Nye headere!


28.06.2015, 14:12

Hei :) I dag husket jeg endelig å ta nye bilder til en mer sommerlig header. Det har vært så stygt vær veldig lenge i det siste så jeg har ikke hatt muligheten til å ta bilder til en ordentlig fin sommerheader. Jeg har også laget to andre headere og, til Therese Sørenes som jeg har laget til mange ganger før og Andrine Turøy. Jeg laget også et skreddersydd design til henne som du kan se på bloggen hennes HER.

Q: Hva synes du om headerne?
 

#header #design

Beachvolleyball!


28.06.2015, 12:17

Hei! I går var jeg søstera mi Mari, Rakel og Sigrid på beachbana for å spille volleyball. Det var utrolig fint vær endelig, så det var kjempegøy å være der. Jeg tok noen bilder med kameraet mitt, og i tillegg så lagde vi en video som kommer på YouTubekanalen min snart. Abonnér HER hvis du enda ikke har gjort det. Lover at videoen er ganske bra! :D I dag er det like fint vær så jeg skal gå ut å gjøre noe etter at jeg har skrevet dette innlegget, også skal jeg begynne å pakke til Storsjøcuppen fordi vi drar i morgen. 

#volleyball #sommer #beachvolleyball #youtube #video 

Get to know me tag!


27.06.2015, 16:015 favorittsminkeprodukter!


27.06.2015, 12:03

HUSK Å MELD DERE PÅ GIVEAWAYEN MIN HER!

Hei :) Lengesiden jeg har hatt et innlegg med favoritter og tenkte bare å lage et litt kjapt fordi jeg skal snart på beachvolleyballbana med noen venner. Håper dere liker innlegget ♥

1. Disse to butterglossene fra NYX kjøpte jeg på NordicFeel for ikke så lenge siden. Det som er dumt er at den ene lekker så det renner lipgloss fra den hele tiden. Skulle tro plastikken holdt når den falt i gulvet, men det gjorde den ikke :(

2. Denne maskaraen har jeg brukt i flere måneder nå, og jeg er utrolig fornøyd med den. Den gir skikkelig volum så du trenger ikke å ta på så mye får at det skal vises.

3. Jeg elsker RT kostene, og denne har jeg brukt nesten hver dag til solpudder. Jeg kjøpte den sammen i et reisesett, og den heter Multi task brush.

4. Denne lipbalmen har jeg hatt i mange år nå, og den er utrolig god. Den gir en lyserosa shimmerfarge på leppene også lukter den helt himmelsk ♥5. Jeg elsker dette Bahama Mama pudderet, og det dette jeg bruker til hverdags. Jeg fikk det i bursdagsgave av to venninner og det er helt klart det beste sminkeproduktet jeg har.

#sminke #favoritter 

Infoinnlegg! (Storsjöcup)


27.06.2015, 10:35

Hei :) På mandag drar jeg på storsjöcup i Östersund som ikke er så langt unna her jeg bor, og når jeg er der får jeg kkke tid til å blogge noe. Jeg kommer heller ikke til å ta i mot nye bestillinger på header og design da, så det er ingen vits i å spørre. De som allerede har bestilt skal jeg prøve å få ferdig så snart som mulig, og jeg bestilte en ny pc for 2 dager siden så det skal bli lettere å lage design.

Håper dere forstår det, og dette ble bare et kort infoinnlegg bare som jeg skrev på mobilen. Skal prøve å få lagt ut en video snart, men det tar jo så sykt lang tid å laste den opp så vet ikke helt når den kommer.

Q: Er det fint vær der du bor i dag? :)

Dagen i dag!


25.06.2015, 21:56

Husk å meld dere på giveawayen min HER!!

Hei :) Sorry for at det ikke ble noe innlegg så tidlig i dag, og at det ikke har kommet noen innlegg som gir mening siden mandag. Jeg har ingenting å blogge om nå for tiden, og da finner jeg på mye annet å gjøre egentlig, men skal prøve å skjerpe meg.

I dag sto jeg opp til vanlig tid som jeg gjør når jeg skal på skolen fordi familien min skulle en snartur til Namsos. Jeg rakk bare å kjøpe noen sommerklær før vi måtte dra hjem igjen fordi Mari hadde treningskamp mot Grong i Sverige på ettermiddagen. (Kommer video snart) Jeg så også på ny pc fordi jeg har vært uten en egen en i snart et år nå, og begynner å bli veldig lei av å bruke en gammel og treg pc. Skal bestille på nettet, og har valgt ut en allerede så da blir det mye lettere med bloggingen, bloggdesigning osv når jeg har egen pc å bruke.

Håper dere har hatt en fin start på sommerferien :)

Q: Hva gleder du deg mest til denne sommeren?

Gamle bilder fra i fjor >_<

 

Giveaway: Fashiontattoos!


23.06.2015, 12:54

//Premien er sponset av fashiontattoos.no

Da har jeg vært så heldig å få ha en giveaway for dere der man kan vinne 1 ark med sommerens must have nemlig fashiontattoos, eller flashtattoos som også noen kaller det. Denne konkurransen er sponset av den populære siden fashiontattoos.no som mange kanskje har hørt om før.

Om Fahsion Tattoos:
En pakke med Fahsion Tattoos som har 4 ark fulle med tatoveringer for 249kr-  noen selger et ark for 69 kr så det er billigere å kjøpe en pakke. Noen selger også billigere, men da er arkene mindre, og noen til og med halv størrelse av et ark.

Konkurranseregler:
1. Lik facebooksiden til fashiontattoos.no HER.
2. Del dette innlegget på facebook.
(Kopier linken til dette innlegget og post det på facebookprofilen din. Høyreklikk på overskriften og velg "Kopiér
linkadressen" hvis du ikke bare kopierer URL'en til bare DETTE innlegget. Ikke bloggadressen)

3. Kommenter e-postadressen din i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg hvis du vinner.

Større vinnersjanse (2 lodd):
1. Du MÅ også følge @aneestilblogg og @fashiontattoos.no
2. Repost bilde under på Instagram.

3. Tagg @aneestilblogg, @fashiontattoos.no og #aneestilblogg

Nok å reposte bare en gang :) LYKKE TIL!

Info hvis du skal kjøpe:
Fashion Tattoos kjøperman ved å sende en direct-melding på Instagram til @fashiontattoos.no eller mail
falsh@fashionmix.no
. Fashiontattoos kan også kjøpes hos makestyle.no.
#fashiontattoos #falshtattoos #gold #silver #makestyle #giveaway #konkurranseEndelig sommerferie!


22.06.2015, 21:56

Da har vi endelig fått sommerferie på skolen nå, og det føles utrolig deilig å slippe å stå opp tidlig i morgen og flere dager for å dra på skolen. Vi brukte siste skoledag i 9. klassen på å være ute på stranda sammen med 8. klassingene. Men først måtte vi øve på sangen vi sang på avslutninga i dag som var Tenke sjæl. Lærerne spurte om vi hadde noen forslag til sommersanger vi kunne synge og vi kom med noen, men vi rakk ikke å gjøre noe med det siden det ringte ut, og neste dag fikk vi høre at de plutselig hadde bestemt en sang. Så vi sang en vi har sunget før på ei avslutning på mellomtrinnet en gang >_<

Men vi hadde det utrolig gøy på stranda ihvertfall Været var jo ganske bra, men det var litt overskyet av og til. Noen av guttene badet noe som jeg aldri kunne ha gjort fordi vannet var så kaldt, også spilte vi volleyball og hadde vannkrig. For det meste så lå jeg og bestevenninna mi og solte oss fordi det var så herlig å bare slappe av, men spilte faktisk volleyball  en liten stund og var med på vannkrig. Da vi kom hjem spiste jeg restene av grillmaten jeg ikke spiste på stranda før jeg ordnet meg til avslutninga.

Håper dere har hatt det fint i dag! Gled dere til i morgen for da kommer det en kjempekul giveaway her på bloggen og på Instagram så følg med ♥


Estnisk godteri <3
Anja :D


Nora og Rakel :D#sommer #sommerferie #strand #sol #skole #venner

Finally summer!


21.06.2015, 14:13

Endelig er det sol her i Sørli nå. I det siste så har det vært iskaldt og bare regn, og forrige uke var det faktisk -7 grader noen plasser her, men i går og litt på fredagen kom varmen som vi har ventet lenge på. Det kommer masse mye spennende ting på bloggen framover, og mye annet morsomt skal også skje i sommer. En ting jeg kan røpe er at det er en giveaway der dere kan vinne noe som er utrolig populært denne sommeren. Så følg med framover så kommer innlegget der dere kan melde dere på. (Det går også an å melde seg på via Instagram) Også skal jeg på vg-lista i Trondheim den 15. Juli som jeg gleder meg sykt masse til. Om en uke nå så drar familien min til Östersund sammen med mange flere fra Lierne fordi det er Storsjöcup.

Q: Skal du på vg-lista i sommer eller var du der i går?

Video: Oppskrift på rennende ostekake!


18.06.2015, 20:05

På onsdag hadde vi i 9.klassen som har spansk kakedag som jeg skrev om tidligere her på bloggen. Det var kjempegodt det alle hadde med seg, men jeg alt for mett  fordi det var så mye når alle hadde tatt med noe. Vi hadde sjokoladeboller, cupcakes, brownies, snickers, is, brus og rennende ostekake som jeg lagde. Det gikk kjempefort å lage den fordi det er veldig få ingredienser også var det veldig lettvint. Så derfor lagde jeg en video med oppskrift på hvordan man lager den som jeg skulle poste på Videofyme, men det tar så lang tid, så jeg vet ikke om jeg orker å legge den ut der. 

Håper dere liker videoen og gjerne abonner på kanalen min for flere videoer ♥
Q: Har du smakt kaken før?

 

#video #vlogg #videoblogg #oppskrift #mat #kake #ostekake #skole #spansk 
 

Grilldag med klassen!


16.06.2015, 20:51

Hei :) I dag hadde vi grilldag med klassen hos den ene kontaktlæreren vår som vi også hadde i fjor høst. Vi startet med å gå hjem til læreren vår som tok ca 1 time, og det var kjempegøy siden vi var så mange i lag ig kunne snakke med hverandre. Da vi kom dit skulle en gruppe rydde kvister og rot som lå rundt omkring huset som hadde blitt tatt med vinden, og den andre gruppa som jeg var på skulle hjelpe til med maten. Vi ordnet grillspyd, salat, spyd med marshmallows og frukt og sitron og limesaft. Vi måtte også grille maten selv ut me, og jeg tror den egentlig ble mest røkt fordi røyken var helt hvit hele tiden også for den til alle kanter så alle vi som ordnet med maten ble røkt og..

 

Vi ble akkurat ferdig til da vi spiser lunsj på skolen og da satt vi ute i garasjen til læreren vår og spiste. Vi fikk også popcorn som var grillet ute på bålpanna og fruktspydene vi ordnet. Det var utrolig godt, og popcornet var også det. Smaken var nesten som vanlig popcorn bare med litt røyk/grillsmak :) Da vi var ferdige med å spise ryddet vi før vi skulle gå hjem igjen og da regnet det, men det ga seg ganske fort.

 

Det var utrolig gøy å ha en sånn dag fordi det er veldig godt å slippe å ha sp mye skole nå på slutten. Jeg har også laget rennende ostekake nå i ettermiddag fordi jeg skal ha den med til Nordli på språkdagen i spansken. Dere får se bilder i morgen fra kakedagen :)

 

Q: Hva har du gjort i dag?

Top 3 favorittsanger!


16.06.2015, 15:30

Heisann! Det er en god stund siden jeg har hatt et innlegg med mine favorittsanger og da er det vel på tide med et nytt et. Favorittsangene mine akkurat nå kan dere høre under, og dere ser også navn og artist :) 

Håper dere har hatt en fin dag ♥

Q: Hvilken sang liker du best?

#musikk #donkeyboy #downtown #walkthemoon #shutupanddance #axwellingrosso #sunishining #favoritter

Siste stopp... ♥


15.06.2015, 18:53

Da har vi kommet til siste hele skoleuke i niende, og jeg gleder meg sykt mye til sommerferien som er her snart. Det er rart å tenke på at jeg skal begynne i 10 allerede til neste år fordi jeg føler tida har gått så altfor fort. Synes ikke det er så lenge siden jeg begynte i 5. klassen fordi jeg husker at jeg var så spent fordi vi fikk ha klasserom i andre etasjen der alle de "store" var også var det helt nytt å begynne på mellomtrinnet. Og i tillegg så har været vært så dårlig denne våren så jeg føler ikke at det er sommerferie snart egentlig. Alle årene før har vi gått i shorts og sommerklær på skolen rett før ferien som vi ikke kan nå :(

Denne uka har vi ikke noen lekser. I morgen skal vi (8. og 9. klassen) gå til læreren vår sitt hus og da skal vi har grilling og aktiviteter i garasjen hennes og utendørs. Vi var der i starten på skoleåret og for å bli litt mer kjent som klasse, også var kontaktlærerne vår helt ny dette året og. På onsdag skal vi ha kakedag i spansktimen. 10. klassen er borte så da skal vi i 9 som har spansk ta med hver sin kake eller brus/tilbehør også skal vi dele på alt vi tar med. Jeg klarte å overtale pappa til slutt som er læreren vår at vi skulle avslutte med noe mataktig. Enten spansk mat som f.eks paella, men det ble for mye arbeid å lage så vi valgte å ta med hjemmefra. Vi slutter forresten på mandag om en uke som er litt teit. Synes det kunne ha vært ferie på fredag jeg :D

Q: Når får du sommerferie?

♥ Office365 i skolen ♥


14.06.2015, 12:21

//Reklame og inneholder annonselinker

Nå skal jeg fortelle om office 365 som er utrolig smart og praktisk å ha fordi du har alle Word dokumentene dine, Excel, PowerPoint, OneNote osv med deg over alt. Office 365 er nemlig en slags lagringssky der du kan laste opp filer fra pc'en på nettet der de alltid er trygge og lagret.Du får også Outlook med, og en onlineversjon av Word, Excel, PowerPoint og OneNote som er kjempekjekt å ha hvis du trenger noen av de programmene fort og ikke har de på pc'en.

"Vi har brukt office 365 på skolen i 2 år nå, og jeg er så utrolig glad for at vi bruker det i stede for minnepenner".

  • 1. For det første så har du tilgang til ALLE dokumentene dine som du har på OneDrive når som helst og hvor som helst bare du har en mobil, nettbrett eller pc og wifi som vi ikke kunne med minnepenner. Med de så var det lett at man rotet de bort, også må man jo ha sånn USBport for å kunne få tak i filene, og det er jo bare på pc.

 

  • 2. For det andre så får du de vanlige programmene som Word, Excel, PowerPoint OneNote og Outlook online gratis med i office 365. Det går også an å laste ned alle de programmene til pc'en helt gratis fra innstillingene på kontoen din så da kan du bruke de når du er uten nett og. Det gjør det mye lettere å lagre direkte til OneDrive og hvis du oppretter noe i onlineversjonen først også åpner du det i pc-versjonen som jeg gjør hver gang jeg skriver noe som tar tid :)

 

  • 3. En annen ting som også er veldig smart med office 365 som jeg bruker veldig mye er at det går an å  dele dokumenter med andre personer. Du kan enten velge å la de bare se på det eller at de kan redigere dokumentet sammen med deg. Når du har delt et dokument med en venn får h*n en e-post med en link til det som fører til dokumentet. Når vi har presentasjoner på skolen så har vi delt en powerpointpresentasjon som alle på gruppa kan redigere samtidig på skolen eller hjemme :)

 

  • 4. Jeg bruker også  office 365 når jeg skriver tentamener f.eks fordi da oppretter jeg et Word dokument online også åpner jeg det i vanlig Word på pc'en. Når jeg trykker lagre så vil alt jeg har skrevet lagres automatisk på OneDrive med en gang, og da har du tilgang til dokumentet senere på f.eks mobil. Jeg bruker det egentlig til alt, faktisk blogging og hvis jeg skal lagre designkoder og bilder.

Du kan lese mer om office 365 HER, og det kan kjøpes HER! Anbefales å prøve ut! :) Vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten office fordi det gjør alt arbeid på pc så mye lettere. 


 

 

Sånn ser det ut når jeg har logget inn. Jeg har tilgang til Outlook, Word, OneNote, Excel, PowerPoint og OneDrive.

Sånn ser det ut på OneDrive. Jeg har delt noe, og jeg vet jeg burde ha ordnet mapper, men jeg har så mye og det kommer til å ta evigheter... Det er her i fra jeg deler dokumenter med andre, også kan jeg laste opp filer fra pc'en som jeg vil lagre her.

Dette er Word online som jeg bruker mest.

 

Ta en titt på denne videoen for å få et bedre innblikk :)
 

#office365 #skole #microsoft #windows #word #excel #powerpoint #onenote #outlook #onedrive

1 jeans 3 outfits!


12.06.2015, 19:01

//Sponset av shein.com

Hei! Endelig har det kommet et nytt herlig klesplagg fra shein.com (Sheinside har byttet navn til shein.com). Det jeg fikk denne gangen var en utrolig fin og god denim bukse som passet helt perfekt. Jeg har den i str S, så hvis du er ca 165 cm høy så passer nok den størrelsen til deg og. Jeg er sånn at jeg er veldig usikker på størrelsene på Shein når jeg ser på klær, men heldigvis så har de en smart størrelsesguide som er smart å se på når du bestiller så du ikke får noe som er for stort eller for lite. Denne gangen har jeg tenkt til å lage et litt anderledes innlegg fordi før så har det vært bilder med et antrekk sammen med det jeg fikk sponset. Så da tok jeg bilder av tre forskjellige antrekk med samme buksa. 

Det jeg likte spesielt godt med buksa er at den er ikke så trang å ha på fordi stoffet er veldig mykt og tøyelig, så hvis du er uheldig og bestiller feil størrelse så kan den likevel passe deg. En annen ting som også falt i smak hos meg er hodeskallene som er på knærne. De passet liksom så godt til det som er revet opp på buksa.

Q: Har du noen favoritter fra shein.com? Trykk HER og link til din favoritt i kommentarfeltet så linker jeg til bloggen din i et eget innlegg. (Linkerunde :p)

Buksa finner du HER

Genseren er fra romewe.com.

Croptoppen er fra shein.com. Du finner den HER.Jakken er fra shein.com, og du finner den HER.

Det er forresten lillesøstera mi Mari som tar alle outfitbildene mine på bloggen! :D

#shein #sheinside #klær #outfit

Tidspress!!!


11.06.2015, 15:46

Hei! I dag tok klassen min matte tentamen om igjen siden resultatet på den forrige var så dårlig, men denne gangen var det mye lettere. Det var oppgaver som jeg kjente igjen fra matte boka (samme oppsettet), og de var skrevet på en forståelig måte. Til lunsj i dag så fikk vi toast som 10.klassen har laget, og de var kjempegode. Det pleier egentlig å være yoghurt på torsdager, men det liker jeg ikke så godt, så det var bra med noe annet en gang og. Resten av dagen hadde vi mat og helse da vi skulle se på reklame, og lage våres egen.

Vi fikk smake på noe læreren hadde laget og ut i fra det skulle vi lage en interessant reklame på bare 1 og en halv time. Det var utrolig stressende fordi vi måtte finne på et navn, planlegge tekst, bilder, skrift, og ta bilder av maten. Vi ble "ferdig" til slutt, men vi kunne sikkert ha brukt en hel dag og for å få det helt perfekt. Selve bildet er det jeg som har redigert, og teksten er det de andre på gruppa som har funnet på. Det er satt sammen av 4 forskjellige bilder, og som dere ser så er det mange hvite flekker rundt personen fordi vi fikk ikke mer tid til å redigere det finere... Men ble fornøyd med det likevel siden vi hadde en halvtime ca på å ta bilder og redigere alt sammen. Skal love dere at jeg var skikkelig stressa med å få det ferdig, og det var fælt å jobbe under tidspress fordi jeg kunne ikke gjøre noe så nøye.

Q: Hva synes du?

 

Ny header til Rebekka Andrine!


09.06.2015, 20:45

Noen av dere vet sikkert hvem Rebekka Andrine fra nrk super serien Jenter er, og jeg har vært så heldig å få lage bloggdesign og headere til henne. Jeg ble utrolig glad da hun spurte om jeg ville lage header og etterpå lagde jeg design og. Dere kan besøke bloggen til Rebekka HER! Den øverste er den hun bruker på bloggen sin nå.
#design #header #jenter #nrksuper

Engelsktentamen og (2- i gjennomsnitt)


09.06.2015, 17:00

Hei :) I dag hadde vi engelsk tentamen som gikk helt greit. Det var ikke så vanskelig fordi vi skulle skrive to korte tekster og en lang, og temaet var miljø. Vi hadde forberedelsesdag i hele går da vi gikk gjennom tekstene de to første timene, og resten av dagen skulle vi øve. Jeg rakk ikke å blogge noe fordi jeg øvde mer da jeg kom hjem også dømte jeg en J12 kamp senere.

Nå er det bare en halvdagstentamen i matte som er igjen. Gjennomsnittet i klassen på den "ordentlige" tentamen var på 2- så vi må ta den om igjen fikk vi beskjed om. Jeg synes ikke det er vi i klassen som er helt rævva i matte, men heller at oppgavene var vanskelige. Det samme skjedde i fjor og med matte tentamen. Hele klassen måtte ta den på nytt igjen pga av dårlig resultat... 

Var på en nyåpnet kafé i Nordli og de hadde rennende ostekake ♥

Endelig nytt design!


07.06.2015, 19:54

Hei! Som der ser er designet nok en gang oppdatert. Jeg har brukt et gratisdesign av Albiss.blogg.no veldig lenge som jeg likte kjempegodt, helt til jeg fant inspirasjon til et nytt et. Det forrige designet var veldig rosa og det ble litt for mye av den fargen så jeg valgte mørkelilla som jeg synes passet bra.Designet er veldig ryddig i forhold til mange andre design jeg har laget, og det jeg ble mest fornøyd med denne gangen er innleggene. Det første som står i et innlegg er kategorier så hvis man ikke liker å lese om innhold noen kategorier er det lett å se hva det er med en gang.

Bildene i hvert innlegg er også noe jeg ble fornøyd med fordi det blir ikke sånn hvit kant på siden av de når de publiseres. Bildene lengre ned på bloggen passer ikke designet fordi de er tilpasset det forrige jeg hadde, men de framtidige innleggene kommer til å være som det skal. Noe annet som er nytt i designet er tittelen på fanen til bloggen min.

Q: Hva synes du om designet?


#design #bloggdesign #designmal #lilla #html #css #javascript #koding

Kaldt...


06.06.2015, 22:31

Været ser ikke ut til å endre seg med det første. Det er meldt regn, kaldt og overskyet i flere dager framover, og det er utrolig kjedelig. Jeg savner virkelig å kunne gå med sommerklær, være ute til langt på kvelden og ha noe fint å se fram til på skolen fordi det er alltid morsommere når sola skinner.

 

I dag var jeg på grenselir i Nordli, men kunne ikke spille fordi jeg har strekt lysken da vi skulle tøye lysken rett før en seriekamp... Men jeg var bare dommer i dag for de minste og de fra 5-7. klassen i et helt forferdelig vær. Det regnet hele dagen og i tillegg var det iskaldt så jeg fikk ikke varme i kroppen før lenge etter at vi kom hjem.

 

Det var utrolig godt å komme hjem, og nå sitter jeg i kosklær og ser på Barcelona - Juventus kamp. Egentlig er jeg ikke fan av noen av de lagene, men håper på at Barcelona vinner fordi. Det er ikke så mye annet å se oå tv'en heller, og jeg liker ikke å se på film og serier som tar så lang tid. Jeg ender alltid opp med at jeg holder på med mobilen eller sjekker noe annet på dataen.

(Random bilde av kattene våre :3)

Hvordan få flere lesere på bloggen?


05.06.2015, 19:38

For noen uker siden lagde jeg et innlegg om hva som gjør en blogg bra, og denne gangen tenkte jeg å dele noen tips med dere som gjør at man kan få flere lesere på bloggen.

(Du kan lese det forrige innlegget om hva som gjør en blogg bra HER)

Vær aktiv
Skriv jevnlig med innlegg. Hvis du poster f.eks 3 ganger i uken blir leserne lei av å lese det samme innlegget, og til slutt orker de ikke å besøke bloggen lengre fordi du ikke oppdaterer. 

Kommenter andres blogger
Hvis du kommenterer ander sine blogger av og til, og f.eks skriver "Hadde vært hyggelig om du tok en tur innom min blogg" til slutt så får du fort flere lesere, men husk og ikke kommentere på samme bloggen flere ganger på rad, eller hvert eneste innlegg til noen. Da blir du litt irriterende og virker desperat etter lesere.

Rettskriving
Dette er noe jeg selv er dårlig på fordi jeg har det ofte travelt, eller så orker jeg ikke å lese over innleggene bestandig. Hvis det er mye skriveleifer i et innlegg blir det distraherende for leseren å lese innlegget. Les over før du poster et innlegg så kan du unngå det.

Innhold/Bilder
Tenk på hva du selv liker å lese om på blogger, og post det. Bruk gjerne bilder som er tatt med et godt kamera og ikke mobil/iPadbilder fordi de blir ofte ikke så bra når det er dårlig lys. En annen ting som jeg også nevnte i forrige innlegg er at du bør laste opp bildene i den største str som går på bloggen din fordi det ser finest ut. Redigeringa av bilder kan også ha en del å si. Picmonkey og Pixlr er to gratis program som du kan bruke når du redigerer bilder. 

Ping
Hvis du pinger innleggene dine kommer de på forsiden av forskjellige nettsteder for bloggere. Bloggurat, blogglisten og twingly er sider du kan bruke for å gjøre det. 

Konkurranser
Konkurranser og giveaways gjør at du får lesere fordi mange liker å vinne ting. Bruk ting som du tror leserne dine vil vinne, og når du lager regler så kan du skrive at de må følge bloggen din, eller like facebooksiden til bloggen. Det gjør at de får oppdateringer fra bloggen senere når konkurransen er avsluttet. 

Facebookgrupper
Det finnes kjempemange facebookgrupper eller sider som er for norske bloggere der du kan dele dine innlegg med over 1000 medlemmer. Under finner du linker til forskjellige grupper du kan være med i for å dele bloggen din.

 Blogg Shout (Ca 1000 medlemmer)

Del din blogg - Få flere lesere (Ca 5400 medlemmer)

Få flere blogglesere (Ca 1200 medlemmer)

Norske bloggere (Ca 1800 medlemmer)

Bloggar(Ca 8400 medlemmer)

Les bloggen min- Bloggere i Norge ( 87 medlemmer)

Vi med blogg! (Ca 1300 medlemmer)

BloggNorge(Ca 1300 medlemmer)

Få flere blogglesere! (Ca 4900 medlemmer)

Blogging is my thing (Ca 3100 medlemmer)

Norske bloggere(Ca 2500 medlemmer)

Del DIN blogg, og få flere blogglesere (Ca 1900 medlemmer) 

Bursdagsfeiring på skolen!


04.06.2015, 17:43

Hei :) Har nettopp laget en ny video til videofy som jeg også kommer til å legge ut her på bloggen senere. Dere får se to ting som kom i posten fra ebay.com i dag og mye annet, så gled dere. På skolen i dag hadde vi norsk først og naturfagprøve etterpå som jeg selvfølgelig hadde glemt å øve til, men synes selv det var lik så greit fordi det var verste temaet som finnes, og skal ikke si mer om det... Men likevel fikk jeg til spørsmålene, og prøven var mye lettere enn det jeg hadde trodd så håper på ihvertfall 4.

De tre siste timene skulle vi gjøre klart til bursdagsfeiringa som 8. klassen skulle være gjester til. Vi i niende ble delt inn i grupper der noen måtte vaske skap og kjølerommet, mens andre fikk lage kaker og dekke bord. Jeg og venninna mi fikk den værste jobben som var å vaske kjøla. Vi måtte ha på oss jakker fordi det var iskaldt, og i tillegg var gulvet så kaldt at jeg måtte hente en stol å stå på til slutt fordi det gjorde så vondt å stå på gulvet lenge. 

En annen ting som skjedde da vi skulle vaske var at en i klassen skulle hente en pose for å kaste to gamle rømmepakker i. Og da jeg sto å vasket de øverste hyllene slengte han posen til meg, og selvfølgelig tok jeg i mot posen opp ned så rømmen datt på gulvet så det var rømme på gulvet, maten og oppover veggen. Vi måtte vaske den ene veggen på nytt, men heldigvis hadde vi ikke tatt gulvet enda :)

Det var to av venninne mine som hadde laget kakene på tirsdag fordi de ikke hadde matte tentamen, og de var kjempegode. De hadde laget oreokuler, pavelova, rullekake, og mariekjekssjokolade tror jeg. Det smakte ihvertfall det :D

Q: Hva liker du best av det vi spiste? #kake #skole #matoghelse #oreo #pavelova #rullekake #mariekjekssjokolade

Namsostur og dårlig vær...


03.06.2015, 19:53

Hei :) I dag har jeg vært i Namsos for å shoppe noen nye ting som jeg trengte. Vet ikke helt om jeg skal ha en innkjøpsvideo eller et vanlig innlegg bare fordi jeg har planlagt en How to video snart. Jeg bestemte meg egentlig i går at jeg skulle være med resten av familien til Namsos fordi Mari skulle til tannlegen, og på skolen hadde vi ingenting spesielt å gjøre siden det var eksamen for 10. klassen, og da var det ikke språkdag. I stede skulle 8 og 9 arrangere friidrettsdag elns for de på barneskolen. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å dra til byen fordi det har regnet som bare det i hele dag, og det ville ha vært kaldt og kjedelig å være ute i regnet tipper jeg.

Forresten så hadde vi matte tentamen i går som gikk rett i dass... Det var så sykt vanskelige oppgaver med ting som vi har hatt om, men det var gjort på en vanskelig måte som jeg ikke skjønte noe av. Likevel hadde jeg sittet hele ettermiddagen før å øvd på alt som sto på lista over det vi måtte kunne, men likevel tror jeg hoppet over halve tentamen. Men får håpe det blir lettere til neste år :)

Q: Har dere tips til hvilken How to video jeg kan ha? 

Nytt design til Rebekka!


03.06.2015, 15:00

Hei :) I går lagde jeg ferdig et design til Rebbekka Andrine fra nrk super serien Jenter. Jeg ser ikke på den serien selv, og viste ikke at hun spilte der før Mari kom å fortalte meg det da jeg viste henne designet jeg lagde til Rebekka. Utrolig gøy å få lage design til mer "kjente" personer siden det er god reklame for min egen blogg og :D

Besøk bloggen til Rebekka HER. Hun er kjempeflink til å blogge, og blogger om mote, sminke, og hverdagen sin. Hun blir også sponset av romwe.com og sheinside.com.

Q: Hva synes du om designet?
TUMBLR BILDER


02.06.2015, 17:49

Q: Hva synes du om bildene?

Favoritter: Mai 2015!


02.06.2015, 17:18

Hei :) I det siste har mange sagt til meg at jeg skal legge ut videoene mine på YouTube og så man slipper å laste ned videofy osv for å se filmene. Jeg har bestemt meg for å fortsette å legge de ut på videofy først også på YouTube etterpå, og det kommer ikke til å være noe fancy redigering fordi jeg bruker bare iMovie på mobilen. Skal laste opp yogachallengevideoen på nytt og så flere kan se den fordi det er etterspurt.

 

hits