Must haves fra Shein.com!


29.02.2016, 17:47

/samarbeid

Har du handlet eller hørt om nettbutikken Shein.com før? De har utrolig masse fint til en billig pris og jeg har tenkt til å vise dere noen must haves der i fra. Alle produktene er linket under collagene i rekkefølge med bildene så du finner alt jeg viser i innlegget lett.

Q: Har du tenkt til å kjøpe noe eller hva likte du best? ♥

HER - HER - HER - HER

HER - HER - HER - HER

HER - HER - HER - HER

HER - HER - HER - HER


Noe av det jeg har fra Shein.com. Dere finner link til alt under bildene.


HER - HER - HER - HER

4 mest leste innlegg - Februar!


29.02.2016, 15:00

Hei! I slutten av januar postet jeg et innlegg med de 4 mest leste innleggene for januar og det så ut som dere likte det. Derfor har jeg tenkt til å vise dere de 4 mest leste innleggene i februar. Jeg går bare ut i fra statstikk her på bloggen min og ser på de høyeste tallene.

Januar favoritter!
Det er ikke så mye å si om dette innlegget for de fleste vet vel hva det er. Jeg viser dere hvilke ting som jeg likte ganske godt i den måneden.
Hele innlegget finner dere HER!

Oppskrift på chocolate frappuccino!
Jeg delte ei oppskrift på en utrolig god frappe som jeg pleier å lage av og til. Den er kjempegod så anbefaler dere å lese hele innlegget HER.Fake vs Real Mac lipstick!
Jeg har en del fake og noen ekte Mac leppestifter og da tenkte jeg det kunne være litt interessant å sammenligne de og se hva som er forskjellene. Hele innlegget finner dere HER!

Bloggtips #2: Bloggnavn?
I dette innlegget som veldig mange leste skrev jeg noen tips om hvordan du velger et bra bloggnavn til bloggen din. Dere kan lese alle tipsene HER!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Nytt design! Igjen?!


28.02.2016, 16:01

Hahaha som dere ser er bloggen pusset opp igjen og jeg har fikset meg et nytt design og header denne gangen. Jeg elsker å kode bloggdesign og da skjønner dere kanskje at jeg liker å skifte ofte også. Denne gangen blir det mer lysere farger fordi det er mye lysere ute nå enn det det var i januar da jeg lagde det forrige designet. Jeg har også lagd en header fordi jeg savnet å ha det og valgte bare en enkel en der jeg har satt sammen to bilder. Har også funnet noen nye fonter som jeg ikke har brukt før. Jeg har alltid brukt det som alle andre bruker på bloggene sine, men likte de nye veldig godt.

Sidemenyen er også tilbake og der har jeg satt inn en del nye ting som f.eks snapcoden til bloggsnapen min og en Instagram widget der dere kan se mine 5 siste bilder på Instagram. Nå skal jeg rydde litt opp i alle kategoriene her på bloggen fordi jeg har veldig mange like også mange med bare 1 innlegg i. Det blir så rotete med så mange der det nesten ikke er noen innlegg.

Q; Hva synes dere om designet? 
 

Svar på spørsmålsrunden - Vinter 2016!


27.02.2016, 16:20

Hei! Da kommer svarene på spørsmålene som ble spurt på Instagram. Jeg hadde skrevet nesten hele innlegget også var jeg uheldig og trykket på noe annet før jeg lagret det, så da måtte jeg begynne helt på nytt...

1. Hva liker du best å gjøre om vinteren?
Er ikke noe spesielt jeg liker å gjøre om vinteren fordi jeg er et sommermenneske. Men kanskje at jeg har mer tid til å lage bloggdesign og sånt fordi jeg er mer inne nå siden det er kaldere ute.

2. Hvordan fikk du så mange følgere?
Jeg vet ikke hvorfor så mange har lyst til å følge meg på Instagram. Men jeg prøver å poste jevnlig også tar jeg shoutout som betaling for design fra de brukerne som er større enn meg for da når jeg ut til flere følgere.

3. Hvordan ble du så populær?
Hehe vil ikke si at jeg er populær, så vet ikke. Aner ikke hvorfor så mange gidder å følge meg og se hva jeg holder på med og følgere avgjør ikke om man er populær.

4. Favoritt vinteraktivitet?
Har ingen spesiell aktivitet jeg liker å gjøre om vinteren, men skidager med skolen og venner er ganske gøy.

5. Favoritt vinterklesplagg?
Carhartt lua mi som jeg har rotet bort nå, stormberg lua mi og Dr.Martens skoene.

6. Instagram bestevenner?
De jeg har mest kontakt med på Instagram er vel Martine - @martinegunnarsen, Therese - @theresesorenes, Isabel - @babemartinez, Andrine - @andrine.turoyy og jentene i Hasp - @hasp.no. Alle må gå å følge de fordi de fortjener det alle sammen ♥

7. Tips til hva å blogge om?
Blogg om det du liker fordi de innleggene blir ofte best. Sminke, outfits, innkjøp, diys, tips, how to innlegg, challenges, weheartit inspo, konkurranser, favoritter (sanger, for måneden, i klesskapet, i sminkekolleksjonen osv..)

8. Når begynte du med sminke?
Jeg begynte fast med sminke (Mascara) i 8. klassen.

9. Tips til å gjøre når man kjeder seg?
Jeg har et innlegg HER som du kan lese etterpå med tips til hva du kan gjøre i helgene :)

10. Favorittmat?
Er så masse forskjellig jeg liker men favorittene er kebab, pinnekjøtt, ribbe, taco, makaroni og ost, nachos, spaghetti carbonara, all slags mat med ris og kinesisk mat.

11. Favoritt spill?
Minecraft helt klart. Det spiller jeg nesten hverdag jeg har tid ^^. The Sims 3 er ganske gøy også. For de som kanskje ikke viste det så elsker jeg spill og det har jeg gjort siden jeg var ganske liten. Pleide å spille Harry Potter på pc'en da jeg var rundt 6-7 år og hver gang det kom monstre ble jeg redd og sprang på kjøkkenet så mamma kunne hjelpe meg å drepe de xD. 

 

12. Hva liker du å gjøre på fritiden?
Da blogger jeg, trener, gjør lekser eller er med venner.

13. Kan du lage gratis design til blog hvis de spør deg?
Ja og nei. Jeg lager gratis til bloggere som er litt "kjent" eller har en del følgere på Instagram fordi da tar jeg shoutout som betaling.

14. Favorittfag?
Det varierer etter hva vi holder på med, men nå synes jeg norsk har vært ganske gøy fordi det er vi elever som underviser de andre i klassen og bestemmer lekser og hva som skal gjøres. Samfunnsfag og gym er også fag jeg liker ganske godt og valgfaget trafikk.

15. Hva liker du best med følgerne dine?
De er kjempesnille og har aldri opplevd å få hate fra noen på instagram.

16. Favorittbutikk (Klær osv)?
Liker Shein.com ganske godt fordi de har mye fint og billig. Urban, Bik bok og H&M er favoritter her i Norge.Update: Vinterferie <3


25.02.2016, 19:05

Endelig begynner jeg å bli litt friskere og orker å blogge igjen. Ferien startet med at jeg ble skikkelig syk så har sittet inne for det meste. Da har det passet å lage en del bloggdesign og headere som dere får se snart når jeg er ferdig med det siste.

I går hadde jeg besøk av venninna mi Victoria og hun var her til i dag. Vi har ikke kjent hverandre så lenge, men har likevel blitt gode venner. Vi spilte minecraft siden vi begge elsker det, så på youtube og mye annet gøy. Hun dro i dag da vi kjørte til Sverige og samtdig handlet jeg litt godteri og andre billige ting ^^

Dette blir bare et kort mobilinnlegg siden jeg hater å skriv blogginnlegg fra mobilen. Men håper dere har det gøy i ferien eller har hatt det

Hvordan bli fortere frisk!


21.02.2016, 14:52

Starten på vinterferien for min del har ikke akkurat vært den beste. Har ondt i halsen og er blitt skikkelig forkjølt. Er skikkelig kjedelig å ikke kunne puste normalt og man bare hoster hele tiden. Skulle ha vært på fotballtrening i dag, men det kan jeg ikke også har jeg et bloggtips innlegg som skulle vært postet for 2 uker siden.. Skal komme sterkere tilbake på bloggen etter at jeg har blitt frisk ♥

Hvis noen har tips til å bli fortere frisk tar gjerne i morg de :D
 

Vinter Q&Q!


20.02.2016, 17:20

Hei! Da var det på tide med en ny q&a eller spørsmålsrunde her på bloggen. Jeg pleier å ha en for hver årstid og sist jeg hadde en q&a var rundt høstferien. Det er bare å stille i vei det dere lurer på og dere kan stille spørsmål på Instagram også. @aneestilblogg. Hvis dere ønsker kan jeg svare på video, men det er ikke noe jeg gjør hvis ingen vil ha det fordi jeg har ikke noe redigeringsprogram på pc'en.

Så bare spørr om det er noe dere lurer på ♥

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset
 

OOTD!


19.02.2016, 16:09

Hei :) Mange lurer sikkert på hvor det blir av meg fordi jeg har snart ikke blogget på ei uke. Jeg har hatt sykt mye lekser som jeg skrev i det forrige innlegget, og har prøvd å fokusert på de og tatt en liten pause fra bloggen. 

I dag fikk vi en etterlengtet vinterferie og det passet egentlig ganske bra at vi fikk den nå fordi jeg har blitt syk... Har ikke vært forkjølt på over 1 og et halvt år så det var kanskje på tide. Det kjipe med å være syk nå er at jeg ikke får vært ute så masse nå som det er kjempefint vær også får jeg besøk av venninna mi Victoria på mandag som jeg gleder meg masse til.

Men hvis dere er interessert på å vite litt om hva jeg har holdt på med så er det for det meste lekser, pugging, øving til presentasjoner og skrive ei innlevering. Utenom det så har jeg vært med på UKM, vært i 40-årskalas til venninna til mamma i går også var jeg på trening. Ellers har jeg ikke gjort så mye spesielt og skal ikke det i ferien heller utenom at Victoria kommer og skal være til onsdag ♥

Håper alle får en fin start på ferien eller har hatt en fin ferie ^^

Processed with VSCOcam with f2 preset
Skjerf - Bik Bok // Topp - Bik Bok // Bukse - Bik Bok //  Nike Air Max 90 - Lille vinkel
Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

New in from Shein!


13.02.2016, 16:10

//Sponset

Hei :) Nå er det en stund siden jeg har blogget og tenkte å forklare hvorfor jeg har vært borte i en liten periode. Klassen min har arrangert vinterball og det har vært veldig travelt denne uka pga det. Derfor har jeg ikke svart på mailer, meldinger og DM på Instagram. Det nytter ikke å mase og sende flere meldinger fordi jeg svarer deg ikke fortere uansett. Det blir ikke så mye mindre stress neste uke før vinterferien heller. Til mandag har vi samfunnsfag lekse og presentasjon for mellomtrinnet om ANT (Alkohol, narkotika og tobakk). På tirsdag har vi to prøver, en i norsk og en i matte. Til onsdag har vi ei innlevering i engelsk, på torsdag har vi prøve i engelsk og på fredag har vi presentasjon i samfunnsfag. Så jeg kommer ikke til å svare på noen meldinger, mailer og DM!!

 Men til noe mer positivt så fikk jeg en pakke fra Shein.com som jeg har blitt sponset av ganske lenge nå. De har masse fine klær i nettbutikken sin og litt annerledes klær enn det man finner her i Norge. Prisene er også helt forskjellig fra Norge fordi alt er veldig billig fra Shein.com. Denne gangen fikk jeg ei utrolig fin bukse som jeg tror jeg kommer til å bruke en del fordi den er utrolig god å ha på også er den utrolig fin. Jeg har fått to bukser før fra Shein, men har ikke vært helt fornøyd med de fordi stoffet er litt rart og de har vært for små.

Hvis du lurte på om det er trygt å bestille fra Shein så kan jeg si at det er det. Eneste du burde passe på er at det kan komme toll på pakken, men hvis jeg husker rett så er grensa 350 kr. Du må også alltid velge en størrelse større en det du kjøper til vanlig i norske butikker fordi Shein er asiatisk og der er størrelsene mye mindre enn i Europa. 

Dere finner link til den HER!Oppskrift på chocolate frappuccino!


09.02.2016, 16:28

Hei :) Tenkte å dele ei oppskrift på en utrolig god sjokolade frappe som jeg pleier å lage en gang i blant. Det går utrolig fort å lage og ingrediensene er sånn man ofte har i kjøleskapet og fryseren til vanlig.Ca 2 porsoner

Du trenger:

1 kopp sterk kaffe
1 1/2 kopp melk
1/2 kopp fløte
2 kuler vaniljeis
Sjokoladesaus
Krem til å ha på toppen (Ikke nødvendig.)
5 isbiter (Ikke nødvendig.)

Slik gjør du:

Start med å koke kaffe i et glass. Du må ikke ha sterk kaffe, men jeg liker det best. Etter på setter du den i fryseren til den er kald, og det tar kanskje en halvtime ish... Når kaffen er kald heller du den i mikseren pluss alle de andre ingrediensene i en mikser utenom kremen som skal være topping. Jeg skrev ikke hvor mye sjokoladesaus som skal være i fordi jeg bruker bare å ta en god mengde. Miks alt til isbitene er knust og alt er godt blandet. Hell frappen i glass med krem som topping hvis du vil.

Lazy sunday...


07.02.2016, 15:51

Hei :) Orket rett å slett ikke å blogge i går fordi jeg satt å så på tv også vasket jeg rommet mitt som ikke var så ryddig akkurat. Nå idag har jeg også sett på tv (Igjen :P) fordi det har vært tre mil for damene i Kollen også skal ungdoms stafetten vises på tv'en kanskje der bestevenninna mi skal gå. Senere i dag skal jeg også på fotballtrening med J15 laget. Jeg spiller som overårig som er ganske gøy siden vi er bare 2 00'ere som spiller fotball her.

Håper alle har hatt en fin dag ♥ Gjerne les innlegget under med mine 4 mest leste innlegg i januar.
 

Bloggtips #2: Bloggnavn?


05.02.2016, 17:30

Dette tipset blir ikke like langt som det første jeg hadde, men skal i hvertfall gi dere noen tips når dere skal velge bloggnavn etter å ha valgt plattform. Det er veldig mange som spør meg på Instagram om jeg har noen tips til hva de kan kalle bloggen sin, men det synes jeg de selv må bestemme. I stede skriver jeg mine råd om å velge et navn som man blir fornøyd med selv.

1. Velg et navn til bloggen du vet at du kommer til å like og være fornøyd med i flere år framover. Selv var jeg ikke så gammel da jeg lagde min første blogg, andre blogg og til og med tredje blogg. Alle de navnene jeg hadde til de var jeg kjempe fornøyd med der og da, men nå så synes jeg de er kjempeteit. En blogg jeg husker het anebaneshverdag.blogg.no noe jeg ikke kunne hatt som bloggnavn nå. Det er grunnen til at jeg har slettet bloggen. Så velg noe du vet du kommer til å like når du blir eldre og ikke bare der og da.

2. Har du noen interesser eller hobbyer du kommer til å blogge om? Da kan du f.eks kalle bloggen din fotballmaiken.blogg.no hvis du skal fokusere på å blogge om fotball. Hvis du er glad i å ta tumblrbilder kan du kalle den tumblrjenny.blogg.no for eksempel. Kall den etter noe du kommer til å blogge mye om.

3. Bruk ditt eget navn i bloggnavnet. Min blogg heter aneestil.blogg.no som er fornavnet og etternavnet mitt. Det er noe enkelt og jeg tror jeg kommer til å være like fornøyd med det nå som om noen år. Du kan også velge fornavn og mellomnavn i bloggnavnet ditt også.

4. Dette er siste tipset jeg kommer med i dag og det er at du burde velge noen enkelt som leserne vil huske. Da kommer de tilbake å leser bloggen din mer en annen gang fordi de husker bloggnavnet ditt. Hvis bloggnavnet er for eksempel rainbowc0lorskawaii.blogg.no så er det vanskelig å huske.

Håper disse fire tipsene hjalp litt med å velge navn til bloggen din. I neste uke går jeg i gjennom de fleste innstillingene på blogg.no som kan være lurt å vite hva betyr når du har lagd din første blogg ♥

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Outfit ♥


05.02.2016, 15:33

I dag tok Mari noen bilder ute med det nye objektivet som jeg skrev om i går og jeg er sinnssykt fornøyd med det fordi bildene blir mye bedre. Ser at bakgrunnen ble litt overeksponert  på bildene under, men er ikke noen ekspert på redigering dessverre.

Senere i dag kommer det andre blogginnlegget i bloggtipsserien jeg startet med forrige torsdag. Dere kan lese det første innlegget om valg av bloggplattform HER.

Jakke - Shein.com / Genser - H&M / Smykke - Glitter / Bukse - BIK BOK / Nike Air Max 90 - Lille VinkelNytt ojektiv!


04.02.2016, 17:09

Jeg har lenge tenkt å kjøpe et nytt objektiv til kameraet mitt fordi jeg har brukt det standardobjektivet som fulgte med kamerahuset i 1 år. Nå kjøpte jeg et som heter Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8 G. Jeg vet ikke hva det betyr helt, men det er ihvertfall 50mm zoom og 1.8 er største blenderåpning og det var det jeg ville ha. Jo større blenderåpning jo mer blurry/bokeh bakgrunn får du og det objektivet jeg hadde før hadde ikke så stor åpning.

Synes portrettbilder og alle bildene blir mye bedre fordi objektivet slipper inn ganske mye lys og gjør så du får den blurry/bokeh bakgrunnen som mange bloggere har på bildene sine. Mange tror også at man trenger å kjøpe et helt nytt kamera for å få bedre bilder, men objektivet og den som tar bildet har veldig mye å si. Jeg trodde selv før at man måtte kjøpe et nytt kamera siden jeg ikke har holdt på så lenge med fotografering.

Jeg har lært meg å ta bilder med manuelle innstillinger nå fordi man har så mye mer kontroll på bilde og får bestemme selv hvordan det skal se ut. Før brukte jeg bare automatiske innstillinger og da ble ikke bildene som jeg ville ha dem alltid. Så gleder meg masse til å ta mer lyse og finere bilder med objektivet, og er kjempefornøyd med kjøpet.

Dere finner link HER til det jeg kjøpte.

Bildet over er tatt med standartobjektivet som var med da jeg kjøpte kameraet.

Og dette er tatt med det jeg fikk i posten i dag med samme innstillingene som det jeg tok over.

Og noen portrettbilder tatt inne i ganske dårlig lys. Det er redigert etterpå.
Fake vs Real Mac lipstick!


03.02.2016, 18:12

Klarer dere å se hvilken eske som hører til den ekte og hvem som hører til den som er fake uten å se på bilde under og lese videre? Jeg har 3 fake mac leppestifter som jeg har kjøpt på en butikk her jeg bor. De to andre jeg har er ekte og fargene heter Girl About Town og Sunny Seoul. Dere blir kanskje litt forvirret når dere ser at det står Sunny Seoul på leppestiften og Girl About Town på eska, men det er fordi jeg fant ikke leppestiften som hørte til eska og eska som hørte til Sunny Seoul. :P

Allerede på bildet over ser dere at det er forskjell på det som står skrevet på eska til venstre også er den bredere enn den til høyre.

Her er det veldig lett å se hvem som ikke er ekte. Logoen på den til venstre holder på å forsvinne selv om den til høyre er mye gamlere. Den uekte er også rød, men det er fordi den hører "liksom" til i en fake Viva Glam Lady Gaga kolleksjon. Den er også mye mattere utenpå på det svarte og bredere.

Min mening om den som er fake er at du føler når du holder den at den er uekte. Den veier mye mindre, utsiden er i annet billig materiale og fargen og konsistensen er ikke god syns jeg. Den er ikke pigmenter i det hele tatt nesten så du må ta på ganske mye for at fargen vises. I tillegg er det ganske vanskelig å skru opp leppestiften.

Den fake har heller ikke noe navn på fargen, men tall.

Latest designwork!


02.02.2016, 17:24

Hei! Kommer et litt sent innlegg i dag fordi vi måtte være igjen på skolen og planlegge vinterballet som klassen skal arrangere. Men jeg har allerede skrevet 3 innlegg ferdig som kommer i løpet av uka. Et av dem er et nytt tips i bloggtipsserien jeg startet i forrige uke.

I det siste har jeg også holdt en del på med bloggdesign til meg selv og noen venninner. Det er til to av mine beste bloggvenner som jeg har blitt kjent med gjennom bloggen. Det er et nytt design og en ny header til Isabel og en ny header til Therese.

Bloggen til Isabel: isabelmartinez.blogg.no
Bloggen til Therese: theresesorenes.blogg.no

Januar favoritter!


01.02.2016, 18:00

Nå er det akkurat 1 år siden jeg postet mitt første månedens favoritter innlegg på bloggen. Jeg skulle prøve å poste et innlegg for hver måned, men det ble jo så klart glemt. Nå er det et nytt år igjen og jeg prøver på nytt å poste et innlegg i måneden, og nå skal ikke glemme det.

Jeg fikk noen utrolig fine fashiontattoos eller flash tattoos eller hva dere vil kalle det i bursdagsgave denne måneden. Jeg elsker de og har tidligere blitt sponset med tatoveringer fra denne nettsiden HER.


Dere har sikkert sett dette bilde før, men orket ikke å ta noen nye med genseren på. Jeg fikk den i bursdagsgave og jeg har brukt den ganske mye etter det. Den passer perfekt til meg fordi jeg elsker crop topper med høy hals og det er typisk meg å gå med sånne.

Jeg fikk også en fjernkontroll som jeg bruker til kameraet mitt for å ta bilder og jeg har allerede brukt den kjempemasse. Den har helt klart vært en favoritt denne måneden og jeg er avhengig av den når jeg tar bilder til bloggen. Min er fra japanphoto.no.

Denne settingsprayen fikk jeg også i gave og jeg har ikke rukket å teste den så mye enda, men jeg tror den er kjempebra. Hittil elsker jeg den og det er en favoritt hos meg ♥

Denne butter glossen fikk jeg også i gave denne måneden, og det blir kanskje litt flere ting i dette innlegget enn det kommer til å være i andre. Grunnen er at jeg hadde bursdag nettopp og det har vært jul, og da har jeg testet ut en del nye ting som jeg følte for å ta med denne gangen.

Denne brynskosten fra Real Techniques kjøpte jeg selv for noen penger jeg fikk fra ellos.no. Jeg bruker den hver eneste dag siden jeg har gått over til å bruke øyenbrynspudder. Derfor er den er favoritt ♥

hits