My makeup wanties!


03.11.2016, 19:23

*reklamelenker*

I dette innlegget finner dere sminkeprodukter fra NordicFeel som er på ønskelista mi akkurat nå. Kanskje finner du noe du også har lyst på å kjøpe. Jeg har gjort det enkelt for dere å linke til alle produktene så dere kommer rett til de i nettbutikken. De produktene jeg har testet fra før av er brynspenna fra Chanel som har vært den beste jeg har hatt. Den er super enkel å påføre fordi den er ikke for svart med en gang du tar den på, noe som er fint siden du kan bestemme selv hvor mørk fargen skal bli. Har også brukt setting sprayen fra NYX, og har vært superfornøyd, så den anbefales. Den siste tingen jeg har fra før av er highlighteren fra Maybelline. Den er et billig alternativ i stede for Mary Lou Manizer, og er en utrolig god highlighter som jeg virkelig vil anbefale til dere.

NordicFeel er en nettbutikk som finnes for både nordmenn, svensker og dansker, og har over 15 000 forskjellige produkter fra 200 forskjellige merker innen skjønnhet. Jeg har selv handlet hos NordicFeel fordi produktene er billig, de har gratis frakt og leverer raskt.


1. Hypnôse Doll Eyes Mascara - Lancôme

2. Crayons Sourcils Sculpting Eyebrow Pencil - Chanel (Tilbud)

3. Poudre Universelle Compacte Pressed Powder - Chanel

4. Facefinity All Day Primer - Max Factor

5. Soft Matte Lip Cream - NYX

6. Nude Dude Eyeshadow Palette - The Balm

7. Master Strobing Stick - Maybelline

8. Double Wear Stay-In-Place Makeup​ - Estée Laude

9. Makeup Setting Spray - NYX

10. Matte Liquid Liner - NYX

11. Pro Brow Pomade - Freedom Makeup London

12. Fit Me Concealer - Maybelline

Shein must haves ♥


11.05.2016, 19:53

//Reklame

Jeg hadde egentlig skrevet ferdig dette innlegget nå nettopp, men så er pc'en min helt rar så alt ble sletta..! :(

Men i hvert fall så skulle jeg skrive om at Shein.com har gratis frakt fra 14. mai kl. 12.00 til neste dag kl. 12.00. Det er ikke noen grense på hvor mye du må bestille før tilbudet gjelder så om du bestiller et plagg får du gratis frakt. Du får også 40% rabatt på din første bestilling, og rabattkoden finnes på forsiden til Shein HER, Instagrammen deres og på facebooksida. Husk at det kan komme toll på pakken din så det er lurt å bestille et og et plagg hver for seg liksom. Under ser dere must haves som jeg anbefaler og noe ønsker meg. En del har jeg fra før som dere finner bilder av her på bloggen, og andre ting er sånn jeg skal bestille senere ♥

Ha en fin dag! :D Gjerne still spørsmål til spørsmålsrunden som jeg skal svare på på video denne gangen.


HER - HER - HER


HER - HER - HER


HER - HER - HER


HER - HER - HER

 

 

Ønskeliste til bursdagen!


02.01.2016, 18:29

Jeg blir 16 år om 22 dager og derfor tenkte jeg å vise dere ønskelista mi sånn som jeg gjorde i fjor også. Det er link til alle produktene under collagene ♥

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER

5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER

MUST HAVES FOR VINTEREN!


13.11.2015, 17:24

//Inneholder annonselinker

Nå begynner det å bli veldig kaldt og mørkt hele døgnet, og jeg har plukket ut noen "Must haves" for vinteren fra Ellos.no. Jeg har valgt ut noen basic klesplagg som passer for vinteren også trener jeg styrke innendørs og derfor har jeg funnet mine favorittertreningsplagg. Det siste er sminke og ting som kan være kjekt å ha til julaften eller juleballet.

Alt er som sagt fra nettbutikken Ellos.no som har alt fra klær, treningsutstyr, sminke, tv'er, iPhones og støvsugere. Vil kalle det en altmuligbutikk der du finner nesten alt til deg selv og hjemmet fordi det er utrolig mange forskjellige kategorier du kan finne det du er ute etter. Helt erlig liker jeg ikke de vanlige plaggene som bukser og gensere som de har fordi jeg føler det ikke er helt min stil, men treningsplaggene og det som er i collagene under liker jeg utrolig godt. Jeg har linket til alt som er i collagene, og se nøye på tallet til høyre for hver ting og det som står i teksten/linken.

KLÆR ♥

Boblejakke 1 HER // Nike joggebukse 2 HER // Adidas hettegenser 3 HER // Topp 4 HER // Vintersko 5 HER // Koseklær 6 HER // Tøffler 7 HER

TRENINGSTØY OG UTSTYR♥

Nike sokker 8 HER // Nike treningstights 9 HER // Treningsgenser 10 HER // T-skjorte 11 HER // EarPods 12 HER

SMINKE OG SKJØNNHET ♥

 

Baybliss automatisk krølltang 13 HER // Mascara 14 HER // Foundation 15 HER // Real techniques svamp 16 HER // Real techniques foundationkost 17 HER

#ellos #nettbutikk #shopping #klær #mote #trening #nike #adidas #sminke #hør #baybliss #realtechniques #sminke #bareminerals #vinter #jul #høst 

 

Autumn wishlist! ♥


17.10.2015, 16:46

//Inneholder annonselinker

Nå har jeg sittet å sett på mange fine klesplagg og andre ting fra Shein.com og plukket ut favorittene mine. Shein har så masse fine ting også er det veldig billig fordi det er gratis frakt, og på sin første bestilling fra de får man 33% i rabatt. I tillegg finnes det mange rabattkoder på Instagrammen og på facebooksiden deres. Noe annet jeg også liker veldig godt med Shein er at de har noe som heter Style Gallery så hvis de finner et plagg du vil kjøpe så kan du se bilder av andre som har kjøpt det litt lengre ned på siden på det plagget du ser på. Da er det lettere for deg å vite hvordan det vil se ut når man har det på enn at det bare henger på en kleshenger for eksempel eller modeller som ikke er lik som deg.

Under ser dere mine favoritter jeg ønsker meg denne høsten. Det er link til hvert av produktene hvis du vil se Style Galleriet eller vite prisen.

HER / HER / HER

HER / HER / HER

HER / HER / HER

Wanties!


12.10.2015, 11:44

Dette er et gammelt innlegg som har ligget som utkast veldig lenge så noen av tingene har jeg allerede kjøpt. 
 

Summerwishlist from Shein!


20.07.2015, 11:46

//Reklame

Jeg har fått en del klær fra Shein.com i en stund nå, og jeg bare elsker de plaggene jeg har fått hittil. Jeg har som oftest fått klesplagg som passer mest til hverdags, og tenkte derfor å vise dere hvilke sommerplagg jeg ønsker meg fra Shein. Dere finner link til hvert produkt så hvis det er noe du vil se mer av er det bare å trykke på linken så kommer du til plagget.

Q: Hva er din favoritt av plaggene under?

HER // HER // HERHER // HER // HER

HER // HER // HER


 

HER // HER // HER

Namsos: shopping! ♥


15.05.2015, 14:00

Nå er jeg mest sannsynligvis i Namsos for å handle ting til 17. mai og konfirmasjonen fordi dette innlegget skrev jeg i går kvelds og forhåndspubliserte det. 

Nå er det ca 1 uke igjen til konfirmasjonen min og huset ser enda veldig rotete ut. Spesielt i gangen og stua nede fordi vi holder på å male der og skrur sammen et nytt skap. Derfor trenger vi noen nye ting til stua og i tillegg skal jeg klippe og stripe håret i morgen, også må jeg på sånn synstest fordi jeg ser enda dårligere nå for tiden. Jeg skal stripe håret blondere igjen som jeg hadde før, også skal jeg klippe tuppene fordi de er så slitt og ødelagte... :( 

Vi skal også handle inn litt til 17. mai også, men husker ikke helt hva det var. Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal kjøpe noe for da jeg var i Narvik for 1 uke siden brukte jeg utrolig masse penger så nå må jeg spare de hvis vi skal til London eller et annet sted senere i år kanskje, og da kommer jeg ihvertfall til å handle mye.
Håper dere får en fin dag ♥ Vi har fri fra skolen som er utrolig deilig. 

Q: Gleder du deg til 17.mai?

#shopping #namsos #17mai #konfirmasjon

WISHLIST FROM SHEINSIDE!


14.05.2015, 16:54

//Sponset innlegg av sheinside.com

Dere har vel sikkert sett at jeg har skrevet om sheinside før på bloggen, og denne gangen tenkte jeg å dele min ønskeliste med dere fra nettbutikken. Det er så utrolig masse fine plagg de har og lista kunne sikkert ha vært mye mye større enn den jeg har lagt ut her. Kan jo heller ikke ønske meg alt, men her er de tingene som er øverst på lista ihvertfall. Og forresten så er det utrolig billig og det er fri frakt på det du bestiller. Pakkene sendes fra Kina og jeg synes det går utrolig fort å sende de. Tar ca 1 og en halv uke så jeg anbefaler å ta en tur innom nettbutikken HER!

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER

HER // HER // HER


HER // HER // HER

HER // HER // HER


HER // HER // HER

hits