Helg ♥ - TØRST Drikke og bursdag


25.11.2016, 21:30

Hei! Tidligere denne uka fikk jeg en pakke i posten fra TØRST Energidrikk, der jeg fikk en boks med deres drikke. Jeg har lenge hatt lyst til å teste drikken deres, men har ikke orket å bestille på nettet fordi drikken selges bare i noen butikker og bensinstasjoner. Det er ikke sponset, men TØRST spurte likevel om jeg kunne si noe om hva jeg synes om den.TØRST er den beste energidrikken jeg har smakt, og da er jeg faktisk 100% ærlig. Smaken er ikke så sur som mange andre energidrikker, noe jeg som liker best med den. Ellers så smaker den typisk energidrikk hvis dere skjønner :P torstdrikke på Snapchat og Instagram!

I kveld har jeg også ryddet rommet fordi det hadde ikke blitt ryddet på noen uker siden jeg er hjemme i helgene bare. Men i morgen skal mamma feire bursdagen sin med mange av hennes venner og noen fra venner av meg og søstera mi kommer også så vi har forberedt en del ting til da.

Håper dere får en fin fredagskveld ♥







 

En ny start


21.10.2016, 22:37

Heisann, og god helg! Har endelig kommet tilbake til hverdagen etter høstferien som jeg tilbrakte i Spania i noen dager. Denne uken på skolen hadde vi både prøve i samfunnsfag som jeg tror gikk bra, og en matteprøve i dag som var kjempevanskelig. Til og med læreren så at den var det fordi det var ikke bare jeg som syntes det. Vi har kortdager på fredager så vi slutter kvart på tolv og var så heldig at jeg fikk skyss rett etter skolen. Rakk å hente en pakke på butikken som jeg kommer til å skrive om i morgen eller i løpet av helga hvis jeg får tid. Ellers så skjer det ikke så mye annet akkurat nå. Tok bussen ned på skolen på tirsdag fordi vi kom hjem fra Spania i tolv tida på natta, så måtte jeg pakke og etterpå måtte jeg opp igjen kvart på seks for å ta bussen til skolen.

Processed with VSCO with f2 preset

Som dere ser så er designet mitt her på bloggen blitt oppdatert. Det er en god stund siden sist nå så følte det var på tide fordi jeg begynte å bli litt lei det ensformige gråe, hvite og svarte designet jeg hadde før. Nå når det er høst har jeg lagt til noen høstfarger i det så det matcher årstiden.

Hver gang jeg lager et nytt design til bloggen min føler jeg at det blir en ny start på bloggen, og det gir meg mer motivasjon til å blogge. Når det gjelder design og headerbestillinger har jeg ikke vært så aktiv med å lage det i år. Har for det meste fokusert på å lage til mer "kjente" personer enn den vanlige måten der jeg tar bestillinger. Men når jeg får ryddet opp litt i innlegg og kategorier her på bloggen og kommer mer i gang med bloggingen igjen skal jeg prøve å få ordnet et nytt innlegg med info om bestilling.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

U P D A T E! [Frisøren, skole, frii <3]


29.09.2016, 19:46

Hei, tenkte bare å stikke innom bloggen litt for å oppdatere om hva som har skjedd den siste tida. Denne uka har gått ganske så fort selv om den har vært "normal", og med det mener jeg at vi ikke har hatt noen ekstra fritimer. Ukene går også ganske fort nå for tida fordi jeg går studiespess der vi har masse fri og gjør mye av leksene i timene. For å si det sånn synes jeg at det ikke er noe slit her. Litt mindre lekser enn på ungdomsskolen og mye kortere dager. Forrige uke sluttet vi f.eks kvart på tolv to dager, og startet ikke før kvart over ti en dag. Jeg synes skolen er ganske enkel nå i forhold til før, bare du gjør en innsats og jobber effektivt selv.

I dag så var jeg til frisøren etter skolen fordi håret trengte virkelig en klipp. Sist jeg var til frisøren var i begynnelsen på desember i fjor så det hadde blitt ganske slitt, og var flokete hele tiden. Håret ble også ganske skjevt klipt i fjor så jeg var ikke helt fornøyd, og i tillegg ble det veldig kort. Denne gangen derimot så ble jeg kjempefornøyd. Sjelden jeg har blitt så fornøyd noen gang faktisk. Frisøren i dag klippet ganske kjapt, og fulgte ønskene mine som jeg sa. Ville ikke at det skulle bli så stor forandring, også at det ikke skulle klippes rett av, men en bue nederst. Dere ser hvordan det ble på bildet under ♥

Q: Hva har dere gjort denne uka?



 

Bilder av hybelen!


18.09.2016, 16:20

Det var noen som ønsket hybel tour siden jeg har sagt her på bloggen at jeg har flyttet, men problemet er at jeg har flyttet igjen. Jeg bor ikke lengre på hybelen i Namsos, og har startet i Grong i stede. Akkurat nå bor jeg hos tanta mi helt til jeg finner en ny hybel. Men her har dere bare noen bilder fra hybelen. 


Dette er i gangen når man kommer inn ytterdøra, og jeg hadde rommet mitt nede.
(Bildene er fra annonsen på finn.no HER.)


Trappa ned til kjøkkenet.


Dette er kjøkkenet med badet til venstre også er bildet tatt fra rommet jeg hadde.


Badet..

Processed with VSCO with hb1 preset
Rommet mitt etter at det var vasket og ryddet ut.

Processed with VSCO with hb1 preset
Sånn så rommet mitt ut, og eneste plassen jeg hadde å sitte var i senga, den lille stolen på siden eller stolen ved pulten, så det var egentlig en ganske liten og trang hybel synes jeg.

Hemmeligheter om meg ingen andre vet!


05.08.2016, 11:22

Hei! Mange pleide å ha skoledagbøker som ble kjøpt i sommerferien da de gikk på barneskolen. Selv hadde jeg mange fra Pennyklubben, noen fra Girl:it og Topp-skoledagbøker for eksempel. Det jeg syntes var det morsomste med de var å fylle ut sidene om meg selv og få venner til å skrive på vennesidene. Alle kalender sidene sto for det meste tomme gjennom hele skoleåret, hehe... Kjenner du deg igjen?

Har funnet fram noen av skoledagbøkene jeg hadde, og sett på hva jeg skrev om meg selv de forsjellige årene xD Haha lo godt når jeg leste noen av svarene jeg skrev...



Dette var den gamleste boka jeg fant. Er ikke ei skoledagbok, men skrev om meg selv i hvert fall xD

Mine hemmelige personalia
Jeg heter: Ane Karine Estil
Alder: 10
Kjælenavnet mitt: Skjønnhet (Kinesiske navnet mitt betyr det.)
Skostørrelse: 33-36
Høyde: 141
Vekt: 26 kg

Min fine fremtid
Jeg håper at jeg jobber med dyrlege, lærer el sminke og mote
Jeg håper at jeg bor i Salangen, el Sørli
Jeg ville forandret navn til: Amalie
Jeg ville forandret hårfarge til: lysebrunt
Andre ting jeg ville forandret: Ansiktet

Denne topp skoledagboka er den første jeg fikk utenom de fra Pennyklubben. Skrev ganske mye i den fordi den var ikke lik de vi fikk hvert år i Pennyklubben.

Navn: Ane Karine Estil
Kallenavn: Mei Mei
Høyde: 153 ca
Dette er hot: Hest
Dette er not: Fisk
Dette gjør jeg på fritiden: Trener, sammen med venner
Favorittfilm: Dansefilm
Jeg vil bli: Kjendis
Favorittpålegg: Makrell i tomat
Favoritt restaurant: Mc Donalds
Her er jeg om ti år: Tronheim (xD)

Dette har jeg skrevet om måneden juli 2011
Månedens beste kjøp: Topp skoledagbok
Månedens beste blogg: Min blogg
Dette var kjipt: Pengene for
Disse filmene så jeg: 3D

Denne skoledagboka fra Pennyklubben var annerledes enn de småe vi fikk hvert år så fant ganske mye morsomt jeg skrev i den.

Galeste jeg gjorde som liten: Brukte pappa sin shampoo, Hele flaska
Det mest spennende stedet jeg har reist til: Jørum Gård
Blitt bitt av et dyr? JA Hvilket? Mygg og m.m.
Vondeste jeg har opplevd: Skjære meg?
Min klesstil: Mye
Noen gang vært i bryllup? Nei Vært brudepike? NEI!
Det fineste jeg noen gang ar gjort for noen: IDK
Bo resten av livet i et annet land? Hvilket? TYRKIA
Det skulle være forbudt å: Være mygg, knott og andre insekter som flyr
Et land jeg absolutt ikke har lyst til å reise til: Fattige land
Mitt drømmeyrke: Hesteeier eller noe med hest/dyr
Som baby var jeg: Liten
Slik vil jeg ha det som voksen: Rikdom og berømmelse :) (Haha..)
De jeg er aller gladest i i hele verden er: Ingen

Topp skoledagbok for 2012/13

Et av mine skjulte talenter består i å Danse men jeg er derimot helt på trynet når det gjelder Synge
På fritiden liker jeg å Fotball, Sykle og DATA <3
Om 10 år bor jeg i Trondheim og jeg jobber som Stylist
Musikken jeg elsker å høre på for tiden er MYE og yndlingsartisten min er PITBULL
Ellers vil jeg få sagt at Jeg er kul
Favorittkjendis: Meg
Yndlingsbok: Hest og hemmeligheter
Beste TV-serie: Paradise Hotel
Høyeste ønske: Få alt jeg vil ha

Hadde 3 forskjellige skoledagbøker dette året og har nesten ikke skrevet noen ting i de, bare sidene om meg selv.

Navn: Ane Karine Men kall meg gjerne Ane
På nett finner du meg her: gSm, FB, MSN, Skype m.m
Skole: Sørli Skole <3 Klasse: 7
Er best på: Mye
Er avhengig av: Data
Beste og verste fag: Gym og norsk og matte
Du ser meg aldri uten: Sminke
Kaster helst bort tid på: Data
Gomler stadig på: Godteri
En vakker dag skal jeg: Mye
Mest brukte ord: Ehhh...

  HOT NOT
Artist: Cody S JB
Låt: Imagine Boyfriend
Tv-Program: PH  
Film: Super 8  
Kjendis: Meg  
Mat: Flyvende Jacob MYE
Drikke: Burn Kaffe
Lukt: Parfyme Svette
Farge: Rosa Gul/Grønn
Spill: gSm MSP
Sted å henge: Ballbingen Kirka!
Snacks: Bacon snacks  
Klesplagg: Sneakers Slengbukse
Fritidsaktivitet: Fotball Friidrett

 

Pc problemer!


16.05.2016, 17:42

Hei :) Er det noen som er god når det gjelder pc'er som ikke vil funke? Jeg har en Lenovo G50-80 80E5 som ikke funker lengre... Jeg kjøpte den i fjor i juni og nå vil den ikke skru seg på skikkelig. Lenovo-logoen står bare å blinker så skjer det ingenting. Jeg skulle restarte den fordi minnet var snart fult og da stoppet prosessen på 13% så jeg skrudde bare av hele dritten, og nå funker ingenting! Jeg er avhengig av pc til redigering av bilder, blogging og skolearbeid.

















 

08.05.16


08.05.2016, 17:07

Kom ikke på noen bedre overskrift enn datoen i dag fordi jeg har ikke gjort noe spesielt i dag heller. På søndager pleier jeg å gjøre lekser fordi vi har alltid samfunnsfag, krle, naturfag eller noe annet i lekse til mandagene... I morgen har vi prøve i samfunnsfag hvis jeg husker rett også har vi enten norsk eller engelsk innlevering som er i stede for tentamen.

Nå snart skal jeg på fotballtrening også skal vi spille kamp i morgen mot Namsos ♥ Ha en fin dag og nyt finværet så lenge det varer..




Hva har jeg gjort de siste dagene?


05.05.2016, 23:43

Hei! Det har vært utrolig godt med fri fra skolen i dag, også har vi det i morgen og. I dag brukte jeg store deler av dagen på å sove fordi jeg var med klassen og døgnet i natt hos læreren vår. Det er en knute der vi skulle sove i hagen til en lærer og en der vi måtte være våken i 24 timer. Vi sov ikke noe egentlig, men sier at vi får knuten likevel siden vi var hos læreren vår. Vi brukte natta på å gå mange turer for å holde oss våkne, spille spill og spise usunn mat, og tida gikk ikke fort akkurat. Venninna mi Anja hadde faktisk gått hele 9 km i løpet av natta, hehe.



På tirsdag hadde vi matte tentamen som jeg tror gikk bra noe som jeg gjør tror hvert eneste år, men det går ikke så bra når jeg får se resultatet. Noen mente også at vi hadde fått en oppgave som vi hadde en gang før på tentamen. Jeg husker det ikke, men husker at vi fikk hele samme tentamen i 9. klassen som vi også fikk i åttende.

Det kommer flere innlegg jeg har skrevet ferdig eller begynt på, men har det ganske travelt framover med konfirmasjoner, russetid, eksamen og 17. mai... Håper på å få gjort de ferdig så snart som mulig ♥

Første dag som russ på skolen!


03.05.2016, 14:30

Hei! Dette innlegget skulle jeg egentlig poste i går, men så klart glemte jeg det da jeg dro på kamp. 

I går hadde vi første dag på skolen som russ, og det er mye morsommere og motiverende å dra på skolen nå når vi har noe å finne på. Vi tok en del knuter i helga da jeg hadde besøk av Anja også tok vi noen i dag. Noen satt under pulten i en skoletime, og jeg hadde smokk i hele dag som var helt forferdelig. Bittet ble skjevt også har jeg utrolig ondt i tennene nå.

På kampen i går vant vi 2-1 mot Snåsa og det var første kampen vi vant og vår første hjemmekamp. Jeg sto keeper i 1 omgang, og det er andre gangen jeg står keeper på en seriekamp. Men det gikk ganske bra fordi jeg slapp ikke inn noen mål ^^

I dag hadde vi mattetentamen som gikk ganske bra føler jeg, men det føler jeg vært eneste år når jeg ender opp med en 4´er.
Håper alle har hatt en fin dag <3



 

"Russ" allerede i 10. klasse?


25.04.2016, 17:48

Hei!
For dere som følger meg på Instagram har dere kanskje skjønt at jeg er russ i år og er bare 16 år. Fikk noen spørsmål om hvorfor jeg er det og hva det er så tenkte å svare på det i dette innlegget.

I år så går jeg siste året på grunnskolen altså 10. klassen, og vi bestemte oss for at vi skulle være oransjruss for å gjøre noe gøy fra 1. til 17. mai. Oransjruss eller lekeruss som jeg har sett det bli kalt er for elever som går i 10. klasse der det ikke er noen videregående skole med andre russ.  Men det er sikkert noen som er oransjruss likvel, men det er mest vanlig å være det på mindre steder. Det er jo "lekeruss" fordi det er ikke så vanlig, også er det ikke før på videregående man er ordentlig russ.



Vi tar de vanlige russeknutene som vanlig russ tar bare uten alkohol, også måtte vi sende inn knutene vi har tenkt til å ta til rektoren på skolen vår. Jeg gleder meg til 1. mai fordi vi har i hvert fall noe å gjøre i timene og i friminuttene når vi skal ta knuter. I tillegg er det noen vi kan ta på fritida. Problemet for oss er at vi har bare 6 vanlige skoledager tror jeg det var fram til 17. mai så vi har ikke så mange dager på oss. Vi har blant annet matte tentamen, tur til en plass som var spesiell under 2 verdenskrig og m.m...

Har også lagd mitt eget russekort siden det ikke finnes oransje kort på sida der man bestiller kort. Er egentlig mye bedre å lage de selv fordi det koster ingenting :) Kommer bilde senere på bloggen av det.

Gullsnutten hypee!!


16.04.2016, 22:38

Hei! Har dere hatt en fin dag? Nå sitter jeg og Mari klar for å se på gullsnutten på NRK3 og reprise på NRK1 23.30 i kveld. Jeg gleder meg masse siden jeg elsker å se på norske youtubere, også fikk jeg ikke sett det i fjor. Selv håper jeg at Celina, Agnes, Preben og Dennis og Jonas og Henrik vinner sine kategorier fordi det er de youtuberne jeg ser mest på av de som er nominert i år. Det vises kanskje ikke så mye på bloggen, men jeg ser mest på norske gamere på youtube enn skjønnhetskanaler selv om jeg blogger mer om mote og sminke selv^^ Haha vet ikke hvorfor, men gamere er mer underholdende kanskje.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
Baibai og Huginn ^^

Processed with VSCO with a6 preset
Henrik Hildre/Baibai og Huginn, BareTruls, Sunniva Gangdal, Starflame Eller Noe, Koste Official/Gutterommet og QualityMuffin ^~^ Skjekk ut kanalene til alle de kule youtuberne.

Processed with VSCO with a6 preset

Må beklage at jeg ikke har blogget så mye i det siste, og at det har vært en del innlegg med reklame. Jeg var med klassen på fjelltur fra torsdag til fredag som var utrolig gøy. Jeg hadde egentlig ikke så lyst til å ligge ute i lavvo siden jeg hadde bare et tynt liggeunderlag og en sovepose, men måtte prøve. Etter en stund flyttet vi jentene inn i seteren å sove der det er varmt noe som var utrolig godt. Jeg er ikke noe tur menneske akkurat, og synes heller det ikke er så gøy å sove ute. 
Vi gikk på ski ned igjen rundt halv et tida på fredag, og jeg dro på skolen for å hente greiene mine også dro jeg rett hjem. I morgen skal jeg på første seriekampen for i år mot Namsos. Jeg skal spille mot bestevenninna mi Victoria som var her i vinterferien, og gleder meg masse til å treffe henne igjen.

Jeg fikk også photoshop og ligthroom av mamma i dag som jeg gleder meg masse til å bruke. Nå blir headerne og bloggbildene mine mye bedre bare jeg lærer å bruke lightroom.

Skidag!


11.04.2016, 17:53

Hei! I dag hadde vi skidag med hele skolen og vi gikk opp noen ganske lange og bratte bakker til dit vi har vært i flere år. Det var en kjempemorsom dag med perfekt vær, og det var mye bedre enn å ha vanlig skole. Vi gikk blant annet en natursti med 10 spørsmål og gruppa jeg var på vant i år :D Vi hadde alt rett, og i fjor delte vi plassen med noen andre som hadde like mange rett som oss.











Nora sine bilder ^-^




Sofie sitt ^-^


Sigrid sine bilder ^-^






Min påske 2016!


29.03.2016, 16:12

Hei :) Det er utrolig lenge siden jeg har blogget nå. Det er over ei uke siden som kanskje ikke virker så lenge, men jeg får dårlig samvittighet når jeg poster et innlegg sent på kvelden eller ikke poster noe på en dag. Prøver å ha en fast rutine når jeg skal poste innlegg og skriver noen dagen før, men det er ikke så enkelt når det er så masse skole og sånt. 

Men jeg har i hvertfall en god grunn til at jeg ikke har blogget noe i det siste. På torsdag dro familien min opp på fjellet på hytta til gammel onkelen min der vi pleier å være hver påske. Vi var der til søndagen fordi jeg og Mari hadde fotballtrening på mandag også var det godt å ha en dag hjemme før skolen startet. Ellers har jeg ikke gjort så mye spesielt. Jeg handlet og fikk utrolig masse nytt til klesskapet forrige lørdag fordi vi var i Steinkjer også var jeg og pappa en tur til Svergie for å handle mat. På onsdag var jeg på påskefest med noen venner som var utrolig gøy. 
Har noen innlegg som må postes snart så nå kan dere prøve å gjette hva det er :P

Håper alle som startet skolen i dag har hatt en fin dag :) For meg er tirsdager den kjedeligste dagen i uka så synes ikke det var så gøy å starte igjen...

Jeg har ikke tatt så mange bilder i påska, men her er noen.

Processed with VSCO with hb2 presetUtsikten fra huset der jeg bor :D

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 presetVi var på seteren og grillet i går.

Processed with VSCO with hb2 presetKristin, meg og Moa ♥

Processed with VSCO with hb2 presetHahaha xD På hytta..

Processed with VSCO with hb2 presetFigaro ^~^

Freeedag!!!!


04.03.2016, 21:32

Aner ikke helt hva jeg skal skrive her fordi jeg føler motivasjonen til å blogge og i det hele tatt gjøre noe som har med blogging å gjøre er borte. Må bare beklage til alle dere som sitter å venter på design og header, men har ikke noe motivasjon eller inspirasjon til det akkurat nå. Men LOVER at dere skal få det snart.

I dag ble jeg faktisk spurt om jeg ville ta bilder under musikkspilløvingene vi har på skolen. Første til tiende klassen er med på et skuespill med masse sanger som jeg har skrevet om tidligere, og da pleier vi å ha sånn hefte med bilder, alle som er med, program osv når vi viser fram det. Jeg skal lage det i år og ble ganske glad når jeg ble spurt. Jeg elsker å ta bilder også elsker jeg å designe sånne grafiske ting på pc'en.

Ellers har vi ikke gjort så mye spesielt på skolen utenom det jeg har skrevet tidligere. I denne perioden når vi har en del øving til musikkspillet har vi ikke så mye lekser. Bare noe som vi må være ferdig med til etter påska og vi bestemmer selv når vi gjør det. Vi hadde også første øving i dag da hele skolen var samlet og vi sang bare i gjennom 3 sanger på 2 skole timer!! Føler allerede at jeg blir lei de, men det er siste året så jeg får bare holde ut. :)

Ha en fin fredag ;*








 

Egghjelm xD


02.03.2016, 19:57

Hei!

Sorry for at det ikke blir noe skikkelig blogging, men har bare ikke orket å ta bilder og sånn i dag. Vi har ikke så masse lekser og viktige ting vi gjør på skolen. Grunnen til det er at vi øver til et musikkspill/skuespill som hele skolen skal vise fram før påska.

I dag hadde vi trafikk i hele dag og da skulle vi gjøre forsøk med egg. Vi hadde et med en egghjelm eller hva det kalles også et uten. Gruppa jeg var på lagde en film med en slags historie om Per og Olga xD... Etterpå skulle vi se hvor fort bilene kjørte og det var iskladt ute så det var ikke så morsomt. Det værste er at vi skal gjøre det samme i morgen i naturfagen.

Update: Vinterferie <3


25.02.2016, 19:05

Endelig begynner jeg å bli litt friskere og orker å blogge igjen. Ferien startet med at jeg ble skikkelig syk så har sittet inne for det meste. Da har det passet å lage en del bloggdesign og headere som dere får se snart når jeg er ferdig med det siste.

I går hadde jeg besøk av venninna mi Victoria og hun var her til i dag. Vi har ikke kjent hverandre så lenge, men har likevel blitt gode venner. Vi spilte minecraft siden vi begge elsker det, så på youtube og mye annet gøy. Hun dro i dag da vi kjørte til Sverige og samtdig handlet jeg litt godteri og andre billige ting ^^

Dette blir bare et kort mobilinnlegg siden jeg hater å skriv blogginnlegg fra mobilen. Men håper dere har det gøy i ferien eller har hatt det

Hvordan bli fortere frisk!


21.02.2016, 14:52

Starten på vinterferien for min del har ikke akkurat vært den beste. Har ondt i halsen og er blitt skikkelig forkjølt. Er skikkelig kjedelig å ikke kunne puste normalt og man bare hoster hele tiden. Skulle ha vært på fotballtrening i dag, men det kan jeg ikke også har jeg et bloggtips innlegg som skulle vært postet for 2 uker siden.. Skal komme sterkere tilbake på bloggen etter at jeg har blitt frisk ♥

Hvis noen har tips til å bli fortere frisk tar gjerne i morg de :D




 

Lazy sunday...


07.02.2016, 15:51

Hei :) Orket rett å slett ikke å blogge i går fordi jeg satt å så på tv også vasket jeg rommet mitt som ikke var så ryddig akkurat. Nå idag har jeg også sett på tv (Igjen :P) fordi det har vært tre mil for damene i Kollen også skal ungdoms stafetten vises på tv'en kanskje der bestevenninna mi skal gå. Senere i dag skal jeg også på fotballtrening med J15 laget. Jeg spiller som overårig som er ganske gøy siden vi er bare 2 00'ere som spiller fotball her.

Håper alle har hatt en fin dag ♥ Gjerne les innlegget under med mine 4 mest leste innlegg i januar.








 

10 tips til hva du kan gjøre i helga ♥


30.01.2016, 17:01

REPOSTET INNLEGG!

Nå er det endelig helg igjen og akkurat denne uka syns jeg gikk utrolig fort i forhold til andre. Kanskje fordi jeg gledet meg til gymmen fordi vi hadde basistrening i dag som jeg elsker. Vi har hatt så mye basseng i det siste som ikke er favorittidretten min, men helt greit. Jeg var på styrske som vi kaller det i går på kvelden med noen venner som ikke har vært der før også som er ganske gøy.

Men til poenget. I helga har jeg ikke noen planer og derfor tenkte jeg å dele mine tips til hva dere kan finne på ♥

♥ FILM MARATON ♥
Det er kanskje ikke noe jeg kunne å funnet på å hatt selv fordi jeg liker ikke å se film, men for dere som liker det kan dere f.eks se alle Harry Potter filmene i kveld eller i morgen. Fiks litt snacks som popcorn eller potetgull og brus til så blir det en perfekt kveld. Kanskje så inviterer du ei venninne som vil se sammen med deg.

♥ LAG NOE GODT ♥
Lag deg en smoothie eller milkshake og kos deg med den på kvelden. Det er godt og det går ganske fort å lage. Hvis du søker litt på Google etter oppskrifter på smoothie og milkshake får du opp mange alternativer.

Smores er noe enkelt som du også kan lage. Bare søk etter oppskrift på smores så finner du mange forskjellige å velge mellom. Eneste du trenger som oftest er kjeks, sjokolade og marshmallows.

♥ HJEMME SPA ♥
Fyll opp badekaret og bruk favorittbadebomba de og tenn stearinlys så du får en perfekt stemning. Du kan bruke badesaltet ditt eller en skrubb som gjør at du får kjempemyk hud etterpå. Hvis du ikke har badesalt eller badebombe finnes det også mange oppskrifter på det også som du kan lage. 

♥ SMINK DEG ♥
Når jeg kjeder meg pleier jeg å sette meg foran speilet å prøve ut nye sminketeknikker og produkter. Jeg synes det er kjempegøy pluss at jeg bruker tida på noe jeg liker.

♥ LAG EN BLOGG ELLER YOUTUBEKANAL ♥
Hvis du har en blogg eller YouTubekanal har du nesten alltid noe å holde på med. Hvis du er glad i å skrive kan du lage en blogg og hvis du liker best å stå foran kamera kan du lage en YouTube kanal. Bare søk litt rundt på nettet så finner du mange fine tips om å lage det. Jeg har startet en bloggserie med tips en gang i uka og første innlegget finner dere HER.

♥ SKRIV EN LISTE MED TING DU MÅ GJØRE ♥
Jeg pleier å skrive ned hvert eneste innlegg jeg kommer på at jeg har lyst til å skrive i almanakken min fordi da glemmer jeg det ikke. Før har jeg ikke brukt å gjort det og da glemmer jeg ofte hva jeg skulle skrive om. I tillegg har jeg en liste med andre ting jeg må gjøre som å rydde rommet, gjøre lekser, innlevering og prøver, men det er ikke alltid jeg husker å skriver det ned.

♥ TRENE ♥
Du kan trene styrke hjemme eller dra på en joggetur. Du kan lage detox water til å ha med deg fordi det er veldig godt og sunt fordi det er viktig å ha med drikke.

♥ LAG NOE ♥
Lag noe fint til rommet ditt. Anbefaler dere Zoella, Bethany Mota og Sarabeautycorner. De har mange fine DYI's på YouTube som du kan prøve å lage, og de er kjempeflinke til å redigere videoer. Hun siste jeg nevnte er faktisk norsk og kommer fra Bergen.

♥ TA NOEN BILDER ♥
Enten det er av deg selv, naturen eller ting så er det alltid gøy å fotografere og redigere bilder synes jeg. I hvertfall når jeg blir fornøyd med bildene.

♥ SPILL ET BRETT SPILL ♥
Mine favorittbrettspill atm er Party Alias der du skal mime ting og forklare ord til andre på laget ditt. Det er ganske morsomt fordi det er mange forskjellige ord og kjendiser du skal forklare og det blir ganske morsomt. Et annet spill er Cards Against Humanity som jeg har skrevet om før på bloggen. Det er for litt eldre personer fra 14 og oppover fordi det er en del grove ting der, men det er sykt morsomt. Siste jeg vil anbefaler er One Night Ultimate Werewolf som går ut på å avsløre hvem som er varulver fordi hver spiller får utdelt et kort med hvem de skal være. Spillerne sitter i ring og diskuterer og avslører hverandre hvem de tror er ulvene. De to siste spillene jeg nevnte kan man få kjøpt HER på gamezone.no.

Sweet 16'


24.01.2016, 11:01

God morgen! I dag er jeg endelig 16 år og har allerede feiret både på fredag og i går. Først feiret jeg med noen venner fra ungdomsskolen, i går feiret jeg med familie og i dag kommer Gommo på besøk. Nå kan jeg også begynne å øvelseskjøre, men har enda ikke fått beviset på at jeg har tatt trafikalt grunnkurs og L'en som man må ha. Jeg er kanskje ikke den som er mest interessert i bil og kjøring og sånt, men kommer så klart til å øvelseskjøre så snart jeg kan.

Jeg fikk en liten fjernkontroll som gjør det enklere å ta bilder hvis du er alene fordi det er ikke alltid Mari orker å ta bilder hele tiden :). Jeg har ønsket meg den utrolig lenge og fikk den av mamma og pappa i dag. Skal også kjøpe ei ny linse til kameraet mitt som veldig mange bloggere bruker. Husker ikke hva den heter, men den har ganske stor blenderåpning som gjør at man får den blurry bakgrunnen når man tar portrettbilder og andre bilder.




 

Bursdagsfeiring ♥|


23.01.2016, 14:10

I morgen blir jeg 16 år, men feiret med venner i går. Jeg feiret sammen med Nora som blir 15 år i februar siden vi har vært bestevenner ganske lenge og fann ut at det hadde vært morsomt å ha selskapet i lag. Vi hadde bakt ganske mye kaker som f.eks rennende ostekake, melkesjokoladekake og oreokake pluss masse mer så det ganske mye igjen. Vi var veldig mange her i går fordi alle jentene i min klasse, alle i Nora sin og søstera mi og Sofie som går i 8 ♥.

Vi lekte en morsom lek som het hviskeleken eller whisper challenge som går ut på at man skal lese på munnen hva en person sier. Man må ha på en headset med musikk som er ganske høy også skal en annen skrive en setning som han med musikk skal klare å lese på munnen hva er. Det er ganske gøy fordi det kan komme mange rare ord som ikke passer i det hele tatt. Etterpå så vi en film som het In to the storm tror jeg som var ganske spennende. Den handlet om noen som jaktet på tornadoer også ble det masse spennende og dramatiske ting som skjedde.

Her er noen bilder fra i går ♥ Alle ville dessverre ikke være med på bildene.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Nora og jeg som feiret sammen ♥

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ganske typisk oss. Nora trener veldig masse i forhold til meg fordi jeg liker og kan mer om data og mobil ♥

Processed with VSCOcam with t1 preset

 

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset


Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Noen som sa det er fredag ♥


15.01.2016, 17:35

Hei :) Endelig er det fredag og har aldri lengtet så mye etter denne dagen nesten. Vet ikke hvorfor, men er bare så lei skolen nå etter at vi har hatt tentamen i matte og engelsk.

I går var jeg i Namsos til Space Savers og da fikk jeg nye linser så endelig kan jeg se bra igjen. Er ganske irriterende å ikke kunne lese alt det andre klarer og ikke se ansiktet skikkelig til folk. Fargene på alt blir også mye klarere nå . Jeg møtte også Victoria som jeg ble kjent med på en stream på Twitch. Vi har bare skypet og snapet for det meste før, men fikk endelig møte henne i går. Det var utrolig gøy og håper det ikke blir alt for lenge før jeg får se henne igjen.

I dag hadde vi ikke så mye spesielt på skolen utenom at vi elevene får ta over undervisninga i timene. Vi er delt opp i grupper som skal undervise hver vår del i norskboka også har vi skrevet ned spørsmål til en prøve. Det er også vi som bestemmer om det skal være lekser og hvordan vi skal undervise. Så tror det blir veldig gøy.








 

Latest through my phone!


11.01.2016, 08:36

Nå blogger jeg fra mobilen noe som jeg ikke har gjort på mange måneder. Det kom ikke noe innlegg i går fordi jeg er opptatt med noe nytt til dere lesere som blogger. Det kommer på bloggen i ettermiddag og hvis dere følger meg på Instagram @aneestilblogg så får dere se hva det er litt senere i dag.

 

I går var jeg ute på skøyter sammen med Mari og pappa, og det var kjempegøy fordi jeg har ikke prøvd det på mange år. Det var kaldt ute så vi ble ikke så lenge, og ds vi kom hjem så vi siste ettappen av Tour de Ski.

Tegninger jeg har fått av flinke jenter på Instagram ^^

Blurry..

Bakgrunnene mine på låsskjermen og hjemskjermen. Restarta telefonen på lørdag så mista alt jeg hadde, jailbreaken og :( Gjerne screenshot og ta bildene på din telefon.

What's on my iPad!


09.01.2016, 15:43

Jeg har aldri hatt et What's on my iPad innlegg så tenkte å gjøre det. Jeg elsker sånne innlegg og videoer selv fordi jeg finner kanskje noen nye apper som andre har. Dette er en skoleiPad, men 10% blir brukt til det og 90% blir brukt til å sjekke Instagram, Facebook, Snap og andre ting man gjør på en iPad. 

På første siden har jeg apper som jeg ikke bruker så ofte, men ringer av og til med FaceTime eller sender Meldinger fra iPaden. I docken har jeg de mest brukte appene mine. Facebook, Mail, YouTube, Twitch der jeg heter aneestil, Snapchat der jeg heter aneestilblogg og Instagram der jeg heter @aneestilblogg.

På den andre siden har jeg bare mapper med apper jeg har lastet ned. Og den første er sosiale apper. Messenger som jeg for det meste bruker for å snakke med klassen, Blogg.no der jeg sjekker kommentarer og statistikk, Followers for å sjekke unfollowers på Instagram, Kik bruker jeg ikke, WeHeartit bruker jeg for å finne noen fine bilder til Instagram eller bloggen, Kiwi bruker jeg ikke, Skype bruker jeg heller ikke så ofte bare når jeg spiller med noen, Tumblr bruker jeg heller ikke, Twitter bruker jeg for å sjekke om noen kjendiser legger ut noe, Spotify bruker jeg for å høre på musikk, Studio bruker jeg for å sjekke YTkanalen min, SaveforIG bruker jeg heller ikke og Pages bruker jeg for å svare på meldinger som jeg får til facebooksiden til bloggen.

I den andre mappen har jeg spill, men det eneste jeg spiller er Agar.io og CrazyTaxi. De andre spillene er sånn jeg har gått lei og ikke orket å slette.

I den tredje mappa har jeg de appene som jeg bruker til skolearbeid. OneNote er der vi skriver alle oppgavene i alle fagene utenom Matte, og læreren min får til å se alt jeg skriver der, Oversetter bruker jeg i Engelsk og Spansk, Word bruker jeg for å skrive innleveringer eller manus til presentasjoner, PowerPoint bruker jeg til å lage presentasjoner, Outlook bruker jeg for å sjekke skolemailen, Calculator sier seg selv hva jeg bruker til, OneDrive er der jeg finner alle word-dokumentene, powerpointpresentasjonene osv som jeg har lagret fra de andre appene, Excel bruker vi ikke så ofte fordi vi gjør oppgavene på pc heller, BrettBoka er der jeg har samfunnsfagboka mi og iTrafikk er en quizapp jeg bruker i Trafikken (Valgfaget).

I den fjerde mappa har jeg bilderedigeringsapper, og de jeg nevner er de som blir brukt. Afterlight har mange fine filtre og er veldig bra til å redigere bilder, Phonto bruker jeg til å skrive tekst på bilder, Pixlr bruker jeg for å lage collager, VSCO har et filter som jeg bruker nesten hele tiden, PicsArt er en veldig bra redigeringsapp også lager jeg collager der, Squaready bruker jeg for å få en hvit ramme rundt Instagrambildene mine, PhotoQuilt er en collageapp som setter sammen alle bildene automatisk.

I den femte mappa har jeg apper som jeg ikke bruker så mye. eBay bruker jeg til å se om jeg finner noe billig som jeg ønsker meg, MinFotball brukte jeg til å sjekke kamper, tabeller osv da jeg spilte i serien, Momondo er en app du kan finne hotell og flyreiser ganske billig, Prisjakt bruker jeg hvis det er noe jeg skal kjøpe og jeg vil finne det billigste, Goodiebag blir ikke brukt lengre, Zalando har jeg enda ikke sjekket hva er også har jeg en gamlere eller nyere versjon av eBayappen. 

I den siste mappa har jeg videorelaterte apper. iMovie bruker jeg en del på skolen når vi lager videoer og til YTkanalen min, Instavid er en collageapp for videoer, Intro Lite er introer som du kan lage, Vont er samme som Phonto bare at du skriver teksten på videoer, Videoefy er som YouTube bare langt i fra like stort, men det er sånn at du kan laste opp videoer og følge andre kanaler, NRK TV bruker jeg for å se noen program jeg ikke får sett på tv'en, Video D/L bruker jeg for å laste ned YTvideoer så jeg kan se de offline eller lagre de til kamerarullen, TV3 play blir brukt likt som NRK TV og SoundHound bruker jeg hvis det er sang jeg ikke vet hva heter.

Også har jeg noen apper som ikke er i noen mapper og det er Safari, Chrome, TeamViewer som gjør at du kan styre pc'en fra iPaden eller iPhonen trådløst, TalkingEmoji bruker jeg ikke og Shpock er en app der du kan selge eller kjøpe ting.


Jeg har en tredje side og på iPaden med en random mappe med apper som aldri blir brukt.

Top 5 favorittsanger atm!


06.01.2016, 18:13

Jeg elsker musikk og det går ikke en dag uten at jeg hører på det og sjekker toplista på Spotify. Jeg finner hele tiden nye favorittsanger så derfor tenkte jeg å vise dere hva jeg hører på mest nå at the moment.


 

1. Cheap Thrills av Sia 

2. Hands To Myself av Selena Gomez

3. Should've Gone Home av Måns Zelmerlöw

4. A Thousand Years av Christina Perri

5. Russian Roulette av Tungevaag og Raaban

Beklager at det blir bare linker til sangene denne gangen, men Internett Explorer funker ikke så får ikke blogget fra PC-en. Og grunnen til at jeg bruker den tregeste nettleseren som finnes er fordi jeg restarta PC-en helt i går så nå får jeg til å oppdatere til w10. Jeg er den som gleder meg sinnsykt når det kommer nye og store oppdateringer til PC og iPhone/iPad så ble utrolig glad når det ser ut som om at den oppdateres. Har prøvd utrolig mange ganger før uten hell.

Håper er har hatt en fin dag <3 Jeg hadde prøve i trafikalt grunnkurs også har det vært -22 grader ute!!!

Furry friend tag!


05.01.2016, 18:12

1. Hva er navnet til dyret? Figaro.

2. Hvilket dyr er det og hvilken rase? Han er en hankatt og rasen vet jeg ikke. Tror ikke det er noen spesiell rase.

3. Hvor lenge har du hatt dyret ditt? Jeg har hatt Figaro i 8 år nå hvis jeg husker rett.

4. Hvordan fikk du dyret ditt? Vi hadde hatt to katter før, men de døde etter noen år begge to så jeg ønsket meg en ny en. Jeg og mamma så på katter som gies bort på finn.no og da fant vi Figaro fra Høylandet.

5. Hvor gammel er dyret ditt?? Han er 7 år,  blir 8 år i mai.

6. Noen sære personligheter ved dyret ditt? Han skal alltid drikke av springen som vi mennesker gjør, også spiser han ikke før noen følger han til matskålen. Også mjauer han hele tiden.

7. Hva betyr forholdet med dyret ditt til deg? Det betyr ganske mye fordi han er katten vi har hatt lengst.

8. Hva er dine favorittøyeblikk med dyret? Det er alle, men noen husker jeg ekstra godt. Da jeg pleide å kle han ut i dokkeklær og legge han i dokkevogna xD. Også noe som jeg husker veldig godt, men som ikke er favorittøyeblikket var da jeg syklet over han, stakkars fordi han løp foran sykkelhjulet. 

9. Har du noen kallenavn du bruker du dyret? Jeg bruker å kalle han for potetfetakake noen ganger fordi han er ganske feit, og kaller bestefar han for svartkatta eller storkatta fordi vi har ei som er mindre enn han også.

bilde

Processed with VSCO with hb2 preset















 

Lengter etter sommeren...!


05.01.2016, 16:03

Det må vel være lov å si at man lengter etter sommeren? De siste dagene har det vært over minus 10-15 grader hver dag, og det er jo iskaldt. Savner sommeren litt nå faktisk når det er så kaldt, men jeg vil ikke hoppe over påska som er en utrolig fin tid da det faktisk er varmere og snø ute samtidig. I går var det -16 grader og kald vind som gjorde det ekstra kaldt. Det er helt forferdelig å puste ute også har man ikke følelse i ansiktet eller bena. 

I dag hadde vi mattetentamen på skolen som gikk ganske bra, håper jeg. Ble ferdig før tida etter at jeg hadde sett igjennom svarene så jeg satt å leste til trafikaltgrunnkursprøven som jeg skal ha snart. Det er ikke så lenge til jeg kan begynne å øvelseskjøre, men det er ikke helt den rette årstiden å gjøre det kanskje.

Håper dere har hatt en fin dag, og at det er litt varmere hos dere!! 💖





 

3 vanlige hårfrisyrer!


04.01.2016, 17:41

Jeg er ikke den som fikser så mye på håret uansett om det er en spesiell anledning eller til hverdags. Men tenkte likevel å vise hvordan jeg fikser det som oftest.

Den mest vanlige frisyren min utenom å ha det rett ned er å ha det i en hestehale. Det går fort å sette opp også er det praktisk fordi jeg får ikke håret i ansiktet. Jeg bruker også denne frisyren når jeg trener og har gym.

Den andre frisyren er den samme bare at jeg fletter hestehalen. Jeg bruker ofte å ha det sånn når jeg spiller fotballkamper fordi da får jeg ikke hestehalen i ansiktet så lett når jeg løper. (Har utrolig stygg ettervekst og fargen er ikke så fin lengre heller...)


Jeg bruker ikke bandana så mye lengre, men alle hårbøylene jeg bruker har knekt. Derfor valgte jeg bandana i dag siden jeg brukte det VELDIG mye i fjorsommer og i starten av skoleåret. 

 

Mobilinnlegg!


20.11.2015, 17:53

Hei :) Nå blogger jeg litt kjapt fra mobilen fordi jeg skal snart dra til en venninne. Har laget en sminkevideo nå nettopp om hvordan jeg sminker meg til spesielle anledninger, og tror jeg poster den i desember en gang.

 

På skolen i dag hadde vi svømming og vi svømte 1000m og hadde stafett. Derfor passet det bra å lage en sminkevideo siden jeg hadde ikke sminke på nå, også skal jeg i bursdag.

 

Har dere forresten lest innlegget under? Jeg viser min hårrutine og hvilke produkter jeg bruker til det.

Kurant Urbant!


16.11.2015, 16:55

På lørdag var jeg på Kurant Urbant i et gammelt industribygg som ligger på en plass der det bor bare 24 personer, og før for lenge siden var det 600. Kurant Urbant var ei avslutning på Vrimmel-festivalen som har vært i 5 kommuner, og man kunne velge mellom forskjellige aktiviteter som teater, grafitti, turn, breaking, smiing, bueskyting, skytesimulator og noe med lassokasting som samer gjør. Det var utrolig morsomt og egentlig så skulle jeg ikke dit fordi jeg var for sen til å melde meg på, men så tok jeg over plassen til ei som ikke kunne dra dit likevel.


 

Bad taste!!!


13.11.2015, 19:00

Vi jentene i klassen hadde bad taste stil på skolen i dag som vil si at man har på seg klær som ikke passer sammen. Det var veldig gøy, og jeg elsker og kle meg ut ^^ Egentlig har det skjedd masse gøy denne uka. På mandag og tirsdag hadde noen elever journalistkurs som jeg var med på, og da fikk vi skrive artikler om Vrimmel og det som skjedde på skolen her jeg går og en annen.

På onsdag fikk vi se en forestilling av Absence crew som er et av Norges beste danse crew vil jeg si, og etterpå hadde vi workshop med de der vi lærte å breake. Det var utrolig gøy å være med de, og kommer ikke til å glemme den dagen med det første. Og i går var jeg på hospitering i Namsos på media og kommunikasjon som var veldig gøy fordi jeg elsker jo å holde på med media og sånne ting. Mange av de som var å hospiterte der kjenner/viste jeg om fra før, og noen av elevene som går der fra før.

Dagen i dag har egentlig vært den eneste vanlige skoledagen for meg denne uka ♥




 




 

Absence crew!


11.11.2015, 18:40

Hei! I dag startet dagen med at alle på skolen dro til Nordli fordi vi hadde workshop med Absence og de hadde et show helt i starten da vi kom dit. Hvis du ikke har hørt om Absence før så har de vært med i Mitt Dansecrew der de vant hele greia, og Daniel som er en av medlemmene har vært med på Norske Talenter samme som Marcus Andreassen som også var med de i dag. Underholdninga de hadde var kjempebra, og jeg fikk faktisk lov til å ta noen bilder siden jeg er elevjournalist under Vrimmelfestivalen, men kan ikke legge ut noen av de bildene siden det egentlig ikke var lov til å fotografere.

Etter at vi hadde spist lunsj og de var ferdig med showet hadde ungdomskolen workshop der de lærte oss å breake noe som var skikkelig gøy. Jeg fikk pappa til å ta noen bilder da vi hadde workshopen, men det var ikke noen han hadde tatt. Det var over 100 bilder til sammen. Da de minste var med Absence og danset måtte vi ha spansk i en time, og helt til slutt hadde vi sånn at vi sto i en ring og noen danset i midten. Husker ikke hva det het ^^








 

Kunne ikke hatt en verre start!


09.11.2015, 18:38

Hei! Idag våknet jeg kl. 08.15 som er tre kvarter senere enn det jeg pleier å stå opp. Jeg skjønte ikke hvorfor pappa ikke hadde vekket meg, og jeg ble litt sånn irritert fordi jeg rakk ikke å spise frokost siden jeg måtte ordne meg og gå ned ti over halv ni. Det har aldri i mitt liv skjedd at  jeg ikke har spist frokost en dag, men en gang må jo være den første og det var akkurat i dag. Det viste seg at han hadde vekket meg, men jeg svarte bare han i søvne tilbake og jeg husker det ikke selv. Heldigvis rakk jeg skolen siden det er bare 500 m å gå, og det eneste negative var at jeg var kjempesulten frem til lunsjen som vi i tillegg fikk senere enn til vanlig.

Jeg er med på journalistkurs som vi hadde i dag, og vi lærte blant annet å skrive artikler, hvordan vi bygger de opp og skriver så leserne vil lese den. Vi fikk også lære veldig mye om å ta bilder med speilrefleks som jeg har null peiling på fordi jeg bruker bare autofokus selv. Men nå fikk vi lære om lukkertid, ISO og flere avanserte greier, og jeg er utrolig glad jeg meldte meg på dette kurset.

Håper dere ikke fikk en så dårlig start på dagen som meg ♥


 

 

 

Best friends <3


26.10.2015, 18:11

Hei! I går hadde vi besøk, og noen av oss tok fult av bilder og tullevideoer med kameraet som dere kan se noen av under. Først spiste vi nachospizza og kake som jeg og Mari hadde bakt, og etterpå lekte vi en lek som var litt rar fordi vi skulle spørre hverandre om de elsket oss. Poenget med den var å ikke le fordi da måtte du gå rundt å spørre de andre som sto i ring rundt deg. Vi spilte også Cards Against Humanity eller Kort Mot Menneskeheten som det heter på norsk. Det er et kortspill med veldig mange grove vitser. Anbefales hvis du vil le deg ihjel med venner, og så klart mener vi jo ikke det som står i kortene (Du må tåle grov humor).

I morgen tidlig drar bussen ti over seks fordi klassen min skal på hospitering på videregående og jeg skal på restaurant og matfag (igjen). Har egentlig ikke tenkt til å gå den linja til neste år, men for noen år siden var det absolutt det jeg skulle gå så jeg vil bare hospitere der en gang til siden de ikke har noen av de andre linjene jeg har tenkt til å gå på den skolen. Og på onsdag skal jeg og noen venninner på journalist -kurs tror jeg det er, og bussen går like tidlig på morgenen... Vet egentlig ikke så mye om den dagen, men det er i hvertfall en del av Vrimmel prosjektet vi har på skolen de to neste ukene.






 

I'm alive!!


16.10.2015, 16:23

Hei :) Det blir veldig lite å høre fra meg på bloggen i ukedagene, men jeg lever fortsatt. Har bare ikke tid eller inspirasjon til å blogge midt i ukene fordi jeg har så masse lekser å gjøre, og prøver og innleveringer... Men jeg slutter ikke å blogge fordi forhåpentligvis. Det kommer i hvertfall en høst/halloween wishlist fra Shein.com på bloggen i løpet av helga ♥

Denne skoleuka var litt kortere enn til vanlig fordi vi startet ikke før på tirsdag etter høstferien siden lærerne hadde planleggingsdag som betyr at vi får fri :D Det var veldig godt med en ekstra fridag som ble brukt til å gjøre lekser og spille minecraft. Skulle gjerne ønske det var flere sånne dager, men det er jo snart jul om ikke så lenge da.

I dag skal jeg på ungdomsklubb som er for de fra 8-10 klassen, og de fra andre skoler enn bare Sørli får også komme. Det er andre gangen det er ungdomsklubb her jeg bor, og hvis man er med 5 ganger får man en gratis tur til Steinkjer på kino. Og i morgen skal jeg på bursdag til ei venninne i 9 klassen, og på søndag skal Mari lillesøtera mi feire  bursdagen sin sammen med familie, men hun hadde egentlig bursdag i går.


 

 

What's on my iPhone!


27.09.2015, 14:02

Jeg har samlet alle appene jeg bruker på hjemskjermen så de er lett tilgjengelige. Som dere ser har jeg Meldinger, Safari, Bilder, Kamera, Mail og Telefon som er apper jeg bruker daglig.

 

Messenger bruker jeg for å snakke med klassen mest fordi vi har ei gruppe for alle der.

Notater bruker jeg til å skrive tekster til Instagram, skrive ned ting jeg må huske til bloggen og linker.

VSCOcam er favoritt redigeringsappen min som jeg bruker nesten hver gang jeg legger ut noe på Instagram fordi det er et filter der som jeg bruker ofte.

Blogg.no appen bruker jeg for å sjekke kommentarer lese innlegg fra bloggene jeg følger osv. Det er bare hvis jeg har det travelt eller ikke har pc jeg bruker den for å skrive innlegg som nå f.eks.

WhatsApp bruker jeg for å snakke med venner fra Tyskland da klassen min var der og noen fra Cape Town jeg møtte på Storsjöcuppen i år fordi ingen av de bruker Snap eller kik.

YouTube bruker jeg daglig for å se på POD, Celina Karine, Hannah Martine og mange fler.

Afterlight er eneste appen jeg har som koster penger, og den bruker jeg til å redigere lysstyrke, kontraster og farger på bilder.

AppStore og Innstillinger vet dere sikkert hva brukes til :)

 

I docken har jeg de appene jeg bruker aller mest og det er Spotify, Facebook, Snapchat og Instagram.

Sologoodiebag bruker jeg av og til hvis jeg finner noen koder for å vinne solo-stæsj, men jeg vinner aldri noe utenom $olo-dollar... Har vunnet et par solbriller, men det var ikke fra appen.

Sporing bruker jeg når jeg bestiller pakker for å se når de kommer.

MinFotball bruker jeg for å sjekke kamper når jeg skal dømme Liernelag, tabeller og stillinger på kamper som Lierne spiller.

1Password har jeg ikke testet enda, men den holder styr på alle passordene dine, og vet hvilken nettsider passordene skal brukes på.

Timetable er en kjempepraktisk app fordi du legger inn timeplanen din på skolen så ser du hvilket fag du skal ha hvis du ikke vet det.

Prisjakt bruker jeg hvis det er noe jeg skal kjøpe så sjekker jeg hvor det er billigst.

RuterReise er bare en app jeg har, men aldri bruker fordi det er ikke så mange reisetilbud i Sørli akkurat. Men kjekt å ha hvis man er i storbyene.

Storsjöcupen bruker jeg heller ikke noe nå lengre, men jeg brukte den til å sjekke kamper, baner, tidspunkt ogsånt i sommer på Storsjöcupen.

SoundHound er noe det samme som Shazam eller hva den appen heter. Den hører på en sang også viser den deg hva den heter og hvem som synger den hvis du ikke vet det.

Spill spiller jeg bare hvis jeg ikke har noe annet å finne på, og det jeg spiller mest er Agar.io. Kahoot er kjempegøy hvis jeg har noen å spille med.

På den andre siden i mappen min er det CaseClicker jeg spiller mest, og det spiller jeg hele tiden. Er et level unna Global Elite som er det største som går. Det er om å få bra våpen og kniver som er verdt mest dollar.

EggCar spiller jeg også en del hvis jeg kjeder meg.

PhotoQuilt er en collageapp som tilpasser seg størrelsene på bildene etter hvor mange bilder du har. Kjempesmart hvis du har mange bilder du vil ha i en collage.

CandyCam bruker jeg egentlig ikke, men den har en del fine filter.

Pixlr bruker jeg for å beskjære bilder til Thumbnails og lage collager.

Phonto bruker jeg til å skrive tekst på bilder og man kan laste ned egne fonter fra dafont.com.

PhotoWonder bruker jeg heller ikke så ofte. Bare hvis det er noe rot i bakgrunnen så kan jeg bruke en spesiell effekt som gjør at det blir masse firkanter der i stede.

FotoRus har jeg ikke prøvd enda.

PicsArt er en app jeg har brukt helt siden jeg hadde Xperia x8 mobilen min. Jeg brukte den til å redigere absolutt alle bloggbildene mine med et filter og bokeh effekt, men nå bruker jeg den til Instagrambilder. Helt klart den beste redigeringsappen jeg har fordi det er så mange ting du kan gjøre.

Squaready bruker jeg for å få en hvit ramme rundt bilder til Instagram og så de blir kvadratisk.

iMovie bruker jeg for å redigere YouTubevideoer fordi jeg har ikke noe bra program til pc'en for å redigere videoer.

SquareadyV bruker for at videoene skal passe til Instagramfeeden hvis de er for avlange.

Instavid er en collageapp som lar deg sette inne bilder og videoer i en collage.

Vont er samme som Phonto bare at man skriver tekst på videoer.

TV3 play og NRK TV bruker bruker for å se på tvprogram.

Video D/L bruker jeg for å laste ned youtubevideoer så jeg kan se de offline.

iBooks bruker jeg for å lese bøker jeg har lastet ned og akkurat nå leser jeg De4 der Rebekka Andrine som jeg har laget design til er på forsiden.

Musikk bruker jeg for å legge til musikk når jeg redigerer videoer i iMovie.

Kik bruker jeg av og til for å snakke med venner, men det er ikke så ofte.

Vine bruker jeg ikke lengre.

Followers bruker jeg for å se hvem som unfollower på Instagram.

Twitter bruker jeg hvis det er noen spill som man trenger twitter til.

Kiwi skjønner jeg ikke vitsen med å ha.

NetCom bruker jeg for å se hvor mye mobildata jeg har brukt, men appen er ganske dårlig fordi det er vanskelig å oppdatere.

SaveSnap fant jeg på topplista og jeg har ikke brukt den enda.

500px er en app der du kan finne bilder, men jeg har ikke brukt den enda.

Wehearit bruker jeg for å finne mange fine bilder.

På den andre siden har jeg en mappe med apper som jeg ikke har bruk for.

BIRTHDAYPARTY!


26.09.2015, 20:58

I går var jeg på bursdag til tre av bestevenninne mine og det var kjempegøy. Vi snakket mye, spiste kaker også tok vi utrolig mange bilder som dere kan se noen av under.

 

Jeg blogger fra mobilen nå så dette blir ikke noe langt innlegg siden jeg ikke liker å blogge her i fra. Bruker også bare 3G fordi jeg er på Sæternes i Vikna som ligger ved kysten. Vi er på besøk, og jeg synes det er kjempefint her fordi det er ikke så ofte jeg er ved havet.

 

Håper dere har hatt en fin helg <3

Aner ikke hva som skjedde på dette bilde, men likte det likevel xD

Drittvær!


19.09.2015, 19:19

Heisann!

Dagen i dag har jeg tilbragt ute i 5 timer på kunstgressbana Nordli. Det regnet veldig mye også blåste det sykt mye som jeg synes det gjør hele tiden der. Grunnen til at jeg var der så lenge var at jeg dømte 2 G12 kamper på rad, og i morgen skal jeg dit for å dømme 2 J12 kamper og på trening. Denne helga går for det meste bort til fotball, og jeg skal prøve å fikse noen designgreier til folk som har bestilt som jeg har kodet ferdig, men jeg må bare legge de inn på bloggene.

Jeg fikk også et brev fra Sherpanelet med en Kvikk Lunsjsjokolade med blåbær i. Jeg skal smake på den, og etterpå anmelde den på sherpanelet.no. Det var fra de jeg fikk gavekortet mitt fra Kicks da jeg meldte meg på en chat om reklamering. Hvis du ikke er medlem der enda anbefaler jeg deg det. De har mange gruppechatter, spørreundersøkelse, forum og konkurranser med fine permier til bloggere og de som leser blogger.

Nå skal jeg se på tv eller YouTube, og spise godteri ♥ Jeg er ikke den personen som tenker så mye på hva jeg spiser, men jeg passer på at jeg liksom ikke bare spiser usunn mat. Jeg legger ikke på meg så lett heller, og er ikke den som trener så mye heller. Men nå når fotballtreningene slutter snart så er jeg med på styrketreninger i hallen.

Ha en fin lørdagskveld ♥





Temadag!


17.09.2015, 19:48

Hei :) Beklager sent innlegg i dag, men har bare ikke orket å skrudd på pc'en før nå... I dag hadde noen i 10.klasse temadag som vil si at vi har et tema for hvilke klær vi skal ha på oss en dag i uka for eksempel, som vi har. Mange andre skoler har temauke en gang i året der de har på seg kostymer hver dag i en uke, men vi har bare en dag og denne ganger var vi berter/businesswomans. Det var kjempegøy å ha på litt andre klær enn det man bruker til vanlig på skolen, og i tillegg sminket vi oss litt mer enn vanlig. Jeg har laget en GRWM video som jeg egentlig skulle poste i dag, men så fikk jeg ikke til å importere videoen så den kommer kanskje i morgen.

Jeg har også begynt å lese boka Paper Towns eller Papirbyer som den heter på norsk av John Green som har skrevet boken The Fault In Our Stars, og jeg klarer nesten ikke å legge fra meg boka. Det er veldig uvanlig til å være meg fordi jeg leser ALDRI bøker ellers, og hvis jeg gjør det kommer jeg til rundt side 30 også slutter jeg, men denne boka er så sykt bra! Hvis du ikke har lest den anbefales det på det sterkeste siden jeg som egentlig ikke liker å lese bøker elsker den boka.

Nå skal jeg fortsette å forhåndspublisere noen innlegg, også skal jeg spise og legge meg fordi jeg er så sykt trøtt. Sto opp kl 07 i dag for å ordne meg til denne tema dagen.

Jakke - Bik Bok // Skjorte - Kappahl // Skjørt - Bik Bok // Strømpebukse - Pierre Robert // Sko - Adidas // Veske - Kjøpte den i Beijing




 

15.09.2015


15.09.2015, 18:29

Hei :) Klarte ikke helt å bestemme meg for hva jeg skulle poste på bloggen i dag. Først ordnet jeg bilder og et innlegg med ting på ønskelista mi, men så orket jeg ikke å sette inn alle linkene så jeg fikset noen bilder til en ny spørsmålsrunde for høsten som det heller ikke ble noe av. Det kommer senere fordi høsten varer enda en stund, og derfor endte jeg opp med å poste et vanlig og kjedelig innlegg om hva jeg har gjort på skolen osv... 

Vi hadde prøve om kommune og fylkestingvalg i dag og jeg fikk en 6'er på den, og det kunne ikke ha gått mye bedre enn det. I går da vi kom på skolen lå det fruktkrameller på pultene vår også var det en lapp der med en hilsen fra læreren vår etter at vi vant skolecupen. I tillegg så fikk vi bygave fra en i klassen som har vært i Tyskland, og det var to minisjokolader som smakte helt himmelsk ♥ Det var en kindersjokolade som ikke finnes i Norge og en sjokolade jeg så mye av da jeg var i Tyskland. Så de første timene satt vi i spiste godteri mens vi hadde undevisning.

En annen ting som også skjedde i dag var at iPhonen min plutselig sluttet i virke. Jeg brukte den i et av friminuttene, og neste friminutt var skjermen helt svart uansett hva jeg trykte på. Vanligvis når den blir tom for strøm, og du holder inn på knappen en stund så vil det komme fram et batteri på skjermen som viser at det er tomt, men ingenting skjedde da jeg gjorde det i dag.

Jeg prøvde også å lade den da jeg kom hjem, men den funket ikke da heller. Det er ganske dumt fordi jeg får ikke til å ringe eller lese meldinger, og whatsappmeldinger. Har bare iPaden nå å bruke til å sjekke snap, Insta og Facebook. Hvis noen vet hva som har skjedd eller hva jeg skal gjøre så si i fra ♥ Er avhengig av iPhonen min!

 

Skolecup!


11.09.2015, 20:23

Hei :) I dag hadde vi fotballcup på skolen der åttende, niende, tiende og lærerne spilte mot hverandre. Vi i tiende spilte først mot 8. klassen, lærerne og 9. klassen og vant de kampene. Finalen spilte vi mot 9. klassen siden det var vi som vant flest kamper. Det var en kjempegøy dag fordi det var mye bedre enn å sitte inne å ha vanlig fag da det er så fint vær ute. 

Nå skal jeg bare slappe av foran TV'en, og fikse et design og en header til noen kjente personer. Dere får se senere hvem det er :) 




 

Liten oppdatering :)


09.09.2015, 19:44

Hei igjen :)

 

Denne uka har jeg som vanlig vært på skolen og vi har ikke gjort så mye spesielt utenom at vi har hatt besøk av noen politikere på skolen fordi det er snart kommunevalg her i Norge. Og i dag da vi var på språkdag i Nordli var det noen studenter tror jeg fra forskjellige land som Tyskland, Østerriket, Slovenia og Spania. De snakket om landet sitt også var de med i språktimene litt. Det har vært sånn før om årene også fra andre land, og i tillegg så hadde vi skolevalg i dag som sikkert mange flere har hatt også.

 

Senere denne uka på fredag i de tre siste timene skal vi i 10. klassen arrangere fotballcup for resten av ungdomstrinnet og lærerne. Vi skal selv være med å spille og jeg gleder meg veldig fordi vi slipper vanlig skole.

 

Håper alle har hatt det fint så langt <3

Stressful week..


04.09.2015, 18:45

Hei :) Endelig har jeg god til å blogge og gjøre andre ting en bare lekser, og deretter kaste bort tida på andre ting. Denne uken har jeg vært veldig opptatt med forskjellige ting etter skolen. Skulle egentlig dømme en G12 kamp på mandag, men hadde ikke tid fordi jeg måtte gjøre lekser siden jeg skulle bort neste dag. Jeg var på familiemiddag med klassen til Mari på tirsdag, og da fikk i servert taco til middag og sjokolade mousse til dessert. Det var kjempegodt, og rett etter middagen ble jeg med Mari til Nordli fordi J14 spilte kamp mot Høylandet som endte med 1-1. På onsdag var jeg på grenselirtrening, og i går da jeg hadde ledig tid måtte jeg få ferdig et bloggdesign. Det går i ett hele tiden, og jeg rekker ikke å gjøre alt jeg skulle ha gjort.

Men håper det blir lettere å planlegge dagene fordi jeg fikk et gavekort på en valgfri almanakk i dag fra personligalmanakk.com. Har ønsket det meg så sykt lenge nå fordi jeg har sett så mange andre bloggere ha det, og det beste er at du kan designe den selv.




 

Tid til blogging ♥ (Og rydding...)


29.08.2015, 18:39

Hei :) Denne skoleuken har gått sykt fort, men det er sikkert fordi vi har gjort så veldig mye som er anderledes enn bare vanlig undervisning. På mandag så fikk vi i 10. klassen en iPad Air 2 til skolearbeidet, men også til privat bruk. På tirsdag hadde vi prøve i KRLE, også hadde vi vikarlærere i noen fag fordi kontaktlæreren vår var borte. Vi viste fram gruppearbeidet i norsken som var noen hypertekster, og de min gruppe lagde er her på bloggen lengre ned. På onsdag var vi i Nordli og hadde valgfag hele dagen. Jeg har valgfaget trafikk i år fordi vi får trafikalt grunnkurs gratis i skoletiden som er mye bedre enn å betale masse for kurset senere. Grunnen til at vi har valgfag nesten en hel skoledag er at vi har det bare hver fjerde uke. De andre onsdagene har vi språk og dans sammen med de i Nordli. På torsdag hadde vi kunst og håndverk som er veldig gøy og fordi det er noe annet enn å bare sitte ved pulten en hel dag. Akkurat nå holder vi på å spikke en smørkniv.

I dag har jeg brukt nesten hele dagen på å rydde rommet mitt, også møblerte jeg om litt. Kanskje kan jeg ordne en ny Room Tour video, men bare hvis dere vil det. Før jeg ryddet og vasket så det helt forferdlig rotete ut. Jeg har ikke orket eller hatt tid til å rydde før nå fordi jeg orker ikke etter skolen da vi har lekser, og forrige helg var jeg opptatt. Men i hvertfall så ble resultatet fint så klart, og jeg skal prøve å ikke kaste alle klærne på gulvet etter at jeg har brukt de fordi det er det som gjør det mest rotete.

Håper alle får en fin lørdag ♥







What happen with my blog?


25.08.2015, 18:47

Hei :) Jeg har ikke akkurat vært så flink til å blogge så mye de siste dagene, og det har ikke vært så mange gode innlegg og det kommer det heller ikke til å bli. Jeg har dessverre ikke tid til å blogge noe nå når skolen har startet, og jeg har heller ikke tid til å ta i mot designbestillinger som jeg skrev tidligere på bloggen (Kommer oppdatering når jeg tar i mot bestillinger igjen.) Aner ikke hvor mange ganger jeg har sagt det fordi det er ikke alle som får det med seg... Men det er ikke sånn at jeg slutter å blogge. Kan hende at det kommer noen korte innlegg nå og da, og kanskje noen lengre innlegg i helgene som jeg bruke mer tid på.

 

Vi hadde faktisk en prøve allerede i dag i KRLE som gikk ganske bra føler jeg. Fikk til å svare på alle spørsmålene også hadde jeg øvd en del til denne prøven. Vi hadde og en gloseprøve i engelsken som ikke gikk så bra... :) Jeg hadde øvd på den, men kanskje ikke nok fordi jeg husket bare halvparten av glosene på prøven, men da jeg øvde hjemme husket jeg de fleste. I norksen hadde vi framføring/viste fram hypertekstene vi lagde i går, og dere har kanskje sett de to innleggene lengre ned om G16 laget til Lierne. Vi skrev de på bloggen min fordi det er lettest å ordne linker til forskjellige tekster som vi skrev selv og andre tekster som er på nett allerede. Vi valgte egentlig å skrive om fotball, men noen andre hadde allerede valgt det temaet så da skrev vi om et lag 3 på gruppa spiller på.

Håper dere har hatt en fin dag allesammen :D

BACK TO SCHOOL


17.08.2015, 15:48

Hei! Da var endelig første skoledag over og den var egentlig ganske grei. Dagen startet med at rektor ønsket alle elevene velkommen også sier han navnet på alle førsteklassingene som startet. Det var 3 stykker som startet i år, og det blir bare mindre og mindre elever som starter for hvert år. Vi var 13 i klassen så ble vi 14, men så er det en som har flyttet til Steinkjer i år så vi er 3 igjen. Men i hvertfall så fikk vi utdelt hvert vårt skap på skolen som vi kan ha sekken, bager og klær i fordi før har vi hatt en knagg hver som er ganske lite også fikk vi hyller senere, men de ble bare ødelagte til slutt så det fungerte ikke.

I første timen startet vi med å gå gjennom timeplanen og ukeplanen, og snakket litt om hva som skal skje denne uka. Hele skolen skal på fjelltur på fredag, men så må min klasse til Grong på et møte om kommunesammenslåing så da går vi glipp av noe som kunne ha vært kjempegøy nå som det er så fint vær ute også. Vi hadde 2 og en halv time med KRLE som det heter nå og en halv time med norsk. Det var sykt kjedelig å starte med fag igjen fordi det var ikke så lenge siden vi hadde det, og sommerferien har vært alt for kort. Men jeg må nok holde ut :)

Håper alle som startet på skolen hadde en fin dag ♥


 




 

What's in my backpack!


16.08.2015, 14:00

Hei! Nå er det bare en dag til skolen starter, og jeg synes denne sommerferien har gått så alt for fort. Dette har vært den beste sommeren på lenge, og jeg har møtt så mange herlige mennesker og mange minner jeg aldri vil glemme. I tillegg har det skjedd så mye positivt med bloggen min siden sommerferien startet, og for min egen del når det gjelder blogging. Jeg gleder meg masse til å fortsette med blogging framover, og har funnet ut at det er dette jeg liker å holde på med, det er min hobby, og dette er noe jeg vil fortsette med. Jeg startet jo ganske tidlig med blogg faktisk. Jeg var 10 år, og gikk i 5. klassen, men har blogget fast siden jeg var 12 år. Når jeg har blogg kan jeg også redigere designet mitt som jeg selv vil, og da slipper jeg å bruke designmaler eller gratisdesign som mange andre har.

Men i hvertfall så gleder jeg meg til første skoledag i morgnen fordi da får jeg treffe igjen alle de i klassen, også har vi ikke noen lekser utenom å sette på bokbind på bøkene. Jeg er ikke den som kjøper inn masse nye skolesaker, og det eneste som er nytt i sekken i år er en penn. Har den samme meldingsboka mi som jeg fikk i førsteklassen enda, og hadde mappa fra første helt til 8. klassen fordi den ble ødelagt. Timeplanen med gangetabellen på baksiden fikk jeg i 4. klassen, og den har jeg alltid bakerst i mappa som er gjennomsiktig :D

Håper dere har hatt en super sommerferie allesammen og får en fin start på skoleåret i morgen! ♥








 

Finally Jailbreak again! ♥


22.07.2015, 19:11

Hei! Endelig fikk jeg til å jailbreake iPhonen min ♥ Før da jeg hadde Cydia var på min gamle iPhone 4 som hadde bare iOS 7.1.2, og nå har jeg 8.4 på iPhone 6. Siden det kommer nye oppdateringer til iPhone veldig ofte så har det lenge ikke vært mulig å jailbreake fordi de som lager det må hele tiden oppdatere jailbreak verktøyet sitt. Det sies også at jailbreaking blir vanskeligere når iOS 8.4.1 kommer fordi Apple blokkerer det.

Men i hvertfall så kommer det kanskje en ny Whats on my iPhone video fordi jeg hadde en sånn video med min gamle iPhone 4 da jeg hadde jailbreaket den og.








 

Grilldag med klassen!


16.06.2015, 20:51

Hei :) I dag hadde vi grilldag med klassen hos den ene kontaktlæreren vår som vi også hadde i fjor høst. Vi startet med å gå hjem til læreren vår som tok ca 1 time, og det var kjempegøy siden vi var så mange i lag ig kunne snakke med hverandre. Da vi kom dit skulle en gruppe rydde kvister og rot som lå rundt omkring huset som hadde blitt tatt med vinden, og den andre gruppa som jeg var på skulle hjelpe til med maten. Vi ordnet grillspyd, salat, spyd med marshmallows og frukt og sitron og limesaft. Vi måtte også grille maten selv ut me, og jeg tror den egentlig ble mest røkt fordi røyken var helt hvit hele tiden også for den til alle kanter så alle vi som ordnet med maten ble røkt og..

 

Vi ble akkurat ferdig til da vi spiser lunsj på skolen og da satt vi ute i garasjen til læreren vår og spiste. Vi fikk også popcorn som var grillet ute på bålpanna og fruktspydene vi ordnet. Det var utrolig godt, og popcornet var også det. Smaken var nesten som vanlig popcorn bare med litt røyk/grillsmak :) Da vi var ferdige med å spise ryddet vi før vi skulle gå hjem igjen og da regnet det, men det ga seg ganske fort.

 

Det var utrolig gøy å ha en sånn dag fordi det er veldig godt å slippe å ha sp mye skole nå på slutten. Jeg har også laget rennende ostekake nå i ettermiddag fordi jeg skal ha den med til Nordli på språkdagen i spansken. Dere får se bilder i morgen fra kakedagen :)

 

Q: Hva har du gjort i dag?

♥ Office365 i skolen ♥


14.06.2015, 12:21

//Reklame og inneholder annonselinker

Nå skal jeg fortelle om office 365 som er utrolig smart og praktisk å ha fordi du har alle Word dokumentene dine, Excel, PowerPoint, OneNote osv med deg over alt. Office 365 er nemlig en slags lagringssky der du kan laste opp filer fra pc'en på nettet der de alltid er trygge og lagret.Du får også Outlook med, og en onlineversjon av Word, Excel, PowerPoint og OneNote som er kjempekjekt å ha hvis du trenger noen av de programmene fort og ikke har de på pc'en.

"Vi har brukt office 365 på skolen i 2 år nå, og jeg er så utrolig glad for at vi bruker det i stede for minnepenner".

  • 1. For det første så har du tilgang til ALLE dokumentene dine som du har på OneDrive når som helst og hvor som helst bare du har en mobil, nettbrett eller pc og wifi som vi ikke kunne med minnepenner. Med de så var det lett at man rotet de bort, også må man jo ha sånn USBport for å kunne få tak i filene, og det er jo bare på pc.

 

  • 2. For det andre så får du de vanlige programmene som Word, Excel, PowerPoint OneNote og Outlook online gratis med i office 365. Det går også an å laste ned alle de programmene til pc'en helt gratis fra innstillingene på kontoen din så da kan du bruke de når du er uten nett og. Det gjør det mye lettere å lagre direkte til OneDrive og hvis du oppretter noe i onlineversjonen først også åpner du det i pc-versjonen som jeg gjør hver gang jeg skriver noe som tar tid :)

 

  • 3. En annen ting som også er veldig smart med office 365 som jeg bruker veldig mye er at det går an å  dele dokumenter med andre personer. Du kan enten velge å la de bare se på det eller at de kan redigere dokumentet sammen med deg. Når du har delt et dokument med en venn får h*n en e-post med en link til det som fører til dokumentet. Når vi har presentasjoner på skolen så har vi delt en powerpointpresentasjon som alle på gruppa kan redigere samtidig på skolen eller hjemme :)

 

  • 4. Jeg bruker også  office 365 når jeg skriver tentamener f.eks fordi da oppretter jeg et Word dokument online også åpner jeg det i vanlig Word på pc'en. Når jeg trykker lagre så vil alt jeg har skrevet lagres automatisk på OneDrive med en gang, og da har du tilgang til dokumentet senere på f.eks mobil. Jeg bruker det egentlig til alt, faktisk blogging og hvis jeg skal lagre designkoder og bilder.

Du kan lese mer om office 365 HER, og det kan kjøpes HER! Anbefales å prøve ut! :) Vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten office fordi det gjør alt arbeid på pc så mye lettere. 


 

 

Sånn ser det ut når jeg har logget inn. Jeg har tilgang til Outlook, Word, OneNote, Excel, PowerPoint og OneDrive.

Sånn ser det ut på OneDrive. Jeg har delt noe, og jeg vet jeg burde ha ordnet mapper, men jeg har så mye og det kommer til å ta evigheter... Det er her i fra jeg deler dokumenter med andre, også kan jeg laste opp filer fra pc'en som jeg vil lagre her.

Dette er Word online som jeg bruker mest.

 

Ta en titt på denne videoen for å få et bedre innblikk :)
 

#office365 #skole #microsoft #windows #word #excel #powerpoint #onenote #outlook #onedrive

Kaldt...


06.06.2015, 22:31

Været ser ikke ut til å endre seg med det første. Det er meldt regn, kaldt og overskyet i flere dager framover, og det er utrolig kjedelig. Jeg savner virkelig å kunne gå med sommerklær, være ute til langt på kvelden og ha noe fint å se fram til på skolen fordi det er alltid morsommere når sola skinner.

 

I dag var jeg på grenselir i Nordli, men kunne ikke spille fordi jeg har strekt lysken da vi skulle tøye lysken rett før en seriekamp... Men jeg var bare dommer i dag for de minste og de fra 5-7. klassen i et helt forferdelig vær. Det regnet hele dagen og i tillegg var det iskaldt så jeg fikk ikke varme i kroppen før lenge etter at vi kom hjem.

 

Det var utrolig godt å komme hjem, og nå sitter jeg i kosklær og ser på Barcelona - Juventus kamp. Egentlig er jeg ikke fan av noen av de lagene, men håper på at Barcelona vinner fordi. Det er ikke så mye annet å se oå tv'en heller, og jeg liker ikke å se på film og serier som tar så lang tid. Jeg ender alltid opp med at jeg holder på med mobilen eller sjekker noe annet på dataen.

(Random bilde av kattene våre :3)

Namsostur og dårlig vær...


03.06.2015, 19:53

Hei :) I dag har jeg vært i Namsos for å shoppe noen nye ting som jeg trengte. Vet ikke helt om jeg skal ha en innkjøpsvideo eller et vanlig innlegg bare fordi jeg har planlagt en How to video snart. Jeg bestemte meg egentlig i går at jeg skulle være med resten av familien til Namsos fordi Mari skulle til tannlegen, og på skolen hadde vi ingenting spesielt å gjøre siden det var eksamen for 10. klassen, og da var det ikke språkdag. I stede skulle 8 og 9 arrangere friidrettsdag elns for de på barneskolen. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å dra til byen fordi det har regnet som bare det i hele dag, og det ville ha vært kaldt og kjedelig å være ute i regnet tipper jeg.

Forresten så hadde vi matte tentamen i går som gikk rett i dass... Det var så sykt vanskelige oppgaver med ting som vi har hatt om, men det var gjort på en vanskelig måte som jeg ikke skjønte noe av. Likevel hadde jeg sittet hele ettermiddagen før å øvd på alt som sto på lista over det vi måtte kunne, men likevel tror jeg hoppet over halve tentamen. Men får håpe det blir lettere til neste år :)

Q: Har dere tips til hvilken How to video jeg kan ha?



 

This week...


31.05.2015, 21:31

Hei :) Denne uka har det vært veldig lite blogging fordi det har vært så mye annet som har skjedd på ettermiddagene. Men for å oppdatere dere litt på hva jeg har gjort i det siste tenkte jeg å skrive et kort innlegg om det nå heller. 

På mandag ble jeg vekt i 6 tia på morgenen fordi da dro noen av gjestene hjem så jeg måtte si ha det til de. Det var ingen vits i å legge seg igjen fordi noen andre av gjestene dro rundt kl 9 igjen så da holdt jeg meg bare våken til de for, men resten av dagen var helt forferdelig egentlig. Jeg var trøtt, hadde vondt i hode og orket ikke noen ting egentlig, og det verste var at det var skole neste dag.

Det skjedde ikke noe spesielt på onsdag egentlig, men det eneste var at jeg var å spilte fotball med noen venner også var det grenselirtrening samtidig som jeg ikke viste om, og der var det bare 1 som hadde møtt opp. På torsdag hadde vi norsktentamen som jeg føler gikk både bra og dårlig... Ble ferdig med hele da kl var halv 1 ca så jeg satt å tegnet på paint i noen timer, og leste gjennom teksten et par ganger for å finne feil. Vi hadde også seriekamp hjemme mot Grong den dagen som vi vant 4-2.

På fredag var det endelig helg, og da var jeg først på fotballbana med Nora for å ordne klart til grenseliret. Det var egentlig pappa som skulle det, men han var opptatt med noe annet så jeg og Nora gjorde det. Vi lagde også en yogachallengevideo som du kan se lengre ned på bloggen. På lørdag var det grenselir, og i dag hadde vi enda en seriekamp hjemme mot Kolvereid som vi vant 3-1, og nå ligger vi øverst på tabellen :D

(Du kan lese om det jeg fikk fra romwe HER)



(Gammelt bilde, men har ikke noe annet å legge ut)

SEIER!!


28.05.2015, 21:24

Hei :) Har ikke hatt tid til å blogge noe før nå fordi jeg har vært på kamp i Nordli. Det endte med seier mot Grong 4-2, og vi på 2 plass på tabellen. Vi har hittil i sesongen tapt en kamp mot Overhalla, men det var nesten at vi klarte å holde det likt og vi kunne ha unngått det selv... Vi vant også 16-0 mot Namsos forrige torsdag noe som jeg egentlig ikke hadde trudd og flere på laget. Namsos har utrolig mange gode lag så var forberedt på at vi skulle tape. Men det er utrolig gøy å vinne så mye og da :D

 

Til helga er det også grenseliret som er en dag der vi spiller 3 kamper. Lagene er delt inn i 2-4 klasse, 5-7 klasse og 8-10 klasse med både gutter og jenter på laget. Det er ikke noen turnering på en måte fordi det er ikke poeng, tabell og sånn at man går videre. Grenseliret er ikke så morsomt som seriekamper fordi det er 5'er som er utrolig lite å spille på, og målene er så små også. Men gleder meg i hvertfall litt og til søndagen når vi har ny hjemmekamp mot Kolvereid :)

Kamp!


21.05.2015, 16:38

Hei! Akkurat nå skal jeg snart dra på hjemmekamp mot Namsos 2, og dette er andre kampen jeg er med på i år. Vi hadde en på tirsdag mot Overhalla, og da tapte vi 2-1. Veldig surt, men håper på at vi vinner i dag. Jeg har kjempelite tid til å blogge fordi jeg har konfirmasjon i helga og noen av gjestene kommer i morgen så det er mye å gøre her hjemme. Men senere lover jeg at det skal komme mye nytt :)

 

Ha en fin dag alle sammen :)

Vårball ♥


14.05.2015, 15:21

Hei :) I går var jeg på vårball noe som var utrolig gøy, og det beste ballet jeg har vært med på. Jeg og Nora ble med Sofie hjem etter skolen for å ordne oss til ballet sammen, men først da vi kom dit spiste vi pannekaker, og Sofie sa at vi måtte prøve smør, sukker og kanel på pannekaken. Det smakte ganske likt som kanelboller som er utrolig godt, så hvis du ikke har prøvd det før anbefales det :D Etter at vi spiste gikk vi opp og begynte å fikse håret og neglene, og deretter sminken. 

Det tok ca 5 minutter å gå til der ballet var, men likevel så ble vi kjørt dit og da vi kom dit satte vi oss med bordene sammen med flere av vennene mine. Først hadde 10. klassen underholdning som var veldig bra og morsomt, og etter på ble det kassler til middag og bløtkake til dessert. Resten av kvelden var det dansing, stolleken og kåring av miss og mr vårball og danseløver. Mari søstera mi ble faktisk miss vårball denne gangen og måtte danse med en i 6. klassen som ble mr vårball.



 



 

Vårball 2015!


13.05.2015, 08:27

Hei :) I ettermiddag for jeg ikke blogget noe fordi jeg og Nora drar rett hjem til Sofie etter skolen fordi vi skal ordne oss til vårballet som er senere i kveld. Egentlig så skulle vi hjem til Nora fordi hun bor også her i Mebygda hvor jeg bor, og ballet skulle være her, men så var det så få som hadde meldt seg på så 10. klassen flyttet de til Jule der Sofie bor. Jeg gleder meg veldig mye til ballet og dette er jo siste gangen vi i min klasse får være med når vi enda går på ungdomsskolen.

Håper dere får en fin dag :)
Q: Har du noen planer for dagen? 

(Gammelt bilde)

LES INNLEGGET MED SPONSET PRODUKT FRA SHEINSIDE.COM HER!

hits