White outfit!


07.08.2016, 17:23

TOPP - CUBUS // BUKSE - BIK BOK // SKO - EN VANLIG SKOBUTIKK SOM FINNES PÅ MANGE KJØPESENTER X)

Outfit <3


04.08.2016, 13:33


SOLBRILLER - SHADYFRUITS // GENSER - VERO MODA // BUKSE - BIK BOK // NIKE AIR MAX THEA - STRESS
 

Outfit <3


11.03.2016, 18:04

Endelig begynner sola å være oppe mer og lengre om dagene. Gleder meg skikkelig til påska nå, og det er jo bare en uke igjen til den. På skolen i dag hadde vi øving til musikkspillet så vi har ikke så masse vanlig fag.
Har ingen spesielle planer for helgen, men håper det blir fint vær i hvertfall som det har vært i dag ♥

Ha en fin helg!

Solbriller - Shadyfruits // Jakke - Bik Bok // Bukse - Bik Bik // Nike Air Max Thea - Stress


 

OOTD!


19.02.2016, 16:09

Hei :) Mange lurer sikkert på hvor det blir av meg fordi jeg har snart ikke blogget på ei uke. Jeg har hatt sykt mye lekser som jeg skrev i det forrige innlegget, og har prøvd å fokusert på de og tatt en liten pause fra bloggen. 

I dag fikk vi en etterlengtet vinterferie og det passet egentlig ganske bra at vi fikk den nå fordi jeg har blitt syk... Har ikke vært forkjølt på over 1 og et halvt år så det var kanskje på tide. Det kjipe med å være syk nå er at jeg ikke får vært ute så masse nå som det er kjempefint vær også får jeg besøk av venninna mi Victoria på mandag som jeg gleder meg masse til.

Men hvis dere er interessert på å vite litt om hva jeg har holdt på med så er det for det meste lekser, pugging, øving til presentasjoner og skrive ei innlevering. Utenom det så har jeg vært med på UKM, vært i 40-årskalas til venninna til mamma i går også var jeg på trening. Ellers har jeg ikke gjort så mye spesielt og skal ikke det i ferien heller utenom at Victoria kommer og skal være til onsdag ♥

Håper alle får en fin start på ferien eller har hatt en fin ferie ^^

Processed with VSCOcam with f2 preset
Skjerf - Bik Bok // Topp - Bik Bok // Bukse - Bik Bok //  Nike Air Max 90 - Lille vinkel
Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Outfit ♥


05.02.2016, 15:33

I dag tok Mari noen bilder ute med det nye objektivet som jeg skrev om i går og jeg er sinnssykt fornøyd med det fordi bildene blir mye bedre. Ser at bakgrunnen ble litt overeksponert  på bildene under, men er ikke noen ekspert på redigering dessverre.

Senere i dag kommer det andre blogginnlegget i bloggtipsserien jeg startet med forrige torsdag. Dere kan lese det første innlegget om valg av bloggplattform HER.

Jakke - Shein.com / Genser - H&M / Smykke - Glitter / Bukse - BIK BOK / Nike Air Max 90 - Lille VinkelWinter outfit!


16.01.2016, 16:17

Det er så sykt kaldt ute for tiden så blir lite bilder som er tatt ute, men tok noen i dag selv om det var rundt 20-. Det ble med parkas på alle bildene fordi det hadde blitt alt for kaldt å ta av den.

I dag har jeg ikke gjort noe mye akkurat. Var først på butikken en tur for å handle til pizzaen jeg skal lage til middag, og etter at jeg kom hjem var jeg og søstera mi hos bestefar. Han trengte hjelp med å ta ned julepynten som gikk ganske fort. Nå snart skal jeg lage ferdig pizzaen fordi deigen står å hever nå, og gjøre ferdig et innlegg som kommer i morgen.

Håper alle får en fin lørdag ♥

Lue - Stormberg // Parkas - Cubus // Bukse - Bik Bok // Genser - Bik Bok // Nike Air Max 90 - Lille Vinkel i OsloOOTD ♥


25.10.2015, 13:30

Hei! I dag så våknet jeg litt før kl 06.00 fordi jeg kom plutselig på at jeg ikke ville bli vekt av vekkerklokka på mobilen som jeg hadde satt på ringing kl 06.00. Jeg sover veldig lett og når jeg vet at jeg har satt på vekkerklokka våkner jeg før den ringer uansett. Grunnen til at jeg hadde satt den på var at jeg villle få med meg siste delen av streamen til mange kjente norske YouTubere. Preben og Dennis var programledere, og de intervjuet mange andre YouTubere, gamet og hadde challenger med gjestene. Jeg er nerd, og elsker å se på norske gamere på YouTube :D

I dag så skal Mari feire bursdag med noen venninner, og nå nettop var vi ute og tok noen outfitbilder og portrettbilder. Det er skikkelig fint å ta bilder ute nå fordi det er mange fine farger i bakgrunnen så jeg ble veldig fornøyd med de.


 

Outfit!


20.10.2015, 18:16

Hei :) I helga var jeg på bursdag til ei venninne som går i 9.klassen, og rett før vi for dit på ettermiddagen tok jeg og Mari noen outfitbilder. De ble ikke så bra fordi vi hadde det sykt travelt også var det veldig mørkt da på kvelden. Det var koselig på bursdagen, og vi lekte noen stolleker, spiste masse kaker, og da mener jeg masse. Hele benken var dekt med flere muffins sorter, potetgull, salte fisker, grønnsaker og dip, brownies, gelé, popcorn og mye mer.


Genser fra Shein.com // Bukse - ONLY // Smykke - h&m

Og når vi først snakker om usunn mat så feiret Mari bursdagen sin på søndag så det ble mer kaker da. I tillegg var jeg på ungdomsklubb på fredag der det ble litt godterispsing, og på torsdag var vi å spiste middag hos bestefar. Besteforeldre er jo kjent for å ha mye godteri og sånt ♥

Outfit of the day!


30.09.2015, 18:01

Hei :) I dag var jeg å hentet en pakke fra Shein da jeg kom hjem fra skolen, og dere får se hva jeg fikk i den i morgen.
Vi har bare 2 skoledager igjen nå, og jeg gleder meg sykt til høstferien. Skal ut å reise, jeg kan ikke si hvor, men jeg vet at det kommer til å bli sykt gøy i hvertfall. Og på fredag skal vi se film på skolen, og gjøre andre morsomme ting som ikke er vanlig fag, og sitte å høre på læreren. 


Cardigan - H&M // Topp - H&M // Bukse - Vero Moda

På skolen i dag hadde vi språkdag på vår skole, og da har vi først en halvtime der vi får gjøre lekser før de på ungdomsskolen på den andre skolen kommer. Da har vi spansk helt fram til mat, og 45 minutter etter mat som høres kanskje veldig mye ut, men vi er to klasser som har bare en lærer så mye av tiden går bort til prating fordi vi ikke vet hva vi skal gjøre. Etter det har vi dans i hallen, også drar de andre tilbake til skolen sin, og vi har 25 minutter med vanlig fag.

Outfit of the day!


15.08.2015, 15:41

Hei! I dag dag våknet jeg til sol, og nydelig vær igjen så jeg og Mari tok noen nye bilder til en header fordi den forrige jeg hadde var tatt med iPhonen og bilde var alt for lite for en full screen header. 

Shades - Shein.com // Topp - Shein.com // Shorts - Bik Bok // Tøysko - Husker ikke (En plass i Tyskland)

OOTD!


17.07.2015, 20:45


Solbriller - Glitter // Smykke - BIk Bok // Jakke - Urban // Topp - Bik Bok // Bukse - Bik Bok // Nike Air Max - Stress Grensen#outfit #antrekk #adidas #nike #bikbok #glitter #urban 

 

OOTD!


11.07.2015, 15:23

Hei :) Nå er det endelig sol igjen fordi været i det siste har ikke vært noe å skryte av akkurat. Det har for det meste vært regn, overskyet og kaldt så det har vært utrolig lite å gjøre ute. Da har jeg nesten bare holdt på med bloggdesign og annet som må gjøres med design.

Mari tok noen bilder av meg i dag også tok jeg noen av henne, men hun ble ikke fornøyd så jeg måtte slette alle. Kommer en ny video i morgen, og alle de som gjettet hvilken det var gjettet rett. Holder nemlig på å laste opp "Chubby bunny challenge".

Q: Er det fint være der du er nå?

Shorts - BIK BOK // T-skjorte - H&M // Sko - Adidas // Smykke - Glitter // Caps - Fra Tyrkia

OOTD!


10.05.2015, 17:34

Hei :) I dag har jeg vært på samtalegudstjeneste i Nordli fordi konfirmasjonen vår er nå snart. Akkurat 13 dager igjen og jeg gleder meg kjempemasse til å treffe alle de i familien og spesielt de som jeg ikke har sett på kjempelenge. Skal snart dra på fotballtrening og i dag trener vi (G14) kanskje sammen med G16. Jeg må snart pugge reglene for dømming av fotballkamp fordi jeg skal dømme G12 i morgen, og jeg har glemt masse av det som vi hadde på kurset i fjor.

Q: HVa synes du om outfiten?

Skjorte - Cubus // Genser - H&M // Bukse - Bik Bok // Nike Air Max - Stress Grensen

#outfit #ootd #klær #mote #bikbok #nikeairmax #nike #cubus #H&M

hits