4 mest leste innleg - Januar


31.01.2016, 14:02

Tenkte det kunne være litt gøy å se tilbake på gamle innlegg som var mest lest i måneden som gikk. Jeg skriver litt om innleggene også finner dere link til hele i teksten.

Store bloggere som @aneestilblogg og @tcmn!

Dette var det aller mest leste innlegget i januar og det var litt mer personlig. Jeg har aldri skrevet så mye personlig her på bloggen, men da bare skrev jeg det og det så ut som mange likte det. Hele innlegget finner dere HER.

Jailbreak? Farlig? Hvordan? Hva?

Dette var et innlegg jeg skrev med mine meninger om jailbreak av iPhone, iPad og iPod touch. Jeg er selv egentlig helt avhengig av det på grunn av alle fordelene med jailbreak og innlegget finner dere HER.

Hvordan redigere bilder i kodelåsen?

Det var også et ganske populært innlegg siden overskriften kanskje hinter til at det funker på ekte at det kommer bilder i låsen. Mer kan dere lese HER om det.

Gratisdesign #1 Svart

Jeg la ut et gratisdesign til dere lesere som ikke har mulighet til å betale for design og det var noe dere likte ganske godt. Jeg har ikke lagt ut gratis bloggdesign på lenge fordi jeg har fokusert på å lage til litt mer "kjente" personer og venner. Men ihvertfall finner dere alt dere trenger å vite HER om designet.

Nytt design!


30.01.2016, 17:51

Nå har jeg igjen ordnet meg et nytt design her på bloggen fordi jeg elsker å kode design og da blir det til at jeg skifter oftere enn det andre bloggere gjør. Jeg ble utrolig fornøyd nok en gang, men det jeg likte best er menyknappen til venstre. Jeg har lenge hatt et design uten noen sidemeny der dere kan finne kategorier, arkiv og lese litt om meg sånn som jeg hadde for lenge siden i mine gamle design. 

Jeg har også ordnet designet mobilvennlig så når dere leser bloggen min fra en mobil slipper dere at teksten blir kjempe liten og vanskelig å tyde. Jeg kan også tilby de som bestiller design nå egne skreddersydde mobildesign.Til slutt har jeg lagd en salgs logo til meg selv som jeg ikke helt vet hva jeg synes om. Er noe enkelt jeg lagde ganske fort som jeg følte passet inn, men samtidig var den litt enkel.. Det er forbokstavene i navnet, mellomnavnet og etternavnet mitt.

Hva synes dere om designet? ♥


#design #bloggdesign #css #html #javascript #jquery #portfolio

10 tips til hva du kan gjøre i helga ♥


30.01.2016, 17:01

REPOSTET INNLEGG!

Nå er det endelig helg igjen og akkurat denne uka syns jeg gikk utrolig fort i forhold til andre. Kanskje fordi jeg gledet meg til gymmen fordi vi hadde basistrening i dag som jeg elsker. Vi har hatt så mye basseng i det siste som ikke er favorittidretten min, men helt greit. Jeg var på styrske som vi kaller det i går på kvelden med noen venner som ikke har vært der før også som er ganske gøy.

Men til poenget. I helga har jeg ikke noen planer og derfor tenkte jeg å dele mine tips til hva dere kan finne på ♥

♥ FILM MARATON ♥
Det er kanskje ikke noe jeg kunne å funnet på å hatt selv fordi jeg liker ikke å se film, men for dere som liker det kan dere f.eks se alle Harry Potter filmene i kveld eller i morgen. Fiks litt snacks som popcorn eller potetgull og brus til så blir det en perfekt kveld. Kanskje så inviterer du ei venninne som vil se sammen med deg.

♥ LAG NOE GODT ♥
Lag deg en smoothie eller milkshake og kos deg med den på kvelden. Det er godt og det går ganske fort å lage. Hvis du søker litt på Google etter oppskrifter på smoothie og milkshake får du opp mange alternativer.

Smores er noe enkelt som du også kan lage. Bare søk etter oppskrift på smores så finner du mange forskjellige å velge mellom. Eneste du trenger som oftest er kjeks, sjokolade og marshmallows.

♥ HJEMME SPA ♥
Fyll opp badekaret og bruk favorittbadebomba de og tenn stearinlys så du får en perfekt stemning. Du kan bruke badesaltet ditt eller en skrubb som gjør at du får kjempemyk hud etterpå. Hvis du ikke har badesalt eller badebombe finnes det også mange oppskrifter på det også som du kan lage. 

♥ SMINK DEG ♥
Når jeg kjeder meg pleier jeg å sette meg foran speilet å prøve ut nye sminketeknikker og produkter. Jeg synes det er kjempegøy pluss at jeg bruker tida på noe jeg liker.

♥ LAG EN BLOGG ELLER YOUTUBEKANAL ♥
Hvis du har en blogg eller YouTubekanal har du nesten alltid noe å holde på med. Hvis du er glad i å skrive kan du lage en blogg og hvis du liker best å stå foran kamera kan du lage en YouTube kanal. Bare søk litt rundt på nettet så finner du mange fine tips om å lage det. Jeg har startet en bloggserie med tips en gang i uka og første innlegget finner dere HER.

♥ SKRIV EN LISTE MED TING DU MÅ GJØRE ♥
Jeg pleier å skrive ned hvert eneste innlegg jeg kommer på at jeg har lyst til å skrive i almanakken min fordi da glemmer jeg det ikke. Før har jeg ikke brukt å gjort det og da glemmer jeg ofte hva jeg skulle skrive om. I tillegg har jeg en liste med andre ting jeg må gjøre som å rydde rommet, gjøre lekser, innlevering og prøver, men det er ikke alltid jeg husker å skriver det ned.

♥ TRENE ♥
Du kan trene styrke hjemme eller dra på en joggetur. Du kan lage detox water til å ha med deg fordi det er veldig godt og sunt fordi det er viktig å ha med drikke.

♥ LAG NOE ♥
Lag noe fint til rommet ditt. Anbefaler dere Zoella, Bethany Mota og Sarabeautycorner. De har mange fine DYI's på YouTube som du kan prøve å lage, og de er kjempeflinke til å redigere videoer. Hun siste jeg nevnte er faktisk norsk og kommer fra Bergen.

♥ TA NOEN BILDER ♥
Enten det er av deg selv, naturen eller ting så er det alltid gøy å fotografere og redigere bilder synes jeg. I hvertfall når jeg blir fornøyd med bildene.

♥ SPILL ET BRETT SPILL ♥
Mine favorittbrettspill atm er Party Alias der du skal mime ting og forklare ord til andre på laget ditt. Det er ganske morsomt fordi det er mange forskjellige ord og kjendiser du skal forklare og det blir ganske morsomt. Et annet spill er Cards Against Humanity som jeg har skrevet om før på bloggen. Det er for litt eldre personer fra 14 og oppover fordi det er en del grove ting der, men det er sykt morsomt. Siste jeg vil anbefaler er One Night Ultimate Werewolf som går ut på å avsløre hvem som er varulver fordi hver spiller får utdelt et kort med hvem de skal være. Spillerne sitter i ring og diskuterer og avslører hverandre hvem de tror er ulvene. De to siste spillene jeg nevnte kan man få kjøpt HER på gamezone.no.

Inspo - Pinterest!


28.01.2016, 15:37

I det siste har jeg begynt å brukt appen Pinterest veldig mye fordi jeg finner veldig mange fine og inspirerende bilder. Enten det er til bloggdesign, bloggtips eller sminke. Du lagrer bildene du finner på profilen din i forskjellige kategorier også kan andre gå å se hva du har lagret. Jeg elsker appen og bruker den faktisk mer enn Weheartit fordi jeg finner inspirasjon til bloggdesign som jeg lager. Weheartit føler jeg er mer sånn jentete, sminke, mote og sånt, men Pinterest har mer bilder for voksne hvis dere skjønner ^^

Anbefaler alle å laste den ned fordid et er så masse fine bilder der ♥ Heter forresten Ane Karine Estil hvis dere vil følge meg.


 


 


 

Bloggtips #1: Valg av plattform!


27.01.2016, 18:41

Hei! Jeg har tenkt til å starte en bloggserie der jeg gir dere som har tenkt til å starte med blogging noen tips. Jeg kommer til å ta utgangspunkt i blogg.no siden det er denne plattformen jeg er mest vant med selv, men i dette innlegget kommer jeg til å skrive om flere dere kan velge mellom. Til neste uke kommer det tips om å velge bloggnavn, en annen gang om innstillingene på blogg.no som kan være litt vanskelige å forstå, design tips og masse mer jeg har planlagt for dere. 

Håper dette er noe dere liker siden veldig mange spør om bloggtips ♥


 

Blogg.no
Det er her jeg blogger selv og kanskje de fleste norske bloggene som dere leser blogger her på blogg.no. Det er denne plattformen jeg vil anbefale dere å starte på fordi det er gratis og man står fritt til å endre på bloggdesign helt selv. Mange nybegynnere velger å starte med blogg.no og etterhvert som de har blitt mer erfarne med blogging går de over til eget domene og ny plattform som f.eks wordpress. Eget domene vil si at man slipper at det står .blogg.no etter bloggnavnet sitt, men heller bare .no .com eller .net.

Det som er minuset med blogg.no er at det kan være litt vanskelig å skjønne alle innstillingene og alle funksjonene fordi det er litt dårlig forklart. I tillegg så er det reklamer på alle blogger på blogg.no som ikke kan fjernes. Men samtidig så er jo det grunnen til at det er gratis å blogge her og det finnes så mange funksjoner og innstillinger.Wordpress.com
Det er denne plattformen mange bloggere går over til etter at de har blogget på blogg.no en stund. Grunnen til det er at mange kjøper sitt eget domene og får liksom mye mer kontroll på hva man kan gjøre med bloggen siden man betaler lagringsplass for den. Det går også an å lage blogg gratis på wordpress, men da får du ikke eget domene og det kan være litt vanskelig å forstå alt med wordpress, men sånn er det når man er ny på alle plasser. I hvertfall synes jeg det, og anbefaler blogg.no hvis du aldri har blogget før.

Nouw.com
Nouw er en ganske ny bloggportal som er svensk, men har kommet til Norge nå. Har brukt den litt bare for å teste den ut og det er favoritten min etter blogg.no. Alt der er veldig enkelt fordi det er lite funksjoner, men det viktigste du trenger er der og det jeg liker best er at det er så lett å redigere designet på bloggen. Alt er ferdig laget så du drar og slipper elementer dit du vil ha det i designet.

Minuset med Nouw er at det var veldig vanskelig å skrive innlegg synes jeg. Det er ganske rotete og jeg skjønner heller ikke hvor jeg skal skrive innleggsteksten hen xD.


 

Blogger/Blogspot
Denne plattformen er eid av google og man trenger googlekonto for å blogge her. Etter min mening er dette den plattformen jeg ville ha valgt sist mellom de jeg har skrevet om i dag fordi det er ganske tungvint og vanskelig å forstå. Jeg har vært borti blogspot ganske lenge nå, men skjønner ikke en dritt. Tumblr.com

Tumblr vet jeg rett og slett ingenting om som bloggplattform, men vet at det er veldig enkelt å blogge fra mobilen. Dere får teste ut selv og si hva dere synes om denne plattformen.


 

New in from ellos!


25.01.2016, 17:28

Før jul fikk jeg en del å handle for hos ellos.no, og da kjøpte jeg julegaver til familien og en noen ting til meg selv. Bestillingen ble delt i to pakker og heldigvis var det julegavene som kom først. Det var ei popcornmaskin til lillesøstera mi Mari og en elektisk juicepresse maskin til mamma og pappa. Det var noe som ikke var så dyrt, men kule gaver å få. Det som var i den andre pakken som kom forrige uke var noen Real Techniques børster, et øyenskyggepalette og adidas sokker som jeg ble utrolig fornøyd med.

Det er linket til alle produktene som de enda har på ellos under hvert av bildene.

Denne popcornmaskina har de dessverre ikke på lager lengre, men de har en annen HER

HERHER

HER

HER

Sweet 16'


24.01.2016, 11:01

God morgen! I dag er jeg endelig 16 år og har allerede feiret både på fredag og i går. Først feiret jeg med noen venner fra ungdomsskolen, i går feiret jeg med familie og i dag kommer Gommo på besøk. Nå kan jeg også begynne å øvelseskjøre, men har enda ikke fått beviset på at jeg har tatt trafikalt grunnkurs og L'en som man må ha. Jeg er kanskje ikke den som er mest interessert i bil og kjøring og sånt, men kommer så klart til å øvelseskjøre så snart jeg kan.

Jeg fikk en liten fjernkontroll som gjør det enklere å ta bilder hvis du er alene fordi det er ikke alltid Mari orker å ta bilder hele tiden :). Jeg har ønsket meg den utrolig lenge og fikk den av mamma og pappa i dag. Skal også kjøpe ei ny linse til kameraet mitt som veldig mange bloggere bruker. Husker ikke hva den heter, men den har ganske stor blenderåpning som gjør at man får den blurry bakgrunnen når man tar portrettbilder og andre bilder.
 

Bursdagsfeiring ♥|


23.01.2016, 14:10

I morgen blir jeg 16 år, men feiret med venner i går. Jeg feiret sammen med Nora som blir 15 år i februar siden vi har vært bestevenner ganske lenge og fann ut at det hadde vært morsomt å ha selskapet i lag. Vi hadde bakt ganske mye kaker som f.eks rennende ostekake, melkesjokoladekake og oreokake pluss masse mer så det ganske mye igjen. Vi var veldig mange her i går fordi alle jentene i min klasse, alle i Nora sin og søstera mi og Sofie som går i 8 ♥.

Vi lekte en morsom lek som het hviskeleken eller whisper challenge som går ut på at man skal lese på munnen hva en person sier. Man må ha på en headset med musikk som er ganske høy også skal en annen skrive en setning som han med musikk skal klare å lese på munnen hva er. Det er ganske gøy fordi det kan komme mange rare ord som ikke passer i det hele tatt. Etterpå så vi en film som het In to the storm tror jeg som var ganske spennende. Den handlet om noen som jaktet på tornadoer også ble det masse spennende og dramatiske ting som skjedde.

Her er noen bilder fra i går ♥ Alle ville dessverre ikke være med på bildene.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Nora og jeg som feiret sammen ♥

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ganske typisk oss. Nora trener veldig masse i forhold til meg fordi jeg liker og kan mer om data og mobil ♥

Processed with VSCOcam with t1 preset

 

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset


Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Hvordan jeg redigerer bloggbilder!


22.01.2016, 16:00

Hei! Jeg elsker å lese innlegg der bloggere viser hvordan de redigerer bildene sine, og siden jeg aldri har gjort det tenkte jeg å vise dere hvordan jeg gjør det nå. Jeg er ikke proff på å redigere bilder og bruker bare en nettside som heter picmonkey.com (Gratisversjonen). Jeg har begynt å brukt PicsArt og Pixlr som er noen apper man laster ned til pc'en, men er mest vant til Picmonkey.

Først trykker jeg på "Exposure" og redigerer "Brightness" bare litte grann opp til 10 ish, så setter jeg "Highlights" opp til rundt 30. Alt dette kommer så klart an på hvordan bildet er, men dette er noe av det jeg pleier å gjøre oftest. På "Shadows" bruker jeg å sette den ned litt på minussiden til ca -5 til -10. Også tar jeg opp "Contrast" til ca 5 til 10.Så går jeg på "Colors" og setter enten "Temperature" ned hvis bildet er ganske brun-gult så det får litt kaldere farger. Hvis bildet er ganske blått setter jeg opp "Temperature" så det blir litt varmere. Til slutt endrer jeg størrelsen på bildet der det står "Resize" til 1000px fordi innleggene mine er 1000 px bred. Grunnen til at jeg gjør det er at det går mye fortere å laste opp bildene til blogginnlegget, men jeg passer på at det ikke er under 1000px fordi da ser det rart ut på bloggen.Her er noen før og etter bilder:Nye koseklær ♥


21.01.2016, 16:42

//Sponset

I dag hadde mamma hentet pakken min fra Shein.com som jeg har gledet meg veldig til. Jeg fikk et utrolig fint sett som dere finner HER. Det som var i pakken var en ikke så tettsittende tights eller hva jeg skal kalle det og en utrolig god og deilig genser. Dette er et av mange plagg jeg har blitt utrolig fornøyd med som jeg har fått fra Shein, og jeg anbefaler dere på det sterkeste å kjøpe dette settet HER. Det er helt trygt å bestille fra Shein også er det utrolig billig.

Det jeg ble mest fornøyd med denne gangen var at det ser ut som et adidas sett bare at det er en utrolig søt krone på genseren. Stoffet det er laget av er også utrolig mykt å deilig å ha på så jeg kommer nok til å bruke det ganske masse nå framover.Blogg tag questions!


18.01.2016, 17:40

Disse spørsmåla hører egentlig til en YouTube tag, men gjorde de om til bloggspørsmål

Hva fikk deg til å starte med blogging?

Det var de bloggene jeg leste da jeg var rundt 10 år. Jeg ble inspirert av de og lagde meg min første blogg som ikke var seriøs i det hele tatt. Innleggene var på noen få setninger, designet var kjempe stygt og jeg skjønte egentlig ikke hva jeg holdt på med. Er vel sånn det er med de fleste bloggerne når de startet.

Hvilke innlegg skriver du for det meste?

Det er litt vanskelig å svare på fordi jeg har prøvd å variere innholdet på bloggen veldig. Før hadde jeg bare kjedelige hverdagsinnlegg, i sommer en periode da jeg var borte hadde jeg forhåndspublisert 14 designtutorial innlegg. Nå prøver jeg å poste en del tips og sånne tag innlegg som dette.

Hva fikk deg til å velge akkurat blogg.no (Plattformen du blogger på)?

Det som fikk meg til å velge blogg.no var de bloggerne som inspirerte meg til å blogge, og de blogget her på blogg.no. Jeg har prøvd mange andre plattformer også, men er mest fornøyd med blogg.no fordi jeg er vant til det.

Nevn to ting du har lært ved å blogge?

Jeg har lært å ta bedre bilder etter at jeg har lest fotoblogger, og jeg har lært å forstå CSS og HTML koder som blir brukt til å lage design til blogg.no blogger. Det er de to tingene jeg mest sannsynlig aldri hadde lært hvis jeg ikke startet å blogge. Det er så klart mange flere ting jeg har lært, men det er de to jeg har lært mest.

Har du fått noen nye venner etter at du startet å blogge?

Å ja det er utrolig mange som jeg har blitt kjent med enn om jeg ikke hadde blogget. De jeg føler jeg har hatt mest kontakt med er theresesorenes.blogg.no, isabelmartinez.blogg.no, andrineturoyy.blogg.no, blondinefashion.blogg.no, rebekkaandrine.blogg.no og ingridmariie.blogg.no.

Hva bruker du for å redigere bloggbildene dine?

Jeg bruker PicsArt og Pixlr som er apper jeg har lastet ned til pc'en fra det som på en måte er AppStore bare på pc. Før brukte jeg mye picmonkey.com, men har ikke fullversjonen så det er bedre med PicsArt og Pixlr der jeg har fullversjoner.

Hva er det du elsker mest ved å blogge?

Det jeg elsker mest ved å blogger er at jeg får skrive mye noe som jeg elsker, bli kjent med andre bloggere som har de samme interessene som meg og ta bilder ♥
 

Fordeler og ulemper med blogging!


17.01.2016, 14:18

Som mange kanskje vet har jeg blogget ganske lenge nå, og har opplevd mange fordeler og ulemper med å blogge. Jeg tenkte å dele mine erfaringer om hva som er fordeler og ulemper med å blogge så håper du får noen tips eller kjenner deg igjen.

Fordeler:

Du får mange nye venner som også blogger og har de samme interessene som deg.

Du når ut til mange lesere med meningene dine enn hvis du ikke hadde blogget.

Du blir bedre på å skrive. Jeg gikk fra å ha 4 på norsktentamene til 6'er. Kjenner også flere bloggere som har gått opp karakterer i norsk etter at de startet å blogge.

Du lærer deg å ta bedre bilder. Det finnes mange fotoblogger som gir deg tips til å ta bedre bilder, og jeg har lært mye av de etter at jeg fikk speilreflekskameraet.

Du deler erfaringer med andre bloggere, og hjelper hverandre. Jeg f.eks hjelper mange med å lage design mot at de reklamerer for meg. Vi deler også tips med hverandre til å gjøre bloggene bedre.

 
 

Ulemper:

Du må legge mye arbeid i bloggen for at den skal bli bra. Ha en idé, ta bilder, redigere de, skrive en god tekst og lese gjennom den før den publiseres.

Poste hver dag så lesertallet ikke synker. Ofte så synker lesertallet hvis man ikke poster innlegg hver eneste dag.

Du må alltid ha noe å skrive om. Det er perioder mange bloggere føler de ikke har noe å skrive om, og innleggene føles bare rotete og meningsløse.

Ta gode lyse bilder. Det er ihvertfall en ulempe for meg, spesielt på vinteren da det er lite lys også kan jeg ikke så mye om fotografering.

Negative kommentarer. Det er alltid noen som har det gøy ved å kommentere negativt, men de fleste bloggerne tar det ikke til seg. Jeg gjør ikke det selv om jeg ikke har fått noe negativt. Er mer noen anonyme som har det gøy ved å poste tullekommentarer.

 
 

Winter outfit!


16.01.2016, 16:17

Det er så sykt kaldt ute for tiden så blir lite bilder som er tatt ute, men tok noen i dag selv om det var rundt 20-. Det ble med parkas på alle bildene fordi det hadde blitt alt for kaldt å ta av den.

I dag har jeg ikke gjort noe mye akkurat. Var først på butikken en tur for å handle til pizzaen jeg skal lage til middag, og etter at jeg kom hjem var jeg og søstera mi hos bestefar. Han trengte hjelp med å ta ned julepynten som gikk ganske fort. Nå snart skal jeg lage ferdig pizzaen fordi deigen står å hever nå, og gjøre ferdig et innlegg som kommer i morgen.

Håper alle får en fin lørdag ♥

Lue - Stormberg // Parkas - Cubus // Bukse - Bik Bok // Genser - Bik Bok // Nike Air Max 90 - Lille Vinkel i OsloNoen som sa det er fredag ♥


15.01.2016, 17:35

Hei :) Endelig er det fredag og har aldri lengtet så mye etter denne dagen nesten. Vet ikke hvorfor, men er bare så lei skolen nå etter at vi har hatt tentamen i matte og engelsk.

I går var jeg i Namsos til Space Savers og da fikk jeg nye linser så endelig kan jeg se bra igjen. Er ganske irriterende å ikke kunne lese alt det andre klarer og ikke se ansiktet skikkelig til folk. Fargene på alt blir også mye klarere nå . Jeg møtte også Victoria som jeg ble kjent med på en stream på Twitch. Vi har bare skypet og snapet for det meste før, men fikk endelig møte henne i går. Det var utrolig gøy og håper det ikke blir alt for lenge før jeg får se henne igjen.

I dag hadde vi ikke så mye spesielt på skolen utenom at vi elevene får ta over undervisninga i timene. Vi er delt opp i grupper som skal undervise hver vår del i norskboka også har vi skrevet ned spørsmål til en prøve. Det er også vi som bestemmer om det skal være lekser og hvordan vi skal undervise. Så tror det blir veldig gøy.
 

Ting som irriterer meg!


14.01.2016, 15:00

1. Folk som ikke holder for munnen når de hoster. Du sitter liksom rett foran eller ved siden av og de holder ALDRI for munnen når de hoster!! Det er kjempe ekkelt og jeg freaker ut nesten når det gjentar seg.

2. Høy smatting når folk spiser. Det er skikkelig ekkelt å sitte å høre på!

3. Folk som tror de har rett når du selv vet at du har det. Hvis du for eksempel er i en diskusjon om et tema du kan veldig bra også kommer det noen som er så sikker på at deres påstand er rett! Det er alltid irriterende.

4. Når læreren skal vise film også setter de ikke på fullskjerm så oppgavelinjen og alt det andre forstyrrende rundt vises!

5. En annen ting når lærere skal vise film er når de først setter på fullskjerm tar de ikke pila vekk fra der pauseknappen er. Da forsvinner ikke den menyen så den er der hele tiden.

6. Folk som hele tiden spør: Kan du gi meg shoutout? Sfs?(Shoutout for shoutout). Blir du med i en megashoutout? Jeg gir ikke shoutout til hvem som helst og hvertfall ikke når du spør bare Sfs? eller Kan du gi meg shoutout? Skriv i det minste en grunn til at du fortjener en shoutout.


 

7. Når folk snakker når jeg gjør lekser fordi da blir jeg skikkelig ukonsentrert og får ikke til å gjøre noe effektivt. Det er derfor jeg er igjen etter skolen for å slippe å gjøre leksene hjemme der både mamma og søstera mi er og forstyrrer.

8. Katter som sniker seg inn på rommet mitt før jeg legger meg også oppdager jeg de ikke. Plutselig på natta våkner jeg av at de skraper på døra og vil ut!

9. Når jeg hele tiden må gjenta meg for folk som ikke orker å lese kommentarene lengre opp etter svar, eller lese innlegget angående det bildet jeg postet på Instagram. I går postet jeg et ganske langt innlegg med masse svar på spørsmål om jailbreaking, men likevel er det noen som må spørre de samme spørsmålene om akkurat det jeg har forklart i innlegget det sto man skulle lese.

10. Folk som spammer på Snap. De sender massevis av snaper også har jeg liksom ikke så god kontakt med de. Nære venner kan jeg sende masse snaper med, men når sånne bekjente spamer kan det blir litt irriterende av og til.

11. Folk som sier snap meg, eller va social. Kan du ikke bare starte en samtale selv med noen enn å legge ut at de skal gjøre det med deg når det er du som vil snape.

12. Autokorrekt irriterer meg sykt spesielt når jeg skriver dialekt med de som skriver det til meg. Hele tiden kommer det opp forslag på andre ord også trykker jeg automatisk på mellomrom så ordet blir endret.

13. Når jeg glemmer iPaden på skolen. Jeg bruker den ganske ofte så irriterer meg når jeg klarer å glemme den.

14. Det samme er når jeg glemmer laderen på skolen fordi da må jeg bruke en iPhonelader som tar sykt lang tid.

15. Når søstera mi bruker Spotify online samtidig som meg fordi hun bytter sang fra det jeg hører på.


 

Jailbreak? Farlig? Hvordan? Hva?


13.01.2016, 17:10

HVIS DU HAR TENKT TIL Å JAILBREAKE ANBEFALER JEG DEG Å SPØRRE EN FORESATT FØRST HVIS DU ER YNGRE ENN MEG. MAN VET ALDRI HVA SOM KAN SKJE, OFTEST GÅR DET BRA OG JEG TROR IKKE DE BLIR SÅ GLAD HVIS IPHONEN ELLER IPADEN DIN PLUTSELIG IKKE FUNGERER. I DETTE INNLEGGET ER DET MINE MENINGER OG ERFARINGER!

Etter at jeg la ut en forklaring på hvordan dere kan redigere bilder inn en screenshot kodelåsen, og få det på ekte ved å jailbreake har jeg fått sykt mange spørsmål angående det. Hva er jailbreak? Er det trygt? Hvordan får man bilder i låsen på ekte? Kan man ta det vekk etterpå?

Jeg skal med mine egne meninger og det jeg vet svare på de spørsmålene for dere så jeg slipper å svare en og en hver gang noen spør på Instagram ♥ Jeg er ikke ekspert på dette, men er litt over gjennomsnitte interessert i det enn andre jenter på min alder.

Hva er Jailbreak?

Det er noe de med iPhone, iPad og iPod touch (alle de appleproduktene blir kalt iDevice) kan få. Jailbreak gir deg full tilgang til funksjoner og egenskaper Apple har begrenset ved operativsystemet sitt. Som for eksempel nattmodus som vil si at skjermen demper lysstryken når det er mørkt så det blir bedre å se på for øynene. Funksjonen kommer faktisk i neste oppdatering fra Apple.. iOS9.3, men det har tidligere bare vært ganske populært for de med jailbreak. Du kan også gjøre så Instagram blir lettere å bruke. Du slipper for eksempel å logge ut og inn hver gang du bytter konto, du trenger ikke å se et og et bilde i feeden, men 3 og 3 på rekke samtidig som på utforsk. Du kan endre utseende på alle ikonene uten at det er en shortcut. Shortcut betyr snarvei, og i denne sammenhengen mener jeg at du blir ført til safari før den rette appen åpnes. Og du får bilder i kodelåsen på ordentlig som fungerer, se snaper så mange ganger du vil og sende bilder fra kamerarullen som en vanlig snap + masse mer.

Dette er bare 1 % av det du kan få ved å jailbreake, og jeg mener virkelig 1 % fordi det finnes så ufattelig mye du kan gjøre. Alt det jeg nevnte over og masse mer får du ved å laste ned Tweaks fra Cydia fra sources du enten legger til eller fra noen som er lagt til fra før. Tweaks er det samme som Apper på en måte som kan endre det du vil på iDevicen din mens Cydia er det samme som AppStore. Sorces er kilder der det finnes forskjellige Tweaks du ikke kan få hvis du ikke har lagt til den rette kilden.

Er det trygt å jailbreake?

Ja jeg vil si at det er trygt å jailbreake hvis du har en ganske ny iPhone, iPad eller iPod touch. Etter mine erfaringer så blir telefonen bare bitte litt tregere, men du merker det nesten ikke i forhold til alt det du kan gjøre ved å jailbreake. Vil bare si at jeg garanterer ikke at det er helt trygt. Det har vært det for meg alle gangene, men kanskje for deg kan telefonen låse seg så du må restarte den så du mister bilder, apper osv. Derfor passer jeg på at jeg tar sikkerhetskopi via iTunes en gang i blant fordi da kan jeg gjenopprette iPhonen og få tilbake alt hvis det skulle skje noe.

Kan man ta vekk jailbreak etterpå?

Ja det skal gå an. Hvis du tar sikkerhetskopi av iDevicen din før du velger å restarte hele skal du få tilbake apper, bilder, meldinger og alt du har på den. Da kan du bare gjenopprette sikkerhetskopien du tok før den ble restartet. Det skal finnes en tweak for å gjøre det lettere å fjerne jailbreaken, men vet ikke om den funker på iOS9.

Hvordan får man bilder i låsen på ekte?

Jeg tipper at mange av dere lesere ikke har en jailbreaket iDevice så dere kan få til det med bilder i kodelåsen, men i hvertfall så er det en tweak kalt Faces. Du finner den i Cydia, og laster opp bilder i innstillinger som du vil ha i låsen.
 

Tips til dere som har tenkt til å jailbreake:

 • Alltid ta backup via iTunes før du jailbreaker! Gjør det også jevnlig når du har jailbreaket fordi du vet aldri, plutselig kan det skje noe med iDevicen din.
 • Hvis du er noen år yngre enn meg så anbefaler jeg at du snakker med foreldrene dine så de ikke blir sint hvis iDevicen din klikker eller ikke vil funke. Jeg tipper de ikke vil bli så glad når de ser at den ikke funker.
 • Vær helt sikker på at du vil jailbreake før du gjør det.

Håper dette er et innlegg dere liker siden dere spør veldig mye om jailbreaking ♥

Hvordan sette inn designet!


11.01.2016, 15:46

Dette innlegget forklarer hvordan du setter inn gratisdesignene mine på bloggen din hvis du ikke vet det fra før.

 • Du må først passe på at du er logget inn på bloggen din.
 • Så sjekker du mailen din om du har fått noen koder fra meg. De skal lastes ned til pc'en din.
 • Den koden som heter CSS skal limes inn HER. (Linken åpnes i en ny fane.)
 • Den koden som heter Forside skal limes inn HER. (Linken åpnes i en ny fane.)
 • Den koden som heter Innlegg skal limes inn HER. (Linken åpnes i en ny fane.)
 • Og den koden som heter Kategori, Arkiv skal limes inn HER. (Linken åpnes i en ny fane.)
 • Den samme koden Kategori, Arkiv skal limes inn HER. (Linken åpnes i en ny fane.)Bytte ut headerbilde til navn!


11.01.2016, 15:38

Dette innlegget forklarer hvordan du bytter ut headerbilde til navn og bloggadresse i gratisdesignene mine.

 • Du må først passe på at du er logget inn på bloggen din.
 • Deretter trykker du HER for å komme til stilsettet. (Linken åpnes i en ny fane.)
 • Så blar du deg ned til du finner #header {
 • Nederst i #header { delen der det står display: ; skal du skrive none.
 • Da skal det stå sånn display: none;
 • Så blar du litt lengre ned til du finner delene for h1 { og h5 {
 • Der skal du fjerne none.
 • Da skal det stå i delen for h1 { display: ; og i delen for h5 { skal det stå display: ;

Latest through my phone!


11.01.2016, 08:36

Nå blogger jeg fra mobilen noe som jeg ikke har gjort på mange måneder. Det kom ikke noe innlegg i går fordi jeg er opptatt med noe nytt til dere lesere som blogger. Det kommer på bloggen i ettermiddag og hvis dere følger meg på Instagram @aneestilblogg så får dere se hva det er litt senere i dag.

 

I går var jeg ute på skøyter sammen med Mari og pappa, og det var kjempegøy fordi jeg har ikke prøvd det på mange år. Det var kaldt ute så vi ble ikke så lenge, og ds vi kom hjem så vi siste ettappen av Tour de Ski.

Tegninger jeg har fått av flinke jenter på Instagram ^^

Blurry..

Bakgrunnene mine på låsskjermen og hjemskjermen. Restarta telefonen på lørdag så mista alt jeg hadde, jailbreaken og :( Gjerne screenshot og ta bildene på din telefon.

What's on my iPad!


09.01.2016, 15:43

Jeg har aldri hatt et What's on my iPad innlegg så tenkte å gjøre det. Jeg elsker sånne innlegg og videoer selv fordi jeg finner kanskje noen nye apper som andre har. Dette er en skoleiPad, men 10% blir brukt til det og 90% blir brukt til å sjekke Instagram, Facebook, Snap og andre ting man gjør på en iPad. 

På første siden har jeg apper som jeg ikke bruker så ofte, men ringer av og til med FaceTime eller sender Meldinger fra iPaden. I docken har jeg de mest brukte appene mine. Facebook, Mail, YouTube, Twitch der jeg heter aneestil, Snapchat der jeg heter aneestilblogg og Instagram der jeg heter @aneestilblogg.

På den andre siden har jeg bare mapper med apper jeg har lastet ned. Og den første er sosiale apper. Messenger som jeg for det meste bruker for å snakke med klassen, Blogg.no der jeg sjekker kommentarer og statistikk, Followers for å sjekke unfollowers på Instagram, Kik bruker jeg ikke, WeHeartit bruker jeg for å finne noen fine bilder til Instagram eller bloggen, Kiwi bruker jeg ikke, Skype bruker jeg heller ikke så ofte bare når jeg spiller med noen, Tumblr bruker jeg heller ikke, Twitter bruker jeg for å sjekke om noen kjendiser legger ut noe, Spotify bruker jeg for å høre på musikk, Studio bruker jeg for å sjekke YTkanalen min, SaveforIG bruker jeg heller ikke og Pages bruker jeg for å svare på meldinger som jeg får til facebooksiden til bloggen.

I den andre mappen har jeg spill, men det eneste jeg spiller er Agar.io og CrazyTaxi. De andre spillene er sånn jeg har gått lei og ikke orket å slette.

I den tredje mappa har jeg de appene som jeg bruker til skolearbeid. OneNote er der vi skriver alle oppgavene i alle fagene utenom Matte, og læreren min får til å se alt jeg skriver der, Oversetter bruker jeg i Engelsk og Spansk, Word bruker jeg for å skrive innleveringer eller manus til presentasjoner, PowerPoint bruker jeg til å lage presentasjoner, Outlook bruker jeg for å sjekke skolemailen, Calculator sier seg selv hva jeg bruker til, OneDrive er der jeg finner alle word-dokumentene, powerpointpresentasjonene osv som jeg har lagret fra de andre appene, Excel bruker vi ikke så ofte fordi vi gjør oppgavene på pc heller, BrettBoka er der jeg har samfunnsfagboka mi og iTrafikk er en quizapp jeg bruker i Trafikken (Valgfaget).

I den fjerde mappa har jeg bilderedigeringsapper, og de jeg nevner er de som blir brukt. Afterlight har mange fine filtre og er veldig bra til å redigere bilder, Phonto bruker jeg til å skrive tekst på bilder, Pixlr bruker jeg for å lage collager, VSCO har et filter som jeg bruker nesten hele tiden, PicsArt er en veldig bra redigeringsapp også lager jeg collager der, Squaready bruker jeg for å få en hvit ramme rundt Instagrambildene mine, PhotoQuilt er en collageapp som setter sammen alle bildene automatisk.

I den femte mappa har jeg apper som jeg ikke bruker så mye. eBay bruker jeg til å se om jeg finner noe billig som jeg ønsker meg, MinFotball brukte jeg til å sjekke kamper, tabeller osv da jeg spilte i serien, Momondo er en app du kan finne hotell og flyreiser ganske billig, Prisjakt bruker jeg hvis det er noe jeg skal kjøpe og jeg vil finne det billigste, Goodiebag blir ikke brukt lengre, Zalando har jeg enda ikke sjekket hva er også har jeg en gamlere eller nyere versjon av eBayappen. 

I den siste mappa har jeg videorelaterte apper. iMovie bruker jeg en del på skolen når vi lager videoer og til YTkanalen min, Instavid er en collageapp for videoer, Intro Lite er introer som du kan lage, Vont er samme som Phonto bare at du skriver teksten på videoer, Videoefy er som YouTube bare langt i fra like stort, men det er sånn at du kan laste opp videoer og følge andre kanaler, NRK TV bruker jeg for å se noen program jeg ikke får sett på tv'en, Video D/L bruker jeg for å laste ned YTvideoer så jeg kan se de offline eller lagre de til kamerarullen, TV3 play blir brukt likt som NRK TV og SoundHound bruker jeg hvis det er sang jeg ikke vet hva heter.

Også har jeg noen apper som ikke er i noen mapper og det er Safari, Chrome, TeamViewer som gjør at du kan styre pc'en fra iPaden eller iPhonen trådløst, TalkingEmoji bruker jeg ikke og Shpock er en app der du kan selge eller kjøpe ting.


Jeg har en tredje side og på iPaden med en random mappe med apper som aldri blir brukt.

Store bloggere som @aneestilblogg og @tcmn!


08.01.2016, 17:30

For noen dager siden sjekket jeg Instagram og da var det en kommentar fra ei der det sto: Store norske bloggere som @aneestilblogg, @tcmn og @theresesorenes. Det fikk meg til å tenke litt hva som egentlig er målet med bloggen min og hvorfor jeg faktisk har holdt på med det i snart 4 år. Jeg ble ganske glad da jeg så kommentaren siden dere ser på meg som en stor norsk blogger, men det er jeg ikke.

Faktisk så har jeg ikke så mange lesere som noen tror jeg har virker det som. I gjennomsnitt har jeg rundt 40-60 norske lesere de periodene jeg blogger hver dag, og 15-20 lesere de periodene jeg ikke gjør det. Målet mitt da jeg lagde min første blogg i 2010 var vel å komme på topplista og bli skikkelig populær som voe, tcmn og alle de toppbloggerne. Jeg hadde ikke noe kunnskap og blogging, og postet innlegg på noen setninger kanskje en gang i måneden. Hadde 2 lesere og 1 kommentar til sammen og trodde jeg var kjempeflink som blogger.

Men etter noen år begynte jeg å skjønne mer hva blogging var, og at man må arbeide ganske mye for å få ET bra innlegg. Jeg leste mer varierte blogger enn bare rosabloggere og begynte å interessere meg for bloggdesigning sånn som de som var mye eldre enn meg holdt på med. Det var masse bloggdesign relaterte innlegg på bloggen min en lang periode for noen år siden og hverdagsinnlegg tatt med iPhone 4 kameraet. Men jeg var fast bestemt på at jeg aldri ville gi opp bloggingen da.


 

Nå det siste året har jeg lagt sjela mi enda mer i bloggen, og faktisk tenkt på at jeg kan tjene en liten del på det. Jeg forbedret meg når det gjaldt bloggdesigning og lagde til blant annet Therese Sørenes som er en blogger som har nådd veldig langt til å være ganske ung. Tina Hagen fra fjorårets sesong av Paradise ønsket design av meg, og det er utrolig gøy. Jeg nådde da ut til flere personer som så bloggen min, og flere "kjente" folk bestilte av meg så jeg nådde ut til enda flere. I tillegg lager jeg også til andre bloggere og.

Jeg har merket at man må jobbe utrolig mye når man har blogg for å nå ut til folk, og i det siste året har jeg fått noen sponsorer til konkurranser og til meg selv. Lesertallet økte med 10 lesere kanskje det siste året, og jeg setter utrolig stor pris på alle dere som gidder å faktisk lese innpå bloggen min. Jeg nådde 2000 følgere på Instagram som jeg også setter stor pris på, men det er ikke noe jeg tenker på så masse. Synes ikke det er så gøy når folk går å kaller meg "kjendis" og sier "herregud Ane, du har 2000 følgere på Instagram", fordi det er ikke det jeg bryr meg om. Jeg blogger for at jeg synes det er kjempegøy og at det er 40 som leser bloggen min hver dag...


 

Nå er målet mitt at jeg skal forbedre meg når det gjelder å skrive innlegg, og ta bilder så får vi se hvor langt jeg kan nå med bloggen. Har ikke noe fast mål om å  nå masse lesere fordi jeg er fornøyd med de jeg allerede har, og blogger fordi det er gøy.

Det har tatt meg 6 år å komme hit jeg er i dag. Har gitt opp mange ganger, men for 3 år siden bestemte jeg meg for å aldri gjøre det og bare fortsette uansett hva andre mener. Aldri gi opp dere som ønsker å blogge fordi dere kommer ikke langt med det. Det kan ta mange år sånn som for meg før dere får noen faste lesere.

 
 

Nye headere!


07.01.2016, 18:31

Nå i dag lagde jeg to nye headere til Tina Hagen og jentene i hasp.no. Tina har sikkert mange av dere sett på fjorårets sesong av Paradise Hotel, og jeg har tidligere lagd design til henne. Hasp.no er en instagramkonto som nå styres av 2 jenter på 13 år fra Narvik (Før var de 4). De legger ut masse videoer til sine 23 000 følgere og har holdt på i 3 år nå. Link til bloggene finnes under headerne.

TIINAHAGEN.BLOGG.NO

 

HASPLIVET.BLOGG.NO

Favoritt nettbutikker!


07.01.2016, 15:15

Shein.com har veldig mye klær som man ikke finner i Norge, og som er mer unike som jeg liker. Jeg har en del plagg fra Shein nå, og hvis du vil se noe av det jeg har fått kan du trykke HER.

Romwe.com er søsterbutikken til Shein.com som dere finner HER, og de har mye av det samme produktene som de også. Utformingen av nettbutikken er bare litt anderledes og de har litt mindre utvalg på Romwe.Med24.no er kanskje favorittbutikken av de jeg har nevnt i dette innlegget. De har utrolig masse forskjellig produkter som sminke, helsekost, hårprodukter og m.m som du finner HER.

Ellos.no er også favoritt blant butikkene jeg har nevnt fordi de også har et veldig stort sortiment. De har alt fra klær til både kvinner, menn og barn, elktronikk, sminke og masse mer. Du finner butikken HER. Jeg kjøpte også julegavene til mamma, pappa og Mari her fordi jeg fikk et gavekort på 1000 kr gjennom bloggklubben.

Nordicfeel.no er en nettbutikk med skjønnhetsprodukter og det er HER i fra jeg bestilte NYX butterglossene mine og en VS body mist. Det er ganske billig og mange merker.

JJhouse.com finner du HER og de har utrolig mange fine kjoler til mange høytider og spesielle anledninger. Det er en utenlandsk nettbutikk så vær obs på at det kan komme toll på varer du bestiller!

 

Top 5 favorittsanger atm!


06.01.2016, 18:13

Jeg elsker musikk og det går ikke en dag uten at jeg hører på det og sjekker toplista på Spotify. Jeg finner hele tiden nye favorittsanger så derfor tenkte jeg å vise dere hva jeg hører på mest nå at the moment.


 

1. Cheap Thrills av Sia 

2. Hands To Myself av Selena Gomez

3. Should've Gone Home av Måns Zelmerlöw

4. A Thousand Years av Christina Perri

5. Russian Roulette av Tungevaag og Raaban

Beklager at det blir bare linker til sangene denne gangen, men Internett Explorer funker ikke så får ikke blogget fra PC-en. Og grunnen til at jeg bruker den tregeste nettleseren som finnes er fordi jeg restarta PC-en helt i går så nå får jeg til å oppdatere til w10. Jeg er den som gleder meg sinnsykt når det kommer nye og store oppdateringer til PC og iPhone/iPad så ble utrolig glad når det ser ut som om at den oppdateres. Har prøvd utrolig mange ganger før uten hell.

Håper er har hatt en fin dag <3 Jeg hadde prøve i trafikalt grunnkurs også har det vært -22 grader ute!!!

Furry friend tag!


05.01.2016, 18:12

1. Hva er navnet til dyret? Figaro.

2. Hvilket dyr er det og hvilken rase? Han er en hankatt og rasen vet jeg ikke. Tror ikke det er noen spesiell rase.

3. Hvor lenge har du hatt dyret ditt? Jeg har hatt Figaro i 8 år nå hvis jeg husker rett.

4. Hvordan fikk du dyret ditt? Vi hadde hatt to katter før, men de døde etter noen år begge to så jeg ønsket meg en ny en. Jeg og mamma så på katter som gies bort på finn.no og da fant vi Figaro fra Høylandet.

5. Hvor gammel er dyret ditt?? Han er 7 år,  blir 8 år i mai.

6. Noen sære personligheter ved dyret ditt? Han skal alltid drikke av springen som vi mennesker gjør, også spiser han ikke før noen følger han til matskålen. Også mjauer han hele tiden.

7. Hva betyr forholdet med dyret ditt til deg? Det betyr ganske mye fordi han er katten vi har hatt lengst.

8. Hva er dine favorittøyeblikk med dyret? Det er alle, men noen husker jeg ekstra godt. Da jeg pleide å kle han ut i dokkeklær og legge han i dokkevogna xD. Også noe som jeg husker veldig godt, men som ikke er favorittøyeblikket var da jeg syklet over han, stakkars fordi han løp foran sykkelhjulet. 

9. Har du noen kallenavn du bruker du dyret? Jeg bruker å kalle han for potetfetakake noen ganger fordi han er ganske feit, og kaller bestefar han for svartkatta eller storkatta fordi vi har ei som er mindre enn han også.

bilde

Processed with VSCO with hb2 preset 

Lengter etter sommeren...!


05.01.2016, 16:03

Det må vel være lov å si at man lengter etter sommeren? De siste dagene har det vært over minus 10-15 grader hver dag, og det er jo iskaldt. Savner sommeren litt nå faktisk når det er så kaldt, men jeg vil ikke hoppe over påska som er en utrolig fin tid da det faktisk er varmere og snø ute samtidig. I går var det -16 grader og kald vind som gjorde det ekstra kaldt. Det er helt forferdelig å puste ute også har man ikke følelse i ansiktet eller bena. 

I dag hadde vi mattetentamen på skolen som gikk ganske bra, håper jeg. Ble ferdig før tida etter at jeg hadde sett igjennom svarene så jeg satt å leste til trafikaltgrunnkursprøven som jeg skal ha snart. Det er ikke så lenge til jeg kan begynne å øvelseskjøre, men det er ikke helt den rette årstiden å gjøre det kanskje.

Håper dere har hatt en fin dag, og at det er litt varmere hos dere!! 💖

 

Blogganbefaling + Info!


04.01.2016, 19:00

Jeg anbefaler dere å begynne å lese bloggen til Sigrid Anna. Hun startet nettopp, men har blogget tidligere da vi gjorde det sammen i 2012. Nå kommer hun til å blogge om mote og sminke og kommer til å satse litt mer på blogging. Vi går i samme klasse og har vært venner siden barnehagen.

Designet hun har og headeren hennes er det jeg som har lagd. Noen merker kanskje at det er designet Therese Sørenes hadde i sommer, men jeg har snakket med henne og det er greit at det er noen andre som har det nå siden hun har et nytt design.

Så gjerne sjekk bloggen til Sigrid Anna HER. 


INFO

Som dere sikkert ser har jeg byttet ut juledesignet jeg hadde i hele desember og skaffet et nytt fullscreendesign. Jeg brukte kodene på det fullscreendesignet jeg hadde før desember og endret litt på fargene og oppsett. Er utrolig fornøyd med både designet og headeren nå.

En ting kanskje noen har merket er at det ikke gikk an å kommentere på innlegg, men det har jeg fikset nå så det er bare å kommentere. Og til alle dere som spør om design så har jeg veldig dårlig tid til å både svare og lage noe. Beklager, men jeg kommer sterkere tilbake senere etter alle tentamene og sånt.

3 vanlige hårfrisyrer!


04.01.2016, 17:41

Jeg er ikke den som fikser så mye på håret uansett om det er en spesiell anledning eller til hverdags. Men tenkte likevel å vise hvordan jeg fikser det som oftest.

Den mest vanlige frisyren min utenom å ha det rett ned er å ha det i en hestehale. Det går fort å sette opp også er det praktisk fordi jeg får ikke håret i ansiktet. Jeg bruker også denne frisyren når jeg trener og har gym.

Den andre frisyren er den samme bare at jeg fletter hestehalen. Jeg bruker ofte å ha det sånn når jeg spiller fotballkamper fordi da får jeg ikke hestehalen i ansiktet så lett når jeg løper. (Har utrolig stygg ettervekst og fargen er ikke så fin lengre heller...)


Jeg bruker ikke bandana så mye lengre, men alle hårbøylene jeg bruker har knekt. Derfor valgte jeg bandana i dag siden jeg brukte det VELDIG mye i fjorsommer og i starten av skoleåret. 

 

Styled stock photos


03.01.2016, 14:45

De fleste bloggere har tatt styled stock photos en gang, og det vil si at det er bilder av bare ting i et fargetema eller innen temaet sminke for eksempel. Jeg har blitt helt hekta på de bildene fordi de er veldig inspirerende og morsom å ta selv.

Jeg googlet litt om hvordan styled stock photos, og da var det et tips om at man trengte en reflektor. Jeg har jo ikke det så jeg lagde en selv av folie og ei pappplate, og den hjelper veldig mye. Både når man tar portrettbilder og disse bildene. Den gjør så at skyggene forsvinner siden du reflekterer lyset, og under ser dere før og etterbilder.

ETTER (Med bruk av reflektoren jeg lagde)
 

Dettte er første gangen jeg tar sånne bilder så det er ikke det beste akkurat. Men jeg har henter masse inspirasjon fra google og andre bloggere som tar sånne bilder ♥

FØR

+FØR
Ønskeliste til bursdagen!


02.01.2016, 18:29

Jeg blir 16 år om 22 dager og derfor tenkte jeg å vise dere ønskelista mi sånn som jeg gjorde i fjor også. Det er link til alle produktene under collagene ♥

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER

5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER

hits