Nyttårskjolen ♥


31.12.2015, 18:52

Nå snart skal vi spise pinnekjøtt og ribbe til middag før vi skal ut å sende opp raketter og ønske det ny året velkommen. Allerede er det folk som sender opp raketter og jeg tror det er barnefamlier som har unger som ikke er våken så lenge. Til og med i går natt hørte jeg raketter som smalt.

Men sier det igjen: Godt nyttår alle sammen! ♥

Kjolen jeg har på er fra jjhouse.com og egentlig skulle jeg ha den på juleballet i fjor. Skoene er fra en butikk i Tyskland.

2015 in pictures ♥


31.12.2015, 16:07

Tenk om noen timer er 2015 over. Det har skjedd utrolig mye i dette året, og jeg gleder meg til året som kommer også. Jeg har funnet noen bilder fra hver måned i 2015 og satt de sammen til en collage. Når jeg ser de gamle bildene har jeg glemt at det er så lenge siden fordi jeg tror at de er tatt forrrige måned. Dette året har gått alt for fort og det er så mye jeg skulle ha gjort.

JANUAR

Haha sånn så jeg ut for et år siden. Det var da jeg fikk speilreflekskameraet mitt, også spilte jeg volleyball og var med på volleyballtreninger. Vi hadde også musikkspill på skolen og jeg hadde bursdag den 24. januar.

FEBRUAR

 I februar lagde jeg bilder selv til rommet mitt der jeg redigerte alt og printet de ut. Jeg fikk også en hel bærepose med deksel av ei venninne som hadde kjøpt seg ny mobil. Det siste bilde er av katten min Figaro.

 MARS

 Skjedde ikke så mye spesielt i mars, men synes at jeg forandrer meg veldig hver måned. Skibilde er fra en skidag med skolen.

 APRIL

 

Det første bilde er av det første plagget jeg fikk sponset av shein.com. Jeg lagde meg også en bloggplanlegger som fungerte bra helt til jeg glemte å bruke den.

MAI

I mai var jeg på arbeidsuke i Salangen-Nyheter da jeg fikk være med på livesending på nett-tv'en de har. Begynte også å bli skikkelig hekta på Prebz og Dennis, og tegninga var ei jente på Instagram som tegnet til meg. Glemte å ta med bilder fra konfirmasjonen min, men tror ikke jeg postet noe fra da på bloggen.

JUNI

Juni var da vi endelig fikk sommerferie og været ble litt varmere. Første bilde er tatt rett etter at vi fikk ferie. Andre er da jeg og ei venninne skulle vaske kjølerommet på skolen, men vi klarte å miste to rømmebokser da vi skulle sette tilbake maten x) De to siste bildene er fra siste skoledag som vi tilbragte på stranda ♥

JULI

I juli var jeg først på storsjöcup som var utrolig morsomt. Jeg var også på vg-lista med Nora og lillesøstera mi fordi jeg hadde vunnet golden circlebiletter. Det bilde der vi har på bunader er fra Li-Martnan som er en slags gammeldags messe der folk selger mye håndarbeidsvarer.

AUGUST

I August var jeg på hytta i Salangen som ligger i Troms. Jeg og søstera mi var også på tivoli da vi var i Fauske og jeg tror vi var de eneste som var der og xD Skolen startet også i den måneden, og det var nydelig vær i noen uker da.

SEPTEMBER

Nå kommer bilder som ikke er så gamle, men det øverste er på en bursdag til ei av bestevenninne mine som heter Sofie. Det andre er da vi hadde temadag på skolen, og som dere ser skulle vi kle oss litt finere enn det vi gjør til vanlig. Det siste bilde er av almanakken som jeg fikk av personligalmanakk.no.

OKTOBER

Hehe jeg spilte veldig mye cards against humanity i oktober, også var jeg i Oslo med mamma og søstera mi Mari. Det var utrolig gøy fordi jeg traff mange familiemedlemmer som jeg ikke hadde sett på lenge.

NOVEMBER

 Vi hadde noe som heter Vrimmel på skolen i November og da var jeg blant annet på journalistkurs. Vi hadde også workshop med noen av medlemmene i Absence crew og en som var dommer i mitt danse crew og deltaker på norske talenter. Absence hadde også kurant og urbant helga etter der det var forskjellige aktiviteter man kunne melde seg på. Som dere ser hadde vi temadag igjen på skolen.

DESEMBER

Er ikke så mye å skrive om disse bildene fordi de postet jeg egentlig nå nettopp, men tok de med fordi jeg ville ha collager for alle 12 månedene.

Vil ønske alle som leser bloggen min et gotd nytt år! <3

Nyttårsforsetter!


31.12.2015, 14:01

Nyttårsforsetter og sånne mål er ikke noe jeg pleier å bry meg så masse om, men for å ha noe å blogge om tenkte jeg å skrive noen.

1. Jeg vil bli flinkere til å blogge, og skrive mer varierte innlegg enn det som har vært i dette året.

2. Jeg skal gjøre det bra på skolen siden jeg har eksamen i år, og skal begynne på videregående.

3. Spare penger. Det er noe jeg er ekstremt dårlig på fordi jeg bruker de opp ganske fort når jeg først har penger.4. Reise til nye plasser. Jeg skal til Barcelona kanskje to ganger i år også skal jeg til steder i Norge der jeg aldri har vært før.

5. Få nye venner.

6. Planlegge ting mye bedre.(Alle bildene er fra weheartit)

2015 best nine!


28.12.2015, 19:19

Hei! Som dere kanskje har sett er det veldig mange som legger ut en collage med sine mest likte bilder på Instagram, og for å gjøre det må dere gå på denne nettsiden HER. Der finner dere også ut hvor mange likes bildene deres på Instagram har fått tilsammen i løpet av 2015. 

Hvis dere vil se min collage som jeg fikset med 2015bestnine så må dere se på Instagram: @aneestilbloggI ♥ Christmas!


27.12.2015, 17:42

Hva har dere gjort i det siste? Jeg har i hvertfall ikke hatt tid til noe blogging.

På julaften var bestefar hos oss og spiste pinnekjøtt og åpnet gaver sammen med oss. Jeg fikk utrolig masse fint til hybelen, klær og ting jeg ønsket meg. Første juledag er en dag der man skal være inne som jeg har forstått det, og da spilte vi i famlien et nytt spill som jeg har Mari fikk. Bestefar og hun han bor sammen med kom opp og spiste lutefisk senere på dagen. Jeg liker ikke lutefisk så jeg spiste julepølser heller. Vi prøvde også popcornmaskina som Mari fikk i julegave av meg. Den funket utrolig bra og det går mye fortere enn micropop.

I går var jeg hos bestefar meste parten av dagen fordi resten av famlien var i kirka. Pappa synger i et kor som skulle opptre der også var det barndåp samtidig. Jeg hadde heller ikke stått opp enda da de dro også ville bestefar at jeg skulle hjelpe han med en digital bilderamme eller hva det kalles som har fikk i julegave. I dag har jeg gått på ski og det var iskaldt ute så da jeg kom hjem ordnet jeg og Mari kakao i kaffemaskina vår ♥ Og nå snart skal vi på julemiddag hos famlien til en i klassen min som vi pleier å gjøre hvert år i jula. 

Nye negler ♥


18.12.2015, 20:09

Hei! I dag fikk jeg noen utrolig fine negler fra en av bestevenninne mine, og jeg bare elsker de. Jeg hadde faktisk tenkt til å kjøpe meg negler til jul, men det passet jo utrolig bra at jeg fikk disse nydelige i gave. Jeg fikk også en utrolig god body lotion som lukter helt himmelsk ♥

Tentamener, presentasjoner og juleball!


13.12.2015, 17:06

Hei! Denne uken har det skjedd utrolig mye. På mandag startet vi med å ha vår andre presentasjon på engelsk, og jeg hadde om Skottland. Det gikk faktisk veldig bra fordi jeg fikk 5+ på den. På tirsdag var det førjulskveld der butikken spanderte grøt også var det folk som satt å solgte varer som de hadde lagd eller bakt. Samme dag så klippet jeg meg fordi det var drop in hos ei som var frisør her før. Dere ser før og etter bilde litt lengre ned i innlegget.

På onsdag hadde vi prøve i spansk også så vi en film som heter Volver som betyr å vende tilbake. På torsdag hadde vi tentamen i norsk bokmål som jeg følte gikk bedre enn før når vi har hatt tentamener, men det tenker jeg hvert år også går det ikke så bra likevel. Neste dag altså på fredag hadde vi tentamen i nynorsk som jeg også følte gikk bedre enn forventet til at det var nynorsk. Jeg glemte så klart forberedelseshefte mitt som vi trengte til å svare på noen oppgaver, men det gikk bra likevel fordi jeg husket det meste jeg trengte til å svare på oppgaven.Når jeg får bestemme middag ♥ 

Jeg vant adventspakken på skolen den 2 desember og det var en hel boks med pepperkaker og en brødkurv ♥


Det var også juleball i Nordli på fredag, og det var utrolig gøy. Vi fikk se underholdninga til 10. klassen i Nordli først også serverte de kassler til mat. Etterpå var det noen leker,  dansing og kåring miss og mr julball.

Førjulskveld <3


08.12.2015, 15:30

Hei :) Endelig kommer det et innlegg igjen utenom de som hører til julekalenderen. Har hatt dårlig tid i det siste pga mye som skjer nå i desember. Nå f.eks skal jeg snart dra å spise grøt sammen med venner som butikken her har ordnet. Etterpå må jeg og noen i klassen sitte å selge kjeks og kaker. Det er en slags førjulskveld som har blitt tradisjon her jeg bor der folk selger ting de har laget også får man grøt, pepperkaker, melde seg på konkurranser også er det tilbud på butikken. Jeg skal også klippe meg kanskje fordi det er sånn drop in der man bare går til salongen å bestiller time. Så får se om det ikke er så lang kø...

Blogges ;*

Merket dere at snapchat serveren har vært nede i dag??

hits