Ane Estil

Hvordan bli fortere brun!


06.08.2016, 11:45

Sommerferien er snart over, men likevel kan sola være framme i mange dager til. Her er mine tips til å blir fortere brun ute i sola som jeg bruker selv.

Bruk solkrem med lav faktor
Hvis du er som meg som ikke blir lett brent kan du bruke solkrem med lav faktor som gjør deg fortere brun. Av og til soler jeg meg uten solkrem, i hvert fall her i Norge. Men ulempen med å ikke bruke solkrem er at det ikke er bra for huden. Man får lettere rynker når man blir gammel, huden blir lettere tørr og det er større sjanse for å få kreft.

Bruk sololje eller babyolje
Sololje finnes i forskjellige varianter. Dry oil som ikke er så grisete og en annen type som er mye mer klissete. Det finnes også forskjellige faktorer på sololjer, og oljen forsterker solstrålene så du blir lettere brun. Men da er det også større sjanse for å bli brent. Babyolje er helt uten beskyttelse for å bli brent, men hjelper på å bli brun.Fukt huden
Etter en dag i sola er det lurt å smøre seg inn med after sun. Den kjøler ned huden og fukter den så brunfargen holder seg mye lengre. Jeg anbefaler Piz Buin sin after sun fordi du får 400 ml med produkt også er den ikke dyr i det hele tatt. Finnes på Vita for eksempel, der jeg kjøpte min på salg.

Ikke bad i klorvann
Klor bleker kroppen så prøv å unngå å bade i basseng med klor hvis du vil holde på brunfargen din. Det er også viktig å dusje etter å ha vært i bassenget eller i havet.

Skrubb kroppen
Skrubb vekk døde hudceller på kroppen, hvis ikke får du flekker som er brun og som flasser av fort hvis huden er tørr. Bruk også en ansiktsmaske med masse vitaminer fordi det hjelper å holde på brunfargen og å holde huden frisk.

Drikk vann
Det er også viktig å ikke "tørke" innvendig. Drikk mye vann når du er lenge ute i sola og varmen!

Life hacks!


20.04.2016, 17:35

Bruk legofigurer for å holde styr på ledningene!
Hvis du er lei av at ledningene dine detter ned under senga eller fra pulten kan du bruke legofigurer for å holde de fast.


Bruk en bit av potetgullposen for å lage din egen stylus!
Hvis du ikke liker de stylusene med gummi som gir lett flekker på skjermen kan du teipe på en liten bit av en potetgullposen til en penn. Pass på at du tar nok til at du kan holde på biten du klippet ut for at den skal funke.


Skru av mobilen helt når du lader den!
Hvis du skrur av mobilen din helt når du lader den går det mye fortere.


Bruk en iPadlader for å lade mobilen!
Hvis du bruker en iPadlader med et adapter som er større enn den til iPhoneladeren går det mye fortere å lade.


Bruke fjæra på en penn hvis laderen er ødelagt!
Hvis laderen din er knekt øverst der den puttes inn i mobilen kan du ta fjæra som er inni penner og tre den rundt der det er knekt. Da vil den holde lengre til du får kjøpt en ny.


Varm maskaraen med kroppsvarme før bruk!
Når du varmer den vil den ikke klumpe seg så mye på vippene.


Klipp et hull mitt på potetgullposen eller popcornposen!
Hvis du klipper hullet mitt på kan du bruke posen som en skål så du kan dele med flere.


Finn klærne du skal ha på deg kvelden før!
Hvis du er jente kjenner du kanskje igjen problemet med å finne klær om morgenen. Det tar også lang tid så let fram outiften du skal ha på deg kvelden før. Da sparer du masse tid om morgenen.


Bruk farger på nøklene!
Da slipper du å fikle med å finne rett nøkkel når du har det travelt.


Sveip til venstre for å slette siffer!
Hvis du har en iPhone og bruker kalkulatoren kan du sveipe til venstre for å slette et og et siffer.


Gjør alt på iPhonen/iPaden grått!
Det kan være ganske ekkelt for øynene å se på skjermen på kveldene når den lyser så sterkt. Da kan du på inn i Innstillinger --> Generelt  --> Tilgjengelighet --> Tilgjengelighetssnarvei (Helt nederst) --> Gråtoner. Når du trippelklikker på hjemknappen vil alt på skjermen bli grått som gjør det litt bedre å se på, og får å skru det av trykker du tre ganger på knappen.

Ane Estil
Ane Estil

Mitt navn er Ane Estil, jeg er 16 år og kommer fra Lierne i Nord-Trøndelag. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote, bloggdesign og skole. På fritiden fotograferer jeg og koder bloggdesigning på bestilling. Jeg har laget bloggdesign til personer fra bl.a Paradise Hotel, toppbloggere, og ei fra NRK Super serien Jenter.

Kontakt

aneestilblogg@outlook.com

Reklame
Kategorier
Arkiv
Instagram
Snapchat
bilde

aneestilblogg

Design
Ane Estil
hits