Juleballkjolen 2015!


27.11.2015, 15:45

//Sonset

Hei! I dag hentet jeg ballkjolen min fra Shein.com, og jeg bare elsker den. Jeg har ønsket meg en sånn kjole veldig lenge og skulle egentlig kjøpe den fra en annen butikk, men så fant jeg denne som er MYE billigere som jeg fikk sponset. Det jeg liker med den er at det er mørkeblåe paljetter over alt på kjolen også er den veldig søt og en typisk julekjole.

Hvis du har tenkt til å bestille fra Shein.com så får du 35% rabatt på din første ordre, og det er i tillegg gratis frakt og Black Friday med 40% rabatt på ordre over 59 dollar. De sender fra Kina, og det tok bare 6 dager å sende pakken min som er utrolig fort til å være utenlandspakker så det er et stort pluss med Shein.

♥ Skal du på juleball i år?


HER


WordPress design..??


25.11.2015, 16:55

Heisann! Beklager veldig dårlig blogging i det siste, men har vært veldig opptatt med å lage bloggdesign og videoer de siste dagene. Planlegger noe utrolig kult og stort sammen med en annen blogger som jeg tror dere kommer til å like. Sier ingenting om hva det er, men jeg det kommer til å bli veldig bra. Jeg har også laget 1 design og 2 nye hadere denne uken som dere for se i morgen på bloggen. Har begynt å lage det igjen så det er bare å bestille.

Jeg ble også spurt i dag om jeg kunne tenke meg å kanskje designe nettside på WordPress.com. Det hørtes utrolig spennende ut siden jeg har bare designet på blogg.no før, og WordPress virker mer proffesjonelt så gleder meg hvis det blir noe av det. Senere i dag må jeg på et møte for foreldre og 10.klassinger med vgs i Grong, og jeg aner ikke hva det handler om utenom skolen og at vi skal starte på vgs til neste år. Så derfor har jeg ikk tid til å blogge noe mer i dag.

Makeupklook for prom!


21.11.2015, 20:42

Hei! I dag da jeg egentlig ikke hadde  noe å gjøre fant jeg ut at jeg skulle prøve å bruke øyenskygger som jeg aldri har holdt på med før. Jeg har aldri hatt bruk for å bruke det, og kan ikke så mange måter å legge skygger på øynene. Men denne gangen ble jeg veldig fornøyd, og det er første gangen jeg har fått til noe som ser litt bra ut.

Jeg har laget en video om hvordan jeg gjør det som kommer i desember en gang,  og da jeg først var i gang med å sminke meg lagde jeg to sminkevideoer der jeg viser hvordan jeg kommer til å sminke meg til juleball. Begge videoene kommer ca midt i desember en gang.

Mobilinnlegg!


20.11.2015, 17:53

Hei :) Nå blogger jeg litt kjapt fra mobilen fordi jeg skal snart dra til en venninne. Har laget en sminkevideo nå nettopp om hvordan jeg sminker meg til spesielle anledninger, og tror jeg poster den i desember en gang.

 

På skolen i dag hadde vi svømming og vi svømte 1000m og hadde stafett. Derfor passet det bra å lage en sminkevideo siden jeg hadde ikke sminke på nå, også skal jeg i bursdag.

 

Har dere forresten lest innlegget under? Jeg viser min hårrutine og hvilke produkter jeg bruker til det.

Min hårrutine!


20.11.2015, 15:00

//Sponset

I dette innlegget har jeg tenkt til å vise dere hvilke produkter jeg bruker til vanlig i min hårrutine når jeg vasker det. Håret mitt er veldig slitt og tørt så derfor bruker jeg noen gode produkter fra Med24 som hjelper mot det. Med24.no er en nettbutikk som har kontor Norge og lager i Danmark. De har alt fra hårpleieprodukter, treningsutstyr, kosttilskudd, sminke og mat og drikke tilbehør. Kundeservicen deres er på topp, og prisene på produktene deres er veldig rimelige og billig.

Det helt trygt å bestille hos Med24.no, og de har gratis frakt for de som bestiller varer til over 499kr. Det kommer ikke noe toll heller selv om lageret er i Danmark fordi de har kontor i Froland på Sør-landet. I tillegg er det mulig å bestille gratis vareprøver fra de hvis du er medlem. Hvis ikke kan du registrere deg HER. Det jeg liker med Med24 er at de har så utrolig masse forskjellig varer å velge mellom for alle uansett alder. Jeg har brukt en del timer på å se igjennom alt det fine de har og favorittene mine er sminke og hårprouktene.

"Vi jobber løpende med å kunne tilby Norges største sortiment av produkter innen helse, skjønnhet, hudpleie, og kosttilskudd" (Med24.no)

Les under bildene hvordan hårrutinen min er ♥

Det første jeg gjør når jeg vasker håret er å passe på at det er helt gjennomvått. Deretter bruker jeg en Dr.Organic shampo fra Med24 som jeg tar i hele håret. Den lukter helt nydelig av granateple og inneholder Aloe Vera som gir håret volum. Shampoen er økologisk, rik på antioksidanter og reparerer slitt og tørt hår akkurat som mitt hår er, og jeg elsker denne shampoen. Den er helt fri for parabener som kan være allergiframkallende og den inneholder helt naturlige farger.


Jeg skylder ut shampoen helt og deretter bruker jeg Dr.Organic sin balsam fra Med24 som også lukter granateple. Jeg passer på at jeg bruker mest balsam i tuppene på håret siden det er mest tørt og slitt der, men jeg bruker også litt ved røttene og resten av håret. Balsamen passer perfekt med granateple shampoen siden begge gir samme effekt ved at de styrker tørt og slitt hår. Balsamen er også økologisk, fri for parabener og uten kunstige fargestoffer.


Helt til slutt når håret er litt fuktig og bare blitt tørket med et håndkle tar jeg noen dråper med en reparerende hårolje som du finner HER fra Argan Oil of Morocco i nederste delen av håret mitt. Den gir masse fukt og håret føles kjempelett og luftig ut etterpå. Når jeg påfører oljen er jeg ekstra nøye med å gni den inn helt ytterst i tuppene av håret. Er utrolig fornøyd med den, og det er helt klart den beste håroljen jeg har testet. Jeg føler håret ikke blir så fort fett som som når jeg har brukt andre håroljer og i tillegg er den veldig drøy i bruk. Den er veldig drøy i bruk fordi man trenger bare noen få dråper for nederste delen av håret, og da får man mye for pengene. 

Vinneren av design og header!


19.11.2015, 16:49

Da er vinneren av giveawayen min trukket, og det ble @Amalievaagen. GRATULERER!! Jeg kommer til å kontakte deg på mail.

Og tusen takk til alle som meldte seg på og ikke vant. Følg med på bloggen så kommer det sikkert flere konkurranser framover ♥


#konkurranse #giveaway #design #bloggdesign #header

Endelig nytt design ♥


18.11.2015, 20:02

Nå har jeg endelig skaffet meg et nytt design som er mer moderne og stilrent. Det forrige designet jeg hadde var litt gammeldags og sånn standard bloggoppsett med liten header, sidemeny til høyre og innleggene til venstre. Nå har jeg et mer moderne design med fullscreen header som er så populært nå for tiden og en meny som vises hele tiden når man scroller ned på bloggen.

Det jeg ble mest fornøyd med er at jeg fikk til å fjerne sidemenyen fordi den var egentlig litt unyttig følte jeg, men den lille reklamen mellom headeren og innleggene må dessverre være igjen. Vet det ser rotete ut og den passer ikke inn der den er nå, men reglene til blogg.no sier at den må være på forsiden... En annen ting jeg også ble fornøyd med er menyen som fyller skjermen også er den litt gjennomsiktig så den tar ikke all oppmerksomheten.

Headeren er jeg ikke sikker på om jeg skal beholde. Måtte bare teste noe nytt også har jeg brukt en ny font som jeg synes var ganske kul. Dere ser kanskje at den er litt inspirert av Sophie Elise sin.

♥ Hva synes dere om designet og skal jeg beholde den nye eller den gamle headeren?

(Forresten så er det siste frist til å melde seg på giveawayen der vinneren får et skreddersydd design og header HER)


Gammel header!

Ny header!

#design #bloggdesign #header #css #html #fullscreen #giveaway #konkurranse

 

Ting jeg har brukt opp - Video


17.11.2015, 15:08

Denne videoen var etterspurt så jeg lagde den, men vet egenltig ikke hvordan man gjør det så ramset bare opp de forskjellige tingene. Og beklager virkelig at lyden er ganske høy på slutten. Skal ikke skje flere ganger..

Håper dere liker den ♥

 

Kurant Urbant!


16.11.2015, 16:55

På lørdag var jeg på Kurant Urbant i et gammelt industribygg som ligger på en plass der det bor bare 24 personer, og før for lenge siden var det 600. Kurant Urbant var ei avslutning på Vrimmel-festivalen som har vært i 5 kommuner, og man kunne velge mellom forskjellige aktiviteter som teater, grafitti, turn, breaking, smiing, bueskyting, skytesimulator og noe med lassokasting som samer gjør. Det var utrolig morsomt og egentlig så skulle jeg ikke dit fordi jeg var for sen til å melde meg på, men så tok jeg over plassen til ei som ikke kunne dra dit likevel.


 

Bad taste!!!


13.11.2015, 19:00

Vi jentene i klassen hadde bad taste stil på skolen i dag som vil si at man har på seg klær som ikke passer sammen. Det var veldig gøy, og jeg elsker og kle meg ut ^^ Egentlig har det skjedd masse gøy denne uka. På mandag og tirsdag hadde noen elever journalistkurs som jeg var med på, og da fikk vi skrive artikler om Vrimmel og det som skjedde på skolen her jeg går og en annen.

På onsdag fikk vi se en forestilling av Absence crew som er et av Norges beste danse crew vil jeg si, og etterpå hadde vi workshop med de der vi lærte å breake. Det var utrolig gøy å være med de, og kommer ikke til å glemme den dagen med det første. Og i går var jeg på hospitering i Namsos på media og kommunikasjon som var veldig gøy fordi jeg elsker jo å holde på med media og sånne ting. Mange av de som var å hospiterte der kjenner/viste jeg om fra før, og noen av elevene som går der fra før.

Dagen i dag har egentlig vært den eneste vanlige skoledagen for meg denne uka ♥
 
 

MUST HAVES FOR VINTEREN!


13.11.2015, 17:24

//Inneholder annonselinker

Nå begynner det å bli veldig kaldt og mørkt hele døgnet, og jeg har plukket ut noen "Must haves" for vinteren fra Ellos.no. Jeg har valgt ut noen basic klesplagg som passer for vinteren også trener jeg styrke innendørs og derfor har jeg funnet mine favorittertreningsplagg. Det siste er sminke og ting som kan være kjekt å ha til julaften eller juleballet.

Alt er som sagt fra nettbutikken Ellos.no som har alt fra klær, treningsutstyr, sminke, tv'er, iPhones og støvsugere. Vil kalle det en altmuligbutikk der du finner nesten alt til deg selv og hjemmet fordi det er utrolig mange forskjellige kategorier du kan finne det du er ute etter. Helt erlig liker jeg ikke de vanlige plaggene som bukser og gensere som de har fordi jeg føler det ikke er helt min stil, men treningsplaggene og det som er i collagene under liker jeg utrolig godt. Jeg har linket til alt som er i collagene, og se nøye på tallet til høyre for hver ting og det som står i teksten/linken.

KLÆR ♥

Boblejakke 1 HER // Nike joggebukse 2 HER // Adidas hettegenser 3 HER // Topp 4 HER // Vintersko 5 HER // Koseklær 6 HER // Tøffler 7 HER

TRENINGSTØY OG UTSTYR♥

Nike sokker 8 HER // Nike treningstights 9 HER // Treningsgenser 10 HER // T-skjorte 11 HER // EarPods 12 HER

SMINKE OG SKJØNNHET ♥

 

Baybliss automatisk krølltang 13 HER // Mascara 14 HER // Foundation 15 HER // Real techniques svamp 16 HER // Real techniques foundationkost 17 HER

#ellos #nettbutikk #shopping #klær #mote #trening #nike #adidas #sminke #hør #baybliss #realtechniques #sminke #bareminerals #vinter #jul #høst 

 

Absence crew!


11.11.2015, 18:40

Hei! I dag startet dagen med at alle på skolen dro til Nordli fordi vi hadde workshop med Absence og de hadde et show helt i starten da vi kom dit. Hvis du ikke har hørt om Absence før så har de vært med i Mitt Dansecrew der de vant hele greia, og Daniel som er en av medlemmene har vært med på Norske Talenter samme som Marcus Andreassen som også var med de i dag. Underholdninga de hadde var kjempebra, og jeg fikk faktisk lov til å ta noen bilder siden jeg er elevjournalist under Vrimmelfestivalen, men kan ikke legge ut noen av de bildene siden det egentlig ikke var lov til å fotografere.

Etter at vi hadde spist lunsj og de var ferdig med showet hadde ungdomskolen workshop der de lærte oss å breake noe som var skikkelig gøy. Jeg fikk pappa til å ta noen bilder da vi hadde workshopen, men det var ikke noen han hadde tatt. Det var over 100 bilder til sammen. Da de minste var med Absence og danset måtte vi ha spansk i en time, og helt til slutt hadde vi sånn at vi sto i en ring og noen danset i midten. Husker ikke hva det het ^^
 

GIVEAWAY - BLOGGDESIGN OG HEADER!


11.11.2015, 17:34

Da har jeg tenkt til å ha en giveaway der en person vinner et skreddersydd bloggdesign og header til bloggen sin.

For å vinne må du:

1. Følge meg på Instagram @aneestilblogg. (Kommer oppdatering der når jeg har trukket vinneren)

2. Kommentere mailadressen din under, og Instagramnavnet ditt.

Her ser dere design og headere jeg har laget ♥
 

Top 3 favorittsanger!


10.11.2015, 15:23

1. Lett å være rebell i kjellerleiligheten din - Karpe Diem!

Jeg har hørt masse på Karpe Diem i flere år nå, og endelig kom de ut med noe nytt. Jeg elsker den nye rappen deres, og hvis dere ser på spillelista mi på spotify lengre ned i innlegget ser dere at det er mye av Karpe Diem der.

2. Hard to say goodbye - Patrick Jørgensen!

 

Patrick er helt klart favoritten min i årets norske talenter, og jeg stemte utrolig mange ganger på han i semifinalen. Dere har sikkert hørt Million Questions som han rappet på auditionen, og i semifinalen fikk vi høre den nye rappen hans Hard To Say Goodbye.

3. Love myself - Hailee Steinfeld!

 

Denne sangen fant jeg bare helt tilfeldig på topplista på Spotify, og jeg elsker den. Sangen er utrolig fengende og det er sånn stil jeg liker veldig godt ^^

 

Her har dere spillelista mi på Spotify som jeg oppdaterer etterhvert som jeg finner nye sanger jeg liker. De som er øverst er de jeg hører på mest, og de som er neders er de jeg hørte på før ♥

Oktoberfavoritter! (Video)


09.11.2015, 18:47

Beklager at videoen ble lastet opp på nytt, men det er fordi lyden var ikke så bra. Men håper dere liker den, ikke glem å abonner HER og gi en tommel opp. Har mange flere videoer ferdig som kommer til å bli lastet opp framover ♥

Kunne ikke hatt en verre start!


09.11.2015, 18:38

Hei! Idag våknet jeg kl. 08.15 som er tre kvarter senere enn det jeg pleier å stå opp. Jeg skjønte ikke hvorfor pappa ikke hadde vekket meg, og jeg ble litt sånn irritert fordi jeg rakk ikke å spise frokost siden jeg måtte ordne meg og gå ned ti over halv ni. Det har aldri i mitt liv skjedd at  jeg ikke har spist frokost en dag, men en gang må jo være den første og det var akkurat i dag. Det viste seg at han hadde vekket meg, men jeg svarte bare han i søvne tilbake og jeg husker det ikke selv. Heldigvis rakk jeg skolen siden det er bare 500 m å gå, og det eneste negative var at jeg var kjempesulten frem til lunsjen som vi i tillegg fikk senere enn til vanlig.

Jeg er med på journalistkurs som vi hadde i dag, og vi lærte blant annet å skrive artikler, hvordan vi bygger de opp og skriver så leserne vil lese den. Vi fikk også lære veldig mye om å ta bilder med speilrefleks som jeg har null peiling på fordi jeg bruker bare autofokus selv. Men nå fikk vi lære om lukkertid, ISO og flere avanserte greier, og jeg er utrolig glad jeg meldte meg på dette kurset.

Håper dere ikke fikk en så dårlig start på dagen som meg ♥


 

 

 

Min YouTube-kanal!


07.11.2015, 15:48

Jeg har bestemt meg for å prøve å være mer aktiv på YouTube siden jeg har hatt kanalen min i over 1 år nå, men ikke postet så mye på den. I helga lagde jeg faktisk 5 videoer og redigerte alle i Adobe Premier som jeg bruker nå. Kan ikke så mye om alle funksjonene og sånt i det, men det er i hvertfall MYE bedre enn movie maker og iMovie til iPaden.

Noen av videoene er etterspurt av lesere, og noen følte jeg bare for å lage. Vil ikke røpe det er for noe videoer, men abonner på kanalen min HER så er det lettere å finne den til senere. Har du sett videoen jeg la ut dene uka der jeg gir dere mine beste tips til å øve til prøve? Du finner den HER. Hvis jeg rekker så skal jeg laste opp en video til i kveld som jeg spilte inn i dag etter at jeg kom hjem fra butikken der jeg solgte farsdagslodd til inntekt for klassekassa.

Høstfavorittplagg ♥


06.11.2015, 16:18

//Sponset av Shein.com

Hei! I dag var jeg på skolen i friminuttet for å hente pakkene mine fra Shein.com som kom i går. Disse plaggene har jeg gledet meg syyykt mye til å få fordi det er ei bomber jakke og en utrolig søt hettegenser. Da jeg hentet jakka som du finner link til HER måtte jeg bare ta den på meg med en gang på skolen fordi jeg ble så fornøyd med den. Samme med den nye favoritthettegenseren også, som du finner link til HER.

Jeg har jakka i størrelse S og den passer perfekt i armene, men jeg synes den var litt kort rundt midjen. Den er overraskende varm og god enn det jeg hadde trodd så jeg kommer nok til å bruke den fram til snøen kommer. Hettegenseren har jeg i størrelse M, og den passer helt perfekt. Stoffet er ganske tynt som gjør at den ikke blir så tung å ha på noe som jeg liker veldig godt med den. Leopardmønsteret er også utrolig kult, og jakka og genseren jeg fikk denne gangen er HELT klart det beste jeg har bestilt fra Shein.com hittil. Er så fornøyd med det ♥Hvordan så jeg ut for 1 år siden?


05.11.2015, 19:09

Her om dagen satt jeg å så igjennom gamle innlegg på den forrige bloggen min fra 2014 på denne tiden, og det er litt rart å tenke på hvor mye jeg har forandret meg. Både når det gjelder bloggingen og utseende. Jeg husker at jeg postet veeeldig masse i forhold til nå, og tok fult av bilder med rotete bakgrunn og ofte var det mobilbilder eller tatt med et dårlig kamera. Utseendemessig så husker jeg at jeg nappet bryene til de grader mye, men nesten alle har vel hatt en periode i starten der de overdrev brynene veeldig... Dere ser det på bilde nr 3 :p

En annen ting var også at jeg begynte å ta bloggdesigninga veldig seriøst for akkurat 1 år siden, og mange ville bestille fra meg. Mest så lagde jeg gratis og til de jeg kjente og til meg selv. Jeg kjøpte meg en julekalender fra rrhdesign.no der man fikk mange tutorials og koder som var til hjelp hvis man ville bli god på bloggdesigning. Jeg husker jeg var kjempefornøyd med den, og hadde aldri hatt så mye kunnskap på HTML og CSS-koding i dag uten den. Da jeg satt å så på bildene og mye av det jeg hadde skrevet ble jeg overrasket over at ting skjedde i 2014. Det føles liksom som om at det var i år i sommer noe av det skjedde, og jeg måtte sitte å tenke over om det faktisk kunne stemme.

Tida går så sykt fort og snart er jeg ferdig med 10 år på grunnskolen. Har tenkt til å søke på medier og kommunikasjon til neste år som kanskje ikke kom som en overraskelse på mange av de som kjenner meg som leser bloggen min. Gleder meg veldig til det, og skal faktisk hospitere på det til neste uke. Gleder meg veldig til det fordi det var skikkelig gøy sist jeg var der ^^

Her ser dere noen bilder som jeg postet på bloggen min i fjor av meg♥

Mars!

Juli!

August!

September!

Oktober!

Desember!

 

Hvordan gjøre det bra på prøver! (Video)


04.11.2015, 15:19

Hei! Endelig en ny video igjen. Denne gangen viser jeg dere mine beste tips til å gjøre det bra på prøver på skolen. Jeg bruker alle disse tipsene selv som jeg føler hjelper til å få bedre karakterer enn i fjor.

Gjerne abonner på kanalen min HER og gi videoen en tommel opp ♥

Svar på Q&A! (Video)


01.11.2015, 12:37

Her kommer svarene på spørsmålsrunden jeg hadde i starten av høstferien og denne gangen er det på video :D

 

hits