For 1 år siden...


31.10.2016, 20:49

Hei :) Har ikke helt glemt å blogge igjen, og skal prøve å skrive mer innlegg om hva jeg holder på med og litt andre interessante innlegg enn bare reklame og spons. Det er ikke det morsomste å lese på en blogg fordi man vil jo bli kjent med bloggeren også. Savner den tida da jeg kunne blogge hver dag, og lesertallet var mye høyere enn det det er i dag. I hvert fall tenkte jeg å poste bilder fra oktober/november i fjor fordi da blogget jeg ganske mye, og det var veldig mye fint som skjedde for akkurat et år siden.

(Trykk på de brune hjertene for å komme til innleggene.)

Bursdagen til ei venninne i september

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oslo-tur i høstferien

Vrimmeluke  Journalistkurs

Bad taste


Juleballkjolen som jeg fikk fra Shein i fjor

Jentetrend gutter ikke liker!


26.10.2016, 18:38

*reklame

Det finnes mange jentetrender gutter ikke liker og en av de er UGG. UGG oppsto i Australia da surfere ville ha noe varmt å ha på seg etter at de hadde vært ute å surfet, og da lagde de skoen UGG av saueskinn. Det er så klart ikke alle gutter som synes det er stygt fordi skoen er jo lagd for begge kjønn, men mange mener det ser ut som at vi jenter har ekstra store føtter eller har glemt å tatt av tøflene før vi går ut. Folk som er i mot klær av skinn og pels har også kritisert skoene fra UGG, men jeg mener at man må få gå med det man vil, og at man ikke er et dårligere menneske om man går med de.

UGG er jo bare en liten del av alt som lages av dyreskinn her i verden, og sauene slaktes jo uansett. Hvis ikke har vi ikke kunnet spise sauekjøtt. Så til alle dere jenter, og gutter som bruker UGGs, ikke bry dere om hva andre mener og sier om det. De får stå for sitt, og dere må stå for deres mening om det. Jeg har i hvert fall elsket UGG skoene lenge, og har både svarte par og et brunt par som ikke er av ekte saueskinn fordi det er fake UGG. Har ikke hatt råd til ekte, og heller ikke orket å brukt penger på det.

Alle skoene fra UGG Australia på bildene i dette innlegget finner dere hos Ellos.no nå. Linkene finnes under bildene markert med brun farge så de er enkel å se. Nettbutikken til Ellos ---> HER.


Mini Bailey Button - Classic Mini - Classic Short - Tøffel Scuffette II


De har ikke bare de klassiske skoene som de fleste forbinder med UGG. Disse er helt klart min favoritt, og det er veldig mange som bruker de nå for tida.
Link til de finner dere HER.

5 favorittplagg!


25.10.2016, 19:51

*Sponset

#1 Bukse - Shein
Denne buksa som dere finner link til HER fikk jeg fra nettbutikken Shein forrige fredag. Skal være ærlig å si at jeg var litt skeptisk til den i starten fordi jeg er ikke vant til sånne bukser, men syntes etterhvert at den var kjempe fin. Andre bloggere og YouTubere som har handlet hos Shein er Lena Redmo, Sofie Laxaa, Hanna-Martine, Therese Sørenes, Rebekka Andrine, EllieLicka, Ine Undheim og Amalie Olsen. Anbefales virkelig å sjekke ut Shein fordi du finner noe uansett hvilken stil du har fordi de har så stort utvalg.#2 Solbriller - Shein
Som dere kanskje har forstått så er alle plaggene/tingene i dette innlegget fra Shein, men det er fordi jeg har en del der ifra og masse har jeg blitt kjempefornøyd med.

#3 Kjole
Denne kjolen har jeg ikke brukt så ofte fordi jeg bruker sjeldent kjoler, men den er likevel en av mine favoritter.

#4 Jakke
Denne jakka er en av de plaggene jeg har brukt aller mest av det jeg har fra Shein. Bruker den på skolen når det ikke er så kaldt ute fordi den passer til det meste.

Processed with VSCO with hb2 preset

#5 Genser
Dette plagget var det første jeg hadde fra Shein, og det var den gangen butikken het Sheinside. Husker hvor fornøyd jeg var med den toppen fordi det var den første sponsede tingen jeg fikk gjennom bloggen.Hvis dere vil finne linker til de andre plaggene enn buksa så må dere trykke dere inn på kategorien Sponset/Samarbeid.

#outfit #shein #mote #sheinside #grunge #hipster

birthday kid - tumblr


22.10.2016, 16:06

Hei! Jeg har laget meg en bruker på tumblr  

Har aldri brukt den appen så mye før fordi jeg har ikke skjønt greia med den og hva den skal brukes til, men har blitt mer og mer hekta i det siste. Jeg heter Estiill der så bare søk på det i appen eller på pc hvis du bruker det, og hvis du trykker på linken så kommer du til bloggen. Skjønner ikke helt det enda fordi man har både en blogg og en vanlig bruker i appen der man kan følge folk osv. Så hvis du har brukt tumblr en stund må du gjerne kommentere hva som er forskjellen på blogg, og profilen i appen.

I kveld skal noen venner av meg feire Mari og ei til som hadde bursdag nå i oktober. Det er ei uke siden Mari ble 14 år, men da var vi i Spania og kunne ikke feire med venner. Jeg og Mari tok noen bilder av meg i dag til bloggen, men endte opp med at jeg redigerte bildene av oss og utsatte det som egentlig skulle på bloggen i dag.

Håper dere får en fin lørdagskveld 

En ny start


21.10.2016, 22:37

Heisann, og god helg! Har endelig kommet tilbake til hverdagen etter høstferien som jeg tilbrakte i Spania i noen dager. Denne uken på skolen hadde vi både prøve i samfunnsfag som jeg tror gikk bra, og en matteprøve i dag som var kjempevanskelig. Til og med læreren så at den var det fordi det var ikke bare jeg som syntes det. Vi har kortdager på fredager så vi slutter kvart på tolv og var så heldig at jeg fikk skyss rett etter skolen. Rakk å hente en pakke på butikken som jeg kommer til å skrive om i morgen eller i løpet av helga hvis jeg får tid. Ellers så skjer det ikke så mye annet akkurat nå. Tok bussen ned på skolen på tirsdag fordi vi kom hjem fra Spania i tolv tida på natta, så måtte jeg pakke og etterpå måtte jeg opp igjen kvart på seks for å ta bussen til skolen.

Processed with VSCO with f2 preset

Som dere ser så er designet mitt her på bloggen blitt oppdatert. Det er en god stund siden sist nå så følte det var på tide fordi jeg begynte å bli litt lei det ensformige gråe, hvite og svarte designet jeg hadde før. Nå når det er høst har jeg lagt til noen høstfarger i det så det matcher årstiden.

Hver gang jeg lager et nytt design til bloggen min føler jeg at det blir en ny start på bloggen, og det gir meg mer motivasjon til å blogge. Når det gjelder design og headerbestillinger har jeg ikke vært så aktiv med å lage det i år. Har for det meste fokusert på å lage til mer "kjente" personer enn den vanlige måten der jeg tar bestillinger. Men når jeg får ryddet opp litt i innlegg og kategorier her på bloggen og kommer mer i gang med bloggingen igjen skal jeg prøve å få ordnet et nytt innlegg med info om bestilling.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Video: 10 ting dere ikke visste om meg!


11.10.2016, 14:38

Bilderesultat for Subscribe button

Ny video på kanalen min!


05.10.2016, 15:12

Har lagt ut en ny video på YouTubekanalen min <3 Gjerne abonner HER og gi videoen en tommel opp!

Throwbacks<3


03.10.2016, 19:39

Her har dere spillelistene jeg hører på nå for tida. Den ene er med sanger som er populær nå, og den andre er med throwbacks fra 2010 til 2014 ca.

Hvis dere vil følge meg eller se flere av spillelistene mine så finner dere profilen min HER.

 

 

 

hits