Skygge bak header!


31.07.2015, 12:00

Idag skal jeg vise dere hvordan dere kan få skygge bak f.eks headeren, innleggene eller sidemenyen.

Gå til AVANSERT DESIGN ----> STILSETT (CSS)

Lim inn denne koden der du ønsker å få skyggen:

-webkit-box-shadow: 0px 0px 10px #cccccc;

-moz-box-shadow: 0px 0px 10px #cccccc;

box-shadow: 0px 0px 10px #cccccc;

 

Rundt headeren:
Lim koden inn rett under #header { linjen eller som vist på bilde lengre ned.

Rundt sidemenyen:
Lim koden inn rett under #side { linjen.

Rundt hele innlegg og sidemenyen:
Lim koden inn rett under #wrapper { linjen.

Rundt bare innlegg:
Lim koden inn rett under #main { linjen eller som vist på bilde lengre ned.

 

 

Bytte bort blogg.no logo på fanen!


30.07.2015, 12:00

Idag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan dere kan endre det lille bildet på fanen på bloggen deres istedet for blogg.no sin logo.

Du må  gå inn på  Avansert design ---> Forside, Innlegg, Kategori og Arkiv og lete etter linjen der det står <link rel="shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif" type="image/gif" />
 som dere ser på bildet under. 

Så må du kopiere bildenettadressen til bildet du vil ha på fanen og lim den inn i stede for linken med rød farge: <link rel="shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif" type="image/gif" />

Husk å gjør akkurat det samme i alle malene: Forside, Innlegg, Kategori og Arkiv. 
#TBT SUMMER 2013!


29.07.2015, 12:00

I dette innlegg får dere se noen bilder fra sommerferien 2013 ♥

 

STORSJÖCUPPEN 2013

 

 

 

Kampen mot Buvik/Skaun!

 

Spilte på G13 det året.

 

 

Dette er kampen vi hadde mot et Finsk lag i A-sluttspillet. Vi tapte dessverre. 

 

HJEMME ETTER STORSJÖCUP!

 

RØROS!

Var også i Røros på Kinatreff med min familie og de andre to sine familier :) Har ikke flere bilder der i fra :/

 HYTTA 2013 

Dette er i Tysfjord på vei til Salangen der vi har hytta vår og hjemplassen til mamma. 

Norges nasjonalfjell Stetind. 

Bildet er tatt fra hytta. 

 

DIVERSE!

Hjemme. Middag ute i slutten av August :) 

 

Var også med på et olabilløp med noen venner bare for morro xP

Road trip!


28.07.2015, 20:53

Hei :) Akkurat nå så venter vi på ferga fra Bognes til Skarberget så dette blir ikke så langt innlegg. Vi sto opp kl 07.00 i dag og det er enda 2 og en halv time igjen å kjøre. Så tilsammen er det ca 14-15 timer å kjøre til Salangen. I morgen drar vi til hytta etter at vi har handlet litt ogsånt så kommer ikke til å ha wifi på en stund. Men det kommer innlegg hver eneste dag kl 12.00 med masse designtips og triks + noen andre innlegg jeg har forhåndspublisert.

Men i hvertfall så kan dere stille spørsmål til en ny spørsmålsrunde.

Sette inn YouTubevideoer i innlegg!


28.07.2015, 12:00

Hvis du vil vise noen favorittsangen din eller en annen youtubevideo må du først finne videoen du vil sette inn. Bla ned til der beskrivelsen er og trykk på share ---> Embed. Kopier koden som kommer fram.

Trykk på HTML av/på nederst til høyre der du skriver innlegget og lim inn koden helt nederst! :D

Blinkende tekst på fanen!


27.07.2015, 12:00

Dette er det første innlegget som er forhåndspublisert fordi jeg er på vei til Salangen med familien fordi vi skal på hytta. Jeg har faktisk forhåndspublisert innlegg for hver dag mens jeg er borte, og det kommer for det meste designhjelpinnlegg og noen #TB innlegg. Kanskje hvis jeg har mulighet så kommer det noen andre innlegg mens jeg er der, men da må jeg ha tilgang til internett.


 

Jeg har sett at SiljeLien.blogg.no har en slags blinkende tekst på fanen når man er på bloggen hennes og jeg syntes det var utrolig kult. Jeg begynte å søke på google etter det og fant en kode som fungerte ganske kjapt.

  • Først må du gå inn på Avansert design ---> Forside.
  • Trykk på Ctrl+F og i søkefeltet skriver du <head>. Det skal stå nesten helt øverst i malen!
  • Rett under linjen der det står <head> limer du inn denne koden:

<script type="text/javascript">function tb8_makeArray(n){this.length = n;return this.length;}tb8_messages = new tb8_makeArray(3);tb8_messages[0] = "DITT NAVN";tb8_messages[1] = "DITT NAVN";tb8_messages[2] = "DITT NAVN";tb8_rptType = 'infinite';tb8_rptNbr = 5;tb8_speed = 100;tb8_delay = 2000;var tb8_counter=1;var tb8_currMsg=0;var tb8_tekst ="";var tb8_i=0;var tb8_TID = null;function tb8_pisi(){tb8_tekst = tb8_tekst + tb8_messages[tb8_currMsg].substring(tb8_i, tb8_i+1);document.title = tb8_tekst;tb8_sp=tb8_speed;tb8_i++;if (tb8_i==tb8_messages[tb8_currMsg].length){tb8_currMsg++; tb8_i=0; tb8_tekst="";tb8_sp=tb8_delay;}if (tb8_currMsg == tb8_messages.length){if ((tb8_rptType == 'finite') && (tb8_counter==tb8_rptNbr)){clearTimeout(tb8_TID);return;}tb8_counter++;tb8_currMsg = 0;}tb8_TID = setTimeout("tb8_pisi()", tb8_sp);}tb8_pisi()</script>

  • For å endre til ditt navn så leter du etter DITT NAVN og bytter det ut med det du vil skal stå. Du må skrive det samme 3 ganger på forskjellige steder i koden du limte inn. Bare let etter DITT NAVN.
  • Husk å gjør akkurat det samme i innlegg, kategori og arkiv!

Li-Martna 2015


26.07.2015, 16:42

Hei :) Nå kom jeg nettop hjem fra museumet der Li-Martnan er. Det har vært ei kjempebra helg, men det har regnet en del og vært litt kaldt i forhold til å fjor. I går var jeg, Mari, Nora og flere av vennene mine med på å hæsje på gården fordi vi gikk men bunad som jeg skrev lengre ned på bloggen, men det ble så kaldt til slutt så vi gikk å skiftet klær litt senere. Jeg kjøpte ikke så mye, bare en selfie-stick og et nytt deksel til iPhonen. Og det som er bra med selfie-sticken er at den passer på kamerastativet så det blir lettere å lage filmer.

Jeg, Nora og Mari var også hos en venn igår fordi foreldrene våre er gode venner med foreldrene hans også har vi kjent han siden barnehagen ^^ Så det var gøy å være der også. I dag regnet det veldig mye, og da jeg skulle stå å selge biletter helt på slutten nå så var det en sverm med knott rundt oss så det gikk nesten ikke an å stå der fordi man blir stukket av de hele tiden...

Nå snart skal jeg treffe Nora også skal vi på bilbongo med noen venner. Det er første gangen i mitt liv at jeg er på bingo så kan ingenting om det, og hvordan det er sånn ordentlig. Så gleder meg skikkelig til det.

Håper du har hatt en fin søndag :)

Video: Hvordan få bilder inni tallene!


24.07.2015, 15:03

Her er videoen jeg lovte der jeg viser hvordan jeg redigerer bilder inn i tallene på kodelåsen til iPhone. Mange spurte meg om hvordan jeg gjorde det, og det hadde blitt veldig slitsomt  å forklare det til alle som spurte så det er lettere å vise på en video. Men i hvertfall så har jeg lastet den opp nå så håper du liker den. Du trenger heller ikke jailbreak for å lage det fordi det er bare et bilde. Mange misforstod det..

 

Tysm 200 på bare 5 dager ♥


23.07.2015, 17:11

Hei :) I dag var jeg og Mari i ballbingen for å spille fotball, og for å kjøre med pennyboardet mitt som jeg kjøpte på Storsjöcuppen. Det går ikke an å kjøre med det rundt huset her jeg bor fordi det er bare bratte bakker og grusvei så vi må gå til skolen elns for å bruke det. 

Som jeg har sagt på så lovet jeg dere å vise hvordan jeg redigerer bilder inn i tallene på kodelåsen til iPhone når jeg nådde 700 følgere på Instagram, og det har jeg nå så kommer en video snart. Hadde 600 følgere for to dager siden så og 500 på lørdag så tusen hjertelig takk til alle som har hjulpet meg med brukeren min♥ Betyr utrolig masse, og jeg prøver å gi noe tilbake til dere som konkurranser og andre ting til dere. Er en person som har hjulpet meg spesielt mye helt siden januar er Therese Sørenes. Hun har nevnt meg så masse på bloggen i innleggene sine og gitt utrolig mange shoutouts på Instagram, og jeg har ikke fått takket henne sånn skikkelig føler jeg.

Så sjekk bloggen hennes theresesorenes.blogg.no og følg henne på Instagram @theresesorenes! Anbefales fordi hun tar fine bilder, og skriver gode innlegg. Hun har også veldig mange konkurranser på Instagram som dere burde sjekke.

Finally Jailbreak again! ♥


22.07.2015, 19:11

Hei! Endelig fikk jeg til å jailbreake iPhonen min ♥ Før da jeg hadde Cydia var på min gamle iPhone 4 som hadde bare iOS 7.1.2, og nå har jeg 8.4 på iPhone 6. Siden det kommer nye oppdateringer til iPhone veldig ofte så har det lenge ikke vært mulig å jailbreake fordi de som lager det må hele tiden oppdatere jailbreak verktøyet sitt. Det sies også at jailbreaking blir vanskeligere når iOS 8.4.1 kommer fordi Apple blokkerer det.

Men i hvertfall så kommer det kanskje en ny Whats on my iPhone video fordi jeg hadde en sånn video med min gamle iPhone 4 da jeg hadde jailbreaket den og.
 

Drar snart til Salangen ♥


22.07.2015, 14:34

Hei :) I dag har jeg ingen spesielle planer for dagen, og har egentlig ikke det før lørdag/søndag. Da er det Li-Martna her i Sørli og jeg ble spurt om å gå med sånn gammel bunad fordi martnan er på et gammelt museum og skal forestille å være fra gamledager. Jeg er heldigvis ikke alene om det fordi både Mari, Nora og flere av vennene mine skal gå med bunad også. På mandag drar familien min til Salangen der vi har hytte også skal vi være der i ca 2 uker tipper jeg. Gleder meg veldig å dra dit fordi det er kjempefint der også treffer vi igjen slekt som bor der. 

Fikk også sykt mange spørsmål på Instagram i går om hvordan jeg får bilder inn i tallene på kodelåsen til iPhone. Jeg skal lage en tutorialvideo på det når jeg får 700 følgere på Instagram så følg meg @aneestilblogg hvis du er interessert i å vite hvordan :)

Q: Har du noen planer for resten av sommeren?4 år siden ♥

Uten nett..!


21.07.2015, 21:43

Hei :) Beklager for at det ikke har kommet noe innlegg før nå, men vi har ikke hatt nett i hele dag. Heldigvis så har vi "bare" 2G som kanskje funker en gang i blant så jeg klarte meg "nesten" :P

Siden jeg ikke fikk blogget noe på morgenen så var jeg og Mari i ballbingen sammen med Nora, men da vi kom dit så lå det en død hare i nettet. Den hadde gått seg fast og fått hode inni nettet så den hadde blitt kvalt av det fordi det var snurret veldig stramt rundt han. Så det var ikke så hyggelig å være der så vi gikk heller til beachbana og spilte volleyball i en liten stund. Da jeg kom hjem spiste jeg middag også gikk jeg opp på rommet for sjekke Insta og sånn, men ble så trøtt at jeg sovnet til slutt xD Det gjør jeg egentlig aldri sånn på dagen utenom i bilen så jeg ble egentlig overrasket selv da Mari vekte meg.

Håper dere har hatt en fin dag ♥ Ble et litt kjedelig innlegg i dag, men rekker ikke å poste noe annet.

Hadde ikke noe å gjøre så jeg satt å redigerte en del bilder.. :D

Summerwishlist from Shein!


20.07.2015, 11:46

//Reklame

Jeg har fått en del klær fra Shein.com i en stund nå, og jeg bare elsker de plaggene jeg har fått hittil. Jeg har som oftest fått klesplagg som passer mest til hverdags, og tenkte derfor å vise dere hvilke sommerplagg jeg ønsker meg fra Shein. Dere finner link til hvert produkt så hvis det er noe du vil se mer av er det bare å trykke på linken så kommer du til plagget.

Q: Hva er din favoritt av plaggene under?

HER // HER // HERHER // HER // HER

HER // HER // HER


 

HER // HER // HER

Video: Room tour summer 2015!


19.07.2015, 10:02

Hei :)

Da vi var i Trondheim på onsdag og torsdag for vi innom Ikea, og da ble det noen nye ting til rommet. Så derfor tenkte jeg at jeg skulle lage en room tour video siden jeg aldri har hatt det før også var rommet så ryddig i tillegg den dagen. Må bare advare dere at det ser ikke sånn ut til vanlig. Jeg filmet videoen samme dag som jeg vasket det, men til vanlig kan det ligge klær og masse annet rot på gulvet :P

Men håper dere liker videoen! ♥

GIVEAWAY!!


18.07.2015, 15:58

Hei :)

Da var det på tide med en ny giveaway, og denne er ikke sponset. Alle tingene er det jeg som har kjøpt og vunnet, og alt er ubrukt så klart.

Regler:
1. Du må følge meg @aneestilblogg på Instagram
2. Reposte bilde under på Instagram

Hvis du har privatbruker må du sende bevis til meg på DM.

Større vinnersjanse (2 lodd):
Send bilde på DM til 14 venner + meg @aneestilblogg, og skriv at jeg har en giveaway

(IKKE SEND TIL SÅNNE TIPSRUKERE OSV. DET MÅ VÆRE VENNER MED VANLIG BRUKER)

Lykke til ♥ Vinneren trekkes om 2 uker fra i dag.#konkurranse #giveaway

Latest designstuff!


18.07.2015, 13:44

Hei :)

Nå i det siste har jeg prøvd å få ferdig en del design og headere så det ikke blir så mye å gjøre helt i slutten av sommeren når jeg kanskje er på hytta i Salangen også. Jeg har satt høyere krav for bestilling også fordi det er så sykt mange som spør, og jeg får ikke tid til å ta alle. Derfor koster det 100 kr for design hvis du ikke har over 2000 følgere på Instagram og 50 kr for header hvis du ikke har over 700 følgere.

Design til Martine Sjøhaug!

Header til Therese Sørenes!Design til Amarieschoice!

Header til Sarah Celine! (Er design med også, men det er ikke helt ferdig)

#design #header #html #css #pixlr #sommer

OOTD!


17.07.2015, 20:45


Solbriller - Glitter // Smykke - BIk Bok // Jakke - Urban // Topp - Bik Bok // Bukse - Bik Bok // Nike Air Max - Stress Grensen#outfit #antrekk #adidas #nike #bikbok #glitter #urban 

 

I love Fashiontattoos!


17.07.2015, 18:50

//Sponset/Reklame

Er det flere enn bare meg som elsker fashiontattoos denne sommeren? Jeg fikk nemlig et ark med de fine tatoveringene for noen dager siden i posten, og ble utrolig glad da jeg så at det var fra Fashiontattoos.no. Jeg har aldri prøvd sånne tatoveringer før, og har lenge ønsket meg det fordi de er så fine på alle andre som har det. Dere har vel kanskje sett at jeg også hadde en giveaway på bloggen for en stund tilbake der dere kunne vinne de superkule tatoveringene fra fashiontattoos. Følg med på bloggen og Instagrammen min framover så kommer det kanskje flere giveawayer med de.

Selv er jeg kjempefornøyd med de jeg fikk fra Fashiontattoos.no. Tatoveringene holder utrolig bra også ser de mye bedre ut på huden enn det jeg hadde forventet faktisk. Man påfører de akkurat sånn som barnetatoveringer mange brukte da de var små. Det er bare å fukte en klut og holde den på tatoveringen en liten stund til den løsner fra arket.

En pakke med 4 hele ark koster 249kr og for et ark så koster det ofte 96-80kr, men hos Fashion Tattoos er det billigere også får du mye mer for pengene (Store ark som dere ser på mitt bilde under). Hvis du ønsker å kjøpe er det bare å sende en Direct-melding på Instagram til @fashiontattoos.no eller sende de en mail: flash@fashionmix.no.

Fashion Tattoos Norge har snart 900 likes på facebooksiden så hjelp de til å nå det! Trykk liker på siden deres HER!

#fashiontattoos #flashtattoos #tatovering #sommer

Vg-lista 2015


16.07.2015, 09:43

Hei :) Akkurat nå så sitter jeg på hotellrommet i Trondheim å blogger, og snart skal vi ut å shoppe litt.

Dagen i går var helt fantastisk fordi vi hadde kjempebra plasser under konserten også regnet det ikke noe heller noe som det gjør i dag. Da vi kom til Trondheim rundt 13.00 tia hentet jeg ut golden circlebilettene som jeg hadde vunnet også spiste vi lunsj, og så på Sandra Lyng og Omer Bhatti og Juice Crew sine lydprøver. Det var utrolig gøy fordi jeg har vært fan av Juice Crew i mange år nå, men aldri sett de sånn live ♥ Etterpå dro vi på hotellrommet for å sjekke inn før vi dro tilbake til torget rundt halv 5 for å møte Nora som jeg ga den ene biletten til.

Konserten startet kl 18.00, men da var det bare en DJ som spilte noen sanger i en halvtime som tok litt lang tid. Jeg ville heller se de artistene som skulle opptre, og trodde de skulle på scenen fra kl 18. Jeg rakk å filme litt, og skal kanskje ordne en video senere. Jeg får se om det blir noe bra, og om jeg orker å gjøre det. Etter at konserten var ferdig gikk vi mot hotellet for å hente bilen fordi vi skulle til Nora og familien hennes sin leilighet for å spise taco.
#vglista #trondheim #omerbhatti #juicecrew #astrids #sandralyng #sommer

Endelig en ny header!


14.07.2015, 17:05

Endelig har jeg fått laget en ny header som er veldig sommeraktig. Den forrige headeren jeg hadde i en liten stund på bloggen var veldig kjedelig og basic. I tillegg så var redigeringa helt elendig så jeg valgte å bruke de bildene jeg hadde i et outfitinnlegg for noen dager siden. De er tatt med mobilen, men synes det ble bra likevel.

Vet ikke om jeg rekker å blogge noe i morgen fordi vi drar veldig tidlig til Trondheim fordi jeg og Mari skal på vg-lista. Men skal i hvertfall prøve å ta noe bilder som jeg legger ut på bloggen.

Q: Hva synes du om headeren?


 

#header #design #sommer #fotball #outfit #anntrekk

Tidlig start på dagen!


13.07.2015, 22:13

Hei :) Har ikke hatt tid til å blogge noe i dag fordi jeg har vært borte HELE dagen. Den startet med at jeg ble vekt kl 05.30 fordi jeg måtte spise frokost og ordne meg. Kl 06.30 kjørte vi til Grong med bilen på verkstedet også hadde vi leiebil videre til Namsos. Jeg skulle være hos Fotokompaniet kl 10.00, og vi kom dit lenge før så vi kjørte en tur opp på Klompen i Namsos som er veldig høyt oppe på fjellet så kan du se utover hele byen. Jeg har aldri vært der før, og det var utrolig fint der og god utsikt. I tillegg var det jo strålende vær i dag så det var kjempefint å være der.

 

Etterpå spiste vi lunsj på storsenteret også dro vi til fotografen for å velge ut noen bilder til takkekort osv. Etterpå ble det shopping før vi dro tilbake til Grong for å hente bilen, handle og spise middag. Da vi endelig kom hjem i 5 tia hadde vi en halvtime på å ordne oss til bursdagsfeiringa til søskenbarnet mitt i Nordli. Så da ble det enda en halvtime til i bil... :) Det har skjedd utrolig masse i dag, men det har vært gøy også selv om jeg er utrolig trøtt nå. Tror keg går å legger meg snart fordi jeg klarer nesten ikke å holde øynene åpne.

 

Håper dere har hatt en fin dag allesammen!

Vg-lista 2015!


12.07.2015, 17:34

Hei :) På onsdag drar jeg, mamma, pappa og Mari til Trondheim fordi vi skal på vg-lista. Jeg vant golden circle billetter til meg og to venner for to dager siden så da valgte jeg og ta med Mari og Nora siden det er eneste Nora av bestevenninne mine som skal dit og Mari er jo med meg uansett. Gleder meg sykt masse fordi jeg har ikke vært på vg-lista før fordi det har alltid vært Storsjöcup samtidig, men i år så var det heldigvis ikke det så da fikk jeg med meg begge delene.

Q: Skal du på vg-lista i Trondheim? ♥#vglista #trondheim #sommer #musikk

Video: Chubby bunny challenge!


12.07.2015, 12:00

Heisann! For noen dager siden var jeg, Mari, Moa og Sander på skolen for å lage en ny video. Vi skulle egentlig være på beacvolleyballbana, men det er mye vanskeligere å filme der også blåste det en del ute så vi satt utenfor skolen heller. Det var utrolig gøy å lage videoen, men litt ekkelt også når man må sitte å stappe fult av marshmallows i munnen.

Men håper dere liker videoen likevel ♥
Q: Ønsker dere flere videoer på bloggen?

 

OOTD!


11.07.2015, 15:23

Hei :) Nå er det endelig sol igjen fordi været i det siste har ikke vært noe å skryte av akkurat. Det har for det meste vært regn, overskyet og kaldt så det har vært utrolig lite å gjøre ute. Da har jeg nesten bare holdt på med bloggdesign og annet som må gjøres med design.

Mari tok noen bilder av meg i dag også tok jeg noen av henne, men hun ble ikke fornøyd så jeg måtte slette alle. Kommer en ny video i morgen, og alle de som gjettet hvilken det var gjettet rett. Holder nemlig på å laste opp "Chubby bunny challenge".

Q: Er det fint være der du er nå?

Shorts - BIK BOK // T-skjorte - H&M // Sko - Adidas // Smykke - Glitter // Caps - Fra Tyrkia

Svar på Q&A!


10.07.2015, 19:03

Hei :) Endelig kommer det et ordentlig innlegg her på bloggen i dag. Fikk den nye pc'en min til å funke nå i dag fordi før så har det stått at nettet ikke funker selv om det gjør det. Jeg har gjort ferdig et bloggdesign nå nettopp som mangler noen finjusteringer, også skal jeg prøve å begynne med noen andre også så det ikke blir så lang kø. Tenkte at jeg skulle skrive svarene på Q&A jeg skrev at jeg skulle ha i går.

Q: Hva er det viktigste for deg akkurat nå?
A:
Jeg tror det egentlig er familien og venner fordi det er jo sommerferie nå, og da er det jo de jeg trenger mest og er med mest.

Q: Hva er din drømmejobb?
A:
Det må være å blir webdesigner/grafiskdesigner ^^

Q: Sjokolade vs is?
A:
Is nå siden det er sommer, men spiser det ikke så ofte. Er ganske lei av sjokolade og, så kjøper heller annet godteri da.

Q: Melon vs annanas?
A:
Melon helt klart fordi annanas er så surt.

Q: Hvor skal du på sommerferie?
A:
Jeg har vært i Sverige på Storsjöcup så skal vi sikkert å hytta i Troms, og kanskje til Strömsund hvis det blir tid. Skal på vg-lista i Trondheim på onsdag noe som jeg gleder meg skikkelig til.

Q: iPhone vs PC/mac?
A:
Utrolig vanskelig å si fordi jeg trenger jo pc til å lage design og blogge og sånt, også bruker jeg iPhonen til så masse når jeg snakker med venner, kjeder meg, og leser nyheter. Men det må bli iPhone ♥

Q: Hva heter du?
A:
Jeg heter Ane Karine Mei Estil, og mitt kinesiske navn er Zhang Mei Mei som bloggen min het før.

Q: Hvor mange søsken har du?
A: Jeg har ei søster som heter Mari.

Q: Favoritt årstid?
A: Sommer fordi det er varmt, lyst lenge om kveldene også har vi lang ferie.

Q: Sover du med lys eller i mørkre?
A: Jeg prøver å ha det så mørkt som mulig på rommet mitt, ellers så får jeg ikke sove.

Q: Favoritt sminkeprodukt?
A: Det må være øyenbrynspennen min fra Chanel, og Lash Sensatoinal mascaraen fra Maybelline New York.

Q: Værste tingen du vet om?
A: Edderkopper og innsekter!!

Q: Gress eller himmel?
A: Litt rart spørsmål, men himmelen.

Q: Jeg har en blogg og jeg lurer på om det er vanskelig å bygge et design selv, og om det er gratis?
A: Hvis du ikke har noe peiling på HTML og CSS koder er det veldig vanskelig. I starten da jeg begynte å interessere meg for bloggdesigning skjønte jeg ingenting, så jeg googlet veldig masse om det jeg lurte på, så på filmer på YouTube og så hvordan andre bloggdesignere bygget opp sine design. Jeg prøvde liksom å finnne sammenhengen mellom alt, og da måtte jeg se på mange forskjellige design, og bare google meg fra. Jeg har bare fortsatt å holde på med bloggdesigning i noen år nå, og finner ut nye ting hele tiden. Første gangen jeg begynte å forstå koding var da jeg så videoen under av Cecce sekund for sekund nesten. W3schools og Codeacademy er gode nettsider hvis du ønsker å lære koding.

Ja det er gratis å bygge et eget design her på blogg.no.

Q: Hvilke mål har du med bloggen?
A: Jeg har egentlig ikke tenkt over det før, men jeg vil jo så klart nå flere lesere enn det jeg har nå også vil jeg bli bedre i å kode design.

Q: Har du noen bestemte planer framover i livet eller er du litt mer spontan?
A: Jeg skal gå media og kommunikasjon også vil jeg jobbe med webdesigning, kanskje ha min egen nettbutikk med design sånn som Cecce, Kristine Valberg og Rikke Rye har.

Håper dere likte innlegget ♥ Ha en fin fredagskveld!


 

 

Q&A!! Ask Ane :)


09.07.2015, 18:28

Hei :)

 

Tenkte å ha en Q&A her på bloggen/Instagram fordi det er stund siden nå. Bare still spørsmål i kommentarfeltet om alt mulig fra bloggdesign, blogging, ferie, familie, skole og det dere ellers lurer på om meg.

 

Kommer til å svare på video hvis jeg får til :)

 

(Har ikke pc som funker nå så får ikke til å poste noe sikkelige innlegg så derfor blir det bare korte mobilinnlegg.)

Mys med Moa!


09.07.2015, 11:20

Hei :) I går var jeg med Moa, lillebroren hennes og Mari utenfor skolen fordi vi lagde en ny video som var utrolig morsom å lage. Jeg skal redigere den og sånt senere i dag hvis jeg får tid også laster jeg den opp på youtube i løpet av denne uka. Da vi var ferdig med å lage den syklet vi hjem til meg og Mari fordi vi måttå spise middag. Moa ble igjen her mens broren hennes dro hjem så vi satt egentlig bare å så på tv og youtube meste parten av kvelden. Vi lagde oss stekt egg til kveldsmat som jeg ikke har spist på kjempelenge <3 Akkurat nå har vi våknet så vi skal ordne oss og spise frokost så får vi se hva vi finner på senere.

Husk å se 7 second challenge videoen til meg, Sigrid, Mari og Rakel i forrige innlegget :)

Dere kan gjette hvilken video vi lagde ^^

7 second challenge!


08.07.2015, 14:01

Hei :) Da jeg, Rakel, Mari og Sigrid var på beachbana for 1 uke siden ca lagde vi en 7 second challenge video fordi vi plutselig bestemte oss for å lage en video til bloggen/YouTube kanalen min. Ble utrolig fornøyd med den selv, og håper dere liker den ♥ Anbefaler dere å se helt til slutten fordi det er en del fails/bloopers der!

 

#video #vlogg #youtube #challenge #7secondchallenge #sommer

Ny pc!


07.07.2015, 21:23

I dag kom endelig ny pc'en min fra komplett.no som pappa bestilte for meg før vi dro til Sverige. Nå blir det mye lettere å lage design og headere, men må bare få lagt inn bilder og diverse koder først fra den gamle som jeg har lånt av mamma. Har utrolig lang venteliste nå på bestillinger av design/headere så nå framover kommer jeg mest sannsynlig til å si nei til flere som spør. Har ikke tid til å holde på med bare bloggdesigning hele sommeren, men noen skal jeg gjøre ferdig ihvertfall.

Kommer bedre innlegg senere, og 7 second challenge video kommer i morgen eller i kveld hvis jeg gidder ♥
Stay tuned ;*

 


 
 

Vinneren av giveawayen!


06.07.2015, 22:14

Da har jeg trukket vinneren av giveawayen i samarbeid med fashiontattoos.no, og det ble Moa Granheim! Vinneren er kontaktet, og tusen takk til alle som meldte seg på ♥ Følg med på bloggen så kommer det kanskje flere konkurranser!

#giveaway #konkurranse #fashiontattoos

Beachvolleyball <3


06.07.2015, 17:12

Hei :) Nå er jeg i Namsos og blogger fra mobilen, eller redigerer et innlegg der jeg lastet opp bildene i går. 

Jeg var på beachbana i går med noen venner fordi det var fantastisk vær ute også var det gøy å finne på noe sammen. Vi spilte en slags turnering med to på hvert lag og paradis med tre på hvert lag, også byttet vi på lagene hele tiden. Vi var der i et par timer faktisk, og så klart glemte jeg å ta på solkrem så jeg har et digert skille ved halsen og på skuldrene. Jeg har aldri vært skikkelig solbrent før så dette var første gangen jeg har kjent det. Trodde det skulle svi skikkelig, men det gjorde ikke det..

Håper du har fint vær der du bor! :)

Q: Spiller du volleyball?

Storsjöcup 2015!


05.07.2015, 21:29

Hei :) Sorry for at det blir så lite blogging nå for tiden, fordi jeg venter enda på den nye pc'en så det blir mye lettere å blogge. 

På fredagskvelden kom vi hjem fra Östersund fordi vi tapte første kampen vår i B-sluttspillet mot Brønnøysund IL... Det har egentlig ikke godt så veldig bra i cupen for oss, men det har helt klart vært det beste året på Storsjöcup. Vi startet med å vinne 2-1 mot Fosen, også har vi tapt mot Nessegutten, Frösö,og Sverresborg de andre dagene. Været har også vært helt fantastisk og faktisk opp mot 31 grader i skyggen som egentlig var litt for varmt både å spille i, og å være ute i. Har også blitt kjent med mange herlige folk, og truffet igjen mange som jeg har blitt kjent med fra før på Storsjö. De jeg ble mest kjent med i år var noen fra G15 fra Cape Town. De var utrolig god, og kom til finalen i A-sluttspillet.
 

#storsjøcup #østersund #sverige #fotball #sommer #ferie

New in from Shein!


04.07.2015, 13:30

//Sponset av Shein.com

Hei! Nå har jeg kommet jeg fra Storsjöcupen i Östersund, og i dag fikk jeg endelig en ny pakke fra Shein.com. Denne gangen fikk jeg de nyeste solbrillene i nettbutikken deres som er utrolig populær denne sommeren. Du finner solbrillene HER! Dere har vel sikkert sett at veldig mange kjendiser og andre folk har de runde solbrillene fra Shadyfruits eller Stayclassy, men det som er dumt med de er at de koster veldig mye. Mine solbriller fra Shein koster 90 kr, og de er prikk like de ekte shadyfruitsene mine bare merke er anderledes.

Så hvorfor ikke kjøpe de billigste HER? :D

Solbrillene finner du HER! ♥


#shein #sheinside #shadyfruits #sommer #sol

hits