This week...


31.05.2015, 21:31

Hei :) Denne uka har det vært veldig lite blogging fordi det har vært så mye annet som har skjedd på ettermiddagene. Men for å oppdatere dere litt på hva jeg har gjort i det siste tenkte jeg å skrive et kort innlegg om det nå heller. 

På mandag ble jeg vekt i 6 tia på morgenen fordi da dro noen av gjestene hjem så jeg måtte si ha det til de. Det var ingen vits i å legge seg igjen fordi noen andre av gjestene dro rundt kl 9 igjen så da holdt jeg meg bare våken til de for, men resten av dagen var helt forferdelig egentlig. Jeg var trøtt, hadde vondt i hode og orket ikke noen ting egentlig, og det verste var at det var skole neste dag.

Det skjedde ikke noe spesielt på onsdag egentlig, men det eneste var at jeg var å spilte fotball med noen venner også var det grenselirtrening samtidig som jeg ikke viste om, og der var det bare 1 som hadde møtt opp. På torsdag hadde vi norsktentamen som jeg føler gikk både bra og dårlig... Ble ferdig med hele da kl var halv 1 ca så jeg satt å tegnet på paint i noen timer, og leste gjennom teksten et par ganger for å finne feil. Vi hadde også seriekamp hjemme mot Grong den dagen som vi vant 4-2.

På fredag var det endelig helg, og da var jeg først på fotballbana med Nora for å ordne klart til grenseliret. Det var egentlig pappa som skulle det, men han var opptatt med noe annet så jeg og Nora gjorde det. Vi lagde også en yogachallengevideo som du kan se lengre ned på bloggen. På lørdag var det grenselir, og i dag hadde vi enda en seriekamp hjemme mot Kolvereid som vi vant 3-1, og nå ligger vi øverst på tabellen :D

(Du kan lese om det jeg fikk fra romwe HER)(Gammelt bilde, men har ikke noe annet å legge ut)

Weheartit inspo!


31.05.2015, 17:01

QOTD: Hva ønsker du deg mest av det på bildene under?

AOTD: Rosa superfly <3

Sponset kosegenser fra romwe.com!


30.05.2015, 19:25

//Sponset av romwe.com

Hei! For en uke siden ca så lå det et følgebrev i postkassen og da skjønte jeg med en gang at det var pakken min fra romwe.com som hadde kommet. Jeg gledet meg utrolig mye til å åpne den fordi jeg viste hva jeg fikk, og det var noe jeg hadde på ønskelista fra romwe som jeg la ut for ikke så lengesiden. Dette er den andre tingen jeg får sponset av de, og jeg er superfornøyd med det jeg fikk tidligere også, men denne genseren er helt klart den beste. 

Denne gangen fikk jeg en kosegenser med Donald Duck på også står det GENIUS under. Du finner den HER!.
Jeg elsker kosegensere med disneyfigurer på så denne var midt i blinken for meg. Genseren er utrolig myk inni sånn som hettegensere og kosegensere er, men denne er også like god utenpå. Jeg er helt forelsket i den gordi den er så god å ha på på kveldene eller etter kamper når jeg bare skal slappe av. Den er også veldig tykk og varm så jeg kommer til å bruke den på kaldere dager.

Romwe.com har også gode tilbud og rabattkoder flere ganger i uken så hvis du vil få nytte av de anbefaler jeg deg å registrere deg hos de HER. Du vil få mange gode tilbud på e-post fra de som kan være til god nytte.

Du finner gensern HER!
Yogachallenge ft. Nora og Mari!


30.05.2015, 18:04

Hei :) Nå er det veldig lenge siden jeg har lagt ut noen videoer så jeg lagde en i går sammen med Nora og Mari. Vi lagde en yogachallengevideo som var utrolig gøy. Mange av øvelsene var nesten helt umulig, og vi brukte veldig lang tid på å få de til. Så håper dere liker den ♥

Q: Vil dere ha flere videoer på bloggen?

Regn, regn, regn..


29.05.2015, 15:10

Hei :) I dag startet dagen med at vi hadde en løpetest i gymmen. Vi kaller den egentlig Kjetiltesten fordi det er han som er gymlæreren vår og jeg tror det er han som begynte med den. Testen går ut på at vi skal løpe ca 2 km så fort vi kan også sammenligner vi resultatet nå med det vi hadde i fjor. Det værste var at det pissregnet ute så det var kaldt og helt forferdelig vær å løpe i. Sist fredag da vi hadde fotball ute var det samme været så det må være noe med fredager når vi er ute... Men den gode tingen var at jeg forbedret tiden med 24 sekunder fra i fjor noe som jeg ikke hadde trudd. Vi hadde trening på onsdag og kamp i går så jeg var egentlig utrolig sliten.

Mari ser på Prebz og Dennis :)

SEIER!!


28.05.2015, 21:24

Hei :) Har ikke hatt tid til å blogge noe før nå fordi jeg har vært på kamp i Nordli. Det endte med seier mot Grong 4-2, og vi på 2 plass på tabellen. Vi har hittil i sesongen tapt en kamp mot Overhalla, men det var nesten at vi klarte å holde det likt og vi kunne ha unngått det selv... Vi vant også 16-0 mot Namsos forrige torsdag noe som jeg egentlig ikke hadde trudd og flere på laget. Namsos har utrolig mange gode lag så var forberedt på at vi skulle tape. Men det er utrolig gøy å vinne så mye og da :D

 

Til helga er det også grenseliret som er en dag der vi spiller 3 kamper. Lagene er delt inn i 2-4 klasse, 5-7 klasse og 8-10 klasse med både gutter og jenter på laget. Det er ikke noen turnering på en måte fordi det er ikke poeng, tabell og sånn at man går videre. Grenseliret er ikke så morsomt som seriekamper fordi det er 5'er som er utrolig lite å spille på, og målene er så små også. Men gleder meg i hvertfall litt og til søndagen når vi har ny hjemmekamp mot Kolvereid :)

Svar på spørsmålsrunden!


27.05.2015, 16:03

Hei :) Endelig har jeg tid til å blogge igjen. Har hatt en kjempefin helg, og jeg har vært skikkelig opptatt siden vi har hatt besøk. Tenkte jeg skulle svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden jeg hadde for veldig lenge siden. Jeg lagde egentlig en video, men den ble så lang og kjedelig så jeg orker ikke å legge den ut her.

1. Hva gir deg motivasjon og inspirasjon til å blogge?
Det som gir meg motivasjon til å blogge er alle de fine leserne som tar seg tid til å klikke innom bloggen min for å lese den. Hadde aldri orket å blogge hvis ingen leste den.
Jeg henter først og fremst inspirasjon fra andre blogger som jeg liker også Instagram bruker jeg en del.

2. Hvor lenge har du blogget?
Jeg har blogget fast siden 2012, men den bloggen er slettet. Første gangen jeg startet å blogge var i 2010 med noen venninner, men vi hadde et helt forferdelig design med bare bilder som bakgrunn også skrev vi innlegg på bare tre linjer som oftest. Vi var en typisk nybegynnerblogg...

3. Din største drøm?
Jeg har egentlig ikke noen spesiell drøm, men få en bra jobb, og et fint hus er det jeg ønsker meg i framtiden.

4. Din største frykt?
Min største frykt er edderkopper!!! Jeg hater de så utrolig mye fordi de er stygg og heslige, og hver gang jeg ser en for jeg helt panikk og vet ikke hva jeg skal gjøre xD. Så stor frykt har jeg for de...

5. Drømme destinasjoner?
California, New York, Florida og London. Og egentlig å dra tilbake til Kina igjen fordi det var så mye jeg ikke rakk å gjøre da jeg var der sist...¨6. Din største lidenskap?

Hva betyr lidenskap...? 

 7. Hvordan hadde din drømmeferie for 2015 vært?
Da hadde jeg ville reist til USA med familien og noen venner tror jeg, men nå har vi jo mange andre planer for sommeren. 

8. Kan du nevne alle typer sport du har holdt på med?
Jeg har holdt på med ski, men det likte jeg ikke så jeg sluttet for kanskje 6 år siden, har prøvd turn også spiller jeg litt volleyball på vinteren. Ellers så er det fotball som jeg enda holder på med. 

(3 og 2 år siden.)

9. Ditt pinligste øyeblikk?
Er flere forskjellige så jeg husker ikke hva som var mest flaut. 

10. Hvordan ordner du håret ditt?
Har det som oftest som på bilde under, ellers så bruker jeg en svart hårbøyle, hestehale og bare lar det henge rett ned hvis jeg ikke får tid til å ordne det. 


11. Når begynte du å blogge?
Har svart på det før, 2010.

12. Hvem av toppbloggerne er din favoritt?
Sophie Elise, Therese Charlotte, Anna Rasmussen, Jennie Sofie, Sofie Laxaa og flere som jeg ikke husker akkurat nå. 

13. Liker du pannekaker?
Ja jeg elsker pannekaker og det er en av favorittrettene mine :D 

14. Favorittdrikke?
Brus og vann. 

15. Hva skal du i sommer?
Bare en uke etter at skolen er ferdig skal jeg på Storsjöcup, men hadde egentlig litt lyst til å dra på Millionfisken i Salangen... Så skal jeg på Li-Martna, kanskje en tur til Strömsund også skal vi på hytta i Salangen ♥16. Hvilke blogger leser du daglig?
Den første bloggen jeg leser hver dag er theresesorenes.blogg.no. Den leser jeg fast hele tiden og opptil flere ganger om dagen fordi hun er utrolig flink også bruker hun designet som jeg har laget ^^. Så leser jeg veronicahanssen.blogg.no, catrinecs.blogg.no, laramasraf.blogg.no, rebekkaandrine.blogg.no og alle de toppbloggerne jeg nevnte lengre opp.

17. Har du laget designet selv?
Nei.

18. Hva liker du å lese om på en blogg?
Jeg liker å lese om mote, tips, sminke, hverdagsinnlegg osv. De bloggene som jeg leser fast har innhold som jeg liker å lese. 

19. Har du kjæreste?
Nei det har jeg ikke. 

20. Hva ville du ha kjøpt hvis du fikk 20 milijoner?
Jeg hadde kjøpt hus, bil, lappen, ny data og masse annet jeg trenger og ønsker meg. Også hadde jeg gitt noe til familie og venner, og resten hadde jeg spart. 

21. Hva er din store drøm?
Det har jeg svart på lengre opp. 

Kamp!


21.05.2015, 16:38

Hei! Akkurat nå skal jeg snart dra på hjemmekamp mot Namsos 2, og dette er andre kampen jeg er med på i år. Vi hadde en på tirsdag mot Overhalla, og da tapte vi 2-1. Veldig surt, men håper på at vi vinner i dag. Jeg har kjempelite tid til å blogge fordi jeg har konfirmasjon i helga og noen av gjestene kommer i morgen så det er mye å gøre her hjemme. Men senere lover jeg at det skal komme mye nytt :)

 

Ha en fin dag alle sammen :)

Hva gjør en blogg bra?


16.05.2015, 19:34

Hei :) Jeg fikk dette  spørsmålet en dag og det ga meg en idé om at jeg kunne lage et innlegg om hva jeg synes gjør en blogg bra. Det er mine meninger og du kan godt si hva du ikke er enig i, og hva du er enig i.

1. Design
Det jeg synes er noe av det viktigste bloggere har er et bra design. Ser jeg en blogg som har noen av standard designene til blogg.no går jeg fort ut av bloggen igjen. De bloggene jeg synes kan være interessant er de med unike design som ingen andre har. Design gir også et veldig godt førsteinntrykk av bloggen, og jeg anbefaler dere å sjekke designene til KvDesign, RRHdesign, SiljeLien, Albiss og CrazyBeautifulDesign fordi de har mange fine gratisdesign og lager skreddersydde design på bestilling.

2. Vær deg selv
Det er greit å hente inspirasjon fra andre, men å kopiere helt andre blogger som kanskje har mange leser synes jeg er kjedelige blogger å lese. Skriv det du liker, og vær kreativ og prøv å finn på noe som du tror leserne dine vil lese om.

3. Tenk på hva du skriver
Bloggere som skriver 2-3 setninger i et innlegg og det bare er tull tror jeg ikke at det er mange som orker å lese fast. Tenk før du skriver om det er noe du selv synes er interessant å lese om på en blogg, men hvis du skriver det bare som en dagbok for deg selv f.eks så skjønner jeg hvis det er bare sånne korte innlegg.

4. Bilder
Bruk helst et godt kamera når du tar bilder til bloggen din, og mange bruker f.eks Nikon og Canonspeilreflekskameraer. Unngå bilder som er tatt i mørke eller i dårlig lys for da ser de veldig dårlige ut synes jeg. En annen ting som også er viktig er å laste opp bildene i rett størrelse så de passer perfekt til bloggen din. Ofte så skriver de som lager design hvor stor bildene i innleggene burde være. 

(Dere ser vel at det passer mye bedere med bilde lengre oppe som er lastet opp i 800px enn dette som bare er 500px)

5. Farger

Det har jo litt med design og gjøre, men blogger med masse forskjellige farger er veldig tunge å lese fordi øynene vil fokusere mye på fargene i stede for teksten i innleggene. Hold deg til noen få farger som passer godt sammen. Ikke bruk bilder som bakgrunn i innlegg, eller som body fordi det ser ikke bra ut også er det distraherende da det ikke går an å lese teksten. Ofte er grå og hvit fint å kombinere :)

QOTD: Vil dere ha et innlegg om hvordan dere kan få flere lesere?

 

Namsos: shopping! ♥


15.05.2015, 14:00

Nå er jeg mest sannsynligvis i Namsos for å handle ting til 17. mai og konfirmasjonen fordi dette innlegget skrev jeg i går kvelds og forhåndspubliserte det. 

Nå er det ca 1 uke igjen til konfirmasjonen min og huset ser enda veldig rotete ut. Spesielt i gangen og stua nede fordi vi holder på å male der og skrur sammen et nytt skap. Derfor trenger vi noen nye ting til stua og i tillegg skal jeg klippe og stripe håret i morgen, også må jeg på sånn synstest fordi jeg ser enda dårligere nå for tiden. Jeg skal stripe håret blondere igjen som jeg hadde før, også skal jeg klippe tuppene fordi de er så slitt og ødelagte... :( 

Vi skal også handle inn litt til 17. mai også, men husker ikke helt hva det var. Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal kjøpe noe for da jeg var i Narvik for 1 uke siden brukte jeg utrolig masse penger så nå må jeg spare de hvis vi skal til London eller et annet sted senere i år kanskje, og da kommer jeg ihvertfall til å handle mye.
Håper dere får en fin dag ♥ Vi har fri fra skolen som er utrolig deilig. 

Q: Gleder du deg til 17.mai?

#shopping #namsos #17mai #konfirmasjon

WISHLIST FROM SHEINSIDE!


14.05.2015, 16:54

//Sponset innlegg av sheinside.com

Dere har vel sikkert sett at jeg har skrevet om sheinside før på bloggen, og denne gangen tenkte jeg å dele min ønskeliste med dere fra nettbutikken. Det er så utrolig masse fine plagg de har og lista kunne sikkert ha vært mye mye større enn den jeg har lagt ut her. Kan jo heller ikke ønske meg alt, men her er de tingene som er øverst på lista ihvertfall. Og forresten så er det utrolig billig og det er fri frakt på det du bestiller. Pakkene sendes fra Kina og jeg synes det går utrolig fort å sende de. Tar ca 1 og en halv uke så jeg anbefaler å ta en tur innom nettbutikken HER!

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER

HER // HER // HER


HER // HER // HER

HER // HER // HER


HER // HER // HER

Vårball ♥


14.05.2015, 15:21

Hei :) I går var jeg på vårball noe som var utrolig gøy, og det beste ballet jeg har vært med på. Jeg og Nora ble med Sofie hjem etter skolen for å ordne oss til ballet sammen, men først da vi kom dit spiste vi pannekaker, og Sofie sa at vi måtte prøve smør, sukker og kanel på pannekaken. Det smakte ganske likt som kanelboller som er utrolig godt, så hvis du ikke har prøvd det før anbefales det :D Etter at vi spiste gikk vi opp og begynte å fikse håret og neglene, og deretter sminken. 

Det tok ca 5 minutter å gå til der ballet var, men likevel så ble vi kjørt dit og da vi kom dit satte vi oss med bordene sammen med flere av vennene mine. Først hadde 10. klassen underholdning som var veldig bra og morsomt, og etter på ble det kassler til middag og bløtkake til dessert. Resten av kvelden var det dansing, stolleken og kåring av miss og mr vårball og danseløver. Mari søstera mi ble faktisk miss vårball denne gangen og måtte danse med en i 6. klassen som ble mr vårball.  

Vårball 2015!


13.05.2015, 08:27

Hei :) I ettermiddag for jeg ikke blogget noe fordi jeg og Nora drar rett hjem til Sofie etter skolen fordi vi skal ordne oss til vårballet som er senere i kveld. Egentlig så skulle vi hjem til Nora fordi hun bor også her i Mebygda hvor jeg bor, og ballet skulle være her, men så var det så få som hadde meldt seg på så 10. klassen flyttet de til Jule der Sofie bor. Jeg gleder meg veldig mye til ballet og dette er jo siste gangen vi i min klasse får være med når vi enda går på ungdomsskolen.

Håper dere får en fin dag :)
Q: Har du noen planer for dagen? 

(Gammelt bilde)

LES INNLEGGET MED SPONSET PRODUKT FRA SHEINSIDE.COM HER!

April favoritter!


12.05.2015, 17:11

Videoen kommer veldig sent, men det er fordi den ikke lastet opp når den ble så lang også måtte jeg reposte den fordi jeg fikk ikke til å kopiere innebyggkoden på den forrige for å legge den ut her på bloggen.

 

N E W I N: S H E I N S I D E ♥


12.05.2015, 15:15

//Sponset av sheinside.com

Da jeg kom hjem fra skolen i dag ventet et følgebrev i posten om at pakken min fra sheinside.com hadde kommet. Jeg ble utrolig glad da jeg så at brevet lå der så jeg sprang hjem for å ringe  mamma om hun kunne hente pakken fordi hun var allerede på butikken. Dette er mitt tredje sponset produkt og andre fra sheinside. Jeg er så utrolig glad for at de vil sponse meg og det betyr utrolig masse. Jeg anbefaler dere å ta en tur innom nettsiden deres for å se de fine klesplaggene de har. De har fine kjoler til 17. mai for eksempel, masse fine sommerklær som dongerishortser, crop topper og sandaler. Jeg liker spesielt godt genserne de har fordi de er veldig annerledes også har de så kule mønstre.

Det jeg fikk i posten i dag var denne nydelige blondejakka som jeg gleder meg til å bruke masse framover når det blir litt varmere i lufta. Jeg valgte den fordi den så utrolig fin ut på bildet, og da jeg så flere bilder av den ble jeg enda mer sikker på at det var den jeg ville ha. Jakka passer helt fint sammen med et skjørt og en bluse, og ei fin bukse og en vanlig topp.

Du finner den fine jakka HER!

Du finner den fine jakka HER!

Du finner den fine jakka HER!

Du finner den fine jakka HER!

#sheinside #sponset #jakke #shopping #mote #blonder

Tumblrbilder!


11.05.2015, 21:25

Hei :) Beklager at det ikke har kommet noe innlegg i dag, men jeg dro rett på kamp for å dømme G12 Lierne mot Lierne 2 så jeg har ikke hatt tid rett og slett.

Jeg er helt ny på det med å ta tumblrbilder, men siden jeg elsker tumblrbilder fordi jeg henter masse inspirasjon fra tumblrbrukere på Instagram tenkte jeg å prøve å ta noen selv. Favorittbrukeren tumblrbrukeren min på Instagram er @tumblrjenny og @sprinkleofsammy. De tar utrolig fine bilder også har de ofte konkurranser du kan være med på.

Q: Hva synes du om bildene?

 

New in: Narvik!


11.05.2015, 15:30

Hei :) Her er en video av innkjøpene fra da jeg var i Narvik på fredag. Håper dere liker den ♥

#innkjøp #newin #sminke #klær #narvik #shopping

OOTD!


10.05.2015, 17:34

Hei :) I dag har jeg vært på samtalegudstjeneste i Nordli fordi konfirmasjonen vår er nå snart. Akkurat 13 dager igjen og jeg gleder meg kjempemasse til å treffe alle de i familien og spesielt de som jeg ikke har sett på kjempelenge. Skal snart dra på fotballtrening og i dag trener vi (G14) kanskje sammen med G16. Jeg må snart pugge reglene for dømming av fotballkamp fordi jeg skal dømme G12 i morgen, og jeg har glemt masse av det som vi hadde på kurset i fjor.

Q: HVa synes du om outfiten?

Skjorte - Cubus // Genser - H&M // Bukse - Bik Bok // Nike Air Max - Stress Grensen

#outfit #ootd #klær #mote #bikbok #nikeairmax #nike #cubus #H&M

Ny blogg: Om meg!


10.05.2015, 16:44

Oppdatert 28.02.16

Hei :) Dette er altså min nye blogg som jeg kommer til å være aktiv på framover, og siden denne ble opprettet i dag tenkte jeg å skrive litt om meg for dere som ikke har fulgt bloggen min fra før av.

Mitt navn er Ane Estil og jeg er 16 år, og kommer fra Lierne i Nord-Trøndelag. Da jeg startet å blogge for 6 år siden skrev jeg bare sånn korte meningsløse tulleinnlegg på kanskje tre setninger, men etterhvert har jeg forbedret meg og blogger nå seriøst. Jeg har hatt en blogg før denne som het zhangmeimei.blogg.no som jeg hadde i nesten to år, men jeg var ikke helt fornøyd med bloggnavnet på den så derfor byttet jeg til det navnet jeg bruker nå.

På fritiden holder jeg veldig mye på med blogging noe som jeg elsker. Jeg lager også bloggdesign på bestilling og sponser kjente bloggere som f.eks Therese Sørenes, Martine Sjøhaug, Tina Hagen, Nina og Jonas fra PH og mange fler. Lager også headere og bestillingsinfo finner dere i kategoriene i sidemenyen. Ved siden av bloggingen spiller jeg fotball, trener og er med venner. Håper dere liker bloggen min og vil følge den ♥

Følg meg:
I N S T A G R A M

B L O G L O V I N '

B L O G G . N O

S N A P C H A T 

hits