Oppskrift på chocolate frappuccino!


09.02.2016, 16:28

Hei :) Tenkte å dele ei oppskrift på en utrolig god sjokolade frappe som jeg pleier å lage en gang i blant. Det går utrolig fort å lage og ingrediensene er sånn man ofte har i kjøleskapet og fryseren til vanlig.Ca 2 porsoner

Du trenger:

1 kopp sterk kaffe
1 1/2 kopp melk
1/2 kopp fløte
2 kuler vaniljeis
Sjokoladesaus
Krem til å ha på toppen (Ikke nødvendig.)
5 isbiter (Ikke nødvendig.)

Slik gjør du:

Start med å koke kaffe i et glass. Du må ikke ha sterk kaffe, men jeg liker det best. Etter på setter du den i fryseren til den er kald, og det tar kanskje en halvtime ish... Når kaffen er kald heller du den i mikseren pluss alle de andre ingrediensene i en mikser utenom kremen som skal være topping. Jeg skrev ikke hvor mye sjokoladesaus som skal være i fordi jeg bruker bare å ta en god mengde. Miks alt til isbitene er knust og alt er godt blandet. Hell frappen i glass med krem som topping hvis du vil.

Video: Oppskrift på rennende ostekake!


18.06.2015, 20:05

På onsdag hadde vi i 9.klassen som har spansk kakedag som jeg skrev om tidligere her på bloggen. Det var kjempegodt det alle hadde med seg, men jeg alt for mett  fordi det var så mye når alle hadde tatt med noe. Vi hadde sjokoladeboller, cupcakes, brownies, snickers, is, brus og rennende ostekake som jeg lagde. Det gikk kjempefort å lage den fordi det er veldig få ingredienser også var det veldig lettvint. Så derfor lagde jeg en video med oppskrift på hvordan man lager den som jeg skulle poste på Videofyme, men det tar så lang tid, så jeg vet ikke om jeg orker å legge den ut der. 

Håper dere liker videoen og gjerne abonner på kanalen min for flere videoer ♥
Q: Har du smakt kaken før?

 

#video #vlogg #videoblogg #oppskrift #mat #kake #ostekake #skole #spansk 
 

hits