Outfit of the day!


30.09.2015, 18:01

Hei :) I dag var jeg å hentet en pakke fra Shein da jeg kom hjem fra skolen, og dere får se hva jeg fikk i den i morgen.
Vi har bare 2 skoledager igjen nå, og jeg gleder meg sykt til høstferien. Skal ut å reise, jeg kan ikke si hvor, men jeg vet at det kommer til å bli sykt gøy i hvertfall. Og på fredag skal vi se film på skolen, og gjøre andre morsomme ting som ikke er vanlig fag, og sitte å høre på læreren. 


Cardigan - H&M // Topp - H&M // Bukse - Vero Moda

På skolen i dag hadde vi språkdag på vår skole, og da har vi først en halvtime der vi får gjøre lekser før de på ungdomsskolen på den andre skolen kommer. Da har vi spansk helt fram til mat, og 45 minutter etter mat som høres kanskje veldig mye ut, men vi er to klasser som har bare en lærer så mye av tiden går bort til prating fordi vi ikke vet hva vi skal gjøre. Etter det har vi dans i hallen, også drar de andre tilbake til skolen sin, og vi har 25 minutter med vanlig fag.

Hvilken norsk blogger er du?


30.09.2015, 15:00

I går da jeg satt å leste blogger kom jeg over et morsomt innlegg på Kristin Gjelsvik sin blogg der hun hadde linket til en test man kan ta for å se hvilken norsk blogger man er. 

Jeg tok testen og da ble jeg Sophie Elise Isachsen. "Du elsker oppmerksomhet, samtidig som du er ydmyk og sjenert. Du bryr deg ikke om hva andre mener om deg og tør å være deg selv, det gjør at du får respekt fra uventet hold. Du tør å prøve nye ting, men tør også å være sårbar."

Dere finner link til testen HER!


 

September favoritter!


29.09.2015, 19:09

Hei! Nå er det veldig lenge siden jeg har hatt et sånt månedens favoritterinnlegg. Sist var da jeg hadde en video i mai også lagde jeg en for juni og juli, men jeg orket aldri å laste de opp så beklager veldig... Men i hvertfall skal jeg å prøve å fortsette med det fra nå av.

Escada Turqoise Summer parfymen har vært en stor favoritt denne måneden. Jeg bruker den hver dag, og jeg fikk den i konfirmasjonsgave av lillesøstera mi Mari. Grunnen til at jeg fikk den av henne var fordi hun hadde først kjøpt en te-kopp på Kitch'n, og da vi var der tilfeldigvis en gang spurte hun meg "Synes du den koppen er fin?" etter at hun hadde kjøpt den. Også hadde jeg sagt nei bare sånn kjapt uten å se skikkelig nøye på den fordi jeg var opptatt med å kjøpe gaver, og da hadde hun gått på parfymebutikken ved siden av å kjøpt parfymen. Ble utrolig glad for koppen selvfølgelig fordi jeg viste ikke at hun hadde kjøpt den og tenkte meg ikke om da jeg så på den ♥

Lush Lip Scrub har jeg også brukt veldig masse den måneden, og den er helt fantastisk. Produktene til Lush er veldig bra og lip scrubbene deres er utrolig gode alle sammen. Jeg har min i Bubblegum, og jeg fikk den av pappa da vi var i Trondheim i sommer ♥

Paper Towns boka lånte jeg på biblioteket for to uker siden, og nå er jeg snart ferdig med den. Det er den BESTE boka jeg noen gang har lest (Har ikke lest så mange bøker, hehe), og jeg anbefaler alle som ikke har lest den å lese den. Dere kommer til å like den med en gang ♥

Almanakken min som jeg fikk denne måneden av Personligalmanakk.no har så klart vært en favoritt. Jeg skriver inn viktige ting som skjer på skolen og på fritiden, og i tillegg planlegger jeg blogginga selv om den har ikke vært noe å skryte av de siste ukene ♥

Chanel eyebrow pencil er en must have i hverdagssminken min, og denne kjøpte jeg på storsjöcupen i sommer fordi jeg klarte å glemme den gamle hjemme. Den er mye bedre enn de drugstore produktene jeg har brukt, men den var litt dyr. Den kostet over 200 kr ♥

iPad Air 2 har vært en favoritt denne måneden fordi vi bruker den til skolearbeid, og jeg føler det går så mye bedre når jeg skriver oppgaver. Det går 1000 ganger fortere å skrive på den enn å skrive i vanlig bok også går det an å lese hva som står fordi håndskrifta mi er ikke så pen når jeg har det travelt, og da ender jeg opp med å skrive veldig korte svar. Men iPaden har vi tastatur, og alt går mye lettere å fortere på skolen ♥Lash Sensational macaraen har vært en favoritt helt siden jeg kjøpte min første på storsjöcupen. Det var venninna mi Sofie som anbefalte den, og det er den beste mascaraen jeg har hatt hittil. Minuset med den er at den blit tom veldig fort i forhold til andre jeg har hatt. ♥

What's on my iPhone!


27.09.2015, 14:02

Jeg har samlet alle appene jeg bruker på hjemskjermen så de er lett tilgjengelige. Som dere ser har jeg Meldinger, Safari, Bilder, Kamera, Mail og Telefon som er apper jeg bruker daglig.

 

Messenger bruker jeg for å snakke med klassen mest fordi vi har ei gruppe for alle der.

Notater bruker jeg til å skrive tekster til Instagram, skrive ned ting jeg må huske til bloggen og linker.

VSCOcam er favoritt redigeringsappen min som jeg bruker nesten hver gang jeg legger ut noe på Instagram fordi det er et filter der som jeg bruker ofte.

Blogg.no appen bruker jeg for å sjekke kommentarer lese innlegg fra bloggene jeg følger osv. Det er bare hvis jeg har det travelt eller ikke har pc jeg bruker den for å skrive innlegg som nå f.eks.

WhatsApp bruker jeg for å snakke med venner fra Tyskland da klassen min var der og noen fra Cape Town jeg møtte på Storsjöcuppen i år fordi ingen av de bruker Snap eller kik.

YouTube bruker jeg daglig for å se på POD, Celina Karine, Hannah Martine og mange fler.

Afterlight er eneste appen jeg har som koster penger, og den bruker jeg til å redigere lysstyrke, kontraster og farger på bilder.

AppStore og Innstillinger vet dere sikkert hva brukes til :)

 

I docken har jeg de appene jeg bruker aller mest og det er Spotify, Facebook, Snapchat og Instagram.

Sologoodiebag bruker jeg av og til hvis jeg finner noen koder for å vinne solo-stæsj, men jeg vinner aldri noe utenom $olo-dollar... Har vunnet et par solbriller, men det var ikke fra appen.

Sporing bruker jeg når jeg bestiller pakker for å se når de kommer.

MinFotball bruker jeg for å sjekke kamper når jeg skal dømme Liernelag, tabeller og stillinger på kamper som Lierne spiller.

1Password har jeg ikke testet enda, men den holder styr på alle passordene dine, og vet hvilken nettsider passordene skal brukes på.

Timetable er en kjempepraktisk app fordi du legger inn timeplanen din på skolen så ser du hvilket fag du skal ha hvis du ikke vet det.

Prisjakt bruker jeg hvis det er noe jeg skal kjøpe så sjekker jeg hvor det er billigst.

RuterReise er bare en app jeg har, men aldri bruker fordi det er ikke så mange reisetilbud i Sørli akkurat. Men kjekt å ha hvis man er i storbyene.

Storsjöcupen bruker jeg heller ikke noe nå lengre, men jeg brukte den til å sjekke kamper, baner, tidspunkt ogsånt i sommer på Storsjöcupen.

SoundHound er noe det samme som Shazam eller hva den appen heter. Den hører på en sang også viser den deg hva den heter og hvem som synger den hvis du ikke vet det.

Spill spiller jeg bare hvis jeg ikke har noe annet å finne på, og det jeg spiller mest er Agar.io. Kahoot er kjempegøy hvis jeg har noen å spille med.

På den andre siden i mappen min er det CaseClicker jeg spiller mest, og det spiller jeg hele tiden. Er et level unna Global Elite som er det største som går. Det er om å få bra våpen og kniver som er verdt mest dollar.

EggCar spiller jeg også en del hvis jeg kjeder meg.

PhotoQuilt er en collageapp som tilpasser seg størrelsene på bildene etter hvor mange bilder du har. Kjempesmart hvis du har mange bilder du vil ha i en collage.

CandyCam bruker jeg egentlig ikke, men den har en del fine filter.

Pixlr bruker jeg for å beskjære bilder til Thumbnails og lage collager.

Phonto bruker jeg til å skrive tekst på bilder og man kan laste ned egne fonter fra dafont.com.

PhotoWonder bruker jeg heller ikke så ofte. Bare hvis det er noe rot i bakgrunnen så kan jeg bruke en spesiell effekt som gjør at det blir masse firkanter der i stede.

FotoRus har jeg ikke prøvd enda.

PicsArt er en app jeg har brukt helt siden jeg hadde Xperia x8 mobilen min. Jeg brukte den til å redigere absolutt alle bloggbildene mine med et filter og bokeh effekt, men nå bruker jeg den til Instagrambilder. Helt klart den beste redigeringsappen jeg har fordi det er så mange ting du kan gjøre.

Squaready bruker jeg for å få en hvit ramme rundt bilder til Instagram og så de blir kvadratisk.

iMovie bruker jeg for å redigere YouTubevideoer fordi jeg har ikke noe bra program til pc'en for å redigere videoer.

SquareadyV bruker for at videoene skal passe til Instagramfeeden hvis de er for avlange.

Instavid er en collageapp som lar deg sette inne bilder og videoer i en collage.

Vont er samme som Phonto bare at man skriver tekst på videoer.

TV3 play og NRK TV bruker bruker for å se på tvprogram.

Video D/L bruker jeg for å laste ned youtubevideoer så jeg kan se de offline.

iBooks bruker jeg for å lese bøker jeg har lastet ned og akkurat nå leser jeg De4 der Rebekka Andrine som jeg har laget design til er på forsiden.

Musikk bruker jeg for å legge til musikk når jeg redigerer videoer i iMovie.

Kik bruker jeg av og til for å snakke med venner, men det er ikke så ofte.

Vine bruker jeg ikke lengre.

Followers bruker jeg for å se hvem som unfollower på Instagram.

Twitter bruker jeg hvis det er noen spill som man trenger twitter til.

Kiwi skjønner jeg ikke vitsen med å ha.

NetCom bruker jeg for å se hvor mye mobildata jeg har brukt, men appen er ganske dårlig fordi det er vanskelig å oppdatere.

SaveSnap fant jeg på topplista og jeg har ikke brukt den enda.

500px er en app der du kan finne bilder, men jeg har ikke brukt den enda.

Wehearit bruker jeg for å finne mange fine bilder.

På den andre siden har jeg en mappe med apper som jeg ikke har bruk for.

BIRTHDAYPARTY!


26.09.2015, 20:58

I går var jeg på bursdag til tre av bestevenninne mine og det var kjempegøy. Vi snakket mye, spiste kaker også tok vi utrolig mange bilder som dere kan se noen av under.

 

Jeg blogger fra mobilen nå så dette blir ikke noe langt innlegg siden jeg ikke liker å blogge her i fra. Bruker også bare 3G fordi jeg er på Sæternes i Vikna som ligger ved kysten. Vi er på besøk, og jeg synes det er kjempefint her fordi det er ikke så ofte jeg er ved havet.

 

Håper dere har hatt en fin helg <3

Aner ikke hva som skjedde på dette bilde, men likte det likevel xD

Drittvær!


19.09.2015, 19:19

Heisann!

Dagen i dag har jeg tilbragt ute i 5 timer på kunstgressbana Nordli. Det regnet veldig mye også blåste det sykt mye som jeg synes det gjør hele tiden der. Grunnen til at jeg var der så lenge var at jeg dømte 2 G12 kamper på rad, og i morgen skal jeg dit for å dømme 2 J12 kamper og på trening. Denne helga går for det meste bort til fotball, og jeg skal prøve å fikse noen designgreier til folk som har bestilt som jeg har kodet ferdig, men jeg må bare legge de inn på bloggene.

Jeg fikk også et brev fra Sherpanelet med en Kvikk Lunsjsjokolade med blåbær i. Jeg skal smake på den, og etterpå anmelde den på sherpanelet.no. Det var fra de jeg fikk gavekortet mitt fra Kicks da jeg meldte meg på en chat om reklamering. Hvis du ikke er medlem der enda anbefaler jeg deg det. De har mange gruppechatter, spørreundersøkelse, forum og konkurranser med fine permier til bloggere og de som leser blogger.

Nå skal jeg se på tv eller YouTube, og spise godteri ♥ Jeg er ikke den personen som tenker så mye på hva jeg spiser, men jeg passer på at jeg liksom ikke bare spiser usunn mat. Jeg legger ikke på meg så lett heller, og er ikke den som trener så mye heller. Men nå når fotballtreningene slutter snart så er jeg med på styrketreninger i hallen.

Ha en fin lørdagskveld ♥

Temadag!


17.09.2015, 19:48

Hei :) Beklager sent innlegg i dag, men har bare ikke orket å skrudd på pc'en før nå... I dag hadde noen i 10.klasse temadag som vil si at vi har et tema for hvilke klær vi skal ha på oss en dag i uka for eksempel, som vi har. Mange andre skoler har temauke en gang i året der de har på seg kostymer hver dag i en uke, men vi har bare en dag og denne ganger var vi berter/businesswomans. Det var kjempegøy å ha på litt andre klær enn det man bruker til vanlig på skolen, og i tillegg sminket vi oss litt mer enn vanlig. Jeg har laget en GRWM video som jeg egentlig skulle poste i dag, men så fikk jeg ikke til å importere videoen så den kommer kanskje i morgen.

Jeg har også begynt å lese boka Paper Towns eller Papirbyer som den heter på norsk av John Green som har skrevet boken The Fault In Our Stars, og jeg klarer nesten ikke å legge fra meg boka. Det er veldig uvanlig til å være meg fordi jeg leser ALDRI bøker ellers, og hvis jeg gjør det kommer jeg til rundt side 30 også slutter jeg, men denne boka er så sykt bra! Hvis du ikke har lest den anbefales det på det sterkeste siden jeg som egentlig ikke liker å lese bøker elsker den boka.

Nå skal jeg fortsette å forhåndspublisere noen innlegg, også skal jeg spise og legge meg fordi jeg er så sykt trøtt. Sto opp kl 07 i dag for å ordne meg til denne tema dagen.

Jakke - Bik Bok // Skjorte - Kappahl // Skjørt - Bik Bok // Strømpebukse - Pierre Robert // Sko - Adidas // Veske - Kjøpte den i Beijing
 

GIVEAWAY - Rapunzelofsweden.no!!


16.09.2015, 16:13

//Samarbeid

Nå har jeg tenkt til å dele ut en Simply Tamed Mini Hårbørste Paddel sponset av rapunzelofsweden.no. Børsten gjør håret glansfullt, antistatisk og uten floker fordi den har lange nylonstrå og kortere svinebørst. Den gode børsten vil også gi håret mer liv etterhvert, og den praktiske størrelsen gjør det enkelt å ta den med seg over alt.

Regler:

  • Følg @rapunzelofsweden og @aneestilblogg på Instagram.
  • Del dette innlegget på facebook eller skriv i et eget innlegg på bloggen din med denne teksten "aneestil.blogg.no har en giveaway på bloggen sin nå i samarbeid med rapunzelofsweden.no" med "Giveaway" som overskrift.
  • Kommenter hvorfor akkurat du vil vinne i kommentarfeltet til dette innlegget.
  • Husk å ha med mailadressen din og navn så jeg kan kontakte deg hvis du vinner.

Vinneren trekkes på fredag kl 18.00! Det er også mulig å melde seg på på Instagrammen min @aneestilblogg for størrevinnersjanse.
 

#konkurranse #giveaway #rapunzelofsweden

15.09.2015


15.09.2015, 18:29

Hei :) Klarte ikke helt å bestemme meg for hva jeg skulle poste på bloggen i dag. Først ordnet jeg bilder og et innlegg med ting på ønskelista mi, men så orket jeg ikke å sette inn alle linkene så jeg fikset noen bilder til en ny spørsmålsrunde for høsten som det heller ikke ble noe av. Det kommer senere fordi høsten varer enda en stund, og derfor endte jeg opp med å poste et vanlig og kjedelig innlegg om hva jeg har gjort på skolen osv... 

Vi hadde prøve om kommune og fylkestingvalg i dag og jeg fikk en 6'er på den, og det kunne ikke ha gått mye bedre enn det. I går da vi kom på skolen lå det fruktkrameller på pultene vår også var det en lapp der med en hilsen fra læreren vår etter at vi vant skolecupen. I tillegg så fikk vi bygave fra en i klassen som har vært i Tyskland, og det var to minisjokolader som smakte helt himmelsk ♥ Det var en kindersjokolade som ikke finnes i Norge og en sjokolade jeg så mye av da jeg var i Tyskland. Så de første timene satt vi i spiste godteri mens vi hadde undevisning.

En annen ting som også skjedde i dag var at iPhonen min plutselig sluttet i virke. Jeg brukte den i et av friminuttene, og neste friminutt var skjermen helt svart uansett hva jeg trykte på. Vanligvis når den blir tom for strøm, og du holder inn på knappen en stund så vil det komme fram et batteri på skjermen som viser at det er tomt, men ingenting skjedde da jeg gjorde det i dag.

Jeg prøvde også å lade den da jeg kom hjem, men den funket ikke da heller. Det er ganske dumt fordi jeg får ikke til å ringe eller lese meldinger, og whatsappmeldinger. Har bare iPaden nå å bruke til å sjekke snap, Insta og Facebook. Hvis noen vet hva som har skjedd eller hva jeg skal gjøre så si i fra ♥ Er avhengig av iPhonen min!

 

New in: Personlig almanakk!


14.09.2015, 18:56

Hei!

I dag kom endelig almanakken min som jeg fikk fra personligalmanakk.com. Jeg fikk et gavekort fra de på 250kr som vil si at jeg kunne velge mellom alle størrelsene, og jeg valgte den største A5 fordi da får jeg plass til mer enn de minste. Grunnen til at jeg fikk gavekortet fra de er at jeg vant en giveaway på Instagram, men så byttet hun som hadde giveawayen ut navnet mitt med et annet navn så jeg vant ikke likevel. Men som trøstepremie fikk jeg en valgfri almanakk fra personligalmanakk.com.

Jeg har lenge ønsket meg en almanakk fra de fordi man designer den selv også er det veldig mange andre bloggere som har hatt det. Jeg kommer til å bruke den når jeg planlegger skoleukene som for eksempel når vi har prøver, språkdager, lekser, ting jeg må huske, ferier og blogging og bloggdesigning så klart. Jeg har et rosa og grått design inni den, og er kjempefornøyd med alt. 

Anefaler på sterkeste å bestille hos de fordi det er rask levering, billig og i tillegg så blir det en helt unik almanakk siden du designer alt selv ♥

 

#persnoligalmanakk

 

Design til Therese og header til Rebekka!


13.09.2015, 10:07

Da har jeg vært så heldig å få lage et nytt design og en header til bloggeren Therese Sørenes igjen. Det er jeg så har laget de to andre designene hun har hatt, og det første lagde jeg i januar i år tror jeg. Jeg ble selv kjempefornøyd med designet som er et typisk motebloggerdesign, og det passer bloggen til Therese perfekt. Gå inn å les den HER så skjønner dere hvorfor jeg mener det ♥. Som dere ser er mitt design også samme type som hennes, og jeg ble inspirert til å lage et nytt et til meg selv i samme stil da jeg lagde hennes først. Jeg har også laget en del headere til Therese i sommer, og før det.


 

Jeg har også laget en ny header til Rebekka Andrine sin blogg, og designet hun bruker er laget av meg. Rebekka Andrine er skuespiller, og har vært med i den populære serien "Jenter" som går/gikk? på NRK Super. Hun er også på coveret til den nye bokserien De4 av Vera Voss, og jeg gleder meg til å lese bok 0 som heter Anonym. Den var gratis på tanum.no så jeg lastet den ned på iPaden i går ♥

#design #bloggdesign #header

Skolecup!


11.09.2015, 20:23

Hei :) I dag hadde vi fotballcup på skolen der åttende, niende, tiende og lærerne spilte mot hverandre. Vi i tiende spilte først mot 8. klassen, lærerne og 9. klassen og vant de kampene. Finalen spilte vi mot 9. klassen siden det var vi som vant flest kamper. Det var en kjempegøy dag fordi det var mye bedre enn å sitte inne å ha vanlig fag da det er så fint vær ute. 

Nå skal jeg bare slappe av foran TV'en, og fikse et design og en header til noen kjente personer. Dere får se senere hvem det er :) 
 

NEW IN FROM SHEIN!


11.09.2015, 08:13

//Sponset produkt

Hei! I går da jeg var på butikken, og skulle til å gå ut døra sa hun i kassa at det hadde kommet en pakke til meg. Jeg ble superglad og skjønte med en gang at det var croptoppen min fra shein.com som hadde kommet. Denne pakken har jeg gledet meg til fordi jeg har ønsket meg denne toppen helt siden jeg fant Shein, men har alltid funnet masse annet fint som jeg bestiller. Det er helt trygt å bestille fra Shein.com. Det er ikke noe svindel, men kan anbefale å bestille et og et plagg, eller så at pakken ikke blir så stor fordi det kan komme toll på den. 

Alt fra shein er veldig billig i forhold til norske priser og da mener jeg alt! Denne toppen HER som jeg fikk denne gangen koster bare 73 kr, og har du aldri handlet hos de enda så vil du få 30 % rabatt på din første bestilling. Jeg kommer til å bruke den på skolen nå før det blir kaldere utover høsten, og mest til sommeren ♥

Hva synes du om toppen, og har du bestilt fra shein.com før? 

Fikk gavekort på 300kr!


10.09.2015, 17:47

Hei :) I går så fikk jeg et gavekort på 300 kr fra Sher fordi jeg var med i en chat for bloggere og blogglesere om reklamering på blogg og sosiale medier. Jeg fikk velge mellom gavekort fra blant annet restauranter, kino, billettservice.no, klesbutikker,  coolstuff.no, zalando.no, din sko, cdon.no og mange fler, men jeg valgte KICKS siden de har alt fra sminke til parfyme og hårprodukter. Jeg var med i chaten på sherpanelet.no som er en nettside der bloggere og blogglesere får si sin mening om ting i forum og være med i forskjellige spørreundersøkelser.

Jeg fikk en mail fra de (som alle andre som er medlem i Sher får) der det sto at de som kom med i chaten om reklamering på blogger og sosiale medier kl 17.00 på onsdag fikk et gavekort. Jeg tenkte hvorfor ikke prøve siden de var ute etter min mening om det også får man et gavekort for det :) Jeg var så heldig å komme med og ble superglad da jeg hørte det. Man får jo også høre andre sine meninger om samme tema og vite hvilke blogger de leser ogsånt. 

Anefaler deg å registrere deg hos Sherpanelet.no fordi det er helt gratis, du får si din mening, det er mange med samme interesse for blogg der og de har mange fine konkurranser.


#sher #sherpanelet

Liten oppdatering :)


09.09.2015, 19:44

Hei igjen :)

 

Denne uka har jeg som vanlig vært på skolen og vi har ikke gjort så mye spesielt utenom at vi har hatt besøk av noen politikere på skolen fordi det er snart kommunevalg her i Norge. Og i dag da vi var på språkdag i Nordli var det noen studenter tror jeg fra forskjellige land som Tyskland, Østerriket, Slovenia og Spania. De snakket om landet sitt også var de med i språktimene litt. Det har vært sånn før om årene også fra andre land, og i tillegg så hadde vi skolevalg i dag som sikkert mange flere har hatt også.

 

Senere denne uka på fredag i de tre siste timene skal vi i 10. klassen arrangere fotballcup for resten av ungdomstrinnet og lærerne. Vi skal selv være med å spille og jeg gleder meg veldig fordi vi slipper vanlig skole.

 

Håper alle har hatt det fint så langt <3

Stressful week..


04.09.2015, 18:45

Hei :) Endelig har jeg god til å blogge og gjøre andre ting en bare lekser, og deretter kaste bort tida på andre ting. Denne uken har jeg vært veldig opptatt med forskjellige ting etter skolen. Skulle egentlig dømme en G12 kamp på mandag, men hadde ikke tid fordi jeg måtte gjøre lekser siden jeg skulle bort neste dag. Jeg var på familiemiddag med klassen til Mari på tirsdag, og da fikk i servert taco til middag og sjokolade mousse til dessert. Det var kjempegodt, og rett etter middagen ble jeg med Mari til Nordli fordi J14 spilte kamp mot Høylandet som endte med 1-1. På onsdag var jeg på grenselirtrening, og i går da jeg hadde ledig tid måtte jeg få ferdig et bloggdesign. Det går i ett hele tiden, og jeg rekker ikke å gjøre alt jeg skulle ha gjort.

Men håper det blir lettere å planlegge dagene fordi jeg fikk et gavekort på en valgfri almanakk i dag fra personligalmanakk.com. Har ønsket det meg så sykt lenge nå fordi jeg har sett så mange andre bloggere ha det, og det beste er at du kan designe den selv.
 

Nytt bloggdesing til Isabel!


03.09.2015, 20:15

Hei! De siste dagene har jeg holdt på med et bloggdesign til fineste Isabel Martinez. Hun ønsket et design med rosa farger, og selv ble jeg ganske fornøyd med det. Besøk bloggen hennes HER for å se designet live.hits