Rip childhood - gSm ♥


23.05.2016, 18:04

Heisann :)
Er det flere enn bare meg som spilte online spillet GoSupermodel da de var yngre? Jeg var en av de som spilte det HELE tiden nesten da jeg var 11-13 år. Fra jeg var ferdig med leksene til sent på kvelden kunne jeg sitte å spille det. Chatte med "venner" som jeg hadde der, dekorere rom, shoppe, spille spill, snakke i forum, bytte klær, sende GoBeskjeder, laste opp bilder, lage magasiner og maaaasse mer. Husker også at GoSupermodel var det jeg sjekket først på morgenene.

{

Jeg lagde min første modell der 4. Mai 2009 som er over 7 år siden, på SFO etter skolen. Noen av venninnene spilte det, også ville jeg lage meg en modell som jeg fikk hjelp med. Den heter Ane Karin fordi jeg var ikke så vant med data så jeg stavet det feil xD Hahaha, heter Ane Karine egentlig.

{

I starten skjønte jeg ikke helt hva det gikk ut på så spilte bare danseshow spillet. Var heller ikke så aktiv der, de neste 2 årene. Sjekket modellen bare av og til, og spilte det når vennene mine spilte det i IKT timene. Det var ikke før i 2011 hvis jeg husker rett at jeg begynte å bli aktiv, få flere "venner" og forstå hva det gikk ut på.

{
(Det designet til høyre er en layout som mange designet, kodet med en HTML kode og satte den inn i profilen sin xD Den lagde jeg i paint.)

Jeg var den som ble definert som "fjortis" inne der fordi jeg brente ikke for å bli moderator, hadde ikke den typiske moderatorstilen som var hvit hud, og mer "voksen" stil. Moderatorene var også mye eldre enn meg så chattet mer med alle "fjortisene" på min alder. 

Husker også at jeg byttet modell, og solgte alle klærne, sminken og frisyrene jeg hadde så satt igjen med flere ti tusner med GoPenger som fakepengene der heter. Jeg ville bytte modell fordi jeg likte ikke ansiktet på den første modellen min og den hadde ikke det typiske "fjortis" ansiktet som alle hadde. Så den nye modellen min ble hetende Ane Karin2 xD Hadde ikke bedre fantasi til å finne på noe mer spennende eller kreativt... Men det tok ikke mange månedene til jeg byttet tilbake til Ane Karin fordi det gikk an å bytte ansikt på modellene etter hvert.

{

Da jeg ble 14 år var det ikke like morsomt å spille det fordi flere og flere av "vennene" mine sluttet å spille det, og det var ikke så mye å finne på da jeg ikke hadde noen å chatte med. Har ikke spilt det siden da utenom når jeg logget inn bare for å sjekke hva som skjer der inne. Nå koster det jo penger også for å spille det fordi de kan ikke holde siden oppe uten at noen er der og spiller det.

Dette ble et veldig langt innlegg som er uvant meg, men gSm var seriøst det jeg spilte HVER eneste dag så lenge jeg kunne, og jeg elsket det ^^

{Håper mange vil bli med å snakke å ha det gøy sammen siste dagen gSm lever fra nå i dag til i morgen 24. Mai kl 13.00! ^^ Jeg kommer i hvertfall til å være på modellen min Ane Karin så lenge jeg kan siden alle for logge inn gratis.

{

Klar for sommeren?


20.05.2016, 16:13//Sponset

Da jeg våknet i går var gresset dekt med hvit snø, og det hjalp ikke akkurat så mye på sommerfølelsen som har vært i det siste. Men noe som gjorde dagen bedre var to nye plagg fra Shein.com som jeg også skal ha med meg på klassetur til Spania. Sist fikk jeg en kjole som dere kan lese om under kategorien "Sponset/samarbeid".

Jeg fikk en nydelig denim shorts som jeg har ønsket meg lenge fordi jeg trengte en ny en siden det begynner å bli varmere ute nå. Den andre tingen jeg fikk var en singlet som det står Rolling Stones på. Ble utrolig fornøyd med begge plaggene denne gangen og de passet perfekt. Jeg har shortsen i str M og singleten i S.

Noen ganger har jeg fått plagg som har vært for små fordi jeg har bestilt S som jeg bruker til vanlig. Når du bestiller fra Shein.com må du nesten alltid velge en størrelse større enn det du bruker til vanlig fordi det er asiatiske størrelser. Det kommer litt an på plagget som f.eks en singlet kan ikke blir for kort i armene så da valgte jeg S. Men til vanlig bestiller jeg M eller L.

(Beklager veldig dårlige bilder, fant ikke kontrollen til kameraet..)

Processed with VSCO with a5 preset

{

Innkjøp ♥


18.05.2016, 21:25

Her er noe av det jeg har kjøpt i det siste. Jeg var på Steinkjer på fredag etter at ungdomsskolen var på tur, og noe er fra tidligere i mai. Har ikke pc lengre som dere kanskje vet, og da blir Paint det beste jeg kan finne på mamma sin pc. Adobe Flash funker heller ikke som får picmonkey og pixlr til å funke igjen fordi jeg skjønner ikke hvordan jeg oppdaterer det :pProcessed with VSCO with a5 preset
MaskerAide - Vita

Processed with VSCO with a5 preset
Øyenbrynspenn - H&M

Processed with VSCO with a5 preset
Nyx matte lip cream - H&M

Processed with VSCO with a5 preset
Nyx brow pomade - H&M

Processed with VSCO with a5 preset
Hehe ikke så spennende.. Strømpebukse - Cubus

Processed with VSCO with a5 preset
Bukse som jeg fikk av Anja venninna mi - Shein

Processed with VSCO with a5 preset
Cardigan - H&M

Processed with VSCO with a5 preset
Kjole - H&M

Pc problemer!


16.05.2016, 17:42

Hei :) Er det noen som er god når det gjelder pc'er som ikke vil funke? Jeg har en Lenovo G50-80 80E5 som ikke funker lengre... Jeg kjøpte den i fjor i juni og nå vil den ikke skru seg på skikkelig. Lenovo-logoen står bare å blinker så skjer det ingenting. Jeg skulle restarte den fordi minnet var snart fult og da stoppet prosessen på 13% så jeg skrudde bare av hele dritten, og nå funker ingenting! Jeg er avhengig av pc til redigering av bilder, blogging og skolearbeid.

 

Konfirmasjonsbilder


15.05.2016, 22:10

Hei!
I går og i dag har jeg vært i konfirmasjoner som er grunnen til at jeg ikke har blogget noe her. Jeg og Mari var i Nora sin konfirmasjon i går, og i dag var vi hos søskenbarnet vårt noe som var kjempekoselig. Har lastet opp bilder fra i går, og fikk ikke til å bruke kameraet i dag fordi minnekortet ble fullt.

Hva har/skal dere gjøre denne langhelga? 

 

Shein must haves ♥


11.05.2016, 19:53

//Reklame

Jeg hadde egentlig skrevet ferdig dette innlegget nå nettopp, men så er pc'en min helt rar så alt ble sletta..! :(

Men i hvert fall så skulle jeg skrive om at Shein.com har gratis frakt fra 14. mai kl. 12.00 til neste dag kl. 12.00. Det er ikke noen grense på hvor mye du må bestille før tilbudet gjelder så om du bestiller et plagg får du gratis frakt. Du får også 40% rabatt på din første bestilling, og rabattkoden finnes på forsiden til Shein HER, Instagrammen deres og på facebooksida. Husk at det kan komme toll på pakken din så det er lurt å bestille et og et plagg hver for seg liksom. Under ser dere must haves som jeg anbefaler og noe ønsker meg. En del har jeg fra før som dere finner bilder av her på bloggen, og andre ting er sånn jeg skal bestille senere ♥

Ha en fin dag! :D Gjerne still spørsmål til spørsmålsrunden som jeg skal svare på på video denne gangen.


HER - HER - HER


HER - HER - HER


HER - HER - HER


HER - HER - HER

 

 

08.05.16


08.05.2016, 17:07

Kom ikke på noen bedre overskrift enn datoen i dag fordi jeg har ikke gjort noe spesielt i dag heller. På søndager pleier jeg å gjøre lekser fordi vi har alltid samfunnsfag, krle, naturfag eller noe annet i lekse til mandagene... I morgen har vi prøve i samfunnsfag hvis jeg husker rett også har vi enten norsk eller engelsk innlevering som er i stede for tentamen.

Nå snart skal jeg på fotballtrening også skal vi spille kamp i morgen mot Namsos ♥ Ha en fin dag og nyt finværet så lenge det varer..
Hvordan jeg lagde russekortet mitt!


07.05.2016, 20:03

Har filma når jeg redigerer i Photoshop, og denne videoen der jeg lager russekort var faktisk etterspurt.

Håper dere liker den og vil abonnere på kanalen min HER ♥ Ved 100 abonnenter viser jeg hvordan jeg lager en header.

Trykk på tannhjulet nederst i høyrehjørnet --> Quality --> 1080p for at videoen skal vises best...

Spørsmålsrunde!


07.05.2016, 14:49

Da er det på tide med en ny spørsmålsrunde igjen. Jeg pleier å ha en for hver årstid, og nå er våren her. Benytt sjansen til å spørre om det du lurer på fordi jeg er ikke alltid så flink til å svare i kommentarfelt. 

Hva har jeg gjort de siste dagene?


05.05.2016, 23:43

Hei! Det har vært utrolig godt med fri fra skolen i dag, også har vi det i morgen og. I dag brukte jeg store deler av dagen på å sove fordi jeg var med klassen og døgnet i natt hos læreren vår. Det er en knute der vi skulle sove i hagen til en lærer og en der vi måtte være våken i 24 timer. Vi sov ikke noe egentlig, men sier at vi får knuten likevel siden vi var hos læreren vår. Vi brukte natta på å gå mange turer for å holde oss våkne, spille spill og spise usunn mat, og tida gikk ikke fort akkurat. Venninna mi Anja hadde faktisk gått hele 9 km i løpet av natta, hehe.På tirsdag hadde vi matte tentamen som jeg tror gikk bra noe som jeg gjør tror hvert eneste år, men det går ikke så bra når jeg får se resultatet. Noen mente også at vi hadde fått en oppgave som vi hadde en gang før på tentamen. Jeg husker det ikke, men husker at vi fikk hele samme tentamen i 9. klassen som vi også fikk i åttende.

Det kommer flere innlegg jeg har skrevet ferdig eller begynt på, men har det ganske travelt framover med konfirmasjoner, russetid, eksamen og 17. mai... Håper på å få gjort de ferdig så snart som mulig ♥

Første dag som russ på skolen!


03.05.2016, 14:30

Hei! Dette innlegget skulle jeg egentlig poste i går, men så klart glemte jeg det da jeg dro på kamp. 

I går hadde vi første dag på skolen som russ, og det er mye morsommere og motiverende å dra på skolen nå når vi har noe å finne på. Vi tok en del knuter i helga da jeg hadde besøk av Anja også tok vi noen i dag. Noen satt under pulten i en skoletime, og jeg hadde smokk i hele dag som var helt forferdelig. Bittet ble skjevt også har jeg utrolig ondt i tennene nå.

På kampen i går vant vi 2-1 mot Snåsa og det var første kampen vi vant og vår første hjemmekamp. Jeg sto keeper i 1 omgang, og det er andre gangen jeg står keeper på en seriekamp. Men det gikk ganske bra fordi jeg slapp ikke inn noen mål ^^

I dag hadde vi mattetentamen som gikk ganske bra føler jeg, men det føler jeg vært eneste år når jeg ender opp med en 4´er.
Håper alle har hatt en fin dag <3 

April favoritter!


01.05.2016, 13:49

1. CK2 parfymen!
Den nye parfymen til Calvin Klein lukter utrolig godt synes jeg, og jeg fikk den gjennom Trybe.com. Det er gratis for alle å registrere seg, og du får tilsendt vareprøver gratis mot at du skriver din mening om de.


2. Shadyfruits!
Jeg fikk noen nye solbriller fra Shadyfuits denne måneden som jeg ble utrolig fornøyd med. Jeg har de som heter Smoothie og Slim Plum w/ twist of lime.


3. Manchester Uniteddrakta!
Jeg er ikke den som følger så masse med på fotball nå lengre, men gjorde det før. Spiller heller det, men i hvertfall så fikk jeg et gavekort fra Sherpanelet fordi jeg var med på en livechat, og det brukte jeg på ei Man Utd drakt med navnet mitt. Ble utrolig fornøyd med den! :D


4. Mad world - Ida Jacobsen!
Jeg oppdaget kanalen til Ida Jacobsen denne måneden, og så en del på videoene hennes. Hun har en utrolig fin cover av sangen Mad World som har stått på repeat lenge denne måneden.


5. Isabella box
Jeg vant en Isabella box makeup organizer i starten av måneden, og den ble helt klart en favoritt. Jeg har mye mer orden i sminken min, også i tillegg er den utrolig fin. Den kan snart bestilles hos Isabellahair tror jeg.
Processed with VSCO with a5 preset

hits