Personlig almanakk giveaway - 1. Søndag i advent


27.11.2016, 13:00

*sponset

Jeg starter årets blogmas med en giveaway i samarbeid med personligalmanakk.com. Jeg har allerede en fra før som jeg bruker hver dag til å skrive ned lekser, handleliste og ting jeg må huske. Du designer omslaget selv, teksten på første sida, innmaten, egne moduler og sluttsider. I tillegg vil du få med en linjal som du kan bruke som bokmerke, plastlomme og klistremerker.

I dag er det også første søndag i advent så tenkte at det passet bra med en giveaway. Dere finner informasjon og regler for å delta under dette bildet.


Informasjon om giveawayen!
Dere har mulighet til å få to lodd i denne konkurransen. Det vil si dobbel vinnersjanse. Ene måten for å få et lodd i konkurransen er å melde seg på her på bloggen min, og den andre er via Instagrambrukeren min. 

Regler! (Viktig at du leser de nøye)
1. 
Lik facebooksiden til personligalmanakk HER
2. 
Følge bloggen min ved å trykke HER (Du må være logget inn på blogg.no. NB, hvis du ikke har blogg må du følge meg på Instagram @aneestil.)
3. Legge igjen en kommentar her under dette innlegget om at du har gjort alt over og skriv mailadressen din slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.

Nå kan du sjekke ut den samme giveawayen på Instagram HER, og melde deg på slik at du får dobbel vinnersjanse.
Giveawayen trekkes 4. desember, og du må bestille almanakken før 11. desember for å få den til jul!

Her finner du personlig almanakk!
Hjemmeside: personligalmnakk.com
Facebook: facebook.com/PersonligAlmanakk
Instagram: instagram.com/PersonligAlmanakk
Snapchat: snapchat.com/add/pers_almanakk

 

Helg ♥ - TØRST Drikke og bursdag


25.11.2016, 21:30

Hei! Tidligere denne uka fikk jeg en pakke i posten fra TØRST Energidrikk, der jeg fikk en boks med deres drikke. Jeg har lenge hatt lyst til å teste drikken deres, men har ikke orket å bestille på nettet fordi drikken selges bare i noen butikker og bensinstasjoner. Det er ikke sponset, men TØRST spurte likevel om jeg kunne si noe om hva jeg synes om den.TØRST er den beste energidrikken jeg har smakt, og da er jeg faktisk 100% ærlig. Smaken er ikke så sur som mange andre energidrikker, noe jeg som liker best med den. Ellers så smaker den typisk energidrikk hvis dere skjønner :P torstdrikke på Snapchat og Instagram!

I kveld har jeg også ryddet rommet fordi det hadde ikke blitt ryddet på noen uker siden jeg er hjemme i helgene bare. Men i morgen skal mamma feire bursdagen sin med mange av hennes venner og noen fra venner av meg og søstera mi kommer også så vi har forberedt en del ting til da.

Håper dere får en fin fredagskveld ♥ 

Juleønsker!


10.11.2016, 20:21

*adlinks

Dette er årets juleønsker fra ellos.no. Jeg lagde et slikt innlegg i fjor og med must haves for vinteren med produkter fra nettbutikken deres fordi jeg liker veldig godt tingene de har. Ellos har alt fra kjøkkenutstyr, til data og gaming, klær og sminke, treningstøy, gardiner og julepynt. Du finner nok noe du liker der uansett om du er 16 eller 50 år :) Juleønskene mine finner dere under her, og de er kategorisert etter klær, pynteting, sminke og sportsutstyr. Det er også linker under hver collage som du kan trykke på for å finne ut mer om produktet.

Q: Gleder du deg til advent?

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

 

Ønskelista til jul (Shein)


07.11.2016, 16:41

*reklame

Shein.com har vært en av mine favoritt nettbutikker veldig lenge nå, og det vet dere kanskje siden jeg blogger veldig mye om de. Shein har plagg som passer hvem som helst fordi de har så utrolig stort utvalg. Derfor er det garantert at du finner noe du liker.

Før virket det litt som at Shein ikke var en så seriøs nettbutikk syntes jeg fordi det var litt rot med alt de hadde på nettsiden, men de har forbedret seg kraftig i det siste. Blant annet byttet navn fra Sheinside til Shein og fått et nydelig og oversiktlig design på siden . Før var også bildene av plaggene tatt av privatpersoner og redigert med filter så det var vanskelig å vite hvordan plaggene egentlig så ut i virkeligheten. Nå derimot har de bilder som er tatt i studio, og med modeller der det står deres mål og hvilken størrelse det er på plagget de har på. Det gjør det mye lettere å finne ut hvilken størrelse man selv trenger.

Under ser dere mine ønsker fra Shein akkurat nå. Synes at de har fått inn så mye fint etter at de ble mer "seriøse".1. HER - 2 HER - 3 HER - 4 HER - 5 HER - 6 HER - 7 HER - 8 HER 

Q: Hva synes dere om plaggene og Shein?
 

Blogmas 2016??


05.11.2016, 17:06

Hei! Det er ikke lenge igjen til 1. desember nå, og jeg gleder meg masse allerede. Jul og advent er favoritt høytiden min i løpet året fordi det er så koselig med julemusikk, julekalender, pepperkaker, snø og ferie. På bloggen i fjor hadde hadde jeg en slags julekalender som het Blogmas der jeg blogget hver dag fram til 24. desember. Det var utrolig gøy å skrive masse juleinnlegg, og tenker på å gjenta det i år. Skal prøve å ikke skrive de samme innleggene som jeg hadde i fjor, men noen blir det helt sikkert. Hvis dere vil lese innleggene fra fjorårets blogmas så finner dere de HER. Skjedde en glipp med at jeg glemte å poste innleggene for 22 og 23. desember i fjor.

Q: Er blogmas noe dere vil ha i år og?

Fjorårets innlegg...

 

¡El viaje a Barcelona en la vacación de otoño!


04.11.2016, 18:06

Fuimos el 13 de octubre a las tres y media hora por la noche, y llevamos al aeropuerto en Östersund. Cuando llegamos en el aeropuerto vimos que el avión a Estocolmo estada cancelada. Estuvimos en fila en mucho tiempo para recibimos nuevos billetes. Pero cuando llegamos al punto de control de seguridad, vimos que recibíamos billetes falsos. Tomó un poco de tiempo antes recibimos nuevos billetes otra vez. Fue sólo cuatro asientos disponibles como tuvimos, y finalmente llegamos a Estocolmo. Allí tuvimos un poco de tiempo para comprar cosas, antes del próximo avión a Munich en Alemania. Vinimos a Barcelona por la tarde sin nuestras maletas... Toda la noche y el próximo día fuimos sin maletas excepto mi madre. Llovió y tronó en Barcelona por la noche.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

El segundo día en Barcelona tomamos el metro a otra parte de la ciudad para comprar en una tienda que se llama Primark. Gastamos mucho tiempo allí porque compramos regalos de Navidad, y otras ropas y cosas para nosotros. Después de unas horas, volvimos al apartamento que es situado al lado de la catedral Sagrada Familia. Fuimos para comprar más en la plaza de Cataluña y La Rambla. Es una calle y sitio muy famosa en Barcelona. Mi padre y yo estábamos allí con la clase viejo el año pasado. Esta vez fuimos en la Rambla, donde hay muchas tiendas aburridas y tiendas de recuerdos. Compré con mi hermana Mari Oline en tiendas que se llama Pull & Bear, Zara, Urban Outfitters y Sephora. Finalmente debimos comprar en Mango que mi hermana deseó, pero tuvimos que volver a apartamento :P.

Processed with VSCO with f2 preset

El sábado fuimos a un mercado no lejos del apartamento. Había muchas comidas diferentes y cosas caseras. Era también personas que entretienen con música, y actividades para los niños. Fuimos en un partido de fútbol entre FC Barcelona i un equipo que se llama Deportivo, y FC Barcelona ganaron 4-0. Después del partido de fútbol fuimos a la tienda que está en el estadio, y allí era mucha gente. Fue casi imposible conseguir alrededor.


 

El tercer y último día en Barcelona fuimos a un museo de chocolate donde había una historia del chocolate y muchas figuras de chocolate. El billete de entrada fue aun fabricó de chocolate. También comimos en la cafetería allí, y mi hermana y yo pedimos chocolate caliente, pero resultó que bebimos solo chocolate fundida. Además, fuimos a un parque grande para pasear antes que volvimos a la Sagrada Familia, pero se habían terminado vender billetes para entrar la catedral. Se terminó de eso fuimos compramos en tiendas de recuerdos.

El lunes fuimos en la mañana de Barcelona.  Aterrizamos en Frankfurt en vez de Munich. Nosotros no volver a casa hasta la medianoche y luego tuve que llevar ropa y cosas que necesitaba para la escuela, así que no me dejan antes de la 01:00. Tuve que me despertarme a las cinco y media por la mañana el próximo día.My makeup wanties!


03.11.2016, 19:23

*reklamelenker*

I dette innlegget finner dere sminkeprodukter fra NordicFeel som er på ønskelista mi akkurat nå. Kanskje finner du noe du også har lyst på å kjøpe. Jeg har gjort det enkelt for dere å linke til alle produktene så dere kommer rett til de i nettbutikken. De produktene jeg har testet fra før av er brynspenna fra Chanel som har vært den beste jeg har hatt. Den er super enkel å påføre fordi den er ikke for svart med en gang du tar den på, noe som er fint siden du kan bestemme selv hvor mørk fargen skal bli. Har også brukt setting sprayen fra NYX, og har vært superfornøyd, så den anbefales. Den siste tingen jeg har fra før av er highlighteren fra Maybelline. Den er et billig alternativ i stede for Mary Lou Manizer, og er en utrolig god highlighter som jeg virkelig vil anbefale til dere.

NordicFeel er en nettbutikk som finnes for både nordmenn, svensker og dansker, og har over 15 000 forskjellige produkter fra 200 forskjellige merker innen skjønnhet. Jeg har selv handlet hos NordicFeel fordi produktene er billig, de har gratis frakt og leverer raskt.


1. Hypnôse Doll Eyes Mascara - Lancôme

2. Crayons Sourcils Sculpting Eyebrow Pencil - Chanel (Tilbud)

3. Poudre Universelle Compacte Pressed Powder - Chanel

4. Facefinity All Day Primer - Max Factor

5. Soft Matte Lip Cream - NYX

6. Nude Dude Eyeshadow Palette - The Balm

7. Master Strobing Stick - Maybelline

8. Double Wear Stay-In-Place Makeup​ - Estée Laude

9. Makeup Setting Spray - NYX

10. Matte Liquid Liner - NYX

11. Pro Brow Pomade - Freedom Makeup London

12. Fit Me Concealer - Maybelline

Barcelona innkjøp ♥


02.11.2016, 18:43

I høstferien som var for 3 uker siden var jeg i Barcelona sammen med familien. Vi var der i 4 dager, og en dag ble brukt til shopping. Vi handlet mest på Primark fordi det er veldig billig der, også har de et stort utvalg hvor man finner alt som har med klær og sminke å gjøre. Vi var også innom andre butikker langs den kjente gata La Rambla og butikkene rund Placa De Catalunya. I dette innlegget finner dere alt jeg handlet uten om mat som jeg allerede hadde spist opp :P Noen bilder er tatt med kameraet og andre med iPhoenen så beklager litt kvalitetsforskjell.

Primark

♥ Vippetang - Fake negler - Øredobber - Primer ♥

♥ Jakke ♥

♥ Ytterjakke ♥

♥ Jakke - Joggebukse ♥

Processed with VSCO with f2 preset

♥ Genser ♥

Pull & Bear 

♥ Bukse ♥

♥ Skjørt ♥

Sephora

♥ Lancome Hypnôse Volume-à-porter Mascara - Beautyblender ♥

Zara

♥ Bukse ♥

Victoria's Secret

♥ Sminkemappe ♥

Urban Outfitters

♥ Calvin Klein undertøy ♥

FC Barcelona Megastore

♥ Fotballsko ♥

Mat sjappe, Flyplassen, Sjokoladefabrikk 

Souvenirbutikk

♥ Deksel ♥

Har enda ikke rukket å publisert et innlegg med bilder fra turen, men det skal jeg få til så snart som mulig :D

hits