Ane Estil

Throwbacks<3


03.10.2016, 19:39

Her har dere spillelistene jeg hører på nå for tida. Den ene er med sanger som er populær nå, og den andre er med throwbacks fra 2010 til 2014 ca.

Hvis dere vil følge meg eller se flere av spillelistene mine så finner dere profilen min HER.

 

 

 

Top 5 favorittsanger atm!


06.01.2016, 18:13

Jeg elsker musikk og det går ikke en dag uten at jeg hører på det og sjekker toplista på Spotify. Jeg finner hele tiden nye favorittsanger så derfor tenkte jeg å vise dere hva jeg hører på mest nå at the moment.1. Cheap Thrills av Sia 

2. Hands To Myself av Selena Gomez

3. Should've Gone Home av Måns Zelmerlöw

4. A Thousand Years av Christina Perri

5. Russian Roulette av Tungevaag og Raaban

Beklager at det blir bare linker til sangene denne gangen, men Internett Explorer funker ikke så får ikke blogget fra PC-en. Og grunnen til at jeg bruker den tregeste nettleseren som finnes er fordi jeg restarta PC-en helt i går så nå får jeg til å oppdatere til w10. Jeg er den som gleder meg sinnsykt når det kommer nye og store oppdateringer til PC og iPhone/iPad så ble utrolig glad når det ser ut som om at den oppdateres. Har prøvd utrolig mange ganger før uten hell.

Håper er har hatt en fin dag <3 Jeg hadde prøve i trafikalt grunnkurs også har det vært -22 grader ute!!!

STEM PÅ PATRICK!


27.11.2015, 19:46

I dag er det Norske Talenter finale, og Patrick Jørgensen skal fremføre sin nye låt som heter I'm Dreaming. Jeg er helt forelska i sangen allerede, og jeg oppfordrer dere alle til å stemme på han fordi han fortjener å vinne ♥ 

SEND 10 TIL 26700 FOR Å STEMME PÅ PATRICK

Nyeste sangen hans♥

 

 

Top 3 favorittsanger!


10.11.2015, 15:23

1. Lett å være rebell i kjellerleiligheten din - Karpe Diem!

Jeg har hørt masse på Karpe Diem i flere år nå, og endelig kom de ut med noe nytt. Jeg elsker den nye rappen deres, og hvis dere ser på spillelista mi på spotify lengre ned i innlegget ser dere at det er mye av Karpe Diem der.

2. Hard to say goodbye - Patrick Jørgensen!

 

Patrick er helt klart favoritten min i årets norske talenter, og jeg stemte utrolig mange ganger på han i semifinalen. Dere har sikkert hørt Million Questions som han rappet på auditionen, og i semifinalen fikk vi høre den nye rappen hans Hard To Say Goodbye.

3. Love myself - Hailee Steinfeld!

 

Denne sangen fant jeg bare helt tilfeldig på topplista på Spotify, og jeg elsker den. Sangen er utrolig fengende og det er sånn stil jeg liker veldig godt ^^

 

Her har dere spillelista mi på Spotify som jeg oppdaterer etterhvert som jeg finner nye sanger jeg liker. De som er øverst er de jeg hører på mest, og de som er neders er de jeg hørte på før ♥

Videohilsen fra The Main Level!


18.06.2015, 14:59

Hei :) For noen dager siden fikk jeg en videohilsen fra Laurent, Alex og Sander i boybandet The Main Level, og jeg ble UTROLIG glad :D Jeg elsker de og sangene deres, og har vært stor fan av de helt fra starten da de postet bare coverlåter. Jeg fikk høre om de gjennom gosupermodel.no som jeg var veldig hekta på, og da var det ei fra Bergen som sa at jeg måtte høre på de. Siden da har jeg hørt på hver eneste sang de har på kanalen sin, og dere må høre den nyeste singelen deres My Girl HER!

Q: Liker du TML? :D

#themainlevel #boyband #mygirl #mainer #tml 


Top 3 favorittsanger!


16.06.2015, 15:30

Heisann! Det er en god stund siden jeg har hatt et innlegg med mine favorittsanger og da er det vel på tide med et nytt et. Favorittsangene mine akkurat nå kan dere høre under, og dere ser også navn og artist :) 

Håper dere har hatt en fin dag ♥

Q: Hvilken sang liker du best?

#musikk #donkeyboy #downtown #walkthemoon #shutupanddance #axwellingrosso #sunishining #favoritter

Videohilsen fra The Main Level!


13.06.2015, 20:57

Hei :) I går fikk jeg en videohilsen fra Laurent, Alex og Sander i boybandet The Main Level, og jeg ble UTROLIG glad :D Jeg elsker de og sangene deres, og har vært stor fan av de helt fra starten da de postet bare coverlåter. Jeg fikk høre om de gjennom gosupermodel.no som jeg var veldig hekta på, og da var det ei fra Bergen som sa at jeg måtte høre på de. Siden da har jeg hørt på hver eneste sang de har på kanalen sin, og dere må høre den nyeste singelen deres My Girl HER!

#themainlevel #boyband #mygirl #mainer #tml 


Ane Estil
Ane Estil

Mitt navn er Ane Estil, jeg er 16 år og kommer fra Lierne i Nord-Trøndelag. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote, bloggdesign og skole. På fritiden fotograferer jeg og koder bloggdesigning på bestilling. Jeg har laget bloggdesign til personer fra bl.a Paradise Hotel, toppbloggere, og ei fra NRK Super serien Jenter.

Kontakt

aneestilblogg@outlook.com

Reklame
Kategorier
Arkiv
Instagram
Snapchat
bilde

aneestilblogg

Design
Ane Estil
hits