Outfit inspiration - SHEIN!


11.08.2016, 13:00

*reklame

Jeg har plukket ut noen plagg fra Shein.com og satt de sammen i collager. Link til alle produktene står under alle collagene.1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER

Min almanakk 2016/17 (GIVEAWAY)


10.08.2016, 12:24

//Sponset

Hei! Nå er det ikke mange dager igjen av ferien og på mandag flytter jeg inn på hybelen. Vi har første skoledag den 16. august, og til skolestart har jeg skaffet meg en splitter ny almanakk fra personligalmanakk.com. Den kommer jeg til å bruke mye nå når jeg må planlegge hverdagen min mye mer enn før. Innkjøp, middager, prøver, lekser osv, og da er det lettere å ha oversikt over ting når jeg skriver det ned i en almanakk. Kommer også til å planlegge blogginnlegg noe jeg har brukt min forrige almanakk til, og enda går det mye bedre med bloggingen enn før jeg tok pausen i sommer.

Jeg har min almanakk i størrelsen A5 som koster 220 kr. Da får du bestemme farger, oppsett, moduler, personlige lister som bursdager til venne og adresselister, sluttsider og masse mer. Jeg har f.eks modulene "Ukens middager" siden jeg må lage middag selv nesten hver dag, "Ukens gjøremål" der jeg skriver ting jeg har planlagt i løpet av uka og "Ukens liste" der jeg kan skrive inn ting jeg må handle.

GIVEAWAY
Akkurat nå ligger det en giveaway ute på Instagrammen min @aneestilblogg. Der kan du vinne din egen personlige almanakk i valgfri størrelse ♥

Du finner personlig almanakk:
Hjemmeside: personligalmanakk.com
Facebook: facebook.com/personligalmanakk
Instagram: @personligalmanakk
Snapchat: pers_almanakk 

Få din egen bloggalmanakk gratis!


09.08.2016, 13:02

Hvis dere ser under reklamen i sidemenyen har jeg min personlige bloggalmanakk der jeg har skrevet inn ting jeg skal gjøre denne uka. Det er ganske enkelt å skaffe seg en bloggalmanakk, og jeg har tenkt til å vise dere hvordan.Først må du gå inn på personligalmanakk.com også velger du boblen der det står "Bloggalmanakk". Husk at du må være registrert hos personligalmanakk eller så lager du bare en ny bruker.Bare velg den størrelsen du ønsker også går du videre til "Innmat Design" og "Moduler", og lager almanakken slik du vil ha den.


På den siste siden kopierer du koden under "Blogg som tillater <script>" fordi blogg.no tillater det.Lim inn koden du kopierte øverst under "Widgets" når du er logget inn på bloggen din. Hvis du har noe der fra før må du ikke fjerne det. Bare lag en ny linje for bloggalmanakk koden.Sånn blir resultatet! :D

White outfit!


07.08.2016, 17:23

TOPP - CUBUS // BUKSE - BIK BOK // SKO - EN VANLIG SKOBUTIKK SOM FINNES PÅ MANGE KJØPESENTER X)

Hvordan bli fortere brun!


06.08.2016, 11:45

Sommerferien er snart over, men likevel kan sola være framme i mange dager til. Her er mine tips til å blir fortere brun ute i sola som jeg bruker selv.

Bruk solkrem med lav faktor
Hvis du er som meg som ikke blir lett brent kan du bruke solkrem med lav faktor som gjør deg fortere brun. Av og til soler jeg meg uten solkrem, i hvert fall her i Norge. Men ulempen med å ikke bruke solkrem er at det ikke er bra for huden. Man får lettere rynker når man blir gammel, huden blir lettere tørr og det er større sjanse for å få kreft.

Bruk sololje eller babyolje
Sololje finnes i forskjellige varianter. Dry oil som ikke er så grisete og en annen type som er mye mer klissete. Det finnes også forskjellige faktorer på sololjer, og oljen forsterker solstrålene så du blir lettere brun. Men da er det også større sjanse for å bli brent. Babyolje er helt uten beskyttelse for å bli brent, men hjelper på å bli brun.Fukt huden
Etter en dag i sola er det lurt å smøre seg inn med after sun. Den kjøler ned huden og fukter den så brunfargen holder seg mye lengre. Jeg anbefaler Piz Buin sin after sun fordi du får 400 ml med produkt også er den ikke dyr i det hele tatt. Finnes på Vita for eksempel, der jeg kjøpte min på salg.

Ikke bad i klorvann
Klor bleker kroppen så prøv å unngå å bade i basseng med klor hvis du vil holde på brunfargen din. Det er også viktig å dusje etter å ha vært i bassenget eller i havet.

Skrubb kroppen
Skrubb vekk døde hudceller på kroppen, hvis ikke får du flekker som er brun og som flasser av fort hvis huden er tørr. Bruk også en ansiktsmaske med masse vitaminer fordi det hjelper å holde på brunfargen og å holde huden frisk.

Drikk vann
Det er også viktig å ikke "tørke" innvendig. Drikk mye vann når du er lenge ute i sola og varmen!

Hemmeligheter om meg ingen andre vet!


05.08.2016, 11:22

Hei! Mange pleide å ha skoledagbøker som ble kjøpt i sommerferien da de gikk på barneskolen. Selv hadde jeg mange fra Pennyklubben, noen fra Girl:it og Topp-skoledagbøker for eksempel. Det jeg syntes var det morsomste med de var å fylle ut sidene om meg selv og få venner til å skrive på vennesidene. Alle kalender sidene sto for det meste tomme gjennom hele skoleåret, hehe... Kjenner du deg igjen?

Har funnet fram noen av skoledagbøkene jeg hadde, og sett på hva jeg skrev om meg selv de forsjellige årene xD Haha lo godt når jeg leste noen av svarene jeg skrev...Dette var den gamleste boka jeg fant. Er ikke ei skoledagbok, men skrev om meg selv i hvert fall xD

Mine hemmelige personalia
Jeg heter: Ane Karine Estil
Alder: 10
Kjælenavnet mitt: Skjønnhet (Kinesiske navnet mitt betyr det.)
Skostørrelse: 33-36
Høyde: 141
Vekt: 26 kg

Min fine fremtid
Jeg håper at jeg jobber med dyrlege, lærer el sminke og mote
Jeg håper at jeg bor i Salangen, el Sørli
Jeg ville forandret navn til: Amalie
Jeg ville forandret hårfarge til: lysebrunt
Andre ting jeg ville forandret: Ansiktet

Denne topp skoledagboka er den første jeg fikk utenom de fra Pennyklubben. Skrev ganske mye i den fordi den var ikke lik de vi fikk hvert år i Pennyklubben.

Navn: Ane Karine Estil
Kallenavn: Mei Mei
Høyde: 153 ca
Dette er hot: Hest
Dette er not: Fisk
Dette gjør jeg på fritiden: Trener, sammen med venner
Favorittfilm: Dansefilm
Jeg vil bli: Kjendis
Favorittpålegg: Makrell i tomat
Favoritt restaurant: Mc Donalds
Her er jeg om ti år: Tronheim (xD)

Dette har jeg skrevet om måneden juli 2011
Månedens beste kjøp: Topp skoledagbok
Månedens beste blogg: Min blogg
Dette var kjipt: Pengene for
Disse filmene så jeg: 3D

Denne skoledagboka fra Pennyklubben var annerledes enn de småe vi fikk hvert år så fant ganske mye morsomt jeg skrev i den.

Galeste jeg gjorde som liten: Brukte pappa sin shampoo, Hele flaska
Det mest spennende stedet jeg har reist til: Jørum Gård
Blitt bitt av et dyr? JA Hvilket? Mygg og m.m.
Vondeste jeg har opplevd: Skjære meg?
Min klesstil: Mye
Noen gang vært i bryllup? Nei Vært brudepike? NEI!
Det fineste jeg noen gang ar gjort for noen: IDK
Bo resten av livet i et annet land? Hvilket? TYRKIA
Det skulle være forbudt å: Være mygg, knott og andre insekter som flyr
Et land jeg absolutt ikke har lyst til å reise til: Fattige land
Mitt drømmeyrke: Hesteeier eller noe med hest/dyr
Som baby var jeg: Liten
Slik vil jeg ha det som voksen: Rikdom og berømmelse :) (Haha..)
De jeg er aller gladest i i hele verden er: Ingen

Topp skoledagbok for 2012/13

Et av mine skjulte talenter består i å Danse men jeg er derimot helt på trynet når det gjelder Synge
På fritiden liker jeg å Fotball, Sykle og DATA <3
Om 10 år bor jeg i Trondheim og jeg jobber som Stylist
Musikken jeg elsker å høre på for tiden er MYE og yndlingsartisten min er PITBULL
Ellers vil jeg få sagt at Jeg er kul
Favorittkjendis: Meg
Yndlingsbok: Hest og hemmeligheter
Beste TV-serie: Paradise Hotel
Høyeste ønske: Få alt jeg vil ha

Hadde 3 forskjellige skoledagbøker dette året og har nesten ikke skrevet noen ting i de, bare sidene om meg selv.

Navn: Ane Karine Men kall meg gjerne Ane
På nett finner du meg her: gSm, FB, MSN, Skype m.m
Skole: Sørli Skole <3 Klasse: 7
Er best på: Mye
Er avhengig av: Data
Beste og verste fag: Gym og norsk og matte
Du ser meg aldri uten: Sminke
Kaster helst bort tid på: Data
Gomler stadig på: Godteri
En vakker dag skal jeg: Mye
Mest brukte ord: Ehhh...

  HOT NOT
Artist: Cody S JB
Låt: Imagine Boyfriend
Tv-Program: PH  
Film: Super 8  
Kjendis: Meg  
Mat: Flyvende Jacob MYE
Drikke: Burn Kaffe
Lukt: Parfyme Svette
Farge: Rosa Gul/Grønn
Spill: gSm MSP
Sted å henge: Ballbingen Kirka!
Snacks: Bacon snacks  
Klesplagg: Sneakers Slengbukse
Fritidsaktivitet: Fotball Friidrett

 

Outfit <3


04.08.2016, 13:33


SOLBRILLER - SHADYFRUITS // GENSER - VERO MODA // BUKSE - BIK BOK // NIKE AIR MAX THEA - STRESS
 

I'M BACK IN BUSINESS!!


03.08.2016, 11:43

Hei, nå er det lenge siden jeg har blogget, og faktisk har det vært ganske godt med en pause. Jeg la ned bloggen den 10. juli fordi jeg følte at jeg ikke hadde tid og at det ble bare stress med å tenke på nye innlegg hele tiden. Derfor la jeg ned hele bloggen så ingen kunne trykke seg inn på den og lese, men etter noen dager var det noen som ville lese bloggdesign-innleggene. Fant ut at det ble for mye arbeid å bare la de innleggene ligge ute så jeg åpnet bare bloggen på nytt uten å oppdatere noe. 

Nå når sommerferien "allerede" nærmer seg slutten og jeg får bedre tid, har jeg bestemt meg for å blogge igjen. Jeg har mange planer om innlegg jeg skal skrive, og noe jeg har gledet meg i hele sommerferien til å poste til dere. Det vil bli postet først på Instagram den 8. august så følg meg der @aneestilblogg. Skal også starte på videregående om 13 dager, og kom inn på Medier og kommunikasjon noe som jeg også gleder meg til. Har skaffet hybel og det meste er klart fram til skolestart. 

I tiden framover nå vil jeg prøve å poste et innlegg hver dag sånn som jeg "gjorde" før. Har begynt å planlegge mye bedre hva jeg skal skrive for hver dag, og ikke minst forbedre bildene på bloggen. Vi får se hvordan det passer seg og hvor mye tid jeg får til blogging, men det skal i hvert fall bli mye mer prioritert nå. Fortsetter også som vanlig med å lage bloggdesign og headere, og er i full gang med å lage ferdig bestillinger.

Håper dere får en fin sommerferie videre og nyter de siste dagene ♥


 

hits