4 mest leste innlegg - Februar!


29.02.2016, 15:00

Hei! I slutten av januar postet jeg et innlegg med de 4 mest leste innleggene for januar og det så ut som dere likte det. Derfor har jeg tenkt til å vise dere de 4 mest leste innleggene i februar. Jeg går bare ut i fra statstikk her på bloggen min og ser på de høyeste tallene.

Januar favoritter!
Det er ikke så mye å si om dette innlegget for de fleste vet vel hva det er. Jeg viser dere hvilke ting som jeg likte ganske godt i den måneden.
Hele innlegget finner dere HER!

Oppskrift på chocolate frappuccino!
Jeg delte ei oppskrift på en utrolig god frappe som jeg pleier å lage av og til. Den er kjempegod så anbefaler dere å lese hele innlegget HER.Fake vs Real Mac lipstick!
Jeg har en del fake og noen ekte Mac leppestifter og da tenkte jeg det kunne være litt interessant å sammenligne de og se hva som er forskjellene. Hele innlegget finner dere HER!

Bloggtips #2: Bloggnavn?
I dette innlegget som veldig mange leste skrev jeg noen tips om hvordan du velger et bra bloggnavn til bloggen din. Dere kan lese alle tipsene HER!

Processed with VSCOcam with t1 preset

4 mest leste innleg - Januar


31.01.2016, 14:02

Tenkte det kunne være litt gøy å se tilbake på gamle innlegg som var mest lest i måneden som gikk. Jeg skriver litt om innleggene også finner dere link til hele i teksten.

Store bloggere som @aneestilblogg og @tcmn!

Dette var det aller mest leste innlegget i januar og det var litt mer personlig. Jeg har aldri skrevet så mye personlig her på bloggen, men da bare skrev jeg det og det så ut som mange likte det. Hele innlegget finner dere HER.

Jailbreak? Farlig? Hvordan? Hva?

Dette var et innlegg jeg skrev med mine meninger om jailbreak av iPhone, iPad og iPod touch. Jeg er selv egentlig helt avhengig av det på grunn av alle fordelene med jailbreak og innlegget finner dere HER.

Hvordan redigere bilder i kodelåsen?

Det var også et ganske populært innlegg siden overskriften kanskje hinter til at det funker på ekte at det kommer bilder i låsen. Mer kan dere lese HER om det.

Gratisdesign #1 Svart

Jeg la ut et gratisdesign til dere lesere som ikke har mulighet til å betale for design og det var noe dere likte ganske godt. Jeg har ikke lagt ut gratis bloggdesign på lenge fordi jeg har fokusert på å lage til litt mer "kjente" personer og venner. Men ihvertfall finner dere alt dere trenger å vite HER om designet.

hits