Innkjøp <3


05.02.2017, 20:56

Beklager litt sent innlegg på bloggen i dag, har holdt på med matte faktisk fordi vi har prøve snart også er det sykt vanskelig det vi holder på med akkurat nå. Var i Namsos på fredag fordi jeg skulle til øyelegen, og bussen gikk ikke før på kvelden så jeg hadde litt tid til shopping.

Genser - H&M

Genser - H&M

T-skjorte - CarlingsCardigan - Bik BokJorgObé Peel of mask - Vita

Kjøpte litt mer gaver og sånt og, men orket ikke å ta bilder av absolutt alt ^^

Barcelona innkjøp ♥


02.11.2016, 18:43

I høstferien som var for 3 uker siden var jeg i Barcelona sammen med familien. Vi var der i 4 dager, og en dag ble brukt til shopping. Vi handlet mest på Primark fordi det er veldig billig der, også har de et stort utvalg hvor man finner alt som har med klær og sminke å gjøre. Vi var også innom andre butikker langs den kjente gata La Rambla og butikkene rund Placa De Catalunya. I dette innlegget finner dere alt jeg handlet uten om mat som jeg allerede hadde spist opp :P Noen bilder er tatt med kameraet og andre med iPhoenen så beklager litt kvalitetsforskjell.

Primark

♥ Vippetang - Fake negler - Øredobber - Primer ♥

♥ Jakke ♥

♥ Ytterjakke ♥

♥ Jakke - Joggebukse ♥

Processed with VSCO with f2 preset

♥ Genser ♥

Pull & Bear 

♥ Bukse ♥

♥ Skjørt ♥

Sephora

♥ Lancome Hypnôse Volume-à-porter Mascara - Beautyblender ♥

Zara

♥ Bukse ♥

Victoria's Secret

♥ Sminkemappe ♥

Urban Outfitters

♥ Calvin Klein undertøy ♥

FC Barcelona Megastore

♥ Fotballsko ♥

Mat sjappe, Flyplassen, Sjokoladefabrikk 

Souvenirbutikk

♥ Deksel ♥

Har enda ikke rukket å publisert et innlegg med bilder fra turen, men det skal jeg få til så snart som mulig :D

Innkjøp ♥


18.05.2016, 21:25

Her er noe av det jeg har kjøpt i det siste. Jeg var på Steinkjer på fredag etter at ungdomsskolen var på tur, og noe er fra tidligere i mai. Har ikke pc lengre som dere kanskje vet, og da blir Paint det beste jeg kan finne på mamma sin pc. Adobe Flash funker heller ikke som får picmonkey og pixlr til å funke igjen fordi jeg skjønner ikke hvordan jeg oppdaterer det :pProcessed with VSCO with a5 preset
MaskerAide - Vita

Processed with VSCO with a5 preset
Øyenbrynspenn - H&M

Processed with VSCO with a5 preset
Nyx matte lip cream - H&M

Processed with VSCO with a5 preset
Nyx brow pomade - H&M

Processed with VSCO with a5 preset
Hehe ikke så spennende.. Strømpebukse - Cubus

Processed with VSCO with a5 preset
Bukse som jeg fikk av Anja venninna mi - Shein

Processed with VSCO with a5 preset
Cardigan - H&M

Processed with VSCO with a5 preset
Kjole - H&M

New in <3


28.04.2016, 19:24

Hei! Hvordan har dagen deres vært så langt?
Min har ikke vært en av de beste torsdagene fordi vi hadde 4 timer med matte!! Har gått å trudd at det er fredag i dag fordi vi satt å gjorde så mye matte og dagen gikk så sakte. Men vi hadde kunst og håndverk mellom de fire mattetimene, og vi har begynt å strikke. Skal prøve å strikke ei Kvikk lunsj lue til noen, men vet ikke om jeg blir ferdig fordi jeg må hjelpe de som ikke kan å strikke hele tiden. Nå snart skal jeg begynne å pakke fordi jeg skal på kamp i morgen mot Rørvik. Får ta fri fra skolen fordi det er så langt å kjøre dit ^^Da jeg kom hjem fra skolen i går gikk jeg på butikken for å hente en pakke fra Unisport.no som jeg bestilte på fredag. Det er ei Manchester United drakt som dere ser med navnet mitt på, og nummeret jeg har på fotballdrakta mi. Unisport har utrolig rask levering fordi jeg bestilte pakken på fredag, også bestilte jeg trykk i tillegg, og den kom allerede i går.

Grunnen til at jeg kjøpte drakta var at jeg fikk en gavekort fra Sher-panelet som er ei nettside for vi som blogger og leser blogger. Du kan melde deg på konkurranser de har gående ofte, live-chatter, diskutere i forum og lese artikler. Jeg var med på en live-chat denne gangen og som belønning fikk alle deltakerne et gavekort på 300 kr. Jeg valgte å kunne bruke det hos Unisport siden du må bestemme deg for en butikk du vil bruke det på. Så Sher-panelet anbefales virkelig :)

IsabellaBox - Makeup Organizer!


13.04.2016, 19:18


Hei! I dag fikk jeg en diger pakke i fra Isabellahair, og jeg skjønte med en gang at det var premien som jeg vant i en giveaway. Jeg hadde ikke forventet at boksen var så diger, men jeg liker den utrolig godt. Nå har jeg en ordentlig plass hvor jeg kan ha sminken min fordi før så har jeg hatt de i glossyboxer og andre gaveesker i benken på bildene under. Jeg anbefaler alle å sjekke isabellahair.no fordi de selger hairextensions og fakevipper. Snart får de inn denne boksen jeg har, og det går an å forhåndsbestille den i nettbutikken.

Processed with VSCO with a5 preset

Nå snart skal jeg begynne å pakke fordi klassen min skal på overnattingstur i fjellet. Vi skal gå fra skolen og forbi her jeg bor og videre oppover. Vi skal gå på ski til en seter der vi var å overnattet da vi gikk siste året på barnehagen, og nå går vi liksom siste året på grunnskolen. Så gleder meg masse til det.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

New in from ellos!


25.01.2016, 17:28

Før jul fikk jeg en del å handle for hos ellos.no, og da kjøpte jeg julegaver til familien og en noen ting til meg selv. Bestillingen ble delt i to pakker og heldigvis var det julegavene som kom først. Det var ei popcornmaskin til lillesøstera mi Mari og en elektisk juicepresse maskin til mamma og pappa. Det var noe som ikke var så dyrt, men kule gaver å få. Det som var i den andre pakken som kom forrige uke var noen Real Techniques børster, et øyenskyggepalette og adidas sokker som jeg ble utrolig fornøyd med.

Det er linket til alle produktene som de enda har på ellos under hvert av bildene.

Denne popcornmaskina har de dessverre ikke på lager lengre, men de har en annen HER

HERHER

HER

HER

New in: Personlig almanakk!


14.09.2015, 18:56

Hei!

I dag kom endelig almanakken min som jeg fikk fra personligalmanakk.com. Jeg fikk et gavekort fra de på 250kr som vil si at jeg kunne velge mellom alle størrelsene, og jeg valgte den største A5 fordi da får jeg plass til mer enn de minste. Grunnen til at jeg fikk gavekortet fra de er at jeg vant en giveaway på Instagram, men så byttet hun som hadde giveawayen ut navnet mitt med et annet navn så jeg vant ikke likevel. Men som trøstepremie fikk jeg en valgfri almanakk fra personligalmanakk.com.

Jeg har lenge ønsket meg en almanakk fra de fordi man designer den selv også er det veldig mange andre bloggere som har hatt det. Jeg kommer til å bruke den når jeg planlegger skoleukene som for eksempel når vi har prøver, språkdager, lekser, ting jeg må huske, ferier og blogging og bloggdesigning så klart. Jeg har et rosa og grått design inni den, og er kjempefornøyd med alt. 

Anefaler på sterkeste å bestille hos de fordi det er rask levering, billig og i tillegg så blir det en helt unik almanakk siden du designer alt selv ♥

 

#persnoligalmanakk

 

New in: Narvik!


11.05.2015, 15:30

Hei :) Her er en video av innkjøpene fra da jeg var i Narvik på fredag. Håper dere liker den ♥

#innkjøp #newin #sminke #klær #narvik #shopping

hits