Tid til blogging ♥ (Og rydding...)


29.08.2015, 18:39

Hei :) Denne skoleuken har gått sykt fort, men det er sikkert fordi vi har gjort så veldig mye som er anderledes enn bare vanlig undervisning. På mandag så fikk vi i 10. klassen en iPad Air 2 til skolearbeidet, men også til privat bruk. På tirsdag hadde vi prøve i KRLE, også hadde vi vikarlærere i noen fag fordi kontaktlæreren vår var borte. Vi viste fram gruppearbeidet i norsken som var noen hypertekster, og de min gruppe lagde er her på bloggen lengre ned. På onsdag var vi i Nordli og hadde valgfag hele dagen. Jeg har valgfaget trafikk i år fordi vi får trafikalt grunnkurs gratis i skoletiden som er mye bedre enn å betale masse for kurset senere. Grunnen til at vi har valgfag nesten en hel skoledag er at vi har det bare hver fjerde uke. De andre onsdagene har vi språk og dans sammen med de i Nordli. På torsdag hadde vi kunst og håndverk som er veldig gøy og fordi det er noe annet enn å bare sitte ved pulten en hel dag. Akkurat nå holder vi på å spikke en smørkniv.

I dag har jeg brukt nesten hele dagen på å rydde rommet mitt, også møblerte jeg om litt. Kanskje kan jeg ordne en ny Room Tour video, men bare hvis dere vil det. Før jeg ryddet og vasket så det helt forferdlig rotete ut. Jeg har ikke orket eller hatt tid til å rydde før nå fordi jeg orker ikke etter skolen da vi har lekser, og forrige helg var jeg opptatt. Men i hvertfall så ble resultatet fint så klart, og jeg skal prøve å ikke kaste alle klærne på gulvet etter at jeg har brukt de fordi det er det som gjør det mest rotete.

Håper alle får en fin lørdag ♥WE HEART IT INSPO


27.08.2015, 18:15

Hei :) Som sagt tidligere så kommer det ikke noen ordentlige gode innlegg på grunn av at jeg ikke har tid og at jeg er for lat til å ta noen bilder med kameraet mitt. Men innlegg og ting jeg må skrive om kommer som vanlig. Hvis det er noe nytt fra Shein.com for eksempel.

Følg meg på We Heart It: @aneestil <3

What happen with my blog?


25.08.2015, 18:47

Hei :) Jeg har ikke akkurat vært så flink til å blogge så mye de siste dagene, og det har ikke vært så mange gode innlegg og det kommer det heller ikke til å bli. Jeg har dessverre ikke tid til å blogge noe nå når skolen har startet, og jeg har heller ikke tid til å ta i mot designbestillinger som jeg skrev tidligere på bloggen (Kommer oppdatering når jeg tar i mot bestillinger igjen.) Aner ikke hvor mange ganger jeg har sagt det fordi det er ikke alle som får det med seg... Men det er ikke sånn at jeg slutter å blogge. Kan hende at det kommer noen korte innlegg nå og da, og kanskje noen lengre innlegg i helgene som jeg bruke mer tid på.

 

Vi hadde faktisk en prøve allerede i dag i KRLE som gikk ganske bra føler jeg. Fikk til å svare på alle spørsmålene også hadde jeg øvd en del til denne prøven. Vi hadde og en gloseprøve i engelsken som ikke gikk så bra... :) Jeg hadde øvd på den, men kanskje ikke nok fordi jeg husket bare halvparten av glosene på prøven, men da jeg øvde hjemme husket jeg de fleste. I norksen hadde vi framføring/viste fram hypertekstene vi lagde i går, og dere har kanskje sett de to innleggene lengre ned om G16 laget til Lierne. Vi skrev de på bloggen min fordi det er lettest å ordne linker til forskjellige tekster som vi skrev selv og andre tekster som er på nett allerede. Vi valgte egentlig å skrive om fotball, men noen andre hadde allerede valgt det temaet så da skrev vi om et lag 3 på gruppa spiller på.

Håper dere har hatt en fin dag allesammen :D

SOMMER <3


20.08.2015, 18:08

Akkurat nå så føles det som om at sommeren har nettopp startet fordi det har vært sol og fint vær helt siden helga, og typisk så har vi skole nå... Men det har vært gøy å starte igjen for å treffe venner, men kan ikke akkurat si at timene og lekser er så gøy å ha nå når det er så fint vær ute. I morgen skal hele klassen min til Grong fordi vi skal på noe møtegreier om kommunesammenslåing, og noen andre ting jeg ikke husker.

Vi har ikke wifi hjemme også så jeg får ikke til å gjøre matteleksa på pc, så nå sitter jeg på skolen for å prøve å gjøre noe. Nettsiden er veldig uoversiktlig å finne fram på, og jeg finner ikke de rette oppgavene som skal gjøres så nå endte jeg opp med å blogge fra mobilen heller. Det er ganske kjedelig å ikke ha nett fordi det er så mye man trenger det til som f.eks lekser, svare på meldinger, og holde seg oppdatert på hva som skjer ^^

NEW IN FROM SHEIN.COM


19.08.2015, 17:44

//Sponset av Shein.com

Heisann! I går da jeg kom hjem fra skolen var det et følgebrev i posten til meg, og jeg skjønte med en gang at det var buksa fra Shein.com som hadde kommet. Jeg hadde ikke tid til å hente pakken siden jeg var å dømte en G12 kamp i Nordli nesten rett etter skolen, etterpå så jeg på Lierne J14 spille mot Inderøy også så jeg G16 spille mot Grong, og da kom jeg ikke hjem før klokka var rundt halv 10 på kvelden. 

Buksa er utrolig behagelig å ha på fordi den er gaske tøyelig, og jeg har mi i str S. Den er litt kort i beina, men jeg liker å brette kanten opp så det gjør ikke noe egentlig. Det jeg liker best med den er at det ser ut som den er revet opp også er den så sykt behaglig å ha på. Den er helt klart den beste buksa jeg har hatt på meg fordi den er så myk i stoffet også er den tøyelig. Jeg kommer til å bruke den på skolen framover nå når det nærmer seg høst fordi det blir kaldere, og nå i det siste har jeg brukt shorts veldig mye.

Jeg anbefaler dere virkelig å sjekke ut Shein.com fordi de har så masse fine klær som man ikke finner i vanlige klesbutikker her i Norge. I tillegg er det sykt billig. Jeg fikk for eksempel sponset et par shades (runde solbriller) fra Shein, og de er prikk like de fra stayclassy som mange kjøper fra bare at mine kostet rundt 70kr!! Da er det jo helt bortkastet å bruke penger på et nettsted der mange andre kjøper fra når de har helt like som Shein.com som er mye billigere ♥

Du finner buksa HER!


HERBACK TO SCHOOL


17.08.2015, 15:48

Hei! Da var endelig første skoledag over og den var egentlig ganske grei. Dagen startet med at rektor ønsket alle elevene velkommen også sier han navnet på alle førsteklassingene som startet. Det var 3 stykker som startet i år, og det blir bare mindre og mindre elever som starter for hvert år. Vi var 13 i klassen så ble vi 14, men så er det en som har flyttet til Steinkjer i år så vi er 3 igjen. Men i hvertfall så fikk vi utdelt hvert vårt skap på skolen som vi kan ha sekken, bager og klær i fordi før har vi hatt en knagg hver som er ganske lite også fikk vi hyller senere, men de ble bare ødelagte til slutt så det fungerte ikke.

I første timen startet vi med å gå gjennom timeplanen og ukeplanen, og snakket litt om hva som skal skje denne uka. Hele skolen skal på fjelltur på fredag, men så må min klasse til Grong på et møte om kommunesammenslåing så da går vi glipp av noe som kunne ha vært kjempegøy nå som det er så fint vær ute også. Vi hadde 2 og en halv time med KRLE som det heter nå og en halv time med norsk. Det var sykt kjedelig å starte med fag igjen fordi det var ikke så lenge siden vi hadde det, og sommerferien har vært alt for kort. Men jeg må nok holde ut :)

Håper alle som startet på skolen hadde en fin dag ♥


 
 

What's in my backpack!


16.08.2015, 14:00

Hei! Nå er det bare en dag til skolen starter, og jeg synes denne sommerferien har gått så alt for fort. Dette har vært den beste sommeren på lenge, og jeg har møtt så mange herlige mennesker og mange minner jeg aldri vil glemme. I tillegg har det skjedd så mye positivt med bloggen min siden sommerferien startet, og for min egen del når det gjelder blogging. Jeg gleder meg masse til å fortsette med blogging framover, og har funnet ut at det er dette jeg liker å holde på med, det er min hobby, og dette er noe jeg vil fortsette med. Jeg startet jo ganske tidlig med blogg faktisk. Jeg var 10 år, og gikk i 5. klassen, men har blogget fast siden jeg var 12 år. Når jeg har blogg kan jeg også redigere designet mitt som jeg selv vil, og da slipper jeg å bruke designmaler eller gratisdesign som mange andre har.

Men i hvertfall så gleder jeg meg til første skoledag i morgnen fordi da får jeg treffe igjen alle de i klassen, også har vi ikke noen lekser utenom å sette på bokbind på bøkene. Jeg er ikke den som kjøper inn masse nye skolesaker, og det eneste som er nytt i sekken i år er en penn. Har den samme meldingsboka mi som jeg fikk i førsteklassen enda, og hadde mappa fra første helt til 8. klassen fordi den ble ødelagt. Timeplanen med gangetabellen på baksiden fikk jeg i 4. klassen, og den har jeg alltid bakerst i mappa som er gjennomsiktig :D

Håper dere har hatt en super sommerferie allesammen og får en fin start på skoleåret i morgen! ♥
 

Outfit of the day!


15.08.2015, 15:41

Hei! I dag dag våknet jeg til sol, og nydelig vær igjen så jeg og Mari tok noen nye bilder til en header fordi den forrige jeg hadde var tatt med iPhonen og bilde var alt for lite for en full screen header. 

Shades - Shein.com // Topp - Shein.com // Shorts - Bik Bok // Tøysko - Husker ikke (En plass i Tyskland)

Design jeg har laget!


15.08.2015, 11:56
 

Headere jeg har laget!


15.08.2015, 11:52

L A S T D A Y S


14.08.2015, 20:00

Dette er den siste helgen i sommerferien og jeg prøver å nyte dagene, og utnytte de best mulig som vil si å få ferdig design og headerbestillinger :p Har bare to headere igjen å få ferdig nå før jeg kan ta i mot flere bestillinger, og hadde aldri trodd jeg ville klare å få ferdig så mye på en uke. Motivasjonen og inspirasjonen til  å lage design har vært helt på bunn i hele sommer, men nå på slutten følte jeg at det ble veldig travelt med å få ferdig alt så jeg tok i et tak. Har blant annet laget to headere til Therese Sørenes i sommer, header til Elin Bergius og laget design+header til Martine Sjøhaug. Skal lage et eget innlegg med alt det jeg har laget i det siste så dere får se hva jeg kan tilby hvis dere skal bestille design eller header en gang. 

Jeg og Nora var i ballbingen i går, men det regnet en del også var utrolig mye knott så vi ble bitt hele tiden. Knotten er sikkelig irriterende og den er her hele sommeren. Man hører liksom ikke at den surrer rundt deg fordi den er så liten, og det er når den biter man kjenner den, men da er det jo for sent. Men i hvertfall så var vi i ballbingen i dag igjen, og da var Mari, og to andre venner med å spilte. Det har vært sol i hele dag så vi dro også en tur på stranda for å kjenne om vannet var varmt, men det var iskaldt i forhold til i fjor. Har ikke badet en enda gang i sommer, og var der for første gang i ferien i dag.
MUST HAVE FOR SCHOOL!


14.08.2015, 18:18

//Sponset/Reklame

Hei! Snart nærmer skolestart seg, og hva er vel ikke bedre enn å pynte seg med noen nydelig Fashion Tattoos fra fashiontattoos.no. Jeg mottok en pakke med tatoveringer her om dagen, og det passer jo helt supert nå når skolen starter igjen på mandag. Det er jo alltid sånn at man pynter seg litt ekstra den første skole dagen i året, og jeg skal i hvertfall bruke noen fine Fashion tattoos som jeg fikk.

Bildene er tatt når jeg har hatt de på i 3 dager, og i tillegg har jeg dusjet. Er overrasket over at de holder så lenge og at kvaliteten er så bra på de.

Her er litt info om Fashion tattoos!

Pris:
En pakke som har fire ark fulle med Fashion Tattoos koster 249kr. Noen selger et ark for 69kr så det er billigere å kjøpe hos fashiontattoos.no. Noen selger billigere, men da er arkene mindre, og noen til og med halv størrelse av et ark.

Hvordan kjøpe:
Fashion Tattoos kjøper man ved å sende en mail til de som dere finner på nettsiden HER. Du kan også sende en direct-melding på Instagram til de @fashiontattoos.no, eller bestille de hos makestyle.no.

Q: Er de ikke fine? :)Svar på Q&A!


13.08.2015, 12:00

Skulle egentlig komme video, men har ikke tid til all redigeringa så skriver heller svarene i et vanlig innlegg heller og håper det er greit. Kommer en annen video snart som jeg har redigert så mangler bare å laste den opp. Del 2 med svar kommer i helga :)

1. Hvem er din favorittartist og kjendis?
Har ingen spesiell favorittartist eller kjendis.

2. Hva er din favorittblogger?
Tror du mener hvem :) Leser Therese Sørenes, Anna Rasussen og Sophie Elise sin mest nå for tiden.

3. Hvem er din favorittinstagrammer?
emma_kvam, jentenesinside, pastelltegninger, theresesorenes, catrinesandvig, fabjentetips, hvaom, qualityjenny, pizzaofc osv.. Er så mange jeg liker. 

4. Har du søsken?
Ja, jeg har ei søster.

5 Hvor gamle er de?
Hun er 12 år, og blir 13 snart.

6. Hva heter de?
Mari.

7. Favorittmat?
Taco, kebab, pannekaker og nudler.

8. Favorittdyr?
Katten min Figaro og hund.

9. Favoritt is?
Liker best lollipop og frozen yoghurt.

10. Hvordan lastet du ned Cydia for iOS 8.4?
Kommer video på det når jeg får lastet den opp.

11. Favoritt TV program?
Ser ikke så mye på tv og film, og har ingen favoritt program.

12. Kunne du tenkt deg å  være med på Paradise Hotel?
Nei, er ikke noe for meg :P Men jeg har sett på noen av de første episodene.

Nytt design!


12.08.2015, 12:12

Hei! Beklager bloggingen min i det siste, men har holdt så mye på med bloggdesigning, og prøvd å få gjort ferdig bestillinger før skolen starter så jeg slipper å stresse med det da. Jeg skal lage et innlegg der jeg samler bilder av design som jeg har lagd i det siste, og samme med headere. Som dere kanskje har lagt merke så funker ikke "Portfolio" linken i headermenyen, men skal legge noe dit snart. Jeg har også samlet alle designtipsene mine i et innlegg så hvis dere trykker på "Designtutorials" i headermenyen finner dere alt samlet i et innlegg.

Jeg lagde et nytt design til bloggen min i går fordi jeg var litt lei det forrige jeg hadde. Klarte faktisk å bruke det i over 6 måneder uten å skifte, og tror det er det lengste jeg har klart å ha et design på bloggen uten å bytte det ut. Jeg har byttet ut den mørkelilla fargen med mørkerosa som er fargen til blogg.no, og synes det ser mye bedre ut. I tillegg så har jeg delt opp sidemenyen i bokser og en del andre forandringer som dere ser. Mest fornøyd er jeg med full screen headeren som jeg hadde tenkt å endre for lengesiden fordi det er jo så populært å ha det nå.


Designtips og hjelp!


12.08.2015, 11:54

Her har jeg samlet sammen alle designtipsene jeg har lagt ut på bloggen min så det blir lettere å finne fram til hva du leter etter.

Generelt tips om blogging!
Hva gjør en blogg bra? HER
Hvordan få flere lesere på bloggen? HER
Fordeler og ulemper med blogging! HER
Bloggtips #1: Valg av plattform! HER
Bloggtips #2: Bloggnavn? HER
Bloggtips #3: Blogginnstillingene! HER
Bloggtips #4: Bloggdesign! HER

Bloggdesign tutorials!
Blinkende tekst på fanen! HER
Bytte bort blogg.no-logo på fanen! HER
Skygge bak header! HER
Bytte ut headerbilde til navn! HER
Hvordan sette inn design! HER

Bilder!
Hvordan jeg lager header! HER
Endre profilbilde (runding)! HER
Hvordan jeg redigerer bilder (Gammelt innlegg)! HER

Innlegg!
Smileys når du skriver innlegg! HER
Skygge bak tekst i innlegg! HER
Ingen kopiering på bloggen din! HER
Sette inn YouTube-videoer i innlegg! HER

Annet kult!
Finn ut hvor leserne er fra! HER
Endre utseende på musepila! HER
Spotifyspilleliste i sidemeny eller innlegg! HER
Lære deg å kode selv! HER
Anbefaling av redigeringsprogrammer! HER
Få din egen bloggalmanakk gratis! HER

1 uke til skolen starter!


10.08.2015, 18:33

Hei :) I går kom familien min hjem fra Salangen etter å ha vært borte i nesten 2 uker. Vi har vært på hytta, fisket masse både i havet og ferskvann, og besøkt venner og familie som bor i Slangen. Det ble litt kjedelig å være på hytta av og til når det regnet så mye fordi da er det ikke så koseslig å være ute også er det ikke mye å gjøre inne heller. Men det har vært fint å være hos onkel og tante, og søskenbarnet mitt og truffet igjen slekta der.

I dag er det akkurat 1 uke igjen til jeg starter på skolen, og pappa begynner å jobbe på onsdag allerede. Ferien har gått så sykt fort at jeg ikke har rukket på alt det jeg skulle ønske jeg kunne. Jeg har enda noen design og headere som skal være ferdig før skolen starter fordi det blir i hvertfall stress å tenke på at jeg må få ferdig det når jeg har lekser i tillegg. Derfor kommer det ikke så mange gode innlegg på bloggen framover siden jeg bruker mesteparten av tide på pc'en til å lage ferdig design og headere. Følte meg flink som faktisk fikk tid til å gjøre ferdig 1 design og 2 headere i dag ^^Spotifyspilleliste i sidemenyen el. innlegg!


10.08.2015, 12:00

Spilleliste i sidemenyen!

Hvis du vil ha spillelisten i sidemenyen må du gå inn på Avansert design ---> Forside. Trykk på CTRL+F, da skal det komme opp en søkeboks og der skriver du sidebar.

Høyreklikk på spillelista de og trykk på Copy Embed Code. Deretter limer du inn koden rett under linjen der det står sidebar. Sånn som under.

<tag:include module="sidebar"></tag:include>
<iframe src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify:user:ane.estil:playlist:3sK86dDkM3FdRcSeUFDECh" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

 


Spilleliste i innlegg!

For å få den i innlegg må du kopiere embedkoden igjen. Så skriver du det innlegget du vil ha også trykker du på HTML av/på nederst til høyre der du skriver innlegget. Lim inn innebyggkoden nederst!

Det vil se litt rart ut, men når du publiserer innlegget vil det bli bra.
Skygge bak tekst i innlegg!


09.08.2015, 12:00

Hvis det er noe du vil framheve i innlegget ditt så er det utrolig kjekt å ha en skygge bak teksten. 

Når du skriver et innlegg så trykk på HTML av/på som du ser på bilde under. Lim inn denne koden nederst 

<!-- bso-embed-->
<div id="bso-embed"><span style="text-shadow: 1px 3px 9px black;">TEKST HER</div>

Der det står TEKST HER skal du skrive den teksten du vil ha skygge bak. Når du er ferdig med å skrive trykker du bare på HTML av/på igjen for å se resultatet.

Sånn er skyggen bak teksten ♥


Fauske!!


09.08.2015, 09:10

Hei :) I natt så har vi overnattet på Fauske Hotel, og er på vei sørover akkurat nå. (Forhåndspublisert) Jeg og Mari var på tivoli her fordi det er Fauske i fest, og det var det samme vi var på på Finnsnes i fest i år, og i fjor. Vi har også vært på dette tivoliet mange ganger før siden vi alltid pleier å dra hjem når det er Fauske i fest, og karusellene er alltid de samme.

Vi tok tre karuseller til sammen også brukte vi en del penger på lodd, men det var bare Mari som vant en bitteliten bamse. Jeg håpet på å vinne en stor teddybjørn med et hjerte, men hadde uflaks her og på da vi var på Finnsnes.

Fra grillinga i går sammen med familie :)

Hotelfrokost <3

Ferry!


08.08.2015, 15:43

Hei :) Akkurat nå sitter jeg å blogger fra ferga mellom Bognes og Skarberget fordi vi er på vei hjem fra Salangen. Vi skal stoppe for å overnatte på hotell enten i Fauske eller Mo i Rana så gleder meg til det. På søndag er jeg hjemme og da har jeg utrolig masse jeg må gjøre med bloggingen, design og headere.

Håper dere har hatt en fin start på dagen :)

#TBT SOMMER 2014!


08.08.2015, 12:00

Storsjöcup 2014 ♥

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Endre profilbilde! (Runding)


07.08.2015, 12:00

Kopier koden under og legg den inn nederst i stilsettet!

#profile a img {

max-width: 100%;

border: 0;

margin-left: 20;

padding: 0;

background: transparent;

border-radius: 100%;

-webkit-transition: all 0.5s ease;

-moz-transition: all 0.5s ease;

-o-transition: all 0.5s ease;

-ms-transition: all 0.5s ease;

transition: all 0.5s ease;

}

#profile a img:hover {

border-radius: 100%;

-webkit-transform: rotate(20deg);

-moz-transform: rotate(20deg);

-o-transform: rotate(20deg);

-ms-transform: rotate(20deg);

transform: rotate(20deg);

-webkit-filter: grayscale(100%);

}

 


 

Endre utseende/hva betyr forskjellige ting.

#profile a img {

max-width: 100%; -------------------> Full størrelse på bildet.

border: 0px; ------------------------------> Fjerner en svart ramme rundt bildet.

padding: 0px; ----------------------------> Fjerner forhåndskodet padding rundt bildet.

background: transparent; ---------> Fjerner en bakgrunnsfarge bak bildet.

border-radius: 100%; --------------> Gjør bildet helt rundt. Fjern denne linjen hvis du vil ha et firkantet bilde eller skriv et mindre tall.

-webkit-transition: all 0.5s ease;

-moz-transition: all 0.5s ease;

-o-transition: all 0.5s ease;

-ms-transition: all 0.5s ease;

transition: all 0.5s ease;

}

#profile a img:hover {

border-radius: 100%; -------------------------> Gjør så at bildet enda er rundt når man holder pila over.

-webkit-transform: rotate(20deg); ---------> Endre til høyere tall hvis du vil at bildet skal rotere mer når man holder pila over. Husk å endre på de under og!

-moz-transform: rotate(20deg);

-o-transform: rotate(20deg);

-ms-transform: rotate(20deg);

transform: rotate(20deg);

-webkit-filter: grayscale(100%); ----------> Gjør bildet grått når man holder pila over.

}

På vei hjemover!


07.08.2015, 10:02

Hei :) Nå er jeg hos onkel å tante i Slangen fordi vi skal være hos de den siste dagen vi er her i Salangen. Vi flyttet ut fra hytta i går ettermiddag, og jeg gleder meg veldig til å komme hjem. Har så mye jeg må rydde opp her på bloggen og masse designbestillinger + et samarbeid jeg ikke kan fortelle om enda fordi det er bare i planleggingsfasen. Skolen starter snart, og jeg skal begynne i 10 klassen så jeg gleder meg til å se alle vennene mine igjen også er jeg eldst av alle elevene på skolen. Det er alltid gøy å gå på skolen den første uka også blir resten av året et slit.

Neste uke kommer det bedre innlegg også planlegger jeg å lage en how to jailbreak video der jeg viser hvordan akkurat jeg jailbreaker min iPhone 6.

Ha en fin dag alle sammen :)

Smileys når du skriver innlegg!


05.08.2015, 12:00

Her er noen smileyer du kan kopiere når du skriver et innlegg hvis du vil ha noen andre enn bare :), :D :P ;-) osv :)

wink razz biggrin

 

Endre usteende på musepila!


04.08.2015, 12:00 

For å endre pila limer du inn denne koden rett under som vist på bildet under. Gå til Avansert design ----> Forside, Innlegg, Kategori og Arkiv

<style type=text/css>body, a {cursor: url(LINK TIL PIL), progress;}</style>

Koden limes inn under <head> som du finner øverst i HTML malene. Husk å lime inn koden i alle malene!

Gå inn på denne nettsiden cursors-galore.tumblr.com og høyreklikk på en pil du liker. Deretter trykker du på "Copy image URL" og lim inn koden der det står LINK TIL PIL.

 

 

 

I ♥ FOOTBALL!


03.08.2015, 12:00

Alle disse innleggene som har kommet nå i det siste er forhåndspubliserte så det blir masse #TB innlegg og designhjelp. Er på hytta i Salangen så kan ikke blogge noe ♥

Som dere sikkert vet spiller jeg fotball, og gjennom de 3 årene som jeg har blogget fast har det blitt mange fotballbilder så i dette innlegget får dere se gamle og nye fotballbilder.

Q: Spiller du fotball?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finn ut hvor leserne er fra!


02.08.2015, 12:00

Tenkte jeg skulle vise dere en widget som viser hvor besøkerne dine er fra og når de var inne på bloggen. Det du må gjøre er å gå inn på feedjit.com

Du endrer farger og hvor mange besøkere som skal vises og når du er ferdig trykker du på "Go!". Da får du en kode som du limer inn i Avansert design ----> Widgets.

 

  

 

 

Ingen kopiering på bloggen din!


01.08.2015, 12:00

Koden skal limes inn i alle HTMLmalene (Avansert design ----> Forside, Innlegg, Kategori og Arkiv) rett over </body> som dere ser på bildet lengre ned. Hvis du ikke finner </body>, trykk på Ctrl samtidig som du trykker på F så skal det komme opp en liten søkerute. Skriv </body> og trykk på Enter for å søke. Da skal </body> komme fram med en gang.

 

<BODY ONCONTEXTMENU="return false"></BODY><script language=JavaScript> <!--var message="Ingen kopiering. På forhånd takk!";

/////////////////////////////////// function clickIE4(){ if (event.button==2){ alert(message); return false; } }

function clickNS4(e){ if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){ if (e.which==2||e.which==3){ alert(message); return false; } } }

if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=clickNS4; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=clickIE4; }

document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false")

// -->

</script>

 

 

Husk å lime koden inn i alle malene!

hits