Best friends <3


26.10.2015, 18:11

Hei! I går hadde vi besøk, og noen av oss tok fult av bilder og tullevideoer med kameraet som dere kan se noen av under. Først spiste vi nachospizza og kake som jeg og Mari hadde bakt, og etterpå lekte vi en lek som var litt rar fordi vi skulle spørre hverandre om de elsket oss. Poenget med den var å ikke le fordi da måtte du gå rundt å spørre de andre som sto i ring rundt deg. Vi spilte også Cards Against Humanity eller Kort Mot Menneskeheten som det heter på norsk. Det er et kortspill med veldig mange grove vitser. Anbefales hvis du vil le deg ihjel med venner, og så klart mener vi jo ikke det som står i kortene (Du må tåle grov humor).

I morgen tidlig drar bussen ti over seks fordi klassen min skal på hospitering på videregående og jeg skal på restaurant og matfag (igjen). Har egentlig ikke tenkt til å gå den linja til neste år, men for noen år siden var det absolutt det jeg skulle gå så jeg vil bare hospitere der en gang til siden de ikke har noen av de andre linjene jeg har tenkt til å gå på den skolen. Og på onsdag skal jeg og noen venninner på journalist -kurs tror jeg det er, og bussen går like tidlig på morgenen... Vet egentlig ikke så mye om den dagen, men det er i hvertfall en del av Vrimmel prosjektet vi har på skolen de to neste ukene.


 

OOTD ♥


25.10.2015, 13:30

Hei! I dag så våknet jeg litt før kl 06.00 fordi jeg kom plutselig på at jeg ikke ville bli vekt av vekkerklokka på mobilen som jeg hadde satt på ringing kl 06.00. Jeg sover veldig lett og når jeg vet at jeg har satt på vekkerklokka våkner jeg før den ringer uansett. Grunnen til at jeg hadde satt den på var at jeg villle få med meg siste delen av streamen til mange kjente norske YouTubere. Preben og Dennis var programledere, og de intervjuet mange andre YouTubere, gamet og hadde challenger med gjestene. Jeg er nerd, og elsker å se på norske gamere på YouTube :D

I dag så skal Mari feire bursdag med noen venninner, og nå nettop var vi ute og tok noen outfitbilder og portrettbilder. Det er skikkelig fint å ta bilder ute nå fordi det er mange fine farger i bakgrunnen så jeg ble veldig fornøyd med de.


 

Vil du lære deg å kode bloggdesign?


22.10.2015, 17:09

Hei! Jeg har egentlig sluttet å ta i mot bestillinger på design fra privat/mindre kjente bloggere siden jeg ikke har tid til det, og jeg er veldig lei meg for det. Derfor har jeg funnet en designmal av en av de flinkeste bloggdesignerene i Norge som heter Rikke Rye. Det er forklart i stilsettet hva mange av kodene betyr så det er lettere å utforme sitt eget design fra det. Det var fakstisk slik jeg lærte meg å lage mine egne design.

Du finner koden og mer informasjon hvis du trykker på linken HER som fører deg til nettbutikken hennes. Hun lager dessverre ikke designmaler og gratisdesign lengre.

Noen av mine design.
 

Outfit!


20.10.2015, 18:16

Hei :) I helga var jeg på bursdag til ei venninne som går i 9.klassen, og rett før vi for dit på ettermiddagen tok jeg og Mari noen outfitbilder. De ble ikke så bra fordi vi hadde det sykt travelt også var det veldig mørkt da på kvelden. Det var koselig på bursdagen, og vi lekte noen stolleker, spiste masse kaker, og da mener jeg masse. Hele benken var dekt med flere muffins sorter, potetgull, salte fisker, grønnsaker og dip, brownies, gelé, popcorn og mye mer.


Genser fra Shein.com // Bukse - ONLY // Smykke - h&m

Og når vi først snakker om usunn mat så feiret Mari bursdagen sin på søndag så det ble mer kaker da. I tillegg var jeg på ungdomsklubb på fredag der det ble litt godterispsing, og på torsdag var vi å spiste middag hos bestefar. Besteforeldre er jo kjent for å ha mye godteri og sånt ♥

Autumn wishlist! ♥


17.10.2015, 16:46

//Inneholder annonselinker

Nå har jeg sittet å sett på mange fine klesplagg og andre ting fra Shein.com og plukket ut favorittene mine. Shein har så masse fine ting også er det veldig billig fordi det er gratis frakt, og på sin første bestilling fra de får man 33% i rabatt. I tillegg finnes det mange rabattkoder på Instagrammen og på facebooksiden deres. Noe annet jeg også liker veldig godt med Shein er at de har noe som heter Style Gallery så hvis de finner et plagg du vil kjøpe så kan du se bilder av andre som har kjøpt det litt lengre ned på siden på det plagget du ser på. Da er det lettere for deg å vite hvordan det vil se ut når man har det på enn at det bare henger på en kleshenger for eksempel eller modeller som ikke er lik som deg.

Under ser dere mine favoritter jeg ønsker meg denne høsten. Det er link til hvert av produktene hvis du vil se Style Galleriet eller vite prisen.

HER / HER / HER

HER / HER / HER

HER / HER / HER

I'm alive!!


16.10.2015, 16:23

Hei :) Det blir veldig lite å høre fra meg på bloggen i ukedagene, men jeg lever fortsatt. Har bare ikke tid eller inspirasjon til å blogge midt i ukene fordi jeg har så masse lekser å gjøre, og prøver og innleveringer... Men jeg slutter ikke å blogge fordi forhåpentligvis. Det kommer i hvertfall en høst/halloween wishlist fra Shein.com på bloggen i løpet av helga ♥

Denne skoleuka var litt kortere enn til vanlig fordi vi startet ikke før på tirsdag etter høstferien siden lærerne hadde planleggingsdag som betyr at vi får fri :D Det var veldig godt med en ekstra fridag som ble brukt til å gjøre lekser og spille minecraft. Skulle gjerne ønske det var flere sånne dager, men det er jo snart jul om ikke så lenge da.

I dag skal jeg på ungdomsklubb som er for de fra 8-10 klassen, og de fra andre skoler enn bare Sørli får også komme. Det er andre gangen det er ungdomsklubb her jeg bor, og hvis man er med 5 ganger får man en gratis tur til Steinkjer på kino. Og i morgen skal jeg på bursdag til ei venninne i 9 klassen, og på søndag skal Mari lillesøtera mi feire  bursdagen sin sammen med familie, men hun hadde egentlig bursdag i går.


 

 

Wanties!


12.10.2015, 11:44

Dette er et gammelt innlegg som har ligget som utkast veldig lenge så noen av tingene har jeg allerede kjøpt. 
 

Home sweet home!


09.10.2015, 14:50

Endelig er jeg hjemme etter å ha reist fra kl 08.00 til rundt halv 9 på kvelden i går. Vi tok tog fra Oslo S på morgenen og i Trondheim måtte vi vente i litt over en time på neste tog til Mo i Rana som gikk forbi Grong. Og fra Grong er det 1 og en halv time å kjøre hjem.

Det har i hvertfall vært noen fantastiske dager i Oslo med familie som jeg ikke hadde sett på lenge og shopping så klart. Jeg har faktisk spilt inn en innkjøpsvideo allerede som kommer på bloggen i morgen, og jeg filmet med kameraet denne gangen så det blir ikke noe fancy redigering som før fordi jeg har ikke noe redigeringsprogram på pc'en, men det er bedre kvalitet på videoen. 

Jeg har også skrevet ferdig fordypningsoppgven i norsken i dag som skal leveres i neste uke også har jeg laget ferdig en header. Har vært flink og fått gjort mange ting i dag føler jeg så nå skal jeg spille minecraft som jeg suger på... Jeg kjøpte det forrige helg og det er veldig gøy, men jeg skjønner ikke så mye hvordan man crafter nye ting osv.

Men håper dere har en fin høstferie eller har hatt ♥
Haha måtte ta med det randome bilde jeg tok av Figaro i dag x)

Kon-tiki museet!


07.10.2015, 16:13

Hei :) I dag tok vi bussen til Bygdøynes der Kon-tiki museet ligger rett etter at vi hadde spist frokost. Vi brukte kanskje noen timer der før vi tok bussen tilbake til hotellet vi bor på. Det var veldig interessant det som sto om Kon-tiki og den ekspedisjonen, men det andre var ikke så interessant. Etter at vi var der gikk vi på hotellrommet for å legge fra oss noen saker før vi gikk å shoppet på Oslo City. Jeg kjøpte mer fra Mac i dag, og dere får se hva det er i en innkjøpsvideo eller innlegg når jeg kommer hjem.

Nå snart skal vi ut å spise på Café med to av søskenbarnene våre som bor her i nærheten av Oslo. Vi har truffet søskenbarn hver eneste dag vi har vært her i Oslo, og i morgen tidlig drar vi hjem igjen. Har ikke lyst i det hele tatt, men det skal bli litt godt og fordi jeg har en fordypningsoppgave å skrive ferdig i norsken.

Noen bilder fra i dag ♥Nike Air Max 90!


06.10.2015, 17:36

Hei :) I dag har vi shoppet i hele dag, også var vi å så på operataket, slottet og regjeringskvartalet. Jeg tenkte å lage en innkjøpsvideo/innlegg når jeg kommer hjem igjen siden det er veldig populært og jeg liker å se på sånne videoer selv. I går var vi på Arkaden etter at vi hadde spist pizza med søskenbarnet mitt og ungen hennes, og som var kjempehyggelig fordi vi har ikke sett hverandre siden 2009. Jeg kjøpte litt i går, en softlips cube fra Vita og Pocky og noe annet godteri på Neo Tokyo på Arkaden.

I dag har jeg kjøpt mye mer som f.eks nye Nike Air Max, men dette er 90 som jeg har ønsket meg så sykt lenge. Jeg betaler bare litt av de fordi det er tidlig bursdagsgave fra lillesøstera mi, og jeg har ikke fyller ikke før i Januar. Nå snart skal vi ut å treffe et annet søskenbarn som bor her i Oslo og kjæresten hennes. Jeg har ikke sett henne på 9 år så det gleder jeg meg veldig til.

Her er noen bilder jeg tok med kameraet mitt ♥

Traveling!


05.10.2015, 13:08

Hei :)

Nå så har jeg sittet på tog siden 04.26 i natt/morgenst og skal ikke gå av før rundt kl 15.00. Det er veldig kjedelig, men det blir kjempebra når vi kommer fram. Det kom akkurat fult av spanske folk på toget som snakker sykt mye, men jeg forstår faktisk veldig mye av det de sier siden jeg har spansk og pappa er lærer. De sitter å snakker om sport, reising, byer i spania og Paris og Frankriket.

Jeg har ikke gjort så mye på toget hittil egentlig. Sovet mye fordi vi sto opp kl halv to, hørt på musikk og sett på youtubevideoer som jeg lastet ned før jeg for. Det er heller ikke så mye å finne på her... Jeg blogger fra iPhonen nå og så det blir ikke noe bra eller langt innlegg

Håper dere har en fin høstferie eller skoledag ^^

Spørsmålsrunde høsten 2015!


03.10.2015, 11:29

Nå er det på tide med en ny spørsmålsrunde igjen fordi jeg har ikke hatt noen siden i sommer, og du kan spørre om hva du vil. Jeg kommer til å ordne svarene i slutten av høstferien ♥


 

 #spørsmålsrunde

Video: GRWM - Makeup and outfit!


02.10.2015, 16:14

Endelig har jeg tatt meg tid til å laste opp en ny video som ble mye lengre enn de jeg har hatt før. Det er en Get Ready With Me video der jeg ordner meg til temadagen vi hadde på skolen for noen uker tilbake.

Håper dere liker den ?

 

New in from Shein.com!


01.10.2015, 17:15

//Sponset

Hei! I går fikk jeg en ny pakke fra Shein.com, og denne har jeg gledet meg veldig til. Jeg bestilte en rød stripete genser som jeg kan bruke nå på høsten og vinteren siden det blir kaldere. Dere finner genseren HER forresten. Har for det meste bare bestilt sommerklær fra Shein, men jeg mangler en del plagg til vinteren og da syntes jeg genseren var veldig fin. Røde klær er ikke noe jeg bruker så veldig ofte, men jeg elsker nye og litt anderledes ting ♥

Hvis du lurer på om det er trygt å bestille fra Shein.com så er det det. De har veldig god kundeservice, og pakkene sendes veldig fort etter at du har sendt inn bestillingen din. Første gang du bestiller fra Shein får du 35 % rabatt på orderen din, og det finnes flere rabattkoder på Instagrammen deres og facebooksiden. De har også et system der du får poeng hver gang du kjøper noe hos de, og de poengene du har spart opp kan du bruke for å få rabatt på det du bestiller i tillegg til rabattkoder.

Genseren finner HER!

hits