CK2 #the2ofus


30.03.2016, 19:26

//Sponset av Trybe

Hei! Har dere hørt om den nye parfymen fra Calvin Klein, CK2? Den er lagd for nåtidens ungdom 'The Milliennials' og er både for han og henne, en duft for alle. Jeg mottok forskjellige prøver i posten for 1 uke siden og har testen de, og er ganske fornøyd. I starten syntes jeg at den luktet veldig mye mann, men etterhvert ble jeg mer vant til den og synes den passer både til han og henne.  Jeg vil virkelig anbefale den ♥

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset#the2ofus #CK2 #trybe

 

Min påske 2016!


29.03.2016, 16:12

Hei :) Det er utrolig lenge siden jeg har blogget nå. Det er over ei uke siden som kanskje ikke virker så lenge, men jeg får dårlig samvittighet når jeg poster et innlegg sent på kvelden eller ikke poster noe på en dag. Prøver å ha en fast rutine når jeg skal poste innlegg og skriver noen dagen før, men det er ikke så enkelt når det er så masse skole og sånt. 

Men jeg har i hvertfall en god grunn til at jeg ikke har blogget noe i det siste. På torsdag dro familien min opp på fjellet på hytta til gammel onkelen min der vi pleier å være hver påske. Vi var der til søndagen fordi jeg og Mari hadde fotballtrening på mandag også var det godt å ha en dag hjemme før skolen startet. Ellers har jeg ikke gjort så mye spesielt. Jeg handlet og fikk utrolig masse nytt til klesskapet forrige lørdag fordi vi var i Steinkjer også var jeg og pappa en tur til Svergie for å handle mat. På onsdag var jeg på påskefest med noen venner som var utrolig gøy. 
Har noen innlegg som må postes snart så nå kan dere prøve å gjette hva det er :P

Håper alle som startet skolen i dag har hatt en fin dag :) For meg er tirsdager den kjedeligste dagen i uka så synes ikke det var så gøy å starte igjen...

Jeg har ikke tatt så mange bilder i påska, men her er noen.

Processed with VSCO with hb2 presetUtsikten fra huset der jeg bor :D

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 presetVi var på seteren og grillet i går.

Processed with VSCO with hb2 presetKristin, meg og Moa ♥

Processed with VSCO with hb2 presetHahaha xD På hytta..

Processed with VSCO with hb2 presetFigaro ^~^

Hvordan redigere bilder i kodelåsen!


22.03.2016, 21:03

Innlegget ble oppdatert 22. Mars.


Følg stegene lengre ned for å finne ut hvordan du kan redigere et bilde så det ser ut som at det er ekte. På bilde under ser du resultatet!

1. Først trenger du en app som heter PicsArt og den finnes i AppStore. Når den er lastet ned og du har åpnet den trykker du på Edit.

Ta screenshot av låsskjermen din, velg bilde fra kamerarullen og trykk på Add Photo som vist over. Da velger du 10 kvadratiske bilder som du har på kamerarullen. Så trykker du på et av de 10 bildene og deretter på den stjerna som er markert på bilde til høyre i collagen.

Velg rundingen fordi det skal passe inn i de runde knappene på låsskjermen, og beskjær bilde. Trykk på V eller den knappen som bekrefter hvis dere skjønner også trykk på det runde bilde som vist til høyre i collagen over. Trykk deretter på der det står normal så vil du få opp en meny. Der skal du trykke på Lighten så bilde blir litt gjennomsiktig og tallene i låsen vil vises i gjennom bildet. HUSK Å GJØR DET SAMME PÅ ALLE DE 10 BILDENE!

Når du har beskjært de og trykket på Lighten på alle 10 bildene må du endre størrelsen og plassere de over tallene i kodelåsen. Det er lurt å gjøre det nøyaktig så det ser fint ut. Etter at du har plassert de så de passer bra trykker jeg på bildene og setter ned Opacity (Gjennomsiktighet) til ca 150 ish.. Da vil tallene og bokstavene bak komme enda mer fram selv om at bilde ikke forsvinner. Så trykker jeg på V eller bekrefter det også velger jeg Mask. Dere ser det til høyre på bilde i collagen.

Jeg velger det som heter Light 8 og setter ned Opacity til ca 30 ish...


 

Og da er jeg ferdig og kan lagre bilde til kamerarullen. Du kan bruke ditt bilde som bakgrunn på telefonen din med 10 bilder av favorittartisten din eller favoritt youtuberen. Eller kanskje du vil lure vennene dine og si at det er ekte.

Beklager hvis det er en del skrivefeil i dette innlegget xD Men har hatt engelsktentamen i dag så hode henger ikke helt med det fingrene skriver på tastaturet :P

New in ♥ Fur coat!


18.03.2016, 16:18

//Sponsest

Hei! I dag etter at vi hadde vist fram musikkspillet som vi har på skolen gikk jeg til butikken for å hente en pakke fra Shein.com. Denne har jeg gledet meg veldig til fordi jeg fikk ei utrolig god og rosa kåpe som dere finner link til HER. Jeg har ønsket meg det veldig lenge og jeg ble så fornøyd med den at jeg måtte ha på den med en gang. Jeg anbefaler alle på det sterkeste å ta en titt på hva Shein.com har i nettbutikken sin fordi jeg vedder på at du finner noe du liker.

Jeg har kåpa mi i str XL så den er litt stor, men det var den eneste størrelsen de hadde igjen og jeg måtte bare ha den. Den passer ganske bra likevel.

Nå snart skal vi ha siste visning av musikkspillet 2016 og det er det siste jeg er med på fordi jeg går i 10. klassen. Det blir litt trist, men samtidig ganske godt fordi det er jo påskeferie nå!!

Ha en fin påske alle sammen!!! Jeg skal ha en giveaway på Instagrammen min @aneestilblogg i dag så gjerne følg med der.

{

{

{

{

#shein #sheinside

Design jeg har laget!


16.03.2016, 19:12

Nå i det siste har jeg laget en del design, headere og mobildesign, og har enda en del å bli ferdig med. Jeg elsker jo å lage design og finner alltid noe nytt jeg vil teste som jeg blir fornøyd med. Sånn som menyen Therese har i designet sitt, er noe jeg aldri har fått til fordi det er en dropdownmeny med linker som kommer fram når du holder pila over. For det meste lager jeg design til bloggere som har en del følgere på Instagram eller lesere så jeg tar ikke betaling for det, men lager noen mot betaling også. Men denne gangen lagde jeg alle designene og headerne "gratis".

Dette designet til Therese Sørenes er det jeg ble mest fornøyd med selv av de jeg har lagd denne gangen. Jeg likte dropdownmenyen hennes og hele oppsettet i designet hennes. Tror vi begge har litt samme stil ♥ Bloggen hennes heter theresesorenes.blogg.no, og jeg anbefaler dere å lese den. Det er hennes blogg jeg alltid leser først hvis hun har postet noe nytt. Følg henne gjerne på Instagram der hun heter @theresesorenes.Jeg lagde et nytt design til Andrine, og ble så klart fornøyd med det også. Det er stilrent med lyse farger noe som jeg liker. Bloggen til Andrine heter andrineturoyy.blogg.no, og hun heter @andrine.turoy på Instagram. Det var forresten hun som var en engel og skaffet meg videohilsen fra gutta i The Main Level i sommer. 

Dette designet lagde jeg til ei som har en Instagrambruker som heter @brukerenforjenter. Hun er dessverre ikke aktiv på bloggen, men gjerne følg henne på Instagram. 

Dette designet er også laget til ei som har en Instagramkonto som hun bruker sammen med bloggen: sidenforjenterig.blogg.no. Hun heter @sidenforjenter på Insta. Som dere ser er det samme stilen på de fleste designene jeg har lagd :)

Dette er mobildesignene jeg har lagd.

Outfit <3


11.03.2016, 18:04

Endelig begynner sola å være oppe mer og lengre om dagene. Gleder meg skikkelig til påska nå, og det er jo bare en uke igjen til den. På skolen i dag hadde vi øving til musikkspillet så vi har ikke så masse vanlig fag.
Har ingen spesielle planer for helgen, men håper det blir fint vær i hvertfall som det har vært i dag ♥

Ha en fin helg!

Solbriller - Shadyfruits // Jakke - Bik Bok // Bukse - Bik Bik // Nike Air Max Thea - Stress


 

Bloggtips #4: Bloggdesign del 1!


06.03.2016, 17:06

Det er veldig viktig å ha et fint design på bloggen sin. Da mener jeg ikke de standard designene til blogg.no som de har lagd selv fordi det kan alle få tak i så det er ikke så unikt og pent. Mange lesere går ut av blogger de ser bruker blogg.no sine design fordi de ser på det som uprofft. Har også lest at bedrifter ikke sponser bloggere som ikke har et bra nok design. Det er ikke det at designene til blogg.no ikke funker eller noe sånt, men de har ikke mange funksjoner som en god blogg burde ha synes jeg. (Hvis du vil lese andre tips i bloggtipserien kan du trykke HER.)

Søk på google etter gratisdesign til blogg.no så får du opp mange resultater. Samtidig finnes det mange gratisdesign der ute som ikke er de beste, men det er en grunn til at de er gratis. Webdesign og bloggdesign endrer seg hele tiden og det kommer alltid noe nytt som blir populært akkurat som mote. Så her er noen av de designerne som lager de mest moderne bloggdesignene til blogg.no i rekkefølge med den jeg synes er best øverst. Husk at de som lager de beste designene er også de dyreste så det koster penger for deres design. Jeg har skrevet om de har gratisdesign eller designmaler som koster penger.

Rikke Rye-Holmboe  - RRH.NO / Hun lager design på bestilling gjennom bedriften Sircon, og hun kan utrolig masse om webdesigning og bloggdesigning. På nettsiden hennes finner du en designbygger der du kan lage ditt eget moderne design uten å kunne noe som helst om koding. Før hadde hun en nettbutikk med mange fine designmaler til salgs og gratisdesign, men hun har dessverre fjernet alt nå.
Terningkast: 6

Kristine Valberg - KvDesign.no / Hun lager også moderne bloggdesign som koster penger i netbutikken hennes. Det er også mulig å bestille skreddersydd design der du bestemmer alt i designet ditt, men det koster en del så hvis du satser på blogging vil jeg anbefale å bestille. Da får du ditt eget unike design som ingen andre har. Hun har dessverre heller ikke noen gratisdesign, men hvis du melder deg på nyhetsbrevet hennes gir hun bort gratise designmaler og mye annet kult fra nettbutikken hennes av og til.
Terningkast: 6Cecce - design.cecce.no / Cecce lager utrolig fine og moderne design. Det jeg ikke liker med designene hennes er at jeg føler de ikke helt passer inn på en blogg. Det er også en del funksjoner som ikke fungerer helt rett noe som de over har. Hun har også en nettbutikk der hun selger moderne design, men de er ganske dyre i forhold til Kristine sine.
Terningkast: 5

Albertinealbiss.blogg.no / Hun har mange fine gratisdesign også lager hun design på bestilling. De er moderne og fine, men minuset med designene hennes er at de ikke passer på mindre skjermer. Teksten kan være vanskelig å lese og designet kan se litt skjevt ut. Men de er nydelige og hun er kjempeflink til å lage detaljerte design.
Terningkast: 5

Silje Liensiljelien.blogg.no / Silje lager design på bestilling også har hun gratisdesign som du kan bruke. Det som er forskjellen på designene hennes fra de andre er at de er mer typisk et bloggdesign med sidemeny, innleggsdel og en header på toppen. De er kjempefine, men noen av gratisdesignene er kanskje ikke de mest moderne i forhold til Rikke, Kristine og Cecce sine. Hun har mer basic design og de andre har mange forskjellige design med mange funksjoner som kan være kjekt å ha bare at du må betale for det.
Terningkast: 5Morelldesignmorelldesign.blogg.no / Designene hennes er ikke de mest moderne, men hvordan de ser ut er elsk. Hun lager mer søte og for de som ikke vil ha design med mange funksjoner, men et fint utseende. I tillegg er de gratis og jeg brukte det som heter cupcake love på min blogg for magne år siden.
Terningkast: 5

I del 2 av bloggdesigntipset skal jeg vise hvordan man setter inn et design på blogg.no ♥

Bloggtips #3: Blogginnstillingene!


05.03.2016, 15:11

Hei! Dette er det tredje bloggtipset i serien som jeg startet for noen uker siden. Det var meningen at jeg skulle poste et tips i uka, men det fungerte ikke pga mye som skjedde etter skolen så jeg hadde rett og slett ikke tid. 

I hvertfall så har jeg tenkt til å forklare litt hva alle innstillingene i blogsoft betyr fordi det kan være lurt å vite før du starter å blogge. Dette er for de som ikke har noe erfaring med blogsoft og som nettop har startet å blogge.

Lage en blogg!
Dette er bloggen vi kommer til å bruke i disse tipsinnleggene mine. Jeg har valgt å kalle den for estilfashion fordi jeg kommer til å blogge om mote også er det et kort og enkelt navn jeg tror er lett å huske for leserne. Les tipset mitt HER om hvordan du kan velge et bra bloggnavn. Bruk også en mail som er opprettet. Mange bruker bare tullemailer som ikke finnes når de lager en blogg noe som ikke er så lurt. Hvis du glemmer passordet kan du ikke få det tilbake og hvis f.eks blogg.no skal kontakte deg angående sponsing, konurranser osv får du ikke sjekket hva det er når mailen du brukte ikke finnes.

Medlemskap i Bloggklubben!
Dette er det første som kommer opp etter at du har laget bloggen din. Jeg vil anbefale alle å melde seg i bloggklubben fordi da får du tilbud om kampanjer, giveaways og sponsede innlegg som du kan skrive/være med på. Bare fyll ut alle feltene og husk at du må bruke ditt eget mobilnummer fordi du får en bekreftelseskode på melding som du må skrive inn for å bli medlem (se bilde under dette).
 


Profilen!
Det neste du burde fikse før du starter å blogge er en profil. Den finner du ved å trykke på tannhjulet øverst til høyre og så på Profil. Der kan du laste opp et profilbilde som også kommer til å vises i sidemenyen på bloggen din. Trykk på endre profilbilde og last opp et fra pc'en din i den største størrelsen. Altså "stor". Du ser hvordan du får til å laste opp i den største størrelsen etter at du har trykket på Endre profilbilde. Så er det bare å fylle ut resten i profilen din. 
Det du skriver i "Beskrivelse av deg" er det som vil vises på bloggen i sidemenyen under profilbilde du lastet opp. Så skriv en presentasjon om deg og hva bloggen din handler om.

Kontoinnstillingene!
Det neste er kontoinnstillingene. Her er det også lurt å fylle inn det meste for å gjøre bloggen sikker og brukbar. Der det står Kontaktinformasjon er det lurt at du fyller ut fordi det gjør det lettere for sponsorer og blogg.no å ta kontakt med deg hvis det er noe de lurer på. Det er på denne siden du endrer passord og kan slette hele bloggen.

Blogginnstillinger!
Her er innstillingene for selve bloggen. Hvis du skriver inn noe i beskrivelsen her vil det ofte vises i headeren på bloggen når du bruker standarddesignene til blogg.no som jeg vil komme tilbake til i et annet tips innlegg. Gruppeblogg er ikke noe jeg skal gå inn på fordi jeg har aldri brukt det før og kommer heller ikke til å gjøre det. Men der det står "Mobilvennlig" anbefaler jeg dere å huke av noe som jeg har gjort for estilfashion.blogg.no. Det gjør at du får et spesielt design når du leser bloggen fra en mobil. Det gjør også at bildene passer til minde skjermer og at den laster fortere fram på mobil. 
Delingsvalg anbefaler jeg at du lar stå som det er. Da er det lettere å få flere lesere og lettere å finne bloggen din. Jeg har også valgt kategorien Mote på blogglisten som gjør at lesere som har lyst til å lese om mote finner lett min blogg som handler om det.

Kommentarinnstillinger!
Her kan du bestemme om du vil ha kommentarer på bloggen din og om du vil godkjenne alle kommentarene som blir skrevet før alle andre kan se de. Du kan også velge å få en mail hver gang noen kommenterer på bloggen din.
Du kan også skrive inn noen ord som du ikke vil skal kommenteres på bloggen din i Tekstfilteret. I IP-filteret kan du lime inn IP-adresser til personer du ikke vil skal kommentere på bloggen din. Du finner IP-adressen ved å se på kommentarene du har fått.


Det var de fleste innstillingene du burde ha gått i gjennom før du starter å blogge. Neste gang skal jeg skrive litt om bloggdesign og vise dere noen flinke bloggdesignere ♥

Februar favoritter!


05.03.2016, 15:00

Her er mine favoritter for februar. Det er ikke så mye som i januar fordi da hadde jeg nettopp hatt bursdag og jul, men plukket ut noe jeg har brukt en del denne måneden.

Disse Shadyfruitsa vant jeg i en giveaway på Instagram i sommer, men har brukt de litt i februar. Sola kommer mer og mer fram nå som er utrolig godt for oss bloggere som tar masse bilder også er det viktig å beskytte øynene mot sola.

Dette bestevennsmykket fikk jeg av bestevenninna mi Victoria i vinterferien da hun var hos meg, og det er helt klart en favoritt denne måneden. Det er utrolig søtt og fint også er det en magnet som gjør at det kan sitte fast med den andre halvdelen som hun har.

Det er ganske mange gamle ting som jeg har kjøpt for lenge siden i dette innlegget, og denne primeren kjøpte jeg i fjor før sommerferien. Jeg har ikke brukt den så mye i februar, men jeg liker den veldig godt fordi den er veldig god å bruke og resultatet blir perfekt.

Da Victoria var hos meg i ferien dro vi til Sverige fordi hun var der med familien sin og vi handlet litt på butikken der siden det er ganske billig. Jeg har aldri sett denne tyggisen i sånn boks med mange i så derfor passet jeg på å kjøpe to bokser da jeg var der nå i ferien. Jeg er avhengig av tyggis på skolen også er dette favorittsmaken min.

Denne body lotionen fikk jeg i bursdagsgave av Nora og det er den eneste jeg har brukt helt siden jeg fikk den. Jeg har ganske mange sånne kremer som jeg får i gave, men denne er helt klart den beste. Den lukter godt, det er mye produkt og du trenger ikke å ta noe mye på når du bruker den så du har den veldig lenge.

Det siste som er favoritt denne måneden er denne buksa jeg fikk fra Shein. Dere finner innlegget HER hvor jeg har skrevet mer om hva jeg synes om den og link til nettbutikken og buksa.

Freeedag!!!!


04.03.2016, 21:32

Aner ikke helt hva jeg skal skrive her fordi jeg føler motivasjonen til å blogge og i det hele tatt gjøre noe som har med blogging å gjøre er borte. Må bare beklage til alle dere som sitter å venter på design og header, men har ikke noe motivasjon eller inspirasjon til det akkurat nå. Men LOVER at dere skal få det snart.

I dag ble jeg faktisk spurt om jeg ville ta bilder under musikkspilløvingene vi har på skolen. Første til tiende klassen er med på et skuespill med masse sanger som jeg har skrevet om tidligere, og da pleier vi å ha sånn hefte med bilder, alle som er med, program osv når vi viser fram det. Jeg skal lage det i år og ble ganske glad når jeg ble spurt. Jeg elsker å ta bilder også elsker jeg å designe sånne grafiske ting på pc'en.

Ellers har vi ikke gjort så mye spesielt på skolen utenom det jeg har skrevet tidligere. I denne perioden når vi har en del øving til musikkspillet har vi ikke så mye lekser. Bare noe som vi må være ferdig med til etter påska og vi bestemmer selv når vi gjør det. Vi hadde også første øving i dag da hele skolen var samlet og vi sang bare i gjennom 3 sanger på 2 skole timer!! Føler allerede at jeg blir lei de, men det er siste året så jeg får bare holde ut. :)

Ha en fin fredag ;*
 

Egghjelm xD


02.03.2016, 19:57

Hei!

Sorry for at det ikke blir noe skikkelig blogging, men har bare ikke orket å ta bilder og sånn i dag. Vi har ikke så masse lekser og viktige ting vi gjør på skolen. Grunnen til det er at vi øver til et musikkspill/skuespill som hele skolen skal vise fram før påska.

I dag hadde vi trafikk i hele dag og da skulle vi gjøre forsøk med egg. Vi hadde et med en egghjelm eller hva det kalles også et uten. Gruppa jeg var på lagde en film med en slags historie om Per og Olga xD... Etterpå skulle vi se hvor fort bilene kjørte og det var iskladt ute så det var ikke så morsomt. Det værste er at vi skal gjøre det samme i morgen i naturfagen.

hits