vi sikkert å hytta i Troms, og kanskje til Strömsund hvis det blir tid. Skal på vg-lista i Trondheim på onsdag noe som jeg gleder meg skikkelig til.

Q: iPhone vs PC/mac?
A:
Utrolig vanskelig å si fordi jeg trenger jo pc til å lage design og blogge og sånt, også bruker jeg iPhonen til så masse når jeg snakker med venner, kjeder meg, og leser nyheter. Men det må bli iPhone ♥

Q: Hva heter du?
A:
Jeg heter Ane Karine Mei Estil, og mitt kinesiske navn er Zhang Mei Mei som bloggen min het før.

Q: Hvor mange søsken har du?
A: Jeg har ei søster som heter Mari.

Q: Favoritt årstid?
A: Sommer fordi det er varmt, lyst lenge om kveldene også har vi lang ferie.

Q: Sover du med lys eller i mørkre?
A: Jeg prøver å ha det så mørkt som mulig på rommet mitt, ellers så får jeg ikke sove.

Q: Favoritt sminkeprodukt?
A: Det må være øyenbrynspennen min fra Chanel, og Lash Sensatoinal mascaraen fra Maybelline New York.

Q: Værste tingen du vet om?
A: Edderkopper og innsekter!!

Q: Gress eller himmel?
A: Litt rart spørsmål, men himmelen.

Q: Jeg har en blogg og jeg lurer på om det er vanskelig å bygge et design selv, og om det er gratis?
A: Hvis du ikke har noe peiling på HTML og CSS koder er det veldig vanskelig. I starten da jeg begynte å interessere meg for bloggdesigning skjønte jeg ingenting, så jeg googlet veldig masse om det jeg lurte på, så på filmer på YouTube og så hvordan andre bloggdesignere bygget opp sine design. Jeg prøvde liksom å finnne sammenhengen mellom alt, og da måtte jeg se på mange forskjellige design, og bare google meg fra. Jeg har bare fortsatt å holde på med bloggdesigning i noen år nå, og finner ut nye ting hele tiden. Første gangen jeg begynte å forstå koding var da jeg så videoen under av Cecce sekund for sekund nesten. W3schools og Codeacademy er gode nettsider hvis du ønsker å lære koding.

Ja det er gratis å bygge et eget design her på blogg.no.

Q: Hvilke mål har du med bloggen?
A: Jeg har egentlig ikke tenkt over det før, men jeg vil jo så klart nå flere lesere enn det jeg har nå også vil jeg bli bedre i å kode design.

Q: Har du noen bestemte planer framover i livet eller er du litt mer spontan?
A: Jeg skal gå media og kommunikasjon også vil jeg jobbe med webdesigning, kanskje ha min egen nettbutikk med design sånn som Cecce, Kristine Valberg og Rikke Rye har.

Håper dere likte innlegget ♥ Ha en fin fredagskveld!


 

 

Q&A!! Ask Ane :)


09.07.2015, 18:28

Hei :)

 

Tenkte å ha en Q&A her på bloggen/Instagram fordi det er stund siden nå. Bare still spørsmål i kommentarfeltet om alt mulig fra bloggdesign, blogging, ferie, familie, skole og det dere ellers lurer på om meg.

 

Kommer til å svare på video hvis jeg får til :)

 

(Har ikke pc som funker nå så får ikke til å poste noe sikkelige innlegg så derfor blir det bare korte mobilinnlegg.)

Svar på spørsmålsrunden!


27.05.2015, 16:03

Hei :) Endelig har jeg tid til å blogge igjen. Har hatt en kjempefin helg, og jeg har vært skikkelig opptatt siden vi har hatt besøk. Tenkte jeg skulle svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden jeg hadde for veldig lenge siden. Jeg lagde egentlig en video, men den ble så lang og kjedelig så jeg orker ikke å legge den ut her.

1. Hva gir deg motivasjon og inspirasjon til å blogge?
Det som gir meg motivasjon til å blogge er alle de fine leserne som tar seg tid til å klikke innom bloggen min for å lese den. Hadde aldri orket å blogge hvis ingen leste den.
Jeg henter først og fremst inspirasjon fra andre blogger som jeg liker også Instagram bruker jeg en del.

2. Hvor lenge har du blogget?
Jeg har blogget fast siden 2012, men den bloggen er slettet. Første gangen jeg startet å blogge var i 2010 med noen venninner, men vi hadde et helt forferdelig design med bare bilder som bakgrunn også skrev vi innlegg på bare tre linjer som oftest. Vi var en typisk nybegynnerblogg...

3. Din største drøm?
Jeg har egentlig ikke noen spesiell drøm, men få en bra jobb, og et fint hus er det jeg ønsker meg i framtiden.

4. Din største frykt?
Min største frykt er edderkopper!!! Jeg hater de så utrolig mye fordi de er stygg og heslige, og hver gang jeg ser en for jeg helt panikk og vet ikke hva jeg skal gjøre xD. Så stor frykt har jeg for de...

5. Drømme destinasjoner?
California, New York, Florida og London. Og egentlig å dra tilbake til Kina igjen fordi det var så mye jeg ikke rakk å gjøre da jeg var der sist...¨6. Din største lidenskap?

Hva betyr lidenskap...? 

 7. Hvordan hadde din drømmeferie for 2015 vært?
Da hadde jeg ville reist til USA med familien og noen venner tror jeg, men nå har vi jo mange andre planer for sommeren. 

8. Kan du nevne alle typer sport du har holdt på med?
Jeg har holdt på med ski, men det likte jeg ikke så jeg sluttet for kanskje 6 år siden, har prøvd turn også spiller jeg litt volleyball på vinteren. Ellers så er det fotball som jeg enda holder på med. 

(3 og 2 år siden.)

9. Ditt pinligste øyeblikk?
Er flere forskjellige så jeg husker ikke hva som var mest flaut. 

10. Hvordan ordner du håret ditt?
Har det som oftest som på bilde under, ellers så bruker jeg en svart hårbøyle, hestehale og bare lar det henge rett ned hvis jeg ikke får tid til å ordne det. 


11. Når begynte du å blogge?
Har svart på det før, 2010.

12. Hvem av toppbloggerne er din favoritt?
Sophie Elise, Therese Charlotte, Anna Rasmussen, Jennie Sofie, Sofie Laxaa og flere som jeg ikke husker akkurat nå. 

13. Liker du pannekaker?
Ja jeg elsker pannekaker og det er en av favorittrettene mine :D 

14. Favorittdrikke?
Brus og vann. 

15. Hva skal du i sommer?
Bare en uke etter at skolen er ferdig skal jeg på Storsjöcup, men hadde egentlig litt lyst til å dra på Millionfisken i Salangen... Så skal jeg på Li-Martna, kanskje en tur til Strömsund også skal vi på hytta i Salangen ♥16. Hvilke blogger leser du daglig?
Den første bloggen jeg leser hver dag er theresesorenes.blogg.no. Den leser jeg fast hele tiden og opptil flere ganger om dagen fordi hun er utrolig flink også bruker hun designet som jeg har laget ^^. Så leser jeg veronicahanssen.blogg.no, catrinecs.blogg.no, laramasraf.blogg.no, rebekkaandrine.blogg.no og alle de toppbloggerne jeg nevnte lengre opp.

17. Har du laget designet selv?
Nei.

18. Hva liker du å lese om på en blogg?
Jeg liker å lese om mote, tips, sminke, hverdagsinnlegg osv. De bloggene som jeg leser fast har innhold som jeg liker å lese. 

19. Har du kjæreste?
Nei det har jeg ikke. 

20. Hva ville du ha kjøpt hvis du fikk 20 milijoner?
Jeg hadde kjøpt hus, bil, lappen, ny data og masse annet jeg trenger og ønsker meg. Også hadde jeg gitt noe til familie og venner, og resten hadde jeg spart. 

21. Hva er din store drøm?
Det har jeg svart på lengre opp. 

hits