Mixed up makeup challenge ft. søstera mi!


30.09.2016, 14:00

U P D A T E! [Frisøren, skole, frii <3]


29.09.2016, 19:46

Hei, tenkte bare å stikke innom bloggen litt for å oppdatere om hva som har skjedd den siste tida. Denne uka har gått ganske så fort selv om den har vært "normal", og med det mener jeg at vi ikke har hatt noen ekstra fritimer. Ukene går også ganske fort nå for tida fordi jeg går studiespess der vi har masse fri og gjør mye av leksene i timene. For å si det sånn synes jeg at det ikke er noe slit her. Litt mindre lekser enn på ungdomsskolen og mye kortere dager. Forrige uke sluttet vi f.eks kvart på tolv to dager, og startet ikke før kvart over ti en dag. Jeg synes skolen er ganske enkel nå i forhold til før, bare du gjør en innsats og jobber effektivt selv.

I dag så var jeg til frisøren etter skolen fordi håret trengte virkelig en klipp. Sist jeg var til frisøren var i begynnelsen på desember i fjor så det hadde blitt ganske slitt, og var flokete hele tiden. Håret ble også ganske skjevt klipt i fjor så jeg var ikke helt fornøyd, og i tillegg ble det veldig kort. Denne gangen derimot så ble jeg kjempefornøyd. Sjelden jeg har blitt så fornøyd noen gang faktisk. Frisøren i dag klippet ganske kjapt, og fulgte ønskene mine som jeg sa. Ville ikke at det skulle bli så stor forandring, også at det ikke skulle klippes rett av, men en bue nederst. Dere ser hvordan det ble på bildet under ♥

Q: Hva har dere gjort denne uka? 

Hvordan jeg lager header!


21.09.2016, 16:23

Hei!
I går la jeg ut en ny video på kanalen min Ane Karine Estil, og jeg hadde blitt kjempeglad om dere ville abonnert. I videoen viser jeg hvordan jeg lager en header til bloggen min, og det er den metoden jeg vanligvis bruker. Håper dere liker den, og ikke glem å gi en tommel opp :D

Bilder av hybelen!


18.09.2016, 16:20

Det var noen som ønsket hybel tour siden jeg har sagt her på bloggen at jeg har flyttet, men problemet er at jeg har flyttet igjen. Jeg bor ikke lengre på hybelen i Namsos, og har startet i Grong i stede. Akkurat nå bor jeg hos tanta mi helt til jeg finner en ny hybel. Men her har dere bare noen bilder fra hybelen. 


Dette er i gangen når man kommer inn ytterdøra, og jeg hadde rommet mitt nede.
(Bildene er fra annonsen på finn.no HER.)


Trappa ned til kjøkkenet.


Dette er kjøkkenet med badet til venstre også er bildet tatt fra rommet jeg hadde.


Badet..

Processed with VSCO with hb1 preset
Rommet mitt etter at det var vasket og ryddet ut.

Processed with VSCO with hb1 preset
Sånn så rommet mitt ut, og eneste plassen jeg hadde å sitte var i senga, den lille stolen på siden eller stolen ved pulten, så det var egentlig en ganske liten og trang hybel synes jeg.

Min sommer 2016!


11.09.2016, 15:26

Spania!
Andre dagen av sommerferien dro vi på klassetur til Costa Brava og en liten by som het Pineda. Det var kjempegøy å kunne ligge på stranda å sole seg, bade, bo på hotell og spise god mat. Vi var også på Camp Nou der vi fikk være ute på tribunen, se gjestegarderoben, rommet der de har pressekonferanser og masse mer. Tilbrakte også en dag i en diger vannpark med masse sklier, og møtte faktisk noen kjenninger som var på ferie i samme område. Prøvde forresten å kjøre vannscooter noe som også var kjempegøy.Storsjøcup!
Rett etter at jeg kom hjem fra klasseturen var det Storsjøcup i Østersund, og vi kom oss helt til kvartfinalen i B-sluttspillet som er ny rekord. Før har vi alltid tapt den første kampen i sluttspillet så cupen har ikke vart så lenge for oss. Dette var også siste året jeg kunne være med på cupen fordi jeg er for gammel til neste år.Processed with VSCO with hb2 preset

Sørlandet!
Noen uker etter Storsjøcupen dro familien vår med tog ned til Arendal for å besøke noen venner. Vi pleier å ha sånn treff annen hvert år der vi møter familiene som adopterte samtidig som min. Det var utrolig gøy å se hvordan Sørlandet er fordi det er 11 år siden jeg var der sist. Var heldig med været fordi det var sol og fint alle dagene utenom da vi reiste hjem. Satt på tog i over 16 timer..​
McDonalds er tingen <3

Mineralpark :D

Isac Elliot konsert!
På slutten av ferien var jeg og Mari på Isac Elliot konsert på Kolvereid. Hører egentlig ikke så mye på sangene hans lengre, men det var utrolig gøy å se han live fordi. Samme dagen flyttet jeg en del ting til hybelen jeg bor på også.
Summeroutfits ♥


10.09.2016, 16:44

*Sponset

Heisann! Det har vært lite å hørt fra meg etter at skolen startet og jeg har ikke sluttet eller tatt en pause fra bloggen. Har bare ikke orket å satt meg ned og skrevet noen innlegg enda. Gikk jo ganske bra etter at jeg var tilbake fra pausen jeg hadde i sommer, men da skolen startet har det vært dårlig. Savner å blogge og skal prøve å bli flinkere til det framover. Det har liksom vært noe jeg har holdt på med nesten hver dag i 3 år nå.

Det jeg tenkte å blogge om i dag var at jeg har fått noen nye klær fra Shein som jeg har brukt i sommer. Derfor heter innlegget Summeroutfits fordi det er er en liten throwback til ferie og varme dager i Spania og her i Norge. Det første jeg fikk var Alien t-skjorta som har vært så populær i sommer. Både jeg og søstera mi Mari har samme, og bloggeren Therese Sørenes har også vet jeg. Dere finner link til den jeg har HER.

Den andre tingen jeg fikk var en super fin sommerkjole som har vært mye brukt. Jeg liker den utrolig godt fordi den er rosa, og jeg hadde den med til Spania da jeg var der på klassetur i juni. Dere finner link til kjolen HER. Anbefaler dere virkelig å sjekke hva mer Shein har fordi det er en veldig billig nettbutikk hvor det er trygt å handle. Hvis dere vil se mer av det jeg har fått kan dere bare trykke på kategorien "Sponset".

LINK HER!LINK HER!
 

hits