Nyttårskjolen ♥


31.12.2015, 18:52

Nå snart skal vi spise pinnekjøtt og ribbe til middag før vi skal ut å sende opp raketter og ønske det ny året velkommen. Allerede er det folk som sender opp raketter og jeg tror det er barnefamlier som har unger som ikke er våken så lenge. Til og med i går natt hørte jeg raketter som smalt.

Men sier det igjen: Godt nyttår alle sammen! ♥

Kjolen jeg har på er fra jjhouse.com og egentlig skulle jeg ha den på juleballet i fjor. Skoene er fra en butikk i Tyskland.

2015 in pictures ♥


31.12.2015, 16:07

Tenk om noen timer er 2015 over. Det har skjedd utrolig mye i dette året, og jeg gleder meg til året som kommer også. Jeg har funnet noen bilder fra hver måned i 2015 og satt de sammen til en collage. Når jeg ser de gamle bildene har jeg glemt at det er så lenge siden fordi jeg tror at de er tatt forrrige måned. Dette året har gått alt for fort og det er så mye jeg skulle ha gjort.

JANUAR

Haha sånn så jeg ut for et år siden. Det var da jeg fikk speilreflekskameraet mitt, også spilte jeg volleyball og var med på volleyballtreninger. Vi hadde også musikkspill på skolen og jeg hadde bursdag den 24. januar.

FEBRUAR

 I februar lagde jeg bilder selv til rommet mitt der jeg redigerte alt og printet de ut. Jeg fikk også en hel bærepose med deksel av ei venninne som hadde kjøpt seg ny mobil. Det siste bilde er av katten min Figaro.

 MARS

 Skjedde ikke så mye spesielt i mars, men synes at jeg forandrer meg veldig hver måned. Skibilde er fra en skidag med skolen.

 APRIL

 

Det første bilde er av det første plagget jeg fikk sponset av shein.com. Jeg lagde meg også en bloggplanlegger som fungerte bra helt til jeg glemte å bruke den.

MAI

I mai var jeg på arbeidsuke i Salangen-Nyheter da jeg fikk være med på livesending på nett-tv'en de har. Begynte også å bli skikkelig hekta på Prebz og Dennis, og tegninga var ei jente på Instagram som tegnet til meg. Glemte å ta med bilder fra konfirmasjonen min, men tror ikke jeg postet noe fra da på bloggen.

JUNI

Juni var da vi endelig fikk sommerferie og været ble litt varmere. Første bilde er tatt rett etter at vi fikk ferie. Andre er da jeg og ei venninne skulle vaske kjølerommet på skolen, men vi klarte å miste to rømmebokser da vi skulle sette tilbake maten x) De to siste bildene er fra siste skoledag som vi tilbragte på stranda ♥

JULI

I juli var jeg først på storsjöcup som var utrolig morsomt. Jeg var også på vg-lista med Nora og lillesøstera mi fordi jeg hadde vunnet golden circlebiletter. Det bilde der vi har på bunader er fra Li-Martnan som er en slags gammeldags messe der folk selger mye håndarbeidsvarer.

AUGUST

I August var jeg på hytta i Salangen som ligger i Troms. Jeg og søstera mi var også på tivoli da vi var i Fauske og jeg tror vi var de eneste som var der og xD Skolen startet også i den måneden, og det var nydelig vær i noen uker da.

SEPTEMBER

Nå kommer bilder som ikke er så gamle, men det øverste er på en bursdag til ei av bestevenninne mine som heter Sofie. Det andre er da vi hadde temadag på skolen, og som dere ser skulle vi kle oss litt finere enn det vi gjør til vanlig. Det siste bilde er av almanakken som jeg fikk av personligalmanakk.no.

OKTOBER

Hehe jeg spilte veldig mye cards against humanity i oktober, også var jeg i Oslo med mamma og søstera mi Mari. Det var utrolig gøy fordi jeg traff mange familiemedlemmer som jeg ikke hadde sett på lenge.

NOVEMBER

 Vi hadde noe som heter Vrimmel på skolen i November og da var jeg blant annet på journalistkurs. Vi hadde også workshop med noen av medlemmene i Absence crew og en som var dommer i mitt danse crew og deltaker på norske talenter. Absence hadde også kurant og urbant helga etter der det var forskjellige aktiviteter man kunne melde seg på. Som dere ser hadde vi temadag igjen på skolen.

DESEMBER

Er ikke så mye å skrive om disse bildene fordi de postet jeg egentlig nå nettopp, men tok de med fordi jeg ville ha collager for alle 12 månedene.

Vil ønske alle som leser bloggen min et gotd nytt år! <3

Nyttårsforsetter!


31.12.2015, 14:01

Nyttårsforsetter og sånne mål er ikke noe jeg pleier å bry meg så masse om, men for å ha noe å blogge om tenkte jeg å skrive noen.

1. Jeg vil bli flinkere til å blogge, og skrive mer varierte innlegg enn det som har vært i dette året.

2. Jeg skal gjøre det bra på skolen siden jeg har eksamen i år, og skal begynne på videregående.

3. Spare penger. Det er noe jeg er ekstremt dårlig på fordi jeg bruker de opp ganske fort når jeg først har penger.4. Reise til nye plasser. Jeg skal til Barcelona kanskje to ganger i år også skal jeg til steder i Norge der jeg aldri har vært før.

5. Få nye venner.

6. Planlegge ting mye bedre.(Alle bildene er fra weheartit)

5 favoritt skjønnhetsprodukter!


30.12.2015, 17:14

Føler jeg har vært veldig dårlig med å variere innholdet på bloggen min det siste halvåret. Jeg satt å så igjennom gamle innlegg fra 2015 til noe som kommer på bloggen i morgen, og så at jeg postet mer forskjellige da. Nå i det siste har det bare vært sånn kjedlige hverdagsinnlegg, men nå skal jeg prøve å bli flinkere på å poste andre ting.

Så tenkte å vise dere mine favoritt skjønnhetsprodukter atm.Nr. 1 Er dennne mascaraen fra Maybelline som jeg har blogget om før. Den er helt klart en favoritt og jeg har brukt den siden sommeren. Nå til jul fikk jeg den i julegave av Nora faktisk ♥

Nr. 2 er Bahama mama solpudderet fra The Balm. Det fikk jeg i bursdagsgave i fjor og elsker det.

Nr. 3 er denne body lotionen som jeg også fikk i bursdagsgave, men fikk den nå før jul. Den lukter helt fantastisk også glitrer den.

Nr. 4 er en foundation fra Mac som heter studio fix fluid. Den er den beste foundationen jeg har hatt fordi den legger seg perfekt på huden og resultatet blir utrolig matt og bra.


Nr. 5 er denne liquid eyelineren fra elf som jeg vant i en giveaway på Instagram der det var fire vinnere, og vi var bare fire som meldte oss på. Så hadde ganske flaks da.

2015 best nine!


28.12.2015, 19:19

Hei! Som dere kanskje har sett er det veldig mange som legger ut en collage med sine mest likte bilder på Instagram, og for å gjøre det må dere gå på denne nettsiden HER. Der finner dere også ut hvor mange likes bildene deres på Instagram har fått tilsammen i løpet av 2015. 

Hvis dere vil se min collage som jeg fikset med 2015bestnine så må dere se på Instagram: @aneestilbloggI ♥ Christmas!


27.12.2015, 17:42

Hva har dere gjort i det siste? Jeg har i hvertfall ikke hatt tid til noe blogging.

På julaften var bestefar hos oss og spiste pinnekjøtt og åpnet gaver sammen med oss. Jeg fikk utrolig masse fint til hybelen, klær og ting jeg ønsket meg. Første juledag er en dag der man skal være inne som jeg har forstått det, og da spilte vi i famlien et nytt spill som jeg har Mari fikk. Bestefar og hun han bor sammen med kom opp og spiste lutefisk senere på dagen. Jeg liker ikke lutefisk så jeg spiste julepølser heller. Vi prøvde også popcornmaskina som Mari fikk i julegave av meg. Den funket utrolig bra og det går mye fortere enn micropop.

I går var jeg hos bestefar meste parten av dagen fordi resten av famlien var i kirka. Pappa synger i et kor som skulle opptre der også var det barndåp samtidig. Jeg hadde heller ikke stått opp enda da de dro også ville bestefar at jeg skulle hjelpe han med en digital bilderamme eller hva det kalles som har fikk i julegave. I dag har jeg gått på ski og det var iskaldt ute så da jeg kom hjem ordnet jeg og Mari kakao i kaffemaskina vår ♥ Og nå snart skal vi på julemiddag hos famlien til en i klassen min som vi pleier å gjøre hvert år i jula. 

Blogmas 24. des - Julaften tradisjoner!


24.12.2015, 15:54

GOD JUL!!

Hei! Det har vært dårlig med blogmas innlegg de siste dagene. Men i dag når det er julaften tenkte jeg at jeg måtte poste det aller siste innlegget i årets blogmas.

Våre tradisjoner på julaften er å se tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen først på dagen. Så ser vi litt på det som er etterpå på tv'en før bestefar kommer opp og spiser grøt til lunsj. Senere på ettermidagen ordner pappa pinnekjøttet også drar vi på kirkegården og tenner lys. Det er faktisk eneste gangen i året jeg er der. 

Når vi kommer hjem igjen pleier vi å dekke bordet også spiser vi pinnekjøtt til middag sammen med bestefar. Resten av kvelden åpner vi gaver, spiser julekaker og mamma pleier å ringe til familien i Troms. 

Bilde fra da vi pyntet treet til bestefar i fjor.

Og sånn så mitt tre ut etter at jeg glemte å vanne det...


 New in: Cardigan ♥


22.12.2015, 15:06

Hei! I dag hentet jeg en ny pakke fra Shein.com, og denne gangen fikk jeg en nydelig cardigan som jeg har ønsket meg veldig lenge. Dere finner link til den HER.

Jeg ble utrolig fornøyd med denne cardiganen og blir egentlig mer og mer fornøyd med det jeg får fra Shein. Den er laget av et utrolig godt og mykt stoff og jeg kommer til å bruke den masse nå i jula og når skolen starter. Shein har faktisk fått inn veldig mye nytt og mer moderne klær hvis dere skjønner. Før synes jeg de hadde veldig mye barnslige og en del stygge klær, men nå har de forbedret seg masse.

Dere finner cardiganen HER!Blogmas 21. des - Favorittbloggere!


21.12.2015, 23:38

Dette innlegget har jeg skrevet en del ganger på bloggen min nå, men det endrer seg hele tiden hvilke blogger jeg pleier å lese. Så derfor kommer jeg bare til å linke til bloggen deres uten å skrive så mye fordi det vil ta litt lang tid. Dere finner ut mer om de hvis dere leser bloggene deres.

1. Therese Sørenes - theresesorenes.blogg.no (Det er forresten jeg som har laget designet og headeren til Therese)

2. Rebekka Andrine - rebekkaandrine.blogg.no

3. Jennie Sofie - jenniesofie.blogg.no

3. Ingrid Marie - ingridmariie.blogg.no

4. Isabel Martinez - isabelmartinez.blogg.no/


5. Maja Stina - st1na.blogg.no


 Blogmas 20. des - Must haves i jula!


20.12.2015, 12:00


 

 


 

Blogmas 19. des - Forskjellen fra adventa 2014!


19.12.2015, 15:49

Den største forskjellen som kanskje mange andre også synes er at de tradisjonelle julekalenderne på barne-tv ikke vises lengre. Jeg har vokst opp med blåfjell og månetoppen, og kommer til å savne det nå som det ikke sendes mer. En annen ting er at det er veldig lite snø i desember. Det blir ikke jul før det har kommet kjempemasse puddersnø på julaften når vi pleier å tenne lys på kirkegården. 

Beklager at dette innlegget ble litt kort, men hadde skrevet det fra før, men så var alt plutselig sletta :(

Haha random bilde jeg fant på harddisken xD

Processed with VSCOcam with t1 preset

Førjulskveld som butikken hadde i fjor :)

Tingen jeg fikk i adventskalenderen på skolen (y)


  

 

Nye negler ♥


18.12.2015, 20:09

Hei! I dag fikk jeg noen utrolig fine negler fra en av bestevenninne mine, og jeg bare elsker de. Jeg hadde faktisk tenkt til å kjøpe meg negler til jul, men det passet jo utrolig bra at jeg fikk disse nydelige i gave. Jeg fikk også en utrolig god body lotion som lukter helt himmelsk ♥

Blogmas 18. des - Drømmeferie!


18.12.2015, 15:00

Drømmeferien min ville vært å dra tilbake til Kina igjen og oppleve noe av det samme som da jeg var der i vinteren 2014, og mer enn det også. Det var drømmeferien min helt klart fordi jeg hadde ikke vært i Kina siden 2003 og vi reiste med gode venner nå i 2014. Vi var blant annet på den kinesiskemur, silkemarkedet, den forbudte by og masse mer.

Noen dager var vi på shopping i Xidan som er et stort shoppingområde med sykt mange kjøpesenter og kjente butikker som Apple, H&M, starbucks, Kf og mange fler. Jeg var på en skobutikk på et veldig ekslusivt kjøpesenter og et par sneakers kostet over 12 000 norske kroner! Det var helt sykt, og vi fant også steinarmbånd til 90 000 kr!

Vi spiste også på mange fine restauranter sammen vi tre familiene som reiste og da vi var på det ekslusive kjøpesenteret kjøpte vi pizza der fordi maten er jo billig i Kina. Tror vi bestilte 5 store pizzaer siden vi var ganske mange som skulle spise, og da vi fikk de viste det seg at de målte kanskje 1 meter i diameter. De var ufattelig store så vi prøvde å forklare at vi ikke trengte så mange likevel, men vi betalte for de så klart. Kineserne skjønte ingenting av engelsk så det ble så mye styr husker jeg, men morsomt var det. Det var helt klart drømmeferien min, og kunne gjerne opplevd noe av det samme ♥ 

Blogmas 17. des - Favorittsanger!


17.12.2015, 15:00

1. Hey Ho - Freddy Kalas! Denne sangen hørte jeg for første gang forrige helg da den lå øverst på topplista på spotify. Den er ganske fengende også er teksten veldig komisk som gjør at jeg hører på den så mye.

 

2. Faded - Alan Walker! Viste dere at Alan Walker kommer fra Bergen?! Eller er det kanskje jeg som henger langt etter, og navnet hans er ikke et typisk norskt et heller. Den første sangen jeg hørte av han var Fade og Spectre på kanalen til NoCopyrightSounds og de ble jo ganske populære i hele verden. Nå nettopp har han gitt ut Faded som er Fade bare med ei som synger. Den er så sykt bra og anbefaler dere å høre på den.

 

3. Roses - The Chainsmokers! Jeg liker denne sangen fordi den er fengende, og jeg fant den på topplista over hele verden på spotify. Det var The Chainsmokers som også lagde sangen #selfie som var så populær ei stund tilbake. 

 


 Blogmas 16. des - Meningen bak bloggnavnet!


16.12.2015, 14:55

Navnet på bloggen min er vel egentlig ikke noe spesielt. Jeg ville bare ha et enkelt navn til bloggen min og da ble det fornavnet og etternavnet mitt. Jeg startet jo denne bloggen i mai i år fordi jeg var ikke helt fornøyd med navnet på den gamle bloggen min som jeg hadde i nesten 2 år. Dere husker vel kanskje zhangmeimei.blogg.no som enda finnes hvis du vil se de gamle innleggene mine x)

Meningen bak zhangmeimei er vel at det også er navnet mitt. Det er det kinesiske navnet mitt, og jeg valgte det som bloggnavn fordi jeg synes det var litt kult for 2 og et halvt år siden å ha det som bloggnavn siden det er kinesisk. Har ingen spesielle grunner bak navnene på de bloggene jeg har blogget på mest. Velger enkle navn som er lette å huske som mange andre bloggere også gjør.

Første bilde på denne bloggen utenom det innlegget om bestilling av header som var det første jeg postet.

Hahah første bilde på zhangmeimei.blogg.no. Overredigert som bare det xD

Blogmas 15. des - Mitt forhold til nisser!


15.12.2015, 15:24

Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive i dette innlegget, men haha får bare prøve. Til jul så pynter vi med masse nisser så klart som har sin faste plass på hvert rom, og hadde følt at noe manglet hvis vi ikke hadde satt opp nisser. Vi har mange forskjellige som både mamma og pappa har hatt da de var små også har vi mange nye som vi får i gave og kjøper. Selv så har jeg faktisk en del nisser og pynt på rommet mitt og som må opp hver eneste jul.

Når det gjelder julenissen som kommer med gaver, så har vi ikke det lengre. Sluttet med det for mange år siden da det bare var meg og søstera mi som var julenisse hvert vårt år for ikke så lenge siden. Men da jeg var mindre så skjønte jeg ikke at det var noen som var utkledd, men etter hvert forsto jeg det. Vi har gamle opptak fra julaftener der jeg har funnet ut at det er både bestefar, naboen og pappa som har vært julenisse.

Blogmas 14. des - Favoritt YouTubere!


14.12.2015, 15:00

Jeg ser veldig mye på norske YouTubere og de jeg ser mest på er gamere faktisk. Det er kanskje litt rart at jeg ser på det siden jeg blogger om mote, sminke og sånne ting, men jeg elsker norske gamere på YouTube. 

De jeg ser mest på er PrebzOgDennis, som består av Preben og Dennis som startet kanalen. Etterhvert ble lillebroren til Dennis som heter Ruben med, og Sondre ble også med senere. Videoen under er en av favorittvideoene mine der de snakker om hvordan alt startet med kanalen.

 

Så ser jeg veldig mye på Truls som også er en norsk gamer. Han legger ut VELDIG mange videoer også har han en video hver torsdag som heter Trulsetorsdag. Der snakker han om forskjellige ting og hva som har skjedd på ei uke på kanalen hans.

Ruben og Sondre er en kanal jeg så veldig mye på før fordi de har slutta nå. De hadde et slags talkshow med serier som heter "Ruben og Sondre løser problemer" og "Ruben og Sondre redder verden". 

 

Idapu5 er favoritt "jentegameren" min som jeg har sett en del på. Hun laster ikke opp så ofte lengre, men hun er favoritt likevel ♥

 

Også er det Nina Bentsen og EllieLicka til slutt som jeg har begynt å sett på en del nå i det siste. De legger ut alt fra vlogs til challenger og sminkevideoer. Anbefaler dere å sjekke ut kanalene deres.
Vinneren er...


13.12.2015, 21:47

Da er vinneren av emojisminkemappa trukket, og det ble Victoria Stene. Gratulerer så mye! :D

Tusen takk til alle som meldte seg på både her og på Instagram.

Tentamener, presentasjoner og juleball!


13.12.2015, 17:06

Hei! Denne uken har det skjedd utrolig mye. På mandag startet vi med å ha vår andre presentasjon på engelsk, og jeg hadde om Skottland. Det gikk faktisk veldig bra fordi jeg fikk 5+ på den. På tirsdag var det førjulskveld der butikken spanderte grøt også var det folk som satt å solgte varer som de hadde lagd eller bakt. Samme dag så klippet jeg meg fordi det var drop in hos ei som var frisør her før. Dere ser før og etter bilde litt lengre ned i innlegget.

På onsdag hadde vi prøve i spansk også så vi en film som heter Volver som betyr å vende tilbake. På torsdag hadde vi tentamen i norsk bokmål som jeg følte gikk bedre enn før når vi har hatt tentamener, men det tenker jeg hvert år også går det ikke så bra likevel. Neste dag altså på fredag hadde vi tentamen i nynorsk som jeg også følte gikk bedre enn forventet til at det var nynorsk. Jeg glemte så klart forberedelseshefte mitt som vi trengte til å svare på noen oppgaver, men det gikk bra likevel fordi jeg husket det meste jeg trengte til å svare på oppgaven.Når jeg får bestemme middag ♥ 

Jeg vant adventspakken på skolen den 2 desember og det var en hel boks med pepperkaker og en brødkurv ♥


Det var også juleball i Nordli på fredag, og det var utrolig gøy. Vi fikk se underholdninga til 10. klassen i Nordli først også serverte de kassler til mat. Etterpå var det noen leker,  dansing og kåring miss og mr julball.

Blogmas 13. des - Hvordan jeg feirer jul?


13.12.2015, 14:13

Jeg feirer julaften sammen med familien og bestefar. Vi pleier å spise pinnekjøtt med poteter og kålrotstappe også åpner vi pakkene etterpå. Det kommer et innlegg senere den 24. desember litt mer detaljert hva jeg pleier å gjøre på julaften. Resten av jula besøker vi andre folk i slekta og har besøk av slekt og venner. Jeg pleier også å se julerevyen 4 dag jul som hver grend ordner hvert sitt år. Vi hadde det for to år siden og det var kjempegøy.


 Blogmas 12. des - I 2016 ser jeg fram til!


12.12.2015, 15:00

I 2016 ser jeg veldig fram til å starte på videregående. Jeg har tenkt til å gå media og kommunikasjon i Namsos som jeg skrev i det forrige innlegget om drømmejobben min. Jeg ser også veldig fram til sommeren, og håper jeg kan på Storsjöcup, men samtidig hadde det vært morsomt å dra på millionfisken. Det er en festival tror jeg der folk fisker, men det skjer også veldig mye uten om som konserter, fester og mye mer. I fjor var f.eks Karpe Diem der!!! De har vært favoritt rapperne mine i maaange år ♥

Jeg ser også veldig fram til Spaniatur med familien og klassen. :)


 Blogmas 11. des - Min drømmejobb!


11.12.2015, 15:00

Min drømmejobb er innenfor media har jeg bestemt meg for, men ting kan jo endre seg fram til når jeg skal se etter jobb. Har tenkt en del på noe med film og animasjon eller webdesigner som er drømmejobbene. Skal gå media og kommunikasjon til neste år, men synes det er så mye nytt med det etter hva jeg har hørt. For det første så får man studiekompetanse etter 3 år og for det andre så er digital illustrasjon eller noe sånt er flyttet til design og håndverk..?

Men i hvertfall så er jeg jo skikkelig interessert i det som har med bloggdesigning nå også synes jeg noe med film og animasjon høres ut som en morsom jobb.

Browser, business, cms, computer, css, usability, design, designer, domain, ebusiness, engine, entwerfen, firma, forum, link, homepage, hosting, html, internet, it, kommunikation, open source, layout, media, network, online, optimierung, optimization, footer, Header, search, seo, software, suchmaschine, suchmaschinen, technologie, titel, web, webdesign, webhosting, webmaster, webseite, website, world, wide, web, wort, www, xhtml


 Blogmas 10. des - Julesanger, mat og drikke!


10.12.2015, 15:00

Dette er spillelista jeg hører på nå i desember, og de 3 øverste sangene er favorittene ♥

 

Favorittmaten i jula er helt klart pinnekjøtt som vi har fast på julaften. Ribbe er også en favoritt. Til frokost har vi juleskinke, lefser og andre brød som vi ikke pleier å ha til vanlig som gjør det så godt.

Favorittdrikken i jula er heimbrygga ølet som pappa pleier å lage. Det er ikke tomtebrygg, men einebærøl som jeg synes er mye bedre.

 


 Blogmas 9. des - 3 ønsker!


09.12.2015, 15:00

Disse tre tingene er øverst på ønskelista denne jula, og jeg vet at jeg ikke kommer til å få alt ♥


Alex skrivepult fra IKEA♥ Den jeg har nå har jeg hatt siden jeg var 7-8 år, og skuffene har begynt å gå og den er trefarget som ikke passer inn på rommet mitt nå. Derfor ønsker jeg meg en ny hvit skrivepult.HyperX Cloud II fra multicom♥ Headsetet jeg hadde før har gått sunt og det var ikke så bra heller. Derfor ønsker jeg meg et litt dyrere og bedre som kanskje holder lengre.Sharkoon Drakonia ♥ Datamus har jeg egentlig aldri hatt før jeg kjøpte ei billig ei i år som ikke er noe bra i det hele tatt så ønsker meg en ny gamingmus.

 

Førjulskveld <3


08.12.2015, 15:30

Hei :) Endelig kommer det et innlegg igjen utenom de som hører til julekalenderen. Har hatt dårlig tid i det siste pga mye som skjer nå i desember. Nå f.eks skal jeg snart dra å spise grøt sammen med venner som butikken her har ordnet. Etterpå må jeg og noen i klassen sitte å selge kjeks og kaker. Det er en slags førjulskveld som har blitt tradisjon her jeg bor der folk selger ting de har laget også får man grøt, pepperkaker, melde seg på konkurranser også er det tilbud på butikken. Jeg skal også klippe meg kanskje fordi det er sånn drop in der man bare går til salongen å bestiller time. Så får se om det ikke er så lang kø...

Blogges ;*

Merket dere at snapchat serveren har vært nede i dag??

Blogmas 8. des - Mitt gladeste minne!


08.12.2015, 15:00

Mitt gladeste minne er egentlig veldig mye forskjellig. Julaftener er et av de minnene fordi da spiser vi mye god mat sammen med familien, åpner pakker og ser på reisen til julestjernen og tre nøtter til askepott blant annet. Da jeg fikk min første pc i jula 2012 ble jeg også skikkelig glad fordi det var den tiden jeg var syyykt hekta på å spille gosupermodel.no som noen av dere kanskje husker. Jeg er også en person som bruker mye tid på pc'en.

Det var den på bilde under jeg fikk også gikk harddisken sunn etter et år, og sommeren etter det igjen måtte den kastes :( Kjøpte ikke en ny før i juni faktisk.

 

Blogmas 7. des - Hva jeg elsker med jul!


07.12.2015, 15:00

I dette innlegget tenkte jeg bare å sette opp noen punkt med det jeg elsker med jula ♥

  • Vi har veldig god mat til frokost og middag.
  • Det er ferie så jeg kan sove lenge.
  • Vi treffer venner og familie.
  • Det er mange fine program på TV'en.
  • Man kan kle seg fint mer enn til vanlig.
  • Og det er snart et nytt år.

 

 

Blogmas 6. des - 20 fakta om meg!


06.12.2015, 15:00

1. Jeg har bursdag en måned etter julaften. 24. Januar.

2. Jeg har ikke vært syk og borte fra skolen pga av det siden mai 2014.

3. Jeg har hittil vært i 9 forskjellige land hvis man regner med Norge. Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Kina, Tyrkia, Hellas og Kypros.4. Da jeg gikk i 8. klassen bodde jeg i 1 uke hos en Tysk vertsfamilie noe som var en av de beste ukene i mitt liv. Resten av klassen var også med og bodde hos en vertsfamilie. Det var forresten etter den turen mange i klassen ble skikkelig syk.5. Jeg skal søke på Media og kommunikasjon til neste år.

6. Jeg har vunnet Nike Air Max sko, smoothiemaskin, elf sminke, solo-solbriller, shadyfruits, personlig almanakk, 2 softlips cubes, golden circlebilletter til vg-lista, glossybox og 1000 kr gavekort i forskjellige konkurranser på blogger og Instagram.

7. Jeg har hatt faren min som gymlærer (I dans til og med!!), naturfag, spansk og utdanningsvalg.

8. Jeg ser veldig mye på gamingYouTubere som Prebz Og Dennis, BaiBai og Hugginn, idapu5, BareTruls, Starflameellernoe og Atozy.9. Dennis fra PrebzOgDennis, idapu5 (Ex'en til Dennis) og Patrick Jørgensen fra Norske Talenter begynte å følge meg på Instagram helt random en dag i november som betyr veldig mye for meg♥ Betyr sikkert ikke noe for dere, men jeg er stoooor fan av alle de.

10. Jeg skriver dette innlegget kl 22.00 den 02.12.15.

11. Den første bloggen jeg leste var voe.blogg.no (Emilie Nereng) sin, så ble det Sophieelise.blogg.no, Tcmn.blogg.no osv. Jeg gikk i 5. klassen da jeg også lagde min første blogg.

12. Den ene foten min er 1 cm lengre enn den andre som gjør at ingen skopar passer meg nesten...

13. Jeg var skikkelig hestegal før, og var faktisk med i Penny Klubben (PennyGirl nå) i over 6 år.

14. Jeg er tredjer yngst av 8 av søskenbarna søskenbarna mine.

15. Jeg gikk på ski veldig mye før. Det var konkurranser med tidtaking og alt sånn, men det var ikke noe for meg i det hele tatt!

16. Jeg har blitt spurt om å holde iPadkurs for 7 klassinger, men tror ikke det blir noe av siden jeg har spansk eller trafikalt grunnkurs de dagene jeg er på den skolen.

17. Min iPhone er jailbreaket så jeg kan gjøre masse kult med snapchat, instagram og selve iphonen. Angrer ikke et sekund på det :D

18. Før strikket jeg veldig mye og det var oftest luer jeg strikket.19. Mamma og pappa tenkte på å kalle meg Hanna eller Mali har jeg fått hørt.

20. Jeg lagde Instagrambrukeren min @aneestilblogg i september 2014 hvis jeg husker rett.

GIVEAWAY - EMOJI SMINKEMAPPE!


06.12.2015, 11:00

//Sponset

Nå er det tid for en liten julegiveaway sponset av girlcode.no. Girlcode er en nettbutikk for jenter med alt fra kule klær til søte sengesett til emojiputer og m.m. De er i mot testing av produkter på dyr så når du handler hos de kan du være sikker på at ting ikke er testet på dyr. Visste dere at Victoria Secret tester produktene sine på dyr?!
Produktene til GirlCode er produsert under forsvarlige forhold, og de er veldig opptatt av miljøet. Det vil si at de produserer miljøvennlige varer til deg.

Men til selve giveawayen nå. Det du kan vinne denne gangen er en sminkemappe med en søt emoji på som du ser på bilde under. Den er helt ny i nettbutikken deres så det er ikke mange som har den enda.

Alt du trenger å gjøre er:

1. Like facebooksiden til Girlcode.no HER.

2. Følge meg på Instagram @aneestilblogg.

3. Kommentere mailen din så jeg kan kontakte deg hvis du vinner.

Vinneren trekkes om en uke!
Du dobler forresten vinnersjansen din hvis du melder deg på på Instagram. (Se etter et likt bilde som det under)Blogmas 5. des - Holiday outfits!


05.12.2015, 15:00

Her er tre antrekk til jula som jeg har satt sammen ♥♥ Kjole - BIK BOK ♥ Sko - Skoringen ♥♥ Kjole - Vero Moda ♥ 


♥ Kjole - Fra en butikk i Tyskland ♥ Sko - Skoringen ♥

Blogmas 4. des - Mitt stolteste minne!


04.12.2015, 15:00

Det er litt vanskelig å plukke fram hva som er mitt stolteste minne. Det er kanskje da jeg ble storesøster, men jeg husker ingenting av det fordi jeg bare var 3 år så det er veldig lenge siden. Men jeg tippper at jeg var veldig stolt. Mamma har fortalt at da jeg kom hjem igjen fra Kina etter at vi hadde fått lillesøstera mi spurte en voksen i barnehagen "Hva er det du har fått, Ane?" også svarte jeg nye tøflerHun mente så klart lillesøstera mi, men vi hadde stoppet på et kjøpesenter på vei hjem fra flyplassen da vi kom hjem og kjøpt nye tøfler til meg som jeg hadde på i barnehagen.

Det stolteste minne jeg husker veldig godt nå er da jeg fikk min første bestilling på bloggdesign i fjor høst fordi jeg så veldig opp til de flinke bloggdesignerne som hadde egen nettbutikk og lagde utrolig fine design. Jeg hadde holdt på med bloggdesigning i to år da til meg selv og hadde ikke skrevet noe om at det gikk an å bestille fra meg så da ble jeg veldig stolt når noen ville ha design av meg.

Her er designet forresten som jeg fikk bestilling på i fjor i starten av oktober ♥Blogmas 3. des - Vlog fra 1. desember!


03.12.2015, 15:06

Dette blir egentlig noe av det samme som i går bare at det er video der jeg viser litt av det jeg gjorde den 1. desember. Håper dere liker den ♥

 

Blogmas 2. des - En dag i mitt liv!


02.12.2015, 18:32

Dette er vel ikke det mest spennende innlegget i denne blogmasen, men jeg tenkte bare å skrive litt om det som har skjedd så langt i dag.

Kl. 08.30 vekket pappa meg, men så tenkte jeg at jeg kunne sove litt lengre og endte opp med å sove i 40 minutter til så jeg sto opp 08.10! Jeg ordnet meg og spiste frokost veldig kjapt og pusset tennene før jeg gikk ned på skolen til vanlig tid faktisk kl. 08.40.

Kl. 09.00 gikk bussen til Nordli fordi vi hadde språkdag der idag sammen med ungdmsskolen i Nordli, og fra kl. 09.40 ish - kl 11.30 hadde vi spansk der vi har pappa som lærer. Mye av tida satt vi å ikke gjorde så mye siden vi er to klasser og en lærer som gjør at det blir mye venting.

Kl. 12.05 - 13.00 hadde vi spansk igjen etter lunsjen, og fra kl 14.00 hadde vi dans.

Kl 14.00 - 14.40 satt jeg på bussen til skolen jeg går på og fra 14.40 - 16.00 gjorde lekser på skolen i mens jeg ventet på at pappa skulle dra hjem.

Etter at jeg kom hjem har jeg laget bilde til blogmasen, spist fiskegrateng til middag og skrevet dette innlegget og flere som kommer i løpet av desember ♥ Senere må jeg rydde rommet også har jeg ingen flere planer for dagen.


Dette er det eneste bilde jeg tok i dag utenom en screenshot som ikke er noe å vise. Bilde er tatt rett før jeg dro hjem kl 16.00.

Blogmas 2015!


02.12.2015, 17:45

Hei! Jeg tenkte det er litt gøy med en Blogmas her på bloggen siden mange YouTubere har Vlogmas. I tillegg er det kjempemorsomt om 1 år å gå tilbake å lese om ting jeg gjorde i adventa og se på gamle bilder. F.eks på den gamle bloggen min zhangmeimei.blogg.no er det mye rart jeg postet på denne tida som egentlig bare er spam føler jeg, men morsomt å se tilbake på. Siden 1. desember allerede har vært så poster jeg ikke den, og jeg er ikke den rette til å spørre om brae bøker heller, men den for andre desember kommer nå snart.

Det er jeg som har laget bilde, men utfordringene er hentet fra en blogmas fra i fjor. Gjerne si i fra hvis du også har tenkt til å ha blogmas på din blogg ♥I ♥ December


01.12.2015, 17:03

Endelig første desember, og jeg kjenner jeg begynner å glede meg til julaften nå når vi har julekalendere og masse julerelaterte ting skjer. Blant annet juleball, julemartna, julekalendere på tv'en, pepperkaker og mye mer. Jeg filmet faktisk en vlog fra i dag som kommer på kanalen min HER om ikke så lenge også må dere ikke glemme å se sister tag videoen under dette innlegget.

Senere i dag skal jeg på møte med resten av klassen og foreldre om hvor vi skal hen på klassetur til sommeren. Egentlig skulle vi til Barcelona, men det var veldig dyrt så vi ser på andre plasser vi kan dra. Kanskje Kroatia, England eller København.


 


 


 

 

Video 1. des - Sister Tag ♥


01.12.2015, 15:38

Hei! Jeg og Mari lagde en sister tag video for noen uker siden som ligger på kanalen min nå HER, og jeg kommer til å bli litt flinkere til å laste opp videoer nå i desember fram til jul. Det kommer ikke video hver dag som en julekalender fordi det klarer jeg aldri siden det er en del som skjer på kveldene nå og sånt. Men laster opp litt oftere enn før.

Håper dere liker denne videoen ♥

 

hits