I'M BACK IN BUSINESS!!


03.08.2016, 11:43

Hei, nå er det lenge siden jeg har blogget, og faktisk har det vært ganske godt med en pause. Jeg la ned bloggen den 10. juli fordi jeg følte at jeg ikke hadde tid og at det ble bare stress med å tenke på nye innlegg hele tiden. Derfor la jeg ned hele bloggen så ingen kunne trykke seg inn på den og lese, men etter noen dager var det noen som ville lese bloggdesign-innleggene. Fant ut at det ble for mye arbeid å bare la de innleggene ligge ute så jeg åpnet bare bloggen på nytt uten å oppdatere noe. 

Nå når sommerferien "allerede" nærmer seg slutten og jeg får bedre tid, har jeg bestemt meg for å blogge igjen. Jeg har mange planer om innlegg jeg skal skrive, og noe jeg har gledet meg i hele sommerferien til å poste til dere. Det vil bli postet først på Instagram den 8. august så følg meg der @aneestilblogg. Skal også starte på videregående om 13 dager, og kom inn på Medier og kommunikasjon noe som jeg også gleder meg til. Har skaffet hybel og det meste er klart fram til skolestart. 

I tiden framover nå vil jeg prøve å poste et innlegg hver dag sånn som jeg "gjorde" før. Har begynt å planlegge mye bedre hva jeg skal skrive for hver dag, og ikke minst forbedre bildene på bloggen. Vi får se hvordan det passer seg og hvor mye tid jeg får til blogging, men det skal i hvert fall bli mye mer prioritert nå. Fortsetter også som vanlig med å lage bloggdesign og headere, og er i full gang med å lage ferdig bestillinger.

Håper dere får en fin sommerferie videre og nyter de siste dagene ♥


 

Rip bloggen...


10.06.2016, 16:02

Hei! Nå er det 18 dager siden sist jeg la ut et innlegg her på bloggen, og har ganske dårlig samvittighet for det. Tror ikke jeg har vært så lenge borte fra den noen gang, men har en grunn til det og. Pc´en min funker dessverre ikke så noen skal prøve å reparere den for meg. Har ikke noe redigeringsprogram til bildene og ingen plass å importere de heller så er liten vits i å blogge fra iPaden eller iPhonen. Får heller ikke til å lage noen design eller headere fordi pc´en jeg låner er ganske gammel og treig. Lover å være tilbake så snart jeg får min fikset!

Siden sist jeg blogget har jeg gjort en del ting. Vi har hatt skriftligeksamen i i engelsk der vi skrev om engelsktalende land som Nigeria, Jamaica og India, også får vi vite faget i muntlig på mandag. Klassen har vært på skogdag der vi lærte om rydding og planting av skog, også fikk vi hamburger, brus, kake og kaffe til mat. Jeg har vært i Namsos hos bestevenninna mi Victoria fordi vi spilte kamp mot laget hennes som vi tapte 5-1... Haha sto keeper noe som jeg ikke har gjort før noe mye. På onsdag hadde vi skoledag til kl 19.00 fordi vi måtte ta igjen valgfagtimene vi mister når vi tar buss til skolen i Nordli, og i dag arrangerte klassen friidrettsdag. Er bare 9 dager igjen til vi får ferie og det er ikke så lenge til vi skal på klassetur til Spania :D

{

{

{

{

{

{

{

{

{

{

 

Rip childhood - gSm ♥


23.05.2016, 18:04

Heisann :)
Er det flere enn bare meg som spilte online spillet GoSupermodel da de var yngre? Jeg var en av de som spilte det HELE tiden nesten da jeg var 11-13 år. Fra jeg var ferdig med leksene til sent på kvelden kunne jeg sitte å spille det. Chatte med "venner" som jeg hadde der, dekorere rom, shoppe, spille spill, snakke i forum, bytte klær, sende GoBeskjeder, laste opp bilder, lage magasiner og maaaasse mer. Husker også at GoSupermodel var det jeg sjekket først på morgenene.

{

Jeg lagde min første modell der 4. Mai 2009 som er over 7 år siden, på SFO etter skolen. Noen av venninnene spilte det, også ville jeg lage meg en modell som jeg fikk hjelp med. Den heter Ane Karin fordi jeg var ikke så vant med data så jeg stavet det feil xD Hahaha, heter Ane Karine egentlig.

{

I starten skjønte jeg ikke helt hva det gikk ut på så spilte bare danseshow spillet. Var heller ikke så aktiv der, de neste 2 årene. Sjekket modellen bare av og til, og spilte det når vennene mine spilte det i IKT timene. Det var ikke før i 2011 hvis jeg husker rett at jeg begynte å bli aktiv, få flere "venner" og forstå hva det gikk ut på.

{
(Det designet til høyre er en layout som mange designet, kodet med en HTML kode og satte den inn i profilen sin xD Den lagde jeg i paint.)

Jeg var den som ble definert som "fjortis" inne der fordi jeg brente ikke for å bli moderator, hadde ikke den typiske moderatorstilen som var hvit hud, og mer "voksen" stil. Moderatorene var også mye eldre enn meg så chattet mer med alle "fjortisene" på min alder. 

Husker også at jeg byttet modell, og solgte alle klærne, sminken og frisyrene jeg hadde så satt igjen med flere ti tusner med GoPenger som fakepengene der heter. Jeg ville bytte modell fordi jeg likte ikke ansiktet på den første modellen min og den hadde ikke det typiske "fjortis" ansiktet som alle hadde. Så den nye modellen min ble hetende Ane Karin2 xD Hadde ikke bedre fantasi til å finne på noe mer spennende eller kreativt... Men det tok ikke mange månedene til jeg byttet tilbake til Ane Karin fordi det gikk an å bytte ansikt på modellene etter hvert.

{

Da jeg ble 14 år var det ikke like morsomt å spille det fordi flere og flere av "vennene" mine sluttet å spille det, og det var ikke så mye å finne på da jeg ikke hadde noen å chatte med. Har ikke spilt det siden da utenom når jeg logget inn bare for å sjekke hva som skjer der inne. Nå koster det jo penger også for å spille det fordi de kan ikke holde siden oppe uten at noen er der og spiller det.

Dette ble et veldig langt innlegg som er uvant meg, men gSm var seriøst det jeg spilte HVER eneste dag så lenge jeg kunne, og jeg elsket det ^^

{Håper mange vil bli med å snakke å ha det gøy sammen siste dagen gSm lever fra nå i dag til i morgen 24. Mai kl 13.00! ^^ Jeg kommer i hvertfall til å være på modellen min Ane Karin så lenge jeg kan siden alle for logge inn gratis.

{

Topplista på blogg.no?!!


29.04.2016, 14:00

Heisann! Endelig helg noe som jeg har lengtet lenge etter nå.

I går da jeg satt å lagde ferdig en del bloggdesign og headere som dere snart får se, og prioiriterte det før et blogginnlegg her på bloggen så jeg at statistikken var rundt 20 lesere. Det er det som liksom er målet mitt hver dag å nå over 20 lesere, og hastet litt med å legge ut gårsdagens innlegg fordi jeg måtte bli ferdig med et bloggdesign samtidig.

Jeg gjorde meg ferdig med designet etter noen timer, og sjekket Hjem-siden der jeg styrer bloggen min og da sto det 305 norske lesere!! Det er noe jeg bare har drømt om, og aldri i livet trudd ville skje meg fordi jeg har alltid følt at det jeg skriver ikke er noe veldig  spesielt, og har hatt et ganske jevnt lesertall rundt 30 veldig lenge. Det er flere 10000 bloggere på blogg.no, og jeg er en av 150 mest leste bloggene akkurat nå. Vet det ikke varer lenge fordi blogging krever at du skriver gode innlegg hver eneste dag og legger mye arbeid ned noe som jeg i det hele tatt ikke gjør pga skole og andre ting jeg holder på med.

{

Da jeg lagde min første blogg i 2010 var det fordi jeg så opp til Voe og de andre toppbloggerne, og ville gjøre som de. Jeg hadde egentlig null peiling på hva jeg holdt på med og det var ikke før i 2013 jeg opprettet min første seriøse blogg som noen kanskje vet. Da hadde jeg ikke som mål om å komme på topplista, men bare å blogge fordi det var noe jeg syntes var gøy. Jeg elsker å skrive tekster, ta bilder og kode design så blogging er en perfekt hobby jeg kan holde på med.

De første bildene jeg postet på bloggen jeg lagde i 2013 xD

{

Haha, hadde bare en iPhone 4 og iPad mini å ta bilder. Bloggbildene var ikke så fine, men klarte meg med mobilbilder helt til i fjor da jeg kjøpte meg et speilreflekskamera. En av tingene som er morsomt med blogging er at du kan se tilbake på mange gamle bilder, og hva du gjorde for flere år siden dag for dag.

Så tusen takk til dere som faktisk leser bloggen min. Hadde aldri sett for meg at jeg noen gang skulle nå så langt jeg har gjort med blogginga i dag, og det er mange ganger jeg har vurdert å slutte hadde det ikke vært for dere <3
 

Processed with VSCO with t1 preset

God helg!

 

Ting som irriterer meg!


14.01.2016, 15:00

1. Folk som ikke holder for munnen når de hoster. Du sitter liksom rett foran eller ved siden av og de holder ALDRI for munnen når de hoster!! Det er kjempe ekkelt og jeg freaker ut nesten når det gjentar seg.

2. Høy smatting når folk spiser. Det er skikkelig ekkelt å sitte å høre på!

3. Folk som tror de har rett når du selv vet at du har det. Hvis du for eksempel er i en diskusjon om et tema du kan veldig bra også kommer det noen som er så sikker på at deres påstand er rett! Det er alltid irriterende.

4. Når læreren skal vise film også setter de ikke på fullskjerm så oppgavelinjen og alt det andre forstyrrende rundt vises!

5. En annen ting når lærere skal vise film er når de først setter på fullskjerm tar de ikke pila vekk fra der pauseknappen er. Da forsvinner ikke den menyen så den er der hele tiden.

6. Folk som hele tiden spør: Kan du gi meg shoutout? Sfs?(Shoutout for shoutout). Blir du med i en megashoutout? Jeg gir ikke shoutout til hvem som helst og hvertfall ikke når du spør bare Sfs? eller Kan du gi meg shoutout? Skriv i det minste en grunn til at du fortjener en shoutout.


 

7. Når folk snakker når jeg gjør lekser fordi da blir jeg skikkelig ukonsentrert og får ikke til å gjøre noe effektivt. Det er derfor jeg er igjen etter skolen for å slippe å gjøre leksene hjemme der både mamma og søstera mi er og forstyrrer.

8. Katter som sniker seg inn på rommet mitt før jeg legger meg også oppdager jeg de ikke. Plutselig på natta våkner jeg av at de skraper på døra og vil ut!

9. Når jeg hele tiden må gjenta meg for folk som ikke orker å lese kommentarene lengre opp etter svar, eller lese innlegget angående det bildet jeg postet på Instagram. I går postet jeg et ganske langt innlegg med masse svar på spørsmål om jailbreaking, men likevel er det noen som må spørre de samme spørsmålene om akkurat det jeg har forklart i innlegget det sto man skulle lese.

10. Folk som spammer på Snap. De sender massevis av snaper også har jeg liksom ikke så god kontakt med de. Nære venner kan jeg sende masse snaper med, men når sånne bekjente spamer kan det blir litt irriterende av og til.

11. Folk som sier snap meg, eller va social. Kan du ikke bare starte en samtale selv med noen enn å legge ut at de skal gjøre det med deg når det er du som vil snape.

12. Autokorrekt irriterer meg sykt spesielt når jeg skriver dialekt med de som skriver det til meg. Hele tiden kommer det opp forslag på andre ord også trykker jeg automatisk på mellomrom så ordet blir endret.

13. Når jeg glemmer iPaden på skolen. Jeg bruker den ganske ofte så irriterer meg når jeg klarer å glemme den.

14. Det samme er når jeg glemmer laderen på skolen fordi da må jeg bruke en iPhonelader som tar sykt lang tid.

15. Når søstera mi bruker Spotify online samtidig som meg fordi hun bytter sang fra det jeg hører på.


 

Store bloggere som @aneestilblogg og @tcmn!


08.01.2016, 17:30

For noen dager siden sjekket jeg Instagram og da var det en kommentar fra ei der det sto: Store norske bloggere som @aneestilblogg, @tcmn og @theresesorenes. Det fikk meg til å tenke litt hva som egentlig er målet med bloggen min og hvorfor jeg faktisk har holdt på med det i snart 4 år. Jeg ble ganske glad da jeg så kommentaren siden dere ser på meg som en stor norsk blogger, men det er jeg ikke.

Faktisk så har jeg ikke så mange lesere som noen tror jeg har virker det som. I gjennomsnitt har jeg rundt 40-60 norske lesere de periodene jeg blogger hver dag, og 15-20 lesere de periodene jeg ikke gjør det. Målet mitt da jeg lagde min første blogg i 2010 var vel å komme på topplista og bli skikkelig populær som voe, tcmn og alle de toppbloggerne. Jeg hadde ikke noe kunnskap og blogging, og postet innlegg på noen setninger kanskje en gang i måneden. Hadde 2 lesere og 1 kommentar til sammen og trodde jeg var kjempeflink som blogger.

Men etter noen år begynte jeg å skjønne mer hva blogging var, og at man må arbeide ganske mye for å få ET bra innlegg. Jeg leste mer varierte blogger enn bare rosabloggere og begynte å interessere meg for bloggdesigning sånn som de som var mye eldre enn meg holdt på med. Det var masse bloggdesign relaterte innlegg på bloggen min en lang periode for noen år siden og hverdagsinnlegg tatt med iPhone 4 kameraet. Men jeg var fast bestemt på at jeg aldri ville gi opp bloggingen da.


 

Nå det siste året har jeg lagt sjela mi enda mer i bloggen, og faktisk tenkt på at jeg kan tjene en liten del på det. Jeg forbedret meg når det gjaldt bloggdesigning og lagde til blant annet Therese Sørenes som er en blogger som har nådd veldig langt til å være ganske ung. Tina Hagen fra fjorårets sesong av Paradise ønsket design av meg, og det er utrolig gøy. Jeg nådde da ut til flere personer som så bloggen min, og flere "kjente" folk bestilte av meg så jeg nådde ut til enda flere. I tillegg lager jeg også til andre bloggere og.

Jeg har merket at man må jobbe utrolig mye når man har blogg for å nå ut til folk, og i det siste året har jeg fått noen sponsorer til konkurranser og til meg selv. Lesertallet økte med 10 lesere kanskje det siste året, og jeg setter utrolig stor pris på alle dere som gidder å faktisk lese innpå bloggen min. Jeg nådde 2000 følgere på Instagram som jeg også setter stor pris på, men det er ikke noe jeg tenker på så masse. Synes ikke det er så gøy når folk går å kaller meg "kjendis" og sier "herregud Ane, du har 2000 følgere på Instagram", fordi det er ikke det jeg bryr meg om. Jeg blogger for at jeg synes det er kjempegøy og at det er 40 som leser bloggen min hver dag...


 

Nå er målet mitt at jeg skal forbedre meg når det gjelder å skrive innlegg, og ta bilder så får vi se hvor langt jeg kan nå med bloggen. Har ikke noe fast mål om å  nå masse lesere fordi jeg er fornøyd med de jeg allerede har, og blogger fordi det er gøy.

Det har tatt meg 6 år å komme hit jeg er i dag. Har gitt opp mange ganger, men for 3 år siden bestemte jeg meg for å aldri gjøre det og bare fortsette uansett hva andre mener. Aldri gi opp dere som ønsker å blogge fordi dere kommer ikke langt med det. Det kan ta mange år sånn som for meg før dere får noen faste lesere.

 
 

Ny blogg: Om meg!


10.05.2015, 16:44

Oppdatert 28.02.16

Hei :) Dette er altså min nye blogg som jeg kommer til å være aktiv på framover, og siden denne ble opprettet i dag tenkte jeg å skrive litt om meg for dere som ikke har fulgt bloggen min fra før av.

Mitt navn er Ane Estil og jeg er 16 år, og kommer fra Lierne i Nord-Trøndelag. Da jeg startet å blogge for 6 år siden skrev jeg bare sånn korte meningsløse tulleinnlegg på kanskje tre setninger, men etterhvert har jeg forbedret meg og blogger nå seriøst. Jeg har hatt en blogg før denne som het zhangmeimei.blogg.no som jeg hadde i nesten to år, men jeg var ikke helt fornøyd med bloggnavnet på den så derfor byttet jeg til det navnet jeg bruker nå.

På fritiden holder jeg veldig mye på med blogging noe som jeg elsker. Jeg lager også bloggdesign på bestilling og sponser kjente bloggere som f.eks Therese Sørenes, Martine Sjøhaug, Tina Hagen, Nina og Jonas fra PH og mange fler. Lager også headere og bestillingsinfo finner dere i kategoriene i sidemenyen. Ved siden av bloggingen spiller jeg fotball, trener og er med venner. Håper dere liker bloggen min og vil følge den ♥

Følg meg:
I N S T A G R A M

B L O G L O V I N '

B L O G G . N O

S N A P C H A T 

hits