Hvordan redigere bilder i kodelåsen!


22.03.2016, 21:03

Innlegget ble oppdatert 22. Mars.


Følg stegene lengre ned for å finne ut hvordan du kan redigere et bilde så det ser ut som at det er ekte. På bilde under ser du resultatet!

1. Først trenger du en app som heter PicsArt og den finnes i AppStore. Når den er lastet ned og du har åpnet den trykker du på Edit.

Ta screenshot av låsskjermen din, velg bilde fra kamerarullen og trykk på Add Photo som vist over. Da velger du 10 kvadratiske bilder som du har på kamerarullen. Så trykker du på et av de 10 bildene og deretter på den stjerna som er markert på bilde til høyre i collagen.

Velg rundingen fordi det skal passe inn i de runde knappene på låsskjermen, og beskjær bilde. Trykk på V eller den knappen som bekrefter hvis dere skjønner også trykk på det runde bilde som vist til høyre i collagen over. Trykk deretter på der det står normal så vil du få opp en meny. Der skal du trykke på Lighten så bilde blir litt gjennomsiktig og tallene i låsen vil vises i gjennom bildet. HUSK Å GJØR DET SAMME PÅ ALLE DE 10 BILDENE!

Når du har beskjært de og trykket på Lighten på alle 10 bildene må du endre størrelsen og plassere de over tallene i kodelåsen. Det er lurt å gjøre det nøyaktig så det ser fint ut. Etter at du har plassert de så de passer bra trykker jeg på bildene og setter ned Opacity (Gjennomsiktighet) til ca 150 ish.. Da vil tallene og bokstavene bak komme enda mer fram selv om at bilde ikke forsvinner. Så trykker jeg på V eller bekrefter det også velger jeg Mask. Dere ser det til høyre på bilde i collagen.

Jeg velger det som heter Light 8 og setter ned Opacity til ca 30 ish...


 

Og da er jeg ferdig og kan lagre bilde til kamerarullen. Du kan bruke ditt bilde som bakgrunn på telefonen din med 10 bilder av favorittartisten din eller favoritt youtuberen. Eller kanskje du vil lure vennene dine og si at det er ekte.

Beklager hvis det er en del skrivefeil i dette innlegget xD Men har hatt engelsktentamen i dag så hode henger ikke helt med det fingrene skriver på tastaturet :P

Jailbreak? Farlig? Hvordan? Hva?


13.01.2016, 17:10

HVIS DU HAR TENKT TIL Å JAILBREAKE ANBEFALER JEG DEG Å SPØRRE EN FORESATT FØRST HVIS DU ER YNGRE ENN MEG. MAN VET ALDRI HVA SOM KAN SKJE, OFTEST GÅR DET BRA OG JEG TROR IKKE DE BLIR SÅ GLAD HVIS IPHONEN ELLER IPADEN DIN PLUTSELIG IKKE FUNGERER. I DETTE INNLEGGET ER DET MINE MENINGER OG ERFARINGER!

Etter at jeg la ut en forklaring på hvordan dere kan redigere bilder inn en screenshot kodelåsen, og få det på ekte ved å jailbreake har jeg fått sykt mange spørsmål angående det. Hva er jailbreak? Er det trygt? Hvordan får man bilder i låsen på ekte? Kan man ta det vekk etterpå?

Jeg skal med mine egne meninger og det jeg vet svare på de spørsmålene for dere så jeg slipper å svare en og en hver gang noen spør på Instagram ♥ Jeg er ikke ekspert på dette, men er litt over gjennomsnitte interessert i det enn andre jenter på min alder.

Hva er Jailbreak?

Det er noe de med iPhone, iPad og iPod touch (alle de appleproduktene blir kalt iDevice) kan få. Jailbreak gir deg full tilgang til funksjoner og egenskaper Apple har begrenset ved operativsystemet sitt. Som for eksempel nattmodus som vil si at skjermen demper lysstryken når det er mørkt så det blir bedre å se på for øynene. Funksjonen kommer faktisk i neste oppdatering fra Apple.. iOS9.3, men det har tidligere bare vært ganske populært for de med jailbreak. Du kan også gjøre så Instagram blir lettere å bruke. Du slipper for eksempel å logge ut og inn hver gang du bytter konto, du trenger ikke å se et og et bilde i feeden, men 3 og 3 på rekke samtidig som på utforsk. Du kan endre utseende på alle ikonene uten at det er en shortcut. Shortcut betyr snarvei, og i denne sammenhengen mener jeg at du blir ført til safari før den rette appen åpnes. Og du får bilder i kodelåsen på ordentlig som fungerer, se snaper så mange ganger du vil og sende bilder fra kamerarullen som en vanlig snap + masse mer.

Dette er bare 1 % av det du kan få ved å jailbreake, og jeg mener virkelig 1 % fordi det finnes så ufattelig mye du kan gjøre. Alt det jeg nevnte over og masse mer får du ved å laste ned Tweaks fra Cydia fra sources du enten legger til eller fra noen som er lagt til fra før. Tweaks er det samme som Apper på en måte som kan endre det du vil på iDevicen din mens Cydia er det samme som AppStore. Sorces er kilder der det finnes forskjellige Tweaks du ikke kan få hvis du ikke har lagt til den rette kilden.

Er det trygt å jailbreake?

Ja jeg vil si at det er trygt å jailbreake hvis du har en ganske ny iPhone, iPad eller iPod touch. Etter mine erfaringer så blir telefonen bare bitte litt tregere, men du merker det nesten ikke i forhold til alt det du kan gjøre ved å jailbreake. Vil bare si at jeg garanterer ikke at det er helt trygt. Det har vært det for meg alle gangene, men kanskje for deg kan telefonen låse seg så du må restarte den så du mister bilder, apper osv. Derfor passer jeg på at jeg tar sikkerhetskopi via iTunes en gang i blant fordi da kan jeg gjenopprette iPhonen og få tilbake alt hvis det skulle skje noe.

Kan man ta vekk jailbreak etterpå?

Ja det skal gå an. Hvis du tar sikkerhetskopi av iDevicen din før du velger å restarte hele skal du få tilbake apper, bilder, meldinger og alt du har på den. Da kan du bare gjenopprette sikkerhetskopien du tok før den ble restartet. Det skal finnes en tweak for å gjøre det lettere å fjerne jailbreaken, men vet ikke om den funker på iOS9.

Hvordan får man bilder i låsen på ekte?

Jeg tipper at mange av dere lesere ikke har en jailbreaket iDevice så dere kan få til det med bilder i kodelåsen, men i hvertfall så er det en tweak kalt Faces. Du finner den i Cydia, og laster opp bilder i innstillinger som du vil ha i låsen.
 

Tips til dere som har tenkt til å jailbreake:

  • Alltid ta backup via iTunes før du jailbreaker! Gjør det også jevnlig når du har jailbreaket fordi du vet aldri, plutselig kan det skje noe med iDevicen din.
  • Hvis du er noen år yngre enn meg så anbefaler jeg at du snakker med foreldrene dine så de ikke blir sint hvis iDevicen din klikker eller ikke vil funke. Jeg tipper de ikke vil bli så glad når de ser at den ikke funker.
  • Vær helt sikker på at du vil jailbreake før du gjør det.

Håper dette er et innlegg dere liker siden dere spør veldig mye om jailbreaking ♥

What's on my iPad!


09.01.2016, 15:43

Jeg har aldri hatt et What's on my iPad innlegg så tenkte å gjøre det. Jeg elsker sånne innlegg og videoer selv fordi jeg finner kanskje noen nye apper som andre har. Dette er en skoleiPad, men 10% blir brukt til det og 90% blir brukt til å sjekke Instagram, Facebook, Snap og andre ting man gjør på en iPad. 

På første siden har jeg apper som jeg ikke bruker så ofte, men ringer av og til med FaceTime eller sender Meldinger fra iPaden. I docken har jeg de mest brukte appene mine. Facebook, Mail, YouTube, Twitch der jeg heter aneestil, Snapchat der jeg heter aneestilblogg og Instagram der jeg heter @aneestilblogg.

På den andre siden har jeg bare mapper med apper jeg har lastet ned. Og den første er sosiale apper. Messenger som jeg for det meste bruker for å snakke med klassen, Blogg.no der jeg sjekker kommentarer og statistikk, Followers for å sjekke unfollowers på Instagram, Kik bruker jeg ikke, WeHeartit bruker jeg for å finne noen fine bilder til Instagram eller bloggen, Kiwi bruker jeg ikke, Skype bruker jeg heller ikke så ofte bare når jeg spiller med noen, Tumblr bruker jeg heller ikke, Twitter bruker jeg for å sjekke om noen kjendiser legger ut noe, Spotify bruker jeg for å høre på musikk, Studio bruker jeg for å sjekke YTkanalen min, SaveforIG bruker jeg heller ikke og Pages bruker jeg for å svare på meldinger som jeg får til facebooksiden til bloggen.

I den andre mappen har jeg spill, men det eneste jeg spiller er Agar.io og CrazyTaxi. De andre spillene er sånn jeg har gått lei og ikke orket å slette.

I den tredje mappa har jeg de appene som jeg bruker til skolearbeid. OneNote er der vi skriver alle oppgavene i alle fagene utenom Matte, og læreren min får til å se alt jeg skriver der, Oversetter bruker jeg i Engelsk og Spansk, Word bruker jeg for å skrive innleveringer eller manus til presentasjoner, PowerPoint bruker jeg til å lage presentasjoner, Outlook bruker jeg for å sjekke skolemailen, Calculator sier seg selv hva jeg bruker til, OneDrive er der jeg finner alle word-dokumentene, powerpointpresentasjonene osv som jeg har lagret fra de andre appene, Excel bruker vi ikke så ofte fordi vi gjør oppgavene på pc heller, BrettBoka er der jeg har samfunnsfagboka mi og iTrafikk er en quizapp jeg bruker i Trafikken (Valgfaget).

I den fjerde mappa har jeg bilderedigeringsapper, og de jeg nevner er de som blir brukt. Afterlight har mange fine filtre og er veldig bra til å redigere bilder, Phonto bruker jeg til å skrive tekst på bilder, Pixlr bruker jeg for å lage collager, VSCO har et filter som jeg bruker nesten hele tiden, PicsArt er en veldig bra redigeringsapp også lager jeg collager der, Squaready bruker jeg for å få en hvit ramme rundt Instagrambildene mine, PhotoQuilt er en collageapp som setter sammen alle bildene automatisk.

I den femte mappa har jeg apper som jeg ikke bruker så mye. eBay bruker jeg til å se om jeg finner noe billig som jeg ønsker meg, MinFotball brukte jeg til å sjekke kamper, tabeller osv da jeg spilte i serien, Momondo er en app du kan finne hotell og flyreiser ganske billig, Prisjakt bruker jeg hvis det er noe jeg skal kjøpe og jeg vil finne det billigste, Goodiebag blir ikke brukt lengre, Zalando har jeg enda ikke sjekket hva er også har jeg en gamlere eller nyere versjon av eBayappen. 

I den siste mappa har jeg videorelaterte apper. iMovie bruker jeg en del på skolen når vi lager videoer og til YTkanalen min, Instavid er en collageapp for videoer, Intro Lite er introer som du kan lage, Vont er samme som Phonto bare at du skriver teksten på videoer, Videoefy er som YouTube bare langt i fra like stort, men det er sånn at du kan laste opp videoer og følge andre kanaler, NRK TV bruker jeg for å se noen program jeg ikke får sett på tv'en, Video D/L bruker jeg for å laste ned YTvideoer så jeg kan se de offline eller lagre de til kamerarullen, TV3 play blir brukt likt som NRK TV og SoundHound bruker jeg hvis det er sang jeg ikke vet hva heter.

Også har jeg noen apper som ikke er i noen mapper og det er Safari, Chrome, TeamViewer som gjør at du kan styre pc'en fra iPaden eller iPhonen trådløst, TalkingEmoji bruker jeg ikke og Shpock er en app der du kan selge eller kjøpe ting.


Jeg har en tredje side og på iPaden med en random mappe med apper som aldri blir brukt.

What's on my iPhone!


27.09.2015, 14:02

Jeg har samlet alle appene jeg bruker på hjemskjermen så de er lett tilgjengelige. Som dere ser har jeg Meldinger, Safari, Bilder, Kamera, Mail og Telefon som er apper jeg bruker daglig.

 

Messenger bruker jeg for å snakke med klassen mest fordi vi har ei gruppe for alle der.

Notater bruker jeg til å skrive tekster til Instagram, skrive ned ting jeg må huske til bloggen og linker.

VSCOcam er favoritt redigeringsappen min som jeg bruker nesten hver gang jeg legger ut noe på Instagram fordi det er et filter der som jeg bruker ofte.

Blogg.no appen bruker jeg for å sjekke kommentarer lese innlegg fra bloggene jeg følger osv. Det er bare hvis jeg har det travelt eller ikke har pc jeg bruker den for å skrive innlegg som nå f.eks.

WhatsApp bruker jeg for å snakke med venner fra Tyskland da klassen min var der og noen fra Cape Town jeg møtte på Storsjöcuppen i år fordi ingen av de bruker Snap eller kik.

YouTube bruker jeg daglig for å se på POD, Celina Karine, Hannah Martine og mange fler.

Afterlight er eneste appen jeg har som koster penger, og den bruker jeg til å redigere lysstyrke, kontraster og farger på bilder.

AppStore og Innstillinger vet dere sikkert hva brukes til :)

 

I docken har jeg de appene jeg bruker aller mest og det er Spotify, Facebook, Snapchat og Instagram.

Sologoodiebag bruker jeg av og til hvis jeg finner noen koder for å vinne solo-stæsj, men jeg vinner aldri noe utenom $olo-dollar... Har vunnet et par solbriller, men det var ikke fra appen.

Sporing bruker jeg når jeg bestiller pakker for å se når de kommer.

MinFotball bruker jeg for å sjekke kamper når jeg skal dømme Liernelag, tabeller og stillinger på kamper som Lierne spiller.

1Password har jeg ikke testet enda, men den holder styr på alle passordene dine, og vet hvilken nettsider passordene skal brukes på.

Timetable er en kjempepraktisk app fordi du legger inn timeplanen din på skolen så ser du hvilket fag du skal ha hvis du ikke vet det.

Prisjakt bruker jeg hvis det er noe jeg skal kjøpe så sjekker jeg hvor det er billigst.

RuterReise er bare en app jeg har, men aldri bruker fordi det er ikke så mange reisetilbud i Sørli akkurat. Men kjekt å ha hvis man er i storbyene.

Storsjöcupen bruker jeg heller ikke noe nå lengre, men jeg brukte den til å sjekke kamper, baner, tidspunkt ogsånt i sommer på Storsjöcupen.

SoundHound er noe det samme som Shazam eller hva den appen heter. Den hører på en sang også viser den deg hva den heter og hvem som synger den hvis du ikke vet det.

Spill spiller jeg bare hvis jeg ikke har noe annet å finne på, og det jeg spiller mest er Agar.io. Kahoot er kjempegøy hvis jeg har noen å spille med.

På den andre siden i mappen min er det CaseClicker jeg spiller mest, og det spiller jeg hele tiden. Er et level unna Global Elite som er det største som går. Det er om å få bra våpen og kniver som er verdt mest dollar.

EggCar spiller jeg også en del hvis jeg kjeder meg.

PhotoQuilt er en collageapp som tilpasser seg størrelsene på bildene etter hvor mange bilder du har. Kjempesmart hvis du har mange bilder du vil ha i en collage.

CandyCam bruker jeg egentlig ikke, men den har en del fine filter.

Pixlr bruker jeg for å beskjære bilder til Thumbnails og lage collager.

Phonto bruker jeg til å skrive tekst på bilder og man kan laste ned egne fonter fra dafont.com.

PhotoWonder bruker jeg heller ikke så ofte. Bare hvis det er noe rot i bakgrunnen så kan jeg bruke en spesiell effekt som gjør at det blir masse firkanter der i stede.

FotoRus har jeg ikke prøvd enda.

PicsArt er en app jeg har brukt helt siden jeg hadde Xperia x8 mobilen min. Jeg brukte den til å redigere absolutt alle bloggbildene mine med et filter og bokeh effekt, men nå bruker jeg den til Instagrambilder. Helt klart den beste redigeringsappen jeg har fordi det er så mange ting du kan gjøre.

Squaready bruker jeg for å få en hvit ramme rundt bilder til Instagram og så de blir kvadratisk.

iMovie bruker jeg for å redigere YouTubevideoer fordi jeg har ikke noe bra program til pc'en for å redigere videoer.

SquareadyV bruker for at videoene skal passe til Instagramfeeden hvis de er for avlange.

Instavid er en collageapp som lar deg sette inne bilder og videoer i en collage.

Vont er samme som Phonto bare at man skriver tekst på videoer.

TV3 play og NRK TV bruker bruker for å se på tvprogram.

Video D/L bruker jeg for å laste ned youtubevideoer så jeg kan se de offline.

iBooks bruker jeg for å lese bøker jeg har lastet ned og akkurat nå leser jeg De4 der Rebekka Andrine som jeg har laget design til er på forsiden.

Musikk bruker jeg for å legge til musikk når jeg redigerer videoer i iMovie.

Kik bruker jeg av og til for å snakke med venner, men det er ikke så ofte.

Vine bruker jeg ikke lengre.

Followers bruker jeg for å se hvem som unfollower på Instagram.

Twitter bruker jeg hvis det er noen spill som man trenger twitter til.

Kiwi skjønner jeg ikke vitsen med å ha.

NetCom bruker jeg for å se hvor mye mobildata jeg har brukt, men appen er ganske dårlig fordi det er vanskelig å oppdatere.

SaveSnap fant jeg på topplista og jeg har ikke brukt den enda.

500px er en app der du kan finne bilder, men jeg har ikke brukt den enda.

Wehearit bruker jeg for å finne mange fine bilder.

På den andre siden har jeg en mappe med apper som jeg ikke har bruk for.

Finally Jailbreak again! ♥


22.07.2015, 19:11

Hei! Endelig fikk jeg til å jailbreake iPhonen min ♥ Før da jeg hadde Cydia var på min gamle iPhone 4 som hadde bare iOS 7.1.2, og nå har jeg 8.4 på iPhone 6. Siden det kommer nye oppdateringer til iPhone veldig ofte så har det lenge ikke vært mulig å jailbreake fordi de som lager det må hele tiden oppdatere jailbreak verktøyet sitt. Det sies også at jailbreaking blir vanskeligere når iOS 8.4.1 kommer fordi Apple blokkerer det.

Men i hvertfall så kommer det kanskje en ny Whats on my iPhone video fordi jeg hadde en sånn video med min gamle iPhone 4 da jeg hadde jailbreaket den og.
 

hits