Topplista på blogg.no?!!


29.04.2016, 14:00

Heisann! Endelig helg noe som jeg har lengtet lenge etter nå.

I går da jeg satt å lagde ferdig en del bloggdesign og headere som dere snart får se, og prioiriterte det før et blogginnlegg her på bloggen så jeg at statistikken var rundt 20 lesere. Det er det som liksom er målet mitt hver dag å nå over 20 lesere, og hastet litt med å legge ut gårsdagens innlegg fordi jeg måtte bli ferdig med et bloggdesign samtidig.

Jeg gjorde meg ferdig med designet etter noen timer, og sjekket Hjem-siden der jeg styrer bloggen min og da sto det 305 norske lesere!! Det er noe jeg bare har drømt om, og aldri i livet trudd ville skje meg fordi jeg har alltid følt at det jeg skriver ikke er noe veldig  spesielt, og har hatt et ganske jevnt lesertall rundt 30 veldig lenge. Det er flere 10000 bloggere på blogg.no, og jeg er en av 150 mest leste bloggene akkurat nå. Vet det ikke varer lenge fordi blogging krever at du skriver gode innlegg hver eneste dag og legger mye arbeid ned noe som jeg i det hele tatt ikke gjør pga skole og andre ting jeg holder på med.

{

Da jeg lagde min første blogg i 2010 var det fordi jeg så opp til Voe og de andre toppbloggerne, og ville gjøre som de. Jeg hadde egentlig null peiling på hva jeg holdt på med og det var ikke før i 2013 jeg opprettet min første seriøse blogg som noen kanskje vet. Da hadde jeg ikke som mål om å komme på topplista, men bare å blogge fordi det var noe jeg syntes var gøy. Jeg elsker å skrive tekster, ta bilder og kode design så blogging er en perfekt hobby jeg kan holde på med.

De første bildene jeg postet på bloggen jeg lagde i 2013 xD

{

Haha, hadde bare en iPhone 4 og iPad mini å ta bilder. Bloggbildene var ikke så fine, men klarte meg med mobilbilder helt til i fjor da jeg kjøpte meg et speilreflekskamera. En av tingene som er morsomt med blogging er at du kan se tilbake på mange gamle bilder, og hva du gjorde for flere år siden dag for dag.

Så tusen takk til dere som faktisk leser bloggen min. Hadde aldri sett for meg at jeg noen gang skulle nå så langt jeg har gjort med blogginga i dag, og det er mange ganger jeg har vurdert å slutte hadde det ikke vært for dere <3
 

Processed with VSCO with t1 preset

God helg!

 

New in <3


28.04.2016, 19:24

Hei! Hvordan har dagen deres vært så langt?
Min har ikke vært en av de beste torsdagene fordi vi hadde 4 timer med matte!! Har gått å trudd at det er fredag i dag fordi vi satt å gjorde så mye matte og dagen gikk så sakte. Men vi hadde kunst og håndverk mellom de fire mattetimene, og vi har begynt å strikke. Skal prøve å strikke ei Kvikk lunsj lue til noen, men vet ikke om jeg blir ferdig fordi jeg må hjelpe de som ikke kan å strikke hele tiden. Nå snart skal jeg begynne å pakke fordi jeg skal på kamp i morgen mot Rørvik. Får ta fri fra skolen fordi det er så langt å kjøre dit ^^Da jeg kom hjem fra skolen i går gikk jeg på butikken for å hente en pakke fra Unisport.no som jeg bestilte på fredag. Det er ei Manchester United drakt som dere ser med navnet mitt på, og nummeret jeg har på fotballdrakta mi. Unisport har utrolig rask levering fordi jeg bestilte pakken på fredag, også bestilte jeg trykk i tillegg, og den kom allerede i går.

Grunnen til at jeg kjøpte drakta var at jeg fikk en gavekort fra Sher-panelet som er ei nettside for vi som blogger og leser blogger. Du kan melde deg på konkurranser de har gående ofte, live-chatter, diskutere i forum og lese artikler. Jeg var med på en live-chat denne gangen og som belønning fikk alle deltakerne et gavekort på 300 kr. Jeg valgte å kunne bruke det hos Unisport siden du må bestemme deg for en butikk du vil bruke det på. Så Sher-panelet anbefales virkelig :)

Anbefaler redigeringsprogrammer!


26.04.2016, 17:20

Hei! I dette innlegget skal jeg skrive om bilderedigeringsprogram jeg anbefaler. Alle er beregnet for pc, og de fleste jeg har skrevet om er gratis. Jeg har brukt alle disse programmene selv, men nå så bruker jeg bare Photoshop og Pixlr Express til å redigere bildene mine til bloggen.
1. Paint.Net
Det første programmet jeg begynte å bruke for å redigere bilder var Paint.Net som er helt gratis, og du laster det ned til pc'en din. Jeg brukte det til å designe layouts til gosupermodel.no profilen min, og bloggheadere. Det er samme konseptet som Photoshop som koster penger, bare mye mindre funksjoner. De viktigste du trenger er der, og det er et lett nybegynnerprogram jeg vil anbefale.
Last ned Paint.Net HER!


2. Picasa
Picasa var også et program jeg brukte i starten da jeg redigerte bilder. Er ikke så kjent med programmet fordi jeg brukte mer Paint.Net, men det er sånn at du kan sette sammen bilder og lage headere. Det er gratis og du laster det ned til pc'en din.
Last ned Picasa HER!


3. Pixlr Editor
Pixlr Editor ligner litt på Paint.Net, bare at det har litt mer funksjoner og verktøy. Jeg har brukt dette i flere år nå for å lage headere, det er gratis og du trenger ikke å laste ned noen ting. Vil selv anbefale dette framfor Paint.Net.
Du finner Pixlr Editor HER!

4. Pixlr Express
Pixlr Express er mer som appen Pixlr hvor du kan legge på filter, lagmasker, beskjære, endre lysstyrke o.l. Jeg vil anbefale det fordi det har mange verktøy du kan bruke, også er det ganske enkelt å forstå. Det er ikke som de andre programmene jeg har nevnt der du kan sette sammen bilder. Pixlr Express er for et og et bilde.
Du finner Pixlr Express HER!


5. Picmonkey.com
Picmonkey er også gratis og du slipper å laste det ned. Det er likt sånn som Pixlr Express hvor du legger på filter, endrer lysstyrke, beskjærer osv, men her kan du også skrive på tekst og gjøre litt mer. Det koster penger å bruke alle filtrene og verktøyene i programmet, men for meg har det funket fint uten at jeg har betalt for det. I tillegg kan du lage collager med Picmonkey noe jeg gjør med mine collager jeg legger ut her på bloggen.
Du finner Picmonkey.com HER!


6. Photoshop
Photoshop koster penger og det er det en grunn til. Programmet har mye mer verktøy enn alle de andre programmene jeg har nevnt over så hvis bilderedigering er virkelig noe du vil holde på med anbefaler jeg Photoshop. Før jeg kjøpte det hadde jeg brukt Paint.Net og Pixlr Editor lenge for å lage headere, men etterhvert trengte jeg et bedre program med mer verktøy fordi jeg lager andre ting enn bare headere nå.
Du kan kjøpe Photoshop HER!


7. Lightroom
Lightroom er noe det samme som Pixlr Editor bare med mange flere funksjoner fordi det koster penger. Jeg kan egentlig ikke å bruke det, men kjøpte Lightroom og Photoshop i en pakke fordi det var billigst. Vet at det er et kjempebra program som anbefales.
Du kan kjøpe Lightroom HER!

"Russ" allerede i 10. klasse?


25.04.2016, 17:48

Hei!
For dere som følger meg på Instagram har dere kanskje skjønt at jeg er russ i år og er bare 16 år. Fikk noen spørsmål om hvorfor jeg er det og hva det er så tenkte å svare på det i dette innlegget.

I år så går jeg siste året på grunnskolen altså 10. klassen, og vi bestemte oss for at vi skulle være oransjruss for å gjøre noe gøy fra 1. til 17. mai. Oransjruss eller lekeruss som jeg har sett det bli kalt er for elever som går i 10. klasse der det ikke er noen videregående skole med andre russ.  Men det er sikkert noen som er oransjruss likvel, men det er mest vanlig å være det på mindre steder. Det er jo "lekeruss" fordi det er ikke så vanlig, også er det ikke før på videregående man er ordentlig russ.Vi tar de vanlige russeknutene som vanlig russ tar bare uten alkohol, også måtte vi sende inn knutene vi har tenkt til å ta til rektoren på skolen vår. Jeg gleder meg til 1. mai fordi vi har i hvert fall noe å gjøre i timene og i friminuttene når vi skal ta knuter. I tillegg er det noen vi kan ta på fritida. Problemet for oss er at vi har bare 6 vanlige skoledager tror jeg det var fram til 17. mai så vi har ikke så mange dager på oss. Vi har blant annet matte tentamen, tur til en plass som var spesiell under 2 verdenskrig og m.m...

Har også lagd mitt eget russekort siden det ikke finnes oransje kort på sida der man bestiller kort. Er egentlig mye bedre å lage de selv fordi det koster ingenting :) Kommer bilde senere på bloggen av det.

Klassetur :D


23.04.2016, 13:21

Hei! Nå er det ikke lenge til vi slutter skolen faktisk, og eksamen nærmer seg. Klassen min skal på klassetur i år, og vi har spart opp til en tur til Spania. Gleder meg masse til å reise til utlandet igjen med klassen fordi vi var i Tyskland for 2 år siden som var en kjempebra tur. Har aldri vært i Spania før så det blir også noe nytt. Så nå når vi skal til et varmere land må jeg så klart ha med noen kjoler, og en av de er denne fine HER som jeg fikk fra Shein.com tidligere i uka.Dere har vel lest før at jeg har skrytt masse av Shein.com, og gjør det igjen :) De har masse fint og unikt til en billig penge, og du får rabatt på din første ordre du bestiller. Det er helt trygt å bestille der i fra og det tar ca 10 dager fra de sender pakken til at du får den.

Håper dere får en fin lørdag <3

Jeg har blitt en rosablogger!!


22.04.2016, 22:37

Hei! Som dere ser har jeg blitt en rosablogger fordi designet mitt har fått mer rosa farger enn det jeg hadde før. Jeg elsker jo fargen rosa også følte jeg at designet jeg hadde før var ganske mørkt og kjedelig, og det skilte seg ikke ut fra andre design jeg har lagd. Derfor byttet jeg til et mer rosa og sommeraktig design.

Haha neida... Jeg er ikke rosablogger fordi om jeg har et design som er rosa. Men har blitt kalt rosablogger fordi jeg hadde rosa design. Min definisjon på rosablogger er de som tar silikon i puppene, restylane og andre operasjoner og skriver om det på bloggen sin. I tillegg så har de jo et rosa design på bloggen sin. Jeg vil si at jeg er langt i fra en rosablogger, og har ikke tenkt til å bli det heller. Har ikke noe i mot rosabloggere fordi jeg leser bloggene deres, men vil ikke bli sett på som en fordi ofte så snakker mange veldig mye negativt om de. Spesielt voksne mener de er dårlig forbilder som endrer på utseende og kanskje ikke skriver de mest fornuftige innleggene som mindreårige leser.

Q: Hva syne dere om designet?(Vet at de ikke har de rosa designene lengre, men dere skjønner poenget med collagen.)

#design #bloggdesign #rosa #rosablogger

CK2! Favorittparfyme!


21.04.2016, 17:17

//Sponset/samarbeid

Dere husker kanskje at jeg skrev om den nye unisexparfymen til Calvin Klein, CK2? Jeg har fått parfymen av Trybe.com som er en nettside der du kan melde deg på kampanjer og motta varprøver og fine premier. Jeg har vært medlem lenge hos de og elsker det at du kan prøve forskjellige produkter som parfyme, tyggis, godteri, hundemat, kaffe og masse mer. Når du har testet et produkt skriver du din mening om det, og noen ganger har Trybe konkurranser der man vinner fullversjonen av produktet sånn som jeg gjorde med CK2 parfymen.

Du trenger ikke å være blogger for å registrere deg hos Trybe så hvem som helst som har lyst til det kan trykke HER. Det som også er bra med Trybe er at de sender e-poster når det er noe nytt som du kan teste eller hvis de har store konkurranser gående.

Så gjerne registrer deg HER! ♥Life hacks!


20.04.2016, 17:35

Bruk legofigurer for å holde styr på ledningene!
Hvis du er lei av at ledningene dine detter ned under senga eller fra pulten kan du bruke legofigurer for å holde de fast.


Bruk en bit av potetgullposen for å lage din egen stylus!
Hvis du ikke liker de stylusene med gummi som gir lett flekker på skjermen kan du teipe på en liten bit av en potetgullposen til en penn. Pass på at du tar nok til at du kan holde på biten du klippet ut for at den skal funke.


Skru av mobilen helt når du lader den!
Hvis du skrur av mobilen din helt når du lader den går det mye fortere.


Bruk en iPadlader for å lade mobilen!
Hvis du bruker en iPadlader med et adapter som er større enn den til iPhoneladeren går det mye fortere å lade.


Bruke fjæra på en penn hvis laderen er ødelagt!
Hvis laderen din er knekt øverst der den puttes inn i mobilen kan du ta fjæra som er inni penner og tre den rundt der det er knekt. Da vil den holde lengre til du får kjøpt en ny.


Varm maskaraen med kroppsvarme før bruk!
Når du varmer den vil den ikke klumpe seg så mye på vippene.


Klipp et hull mitt på potetgullposen eller popcornposen!
Hvis du klipper hullet mitt på kan du bruke posen som en skål så du kan dele med flere.


Finn klærne du skal ha på deg kvelden før!
Hvis du er jente kjenner du kanskje igjen problemet med å finne klær om morgenen. Det tar også lang tid så let fram outiften du skal ha på deg kvelden før. Da sparer du masse tid om morgenen.


Bruk farger på nøklene!
Da slipper du å fikle med å finne rett nøkkel når du har det travelt.


Sveip til venstre for å slette siffer!
Hvis du har en iPhone og bruker kalkulatoren kan du sveipe til venstre for å slette et og et siffer.


Gjør alt på iPhonen/iPaden grått!
Det kan være ganske ekkelt for øynene å se på skjermen på kveldene når den lyser så sterkt. Da kan du på inn i Innstillinger --> Generelt  --> Tilgjengelighet --> Tilgjengelighetssnarvei (Helt nederst) --> Gråtoner. Når du trippelklikker på hjemknappen vil alt på skjermen bli grått som gjør det litt bedre å se på, og får å skru det av trykker du tre ganger på knappen.

Gullsnutten hypee!!


16.04.2016, 22:38

Hei! Har dere hatt en fin dag? Nå sitter jeg og Mari klar for å se på gullsnutten på NRK3 og reprise på NRK1 23.30 i kveld. Jeg gleder meg masse siden jeg elsker å se på norske youtubere, også fikk jeg ikke sett det i fjor. Selv håper jeg at Celina, Agnes, Preben og Dennis og Jonas og Henrik vinner sine kategorier fordi det er de youtuberne jeg ser mest på av de som er nominert i år. Det vises kanskje ikke så mye på bloggen, men jeg ser mest på norske gamere på youtube enn skjønnhetskanaler selv om jeg blogger mer om mote og sminke selv^^ Haha vet ikke hvorfor, men gamere er mer underholdende kanskje.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
Baibai og Huginn ^^

Processed with VSCO with a6 preset
Henrik Hildre/Baibai og Huginn, BareTruls, Sunniva Gangdal, Starflame Eller Noe, Koste Official/Gutterommet og QualityMuffin ^~^ Skjekk ut kanalene til alle de kule youtuberne.

Processed with VSCO with a6 preset

Må beklage at jeg ikke har blogget så mye i det siste, og at det har vært en del innlegg med reklame. Jeg var med klassen på fjelltur fra torsdag til fredag som var utrolig gøy. Jeg hadde egentlig ikke så lyst til å ligge ute i lavvo siden jeg hadde bare et tynt liggeunderlag og en sovepose, men måtte prøve. Etter en stund flyttet vi jentene inn i seteren å sove der det er varmt noe som var utrolig godt. Jeg er ikke noe tur menneske akkurat, og synes heller det ikke er så gøy å sove ute. 
Vi gikk på ski ned igjen rundt halv et tida på fredag, og jeg dro på skolen for å hente greiene mine også dro jeg rett hjem. I morgen skal jeg på første seriekampen for i år mot Namsos. Jeg skal spille mot bestevenninna mi Victoria som var her i vinterferien, og gleder meg masse til å treffe henne igjen.

Jeg fikk også photoshop og ligthroom av mamma i dag som jeg gleder meg masse til å bruke. Nå blir headerne og bloggbildene mine mye bedre bare jeg lærer å bruke lightroom.

IsabellaBox - Makeup Organizer!


13.04.2016, 19:18


Hei! I dag fikk jeg en diger pakke i fra Isabellahair, og jeg skjønte med en gang at det var premien som jeg vant i en giveaway. Jeg hadde ikke forventet at boksen var så diger, men jeg liker den utrolig godt. Nå har jeg en ordentlig plass hvor jeg kan ha sminken min fordi før så har jeg hatt de i glossyboxer og andre gaveesker i benken på bildene under. Jeg anbefaler alle å sjekke isabellahair.no fordi de selger hairextensions og fakevipper. Snart får de inn denne boksen jeg har, og det går an å forhåndsbestille den i nettbutikken.

Processed with VSCO with a5 preset

Nå snart skal jeg begynne å pakke fordi klassen min skal på overnattingstur i fjellet. Vi skal gå fra skolen og forbi her jeg bor og videre oppover. Vi skal gå på ski til en seter der vi var å overnattet da vi gikk siste året på barnehagen, og nå går vi liksom siste året på grunnskolen. Så gleder meg masse til det.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Sommerfavoritter


12.04.2016, 16:06

Heisann,
Nå har Shein.com fått inn masse fine sommerklær siden den nærmer seg snart, og jeg har plukket ut mine favoritter. Shein har vært min favoritt nettbutikk i 1 år nå, og jeg synes masse av det de har er kjempefint og det er heller ikke noe dyrt. Når du bestiller fra de får du hele 40 % rabatt på din første ordre, og de har salgsvarer med opp til 85 % rabatt hvor du kan finne deg noe fint.

Under har jeg ser dere bilder av favoritt plaggene mine fra sommerkolleksjonen og dere finner link til alt under collagen ♥ 

1 HER - 2 HER - 3 HER - 4 HER - 5 HER - 6 HER - 7 HER - 8 HER

Hva er din favoritt fra collagen?

Skidag!


11.04.2016, 17:53

Hei! I dag hadde vi skidag med hele skolen og vi gikk opp noen ganske lange og bratte bakker til dit vi har vært i flere år. Det var en kjempemorsom dag med perfekt vær, og det var mye bedre enn å ha vanlig skole. Vi gikk blant annet en natursti med 10 spørsmål og gruppa jeg var på vant i år :D Vi hadde alt rett, og i fjor delte vi plassen med noen andre som hadde like mange rett som oss.Nora sine bilder ^-^
Sofie sitt ^-^


Sigrid sine bilder ^-^


SHADES ON <3 (GIVEAWAY)


09.04.2016, 16:54

//sponset

Heisann <3
Nå som sola skinner mer og mer på himmelen og det er blitt vår så er det viktig å beskytte øynene mot sterkt sollys. Derfor vil jeg anbefale de populære runde solbrillene fra ShadyFruits.no som blir kalt ShadyFruits. Jeg har hatt et par i et år nå som jeg vant i en giveaway, og nå nettopp skaffet jeg meg to nye som jeg liker utrolig godt. Jeg bruker de hver dag det er sol, og etter at jeg fikk ShadyFruits har jeg lagt bort alle de andre solbrillene mine. 

Shadyfruits har giveaways nesten hele tiden på Instagram, og de har til og med sitt eget Shady Fruits Spill som du kan laste ned fra Google Play Store. Hvis du tagger et bilde der du har på ShadyFruits med #shadyfruits og @shadyfruits er du med i trekningen av et valgfritt par. Den med høyest highscore på spillet i slutten av hver uke vinner også et valgfritt par.

Hvis du ikke har en androidtelefon eller et par ShadyFruits til å ta bilde av så kan du melde deg på giveawayen min som jeg har på Instagram nå. Der gir jeg bort to par biller som du ser på bildet under, og du trenger bare Instagram for å melde deg på. Heter @aneestilblogg.

Processed with VSCO with hb2 preset

Øverst til venstre: King Blackberry - HER (Skal gis bort) // Knight Currant - HER // Slim Plum w/ twist of lime - HER // Smoothie - HER // Shady Pineapple - HER (Skal gis bort)
Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset
Slim Plum w/ twist of lime

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset
Smoothie

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Mars favoritter!


06.04.2016, 17:59

Hei! Beklager at det har vært en stund siden jeg har postet noen innlegg. Var borte hver dag forrige helg og arbeidet en del med design og headere når jeg var hjemme. Vi var blant annet å så på hybel i Namsos der jeg skal gå på skole til neste år hvis jeg kommer inn på media og kommunikasjon. Har hørt at det var rundt 40 søkere og bare 30 plasser D:

Men det jeg skulle skrive om var mars favorittene mine. Det er ikke så mye og jeg har ikke så mange bilder heller fordi jeg er for lat akkurat nå til å ta så mange.

Processed with VSCO with hb2 preset

Det første er denne pelsjakka med fake pels fra Shein.com som jeg fikk rett før påskeferien. Den er sponset så hvis dere vil finne link til den må dere bla litt lengre ned på bloggen. Jeg elsker den og det er helt klart det beste jeg har fått, og det jeg har brukt mest av det jeg har fra Shein.

Processed with VSCO with hb2 preset

Den andre favoritten denne måneden er solbrillene jeg fikk av Shadyfruits.no. Jeg valgte de jeg synes var finest og de jeg har på heter smoothie fruit classics. Skal skrive et innlegg snart om de der jeg linker til produktet.

Processed with VSCO with hb2 preset

Den tredje favoritten er genseren jeg har på som er fra Bik Bok. Jeg elsker sånne gensre med høy hals og bruker for det meste bare det nå.

Processed with VSCO with hb2 preset

Enda en høy halsgenser, men denne er fra Gina Tricot ♥

Processed with VSCO with hb2 preset

Fikk også nye innesko siden de gamle var for små. Det står Neymar på siden, men det er ikke noe jeg tenkte på da jeg valgte de fordi jeg er ikke fan av han og heller ikke Barcelona. Tror søstera mi ville hatt de pga navnet fordi hun er fan av Neymar og Barcelona.

{

{

De to siste favorittene denne måneden er to sanger av Kygo som jeg anbefaler dere å høre på ♥

hits