Ane Estil

Helg ♥ - TØRST Drikke og bursdag


25.11.2016, 21:30

Hei! Tidligere denne uka fikk jeg en pakke i posten fra TØRST Energidrikk, der jeg fikk en boks med deres drikke. Jeg har lenge hatt lyst til å teste drikken deres, men har ikke orket å bestille på nettet fordi drikken selges bare i noen butikker og bensinstasjoner. Det er ikke sponset, men TØRST spurte likevel om jeg kunne si noe om hva jeg synes om den.TØRST er den beste energidrikken jeg har smakt, og da er jeg faktisk 100% ærlig. Smaken er ikke så sur som mange andre energidrikker, noe jeg som liker best med den. Ellers så smaker den typisk energidrikk hvis dere skjønner :P torstdrikke på Snapchat og Instagram!

I kveld har jeg også ryddet rommet fordi det hadde ikke blitt ryddet på noen uker siden jeg er hjemme i helgene bare. Men i morgen skal mamma feire bursdagen sin med mange av hennes venner og noen fra venner av meg og søstera mi kommer også så vi har forberedt en del ting til da.

Håper dere får en fin fredagskveld ♥ 

En ny start


21.10.2016, 22:37

Heisann, og god helg! Har endelig kommet tilbake til hverdagen etter høstferien som jeg tilbrakte i Spania i noen dager. Denne uken på skolen hadde vi både prøve i samfunnsfag som jeg tror gikk bra, og en matteprøve i dag som var kjempevanskelig. Til og med læreren så at den var det fordi det var ikke bare jeg som syntes det. Vi har kortdager på fredager så vi slutter kvart på tolv og var så heldig at jeg fikk skyss rett etter skolen. Rakk å hente en pakke på butikken som jeg kommer til å skrive om i morgen eller i løpet av helga hvis jeg får tid. Ellers så skjer det ikke så mye annet akkurat nå. Tok bussen ned på skolen på tirsdag fordi vi kom hjem fra Spania i tolv tida på natta, så måtte jeg pakke og etterpå måtte jeg opp igjen kvart på seks for å ta bussen til skolen.

Processed with VSCO with f2 preset

Som dere ser så er designet mitt her på bloggen blitt oppdatert. Det er en god stund siden sist nå så følte det var på tide fordi jeg begynte å bli litt lei det ensformige gråe, hvite og svarte designet jeg hadde før. Nå når det er høst har jeg lagt til noen høstfarger i det så det matcher årstiden.

Hver gang jeg lager et nytt design til bloggen min føler jeg at det blir en ny start på bloggen, og det gir meg mer motivasjon til å blogge. Når det gjelder design og headerbestillinger har jeg ikke vært så aktiv med å lage det i år. Har for det meste fokusert på å lage til mer "kjente" personer enn den vanlige måten der jeg tar bestillinger. Men når jeg får ryddet opp litt i innlegg og kategorier her på bloggen og kommer mer i gang med bloggingen igjen skal jeg prøve å få ordnet et nytt innlegg med info om bestilling.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

U P D A T E! [Frisøren, skole, frii <3]


29.09.2016, 19:46

Hei, tenkte bare å stikke innom bloggen litt for å oppdatere om hva som har skjedd den siste tida. Denne uka har gått ganske så fort selv om den har vært "normal", og med det mener jeg at vi ikke har hatt noen ekstra fritimer. Ukene går også ganske fort nå for tida fordi jeg går studiespess der vi har masse fri og gjør mye av leksene i timene. For å si det sånn synes jeg at det ikke er noe slit her. Litt mindre lekser enn på ungdomsskolen og mye kortere dager. Forrige uke sluttet vi f.eks kvart på tolv to dager, og startet ikke før kvart over ti en dag. Jeg synes skolen er ganske enkel nå i forhold til før, bare du gjør en innsats og jobber effektivt selv.

I dag så var jeg til frisøren etter skolen fordi håret trengte virkelig en klipp. Sist jeg var til frisøren var i begynnelsen på desember i fjor så det hadde blitt ganske slitt, og var flokete hele tiden. Håret ble også ganske skjevt klipt i fjor så jeg var ikke helt fornøyd, og i tillegg ble det veldig kort. Denne gangen derimot så ble jeg kjempefornøyd. Sjelden jeg har blitt så fornøyd noen gang faktisk. Frisøren i dag klippet ganske kjapt, og fulgte ønskene mine som jeg sa. Ville ikke at det skulle bli så stor forandring, også at det ikke skulle klippes rett av, men en bue nederst. Dere ser hvordan det ble på bildet under ♥

Q: Hva har dere gjort denne uka? 

Bilder av hybelen!


18.09.2016, 16:20

Det var noen som ønsket hybel tour siden jeg har sagt her på bloggen at jeg har flyttet, men problemet er at jeg har flyttet igjen. Jeg bor ikke lengre på hybelen i Namsos, og har startet i Grong i stede. Akkurat nå bor jeg hos tanta mi helt til jeg finner en ny hybel. Men her har dere bare noen bilder fra hybelen. 


Dette er i gangen når man kommer inn ytterdøra, og jeg hadde rommet mitt nede.
(Bildene er fra annonsen på finn.no HER.)


Trappa ned til kjøkkenet.


Dette er kjøkkenet med badet til venstre også er bildet tatt fra rommet jeg hadde.


Badet..

Processed with VSCO with hb1 preset
Rommet mitt etter at det var vasket og ryddet ut.

Processed with VSCO with hb1 preset
Sånn så rommet mitt ut, og eneste plassen jeg hadde å sitte var i senga, den lille stolen på siden eller stolen ved pulten, så det var egentlig en ganske liten og trang hybel synes jeg.

Hemmeligheter om meg ingen andre vet!


05.08.2016, 11:22

Hei! Mange pleide å ha skoledagbøker som ble kjøpt i sommerferien da de gikk på barneskolen. Selv hadde jeg mange fra Pennyklubben, noen fra Girl:it og Topp-skoledagbøker for eksempel. Det jeg syntes var det morsomste med de var å fylle ut sidene om meg selv og få venner til å skrive på vennesidene. Alle kalender sidene sto for det meste tomme gjennom hele skoleåret, hehe... Kjenner du deg igjen?

Har funnet fram noen av skoledagbøkene jeg hadde, og sett på hva jeg skrev om meg selv de forsjellige årene xD Haha lo godt når jeg leste noen av svarene jeg skrev...Dette var den gamleste boka jeg fant. Er ikke ei skoledagbok, men skrev om meg selv i hvert fall xD

Mine hemmelige personalia
Jeg heter: Ane Karine Estil
Alder: 10
Kjælenavnet mitt: Skjønnhet (Kinesiske navnet mitt betyr det.)
Skostørrelse: 33-36
Høyde: 141
Vekt: 26 kg

Min fine fremtid
Jeg håper at jeg jobber med dyrlege, lærer el sminke og mote
Jeg håper at jeg bor i Salangen, el Sørli
Jeg ville forandret navn til: Amalie
Jeg ville forandret hårfarge til: lysebrunt
Andre ting jeg ville forandret: Ansiktet

Denne topp skoledagboka er den første jeg fikk utenom de fra Pennyklubben. Skrev ganske mye i den fordi den var ikke lik de vi fikk hvert år i Pennyklubben.

Navn: Ane Karine Estil
Kallenavn: Mei Mei
Høyde: 153 ca
Dette er hot: Hest
Dette er not: Fisk
Dette gjør jeg på fritiden: Trener, sammen med venner
Favorittfilm: Dansefilm
Jeg vil bli: Kjendis
Favorittpålegg: Makrell i tomat
Favoritt restaurant: Mc Donalds
Her er jeg om ti år: Tronheim (xD)

Dette har jeg skrevet om måneden juli 2011
Månedens beste kjøp: Topp skoledagbok
Månedens beste blogg: Min blogg
Dette var kjipt: Pengene for
Disse filmene så jeg: 3D

Denne skoledagboka fra Pennyklubben var annerledes enn de småe vi fikk hvert år så fant ganske mye morsomt jeg skrev i den.

Galeste jeg gjorde som liten: Brukte pappa sin shampoo, Hele flaska
Det mest spennende stedet jeg har reist til: Jørum Gård
Blitt bitt av et dyr? JA Hvilket? Mygg og m.m.
Vondeste jeg har opplevd: Skjære meg?
Min klesstil: Mye
Noen gang vært i bryllup? Nei Vært brudepike? NEI!
Det fineste jeg noen gang ar gjort for noen: IDK
Bo resten av livet i et annet land? Hvilket? TYRKIA
Det skulle være forbudt å: Være mygg, knott og andre insekter som flyr
Et land jeg absolutt ikke har lyst til å reise til: Fattige land
Mitt drømmeyrke: Hesteeier eller noe med hest/dyr
Som baby var jeg: Liten
Slik vil jeg ha det som voksen: Rikdom og berømmelse :) (Haha..)
De jeg er aller gladest i i hele verden er: Ingen

Topp skoledagbok for 2012/13

Et av mine skjulte talenter består i å Danse men jeg er derimot helt på trynet når det gjelder Synge
På fritiden liker jeg å Fotball, Sykle og DATA <3
Om 10 år bor jeg i Trondheim og jeg jobber som Stylist
Musikken jeg elsker å høre på for tiden er MYE og yndlingsartisten min er PITBULL
Ellers vil jeg få sagt at Jeg er kul
Favorittkjendis: Meg
Yndlingsbok: Hest og hemmeligheter
Beste TV-serie: Paradise Hotel
Høyeste ønske: Få alt jeg vil ha

Hadde 3 forskjellige skoledagbøker dette året og har nesten ikke skrevet noen ting i de, bare sidene om meg selv.

Navn: Ane Karine Men kall meg gjerne Ane
På nett finner du meg her: gSm, FB, MSN, Skype m.m
Skole: Sørli Skole <3 Klasse: 7
Er best på: Mye
Er avhengig av: Data
Beste og verste fag: Gym og norsk og matte
Du ser meg aldri uten: Sminke
Kaster helst bort tid på: Data
Gomler stadig på: Godteri
En vakker dag skal jeg: Mye
Mest brukte ord: Ehhh...

  HOT NOT
Artist: Cody S JB
Låt: Imagine Boyfriend
Tv-Program: PH  
Film: Super 8  
Kjendis: Meg  
Mat: Flyvende Jacob MYE
Drikke: Burn Kaffe
Lukt: Parfyme Svette
Farge: Rosa Gul/Grønn
Spill: gSm MSP
Sted å henge: Ballbingen Kirka!
Snacks: Bacon snacks  
Klesplagg: Sneakers Slengbukse
Fritidsaktivitet: Fotball Friidrett

 

Pc problemer!


16.05.2016, 17:42

Hei :) Er det noen som er god når det gjelder pc'er som ikke vil funke? Jeg har en Lenovo G50-80 80E5 som ikke funker lengre... Jeg kjøpte den i fjor i juni og nå vil den ikke skru seg på skikkelig. Lenovo-logoen står bare å blinker så skjer det ingenting. Jeg skulle restarte den fordi minnet var snart fult og da stoppet prosessen på 13% så jeg skrudde bare av hele dritten, og nå funker ingenting! Jeg er avhengig av pc til redigering av bilder, blogging og skolearbeid.

 

08.05.16


08.05.2016, 17:07

Kom ikke på noen bedre overskrift enn datoen i dag fordi jeg har ikke gjort noe spesielt i dag heller. På søndager pleier jeg å gjøre lekser fordi vi har alltid samfunnsfag, krle, naturfag eller noe annet i lekse til mandagene... I morgen har vi prøve i samfunnsfag hvis jeg husker rett også har vi enten norsk eller engelsk innlevering som er i stede for tentamen.

Nå snart skal jeg på fotballtrening også skal vi spille kamp i morgen mot Namsos ♥ Ha en fin dag og nyt finværet så lenge det varer..
Gullsnutten hypee!!


16.04.2016, 22:38

Hei! Har dere hatt en fin dag? Nå sitter jeg og Mari klar for å se på gullsnutten på NRK3 og reprise på NRK1 23.30 i kveld. Jeg gleder meg masse siden jeg elsker å se på norske youtubere, også fikk jeg ikke sett det i fjor. Selv håper jeg at Celina, Agnes, Preben og Dennis og Jonas og Henrik vinner sine kategorier fordi det er de youtuberne jeg ser mest på av de som er nominert i år. Det vises kanskje ikke så mye på bloggen, men jeg ser mest på norske gamere på youtube enn skjønnhetskanaler selv om jeg blogger mer om mote og sminke selv^^ Haha vet ikke hvorfor, men gamere er mer underholdende kanskje.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
Baibai og Huginn ^^

Processed with VSCO with a6 preset
Henrik Hildre/Baibai og Huginn, BareTruls, Sunniva Gangdal, Starflame Eller Noe, Koste Official/Gutterommet og QualityMuffin ^~^ Skjekk ut kanalene til alle de kule youtuberne.

Processed with VSCO with a6 preset

Må beklage at jeg ikke har blogget så mye i det siste, og at det har vært en del innlegg med reklame. Jeg var med klassen på fjelltur fra torsdag til fredag som var utrolig gøy. Jeg hadde egentlig ikke så lyst til å ligge ute i lavvo siden jeg hadde bare et tynt liggeunderlag og en sovepose, men måtte prøve. Etter en stund flyttet vi jentene inn i seteren å sove der det er varmt noe som var utrolig godt. Jeg er ikke noe tur menneske akkurat, og synes heller det ikke er så gøy å sove ute. 
Vi gikk på ski ned igjen rundt halv et tida på fredag, og jeg dro på skolen for å hente greiene mine også dro jeg rett hjem. I morgen skal jeg på første seriekampen for i år mot Namsos. Jeg skal spille mot bestevenninna mi Victoria som var her i vinterferien, og gleder meg masse til å treffe henne igjen.

Jeg fikk også photoshop og ligthroom av mamma i dag som jeg gleder meg masse til å bruke. Nå blir headerne og bloggbildene mine mye bedre bare jeg lærer å bruke lightroom.

Min påske 2016!


29.03.2016, 16:12

Hei :) Det er utrolig lenge siden jeg har blogget nå. Det er over ei uke siden som kanskje ikke virker så lenge, men jeg får dårlig samvittighet når jeg poster et innlegg sent på kvelden eller ikke poster noe på en dag. Prøver å ha en fast rutine når jeg skal poste innlegg og skriver noen dagen før, men det er ikke så enkelt når det er så masse skole og sånt. 

Men jeg har i hvertfall en god grunn til at jeg ikke har blogget noe i det siste. På torsdag dro familien min opp på fjellet på hytta til gammel onkelen min der vi pleier å være hver påske. Vi var der til søndagen fordi jeg og Mari hadde fotballtrening på mandag også var det godt å ha en dag hjemme før skolen startet. Ellers har jeg ikke gjort så mye spesielt. Jeg handlet og fikk utrolig masse nytt til klesskapet forrige lørdag fordi vi var i Steinkjer også var jeg og pappa en tur til Svergie for å handle mat. På onsdag var jeg på påskefest med noen venner som var utrolig gøy. 
Har noen innlegg som må postes snart så nå kan dere prøve å gjette hva det er :P

Håper alle som startet skolen i dag har hatt en fin dag :) For meg er tirsdager den kjedeligste dagen i uka så synes ikke det var så gøy å starte igjen...

Jeg har ikke tatt så mange bilder i påska, men her er noen.

Processed with VSCO with hb2 presetUtsikten fra huset der jeg bor :D

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 presetVi var på seteren og grillet i går.

Processed with VSCO with hb2 presetKristin, meg og Moa ♥

Processed with VSCO with hb2 presetHahaha xD På hytta..

Processed with VSCO with hb2 presetFigaro ^~^

Freeedag!!!!


04.03.2016, 21:32

Aner ikke helt hva jeg skal skrive her fordi jeg føler motivasjonen til å blogge og i det hele tatt gjøre noe som har med blogging å gjøre er borte. Må bare beklage til alle dere som sitter å venter på design og header, men har ikke noe motivasjon eller inspirasjon til det akkurat nå. Men LOVER at dere skal få det snart.

I dag ble jeg faktisk spurt om jeg ville ta bilder under musikkspilløvingene vi har på skolen. Første til tiende klassen er med på et skuespill med masse sanger som jeg har skrevet om tidligere, og da pleier vi å ha sånn hefte med bilder, alle som er med, program osv når vi viser fram det. Jeg skal lage det i år og ble ganske glad når jeg ble spurt. Jeg elsker å ta bilder også elsker jeg å designe sånne grafiske ting på pc'en.

Ellers har vi ikke gjort så mye spesielt på skolen utenom det jeg har skrevet tidligere. I denne perioden når vi har en del øving til musikkspillet har vi ikke så mye lekser. Bare noe som vi må være ferdig med til etter påska og vi bestemmer selv når vi gjør det. Vi hadde også første øving i dag da hele skolen var samlet og vi sang bare i gjennom 3 sanger på 2 skole timer!! Føler allerede at jeg blir lei de, men det er siste året så jeg får bare holde ut. :)

Ha en fin fredag ;*
 

Update: Vinterferie <3


25.02.2016, 19:05

Endelig begynner jeg å bli litt friskere og orker å blogge igjen. Ferien startet med at jeg ble skikkelig syk så har sittet inne for det meste. Da har det passet å lage en del bloggdesign og headere som dere får se snart når jeg er ferdig med det siste.

I går hadde jeg besøk av venninna mi Victoria og hun var her til i dag. Vi har ikke kjent hverandre så lenge, men har likevel blitt gode venner. Vi spilte minecraft siden vi begge elsker det, så på youtube og mye annet gøy. Hun dro i dag da vi kjørte til Sverige og samtdig handlet jeg litt godteri og andre billige ting ^^

Dette blir bare et kort mobilinnlegg siden jeg hater å skriv blogginnlegg fra mobilen. Men håper dere har det gøy i ferien eller har hatt det

Hvordan bli fortere frisk!


21.02.2016, 14:52

Starten på vinterferien for min del har ikke akkurat vært den beste. Har ondt i halsen og er blitt skikkelig forkjølt. Er skikkelig kjedelig å ikke kunne puste normalt og man bare hoster hele tiden. Skulle ha vært på fotballtrening i dag, men det kan jeg ikke også har jeg et bloggtips innlegg som skulle vært postet for 2 uker siden.. Skal komme sterkere tilbake på bloggen etter at jeg har blitt frisk ♥

Hvis noen har tips til å bli fortere frisk tar gjerne i morg de :D
 

Lazy sunday...


07.02.2016, 15:51

Hei :) Orket rett å slett ikke å blogge i går fordi jeg satt å så på tv også vasket jeg rommet mitt som ikke var så ryddig akkurat. Nå idag har jeg også sett på tv (Igjen :P) fordi det har vært tre mil for damene i Kollen også skal ungdoms stafetten vises på tv'en kanskje der bestevenninna mi skal gå. Senere i dag skal jeg også på fotballtrening med J15 laget. Jeg spiller som overårig som er ganske gøy siden vi er bare 2 00'ere som spiller fotball her.

Håper alle har hatt en fin dag ♥ Gjerne les innlegget under med mine 4 mest leste innlegg i januar.
 

10 tips til hva du kan gjøre i helga ♥


30.01.2016, 17:01

REPOSTET INNLEGG!

Nå er det endelig helg igjen og akkurat denne uka syns jeg gikk utrolig fort i forhold til andre. Kanskje fordi jeg gledet meg til gymmen fordi vi hadde basistrening i dag som jeg elsker. Vi har hatt så mye basseng i det siste som ikke er favorittidretten min, men helt greit. Jeg var på styrske som vi kaller det i går på kvelden med noen venner som ikke har vært der før også som er ganske gøy.

Men til poenget. I helga har jeg ikke noen planer og derfor tenkte jeg å dele mine tips til hva dere kan finne på ♥

♥ FILM MARATON ♥
Det er kanskje ikke noe jeg kunne å funnet på å hatt selv fordi jeg liker ikke å se film, men for dere som liker det kan dere f.eks se alle Harry Potter filmene i kveld eller i morgen. Fiks litt snacks som popcorn eller potetgull og brus til så blir det en perfekt kveld. Kanskje så inviterer du ei venninne som vil se sammen med deg.

♥ LAG NOE GODT ♥
Lag deg en smoothie eller milkshake og kos deg med den på kvelden. Det er godt og det går ganske fort å lage. Hvis du søker litt på Google etter oppskrifter på smoothie og milkshake får du opp mange alternativer.

Smores er noe enkelt som du også kan lage. Bare søk etter oppskrift på smores så finner du mange forskjellige å velge mellom. Eneste du trenger som oftest er kjeks, sjokolade og marshmallows.

♥ HJEMME SPA ♥
Fyll opp badekaret og bruk favorittbadebomba de og tenn stearinlys så du får en perfekt stemning. Du kan bruke badesaltet ditt eller en skrubb som gjør at du får kjempemyk hud etterpå. Hvis du ikke har badesalt eller badebombe finnes det også mange oppskrifter på det også som du kan lage. 

♥ SMINK DEG ♥
Når jeg kjeder meg pleier jeg å sette meg foran speilet å prøve ut nye sminketeknikker og produkter. Jeg synes det er kjempegøy pluss at jeg bruker tida på noe jeg liker.

♥ LAG EN BLOGG ELLER YOUTUBEKANAL ♥
Hvis du har en blogg eller YouTubekanal har du nesten alltid noe å holde på med. Hvis du er glad i å skrive kan du lage en blogg og hvis du liker best å stå foran kamera kan du lage en YouTube kanal. Bare søk litt rundt på nettet så finner du mange fine tips om å lage det. Jeg har startet en bloggserie med tips en gang i uka og første innlegget finner dere HER.

♥ SKRIV EN LISTE MED TING DU MÅ GJØRE ♥
Jeg pleier å skrive ned hvert eneste innlegg jeg kommer på at jeg har lyst til å skrive i almanakken min fordi da glemmer jeg det ikke. Før har jeg ikke brukt å gjort det og da glemmer jeg ofte hva jeg skulle skrive om. I tillegg har jeg en liste med andre ting jeg må gjøre som å rydde rommet, gjøre lekser, innlevering og prøver, men det er ikke alltid jeg husker å skriver det ned.

♥ TRENE ♥
Du kan trene styrke hjemme eller dra på en joggetur. Du kan lage detox water til å ha med deg fordi det er veldig godt og sunt fordi det er viktig å ha med drikke.

♥ LAG NOE ♥
Lag noe fint til rommet ditt. Anbefaler dere Zoella, Bethany Mota og Sarabeautycorner. De har mange fine DYI's på YouTube som du kan prøve å lage, og de er kjempeflinke til å redigere videoer. Hun siste jeg nevnte er faktisk norsk og kommer fra Bergen.

♥ TA NOEN BILDER ♥
Enten det er av deg selv, naturen eller ting så er det alltid gøy å fotografere og redigere bilder synes jeg. I hvertfall når jeg blir fornøyd med bildene.

♥ SPILL ET BRETT SPILL ♥
Mine favorittbrettspill atm er Party Alias der du skal mime ting og forklare ord til andre på laget ditt. Det er ganske morsomt fordi det er mange forskjellige ord og kjendiser du skal forklare og det blir ganske morsomt. Et annet spill er Cards Against Humanity som jeg har skrevet om før på bloggen. Det er for litt eldre personer fra 14 og oppover fordi det er en del grove ting der, men det er sykt morsomt. Siste jeg vil anbefaler er One Night Ultimate Werewolf som går ut på å avsløre hvem som er varulver fordi hver spiller får utdelt et kort med hvem de skal være. Spillerne sitter i ring og diskuterer og avslører hverandre hvem de tror er ulvene. De to siste spillene jeg nevnte kan man få kjøpt HER på gamezone.no.

Latest through my phone!


11.01.2016, 08:36

Nå blogger jeg fra mobilen noe som jeg ikke har gjort på mange måneder. Det kom ikke noe innlegg i går fordi jeg er opptatt med noe nytt til dere lesere som blogger. Det kommer på bloggen i ettermiddag og hvis dere følger meg på Instagram @aneestilblogg så får dere se hva det er litt senere i dag.

 

I går var jeg ute på skøyter sammen med Mari og pappa, og det var kjempegøy fordi jeg har ikke prøvd det på mange år. Det var kaldt ute så vi ble ikke så lenge, og ds vi kom hjem så vi siste ettappen av Tour de Ski.

Tegninger jeg har fått av flinke jenter på Instagram ^^

Blurry..

Bakgrunnene mine på låsskjermen og hjemskjermen. Restarta telefonen på lørdag så mista alt jeg hadde, jailbreaken og :( Gjerne screenshot og ta bildene på din telefon.

Furry friend tag!


05.01.2016, 18:12

1. Hva er navnet til dyret? Figaro.

2. Hvilket dyr er det og hvilken rase? Han er en hankatt og rasen vet jeg ikke. Tror ikke det er noen spesiell rase.

3. Hvor lenge har du hatt dyret ditt? Jeg har hatt Figaro i 8 år nå hvis jeg husker rett.

4. Hvordan fikk du dyret ditt? Vi hadde hatt to katter før, men de døde etter noen år begge to så jeg ønsket meg en ny en. Jeg og mamma så på katter som gies bort på finn.no og da fant vi Figaro fra Høylandet.

5. Hvor gammel er dyret ditt?? Han er 7 år,  blir 8 år i mai.

6. Noen sære personligheter ved dyret ditt? Han skal alltid drikke av springen som vi mennesker gjør, også spiser han ikke før noen følger han til matskålen. Også mjauer han hele tiden.

7. Hva betyr forholdet med dyret ditt til deg? Det betyr ganske mye fordi han er katten vi har hatt lengst.

8. Hva er dine favorittøyeblikk med dyret? Det er alle, men noen husker jeg ekstra godt. Da jeg pleide å kle han ut i dokkeklær og legge han i dokkevogna xD. Også noe som jeg husker veldig godt, men som ikke er favorittøyeblikket var da jeg syklet over han, stakkars fordi han løp foran sykkelhjulet. 

9. Har du noen kallenavn du bruker du dyret? Jeg bruker å kalle han for potetfetakake noen ganger fordi han er ganske feit, og kaller bestefar han for svartkatta eller storkatta fordi vi har ei som er mindre enn han også.

bilde

Processed with VSCO with hb2 preset 

3 vanlige hårfrisyrer!


04.01.2016, 17:41

Jeg er ikke den som fikser så mye på håret uansett om det er en spesiell anledning eller til hverdags. Men tenkte likevel å vise hvordan jeg fikser det som oftest.

Den mest vanlige frisyren min utenom å ha det rett ned er å ha det i en hestehale. Det går fort å sette opp også er det praktisk fordi jeg får ikke håret i ansiktet. Jeg bruker også denne frisyren når jeg trener og har gym.

Den andre frisyren er den samme bare at jeg fletter hestehalen. Jeg bruker ofte å ha det sånn når jeg spiller fotballkamper fordi da får jeg ikke hestehalen i ansiktet så lett når jeg løper. (Har utrolig stygg ettervekst og fargen er ikke så fin lengre heller...)


Jeg bruker ikke bandana så mye lengre, men alle hårbøylene jeg bruker har knekt. Derfor valgte jeg bandana i dag siden jeg brukte det VELDIG mye i fjorsommer og i starten av skoleåret. 

 

Mobilinnlegg!


20.11.2015, 17:53

Hei :) Nå blogger jeg litt kjapt fra mobilen fordi jeg skal snart dra til en venninne. Har laget en sminkevideo nå nettopp om hvordan jeg sminker meg til spesielle anledninger, og tror jeg poster den i desember en gang.

 

På skolen i dag hadde vi svømming og vi svømte 1000m og hadde stafett. Derfor passet det bra å lage en sminkevideo siden jeg hadde ikke sminke på nå, også skal jeg i bursdag.

 

Har dere forresten lest innlegget under? Jeg viser min hårrutine og hvilke produkter jeg bruker til det.

Kurant Urbant!


16.11.2015, 16:55

På lørdag var jeg på Kurant Urbant i et gammelt industribygg som ligger på en plass der det bor bare 24 personer, og før for lenge siden var det 600. Kurant Urbant var ei avslutning på Vrimmel-festivalen som har vært i 5 kommuner, og man kunne velge mellom forskjellige aktiviteter som teater, grafitti, turn, breaking, smiing, bueskyting, skytesimulator og noe med lassokasting som samer gjør. Det var utrolig morsomt og egentlig så skulle jeg ikke dit fordi jeg var for sen til å melde meg på, men så tok jeg over plassen til ei som ikke kunne dra dit likevel.


 

Drittvær!


19.09.2015, 19:19

Heisann!

Dagen i dag har jeg tilbragt ute i 5 timer på kunstgressbana Nordli. Det regnet veldig mye også blåste det sykt mye som jeg synes det gjør hele tiden der. Grunnen til at jeg var der så lenge var at jeg dømte 2 G12 kamper på rad, og i morgen skal jeg dit for å dømme 2 J12 kamper og på trening. Denne helga går for det meste bort til fotball, og jeg skal prøve å fikse noen designgreier til folk som har bestilt som jeg har kodet ferdig, men jeg må bare legge de inn på bloggene.

Jeg fikk også et brev fra Sherpanelet med en Kvikk Lunsjsjokolade med blåbær i. Jeg skal smake på den, og etterpå anmelde den på sherpanelet.no. Det var fra de jeg fikk gavekortet mitt fra Kicks da jeg meldte meg på en chat om reklamering. Hvis du ikke er medlem der enda anbefaler jeg deg det. De har mange gruppechatter, spørreundersøkelse, forum og konkurranser med fine permier til bloggere og de som leser blogger.

Nå skal jeg se på tv eller YouTube, og spise godteri ♥ Jeg er ikke den personen som tenker så mye på hva jeg spiser, men jeg passer på at jeg liksom ikke bare spiser usunn mat. Jeg legger ikke på meg så lett heller, og er ikke den som trener så mye heller. Men nå når fotballtreningene slutter snart så er jeg med på styrketreninger i hallen.

Ha en fin lørdagskveld ♥

Liten oppdatering :)


09.09.2015, 19:44

Hei igjen :)

 

Denne uka har jeg som vanlig vært på skolen og vi har ikke gjort så mye spesielt utenom at vi har hatt besøk av noen politikere på skolen fordi det er snart kommunevalg her i Norge. Og i dag da vi var på språkdag i Nordli var det noen studenter tror jeg fra forskjellige land som Tyskland, Østerriket, Slovenia og Spania. De snakket om landet sitt også var de med i språktimene litt. Det har vært sånn før om årene også fra andre land, og i tillegg så hadde vi skolevalg i dag som sikkert mange flere har hatt også.

 

Senere denne uka på fredag i de tre siste timene skal vi i 10. klassen arrangere fotballcup for resten av ungdomstrinnet og lærerne. Vi skal selv være med å spille og jeg gleder meg veldig fordi vi slipper vanlig skole.

 

Håper alle har hatt det fint så langt <3

Tid til blogging ♥ (Og rydding...)


29.08.2015, 18:39

Hei :) Denne skoleuken har gått sykt fort, men det er sikkert fordi vi har gjort så veldig mye som er anderledes enn bare vanlig undervisning. På mandag så fikk vi i 10. klassen en iPad Air 2 til skolearbeidet, men også til privat bruk. På tirsdag hadde vi prøve i KRLE, også hadde vi vikarlærere i noen fag fordi kontaktlæreren vår var borte. Vi viste fram gruppearbeidet i norsken som var noen hypertekster, og de min gruppe lagde er her på bloggen lengre ned. På onsdag var vi i Nordli og hadde valgfag hele dagen. Jeg har valgfaget trafikk i år fordi vi får trafikalt grunnkurs gratis i skoletiden som er mye bedre enn å betale masse for kurset senere. Grunnen til at vi har valgfag nesten en hel skoledag er at vi har det bare hver fjerde uke. De andre onsdagene har vi språk og dans sammen med de i Nordli. På torsdag hadde vi kunst og håndverk som er veldig gøy og fordi det er noe annet enn å bare sitte ved pulten en hel dag. Akkurat nå holder vi på å spikke en smørkniv.

I dag har jeg brukt nesten hele dagen på å rydde rommet mitt, også møblerte jeg om litt. Kanskje kan jeg ordne en ny Room Tour video, men bare hvis dere vil det. Før jeg ryddet og vasket så det helt forferdlig rotete ut. Jeg har ikke orket eller hatt tid til å rydde før nå fordi jeg orker ikke etter skolen da vi har lekser, og forrige helg var jeg opptatt. Men i hvertfall så ble resultatet fint så klart, og jeg skal prøve å ikke kaste alle klærne på gulvet etter at jeg har brukt de fordi det er det som gjør det mest rotete.

Håper alle får en fin lørdag ♥Kaldt...


06.06.2015, 22:31

Været ser ikke ut til å endre seg med det første. Det er meldt regn, kaldt og overskyet i flere dager framover, og det er utrolig kjedelig. Jeg savner virkelig å kunne gå med sommerklær, være ute til langt på kvelden og ha noe fint å se fram til på skolen fordi det er alltid morsommere når sola skinner.

 

I dag var jeg på grenselir i Nordli, men kunne ikke spille fordi jeg har strekt lysken da vi skulle tøye lysken rett før en seriekamp... Men jeg var bare dommer i dag for de minste og de fra 5-7. klassen i et helt forferdelig vær. Det regnet hele dagen og i tillegg var det iskaldt så jeg fikk ikke varme i kroppen før lenge etter at vi kom hjem.

 

Det var utrolig godt å komme hjem, og nå sitter jeg i kosklær og ser på Barcelona - Juventus kamp. Egentlig er jeg ikke fan av noen av de lagene, men håper på at Barcelona vinner fordi. Det er ikke så mye annet å se oå tv'en heller, og jeg liker ikke å se på film og serier som tar så lang tid. Jeg ender alltid opp med at jeg holder på med mobilen eller sjekker noe annet på dataen.

(Random bilde av kattene våre :3)

Namsostur og dårlig vær...


03.06.2015, 19:53

Hei :) I dag har jeg vært i Namsos for å shoppe noen nye ting som jeg trengte. Vet ikke helt om jeg skal ha en innkjøpsvideo eller et vanlig innlegg bare fordi jeg har planlagt en How to video snart. Jeg bestemte meg egentlig i går at jeg skulle være med resten av familien til Namsos fordi Mari skulle til tannlegen, og på skolen hadde vi ingenting spesielt å gjøre siden det var eksamen for 10. klassen, og da var det ikke språkdag. I stede skulle 8 og 9 arrangere friidrettsdag elns for de på barneskolen. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å dra til byen fordi det har regnet som bare det i hele dag, og det ville ha vært kaldt og kjedelig å være ute i regnet tipper jeg.

Forresten så hadde vi matte tentamen i går som gikk rett i dass... Det var så sykt vanskelige oppgaver med ting som vi har hatt om, men det var gjort på en vanskelig måte som jeg ikke skjønte noe av. Likevel hadde jeg sittet hele ettermiddagen før å øvd på alt som sto på lista over det vi måtte kunne, men likevel tror jeg hoppet over halve tentamen. Men får håpe det blir lettere til neste år :)

Q: Har dere tips til hvilken How to video jeg kan ha? 

This week...


31.05.2015, 21:31

Hei :) Denne uka har det vært veldig lite blogging fordi det har vært så mye annet som har skjedd på ettermiddagene. Men for å oppdatere dere litt på hva jeg har gjort i det siste tenkte jeg å skrive et kort innlegg om det nå heller. 

På mandag ble jeg vekt i 6 tia på morgenen fordi da dro noen av gjestene hjem så jeg måtte si ha det til de. Det var ingen vits i å legge seg igjen fordi noen andre av gjestene dro rundt kl 9 igjen så da holdt jeg meg bare våken til de for, men resten av dagen var helt forferdelig egentlig. Jeg var trøtt, hadde vondt i hode og orket ikke noen ting egentlig, og det verste var at det var skole neste dag.

Det skjedde ikke noe spesielt på onsdag egentlig, men det eneste var at jeg var å spilte fotball med noen venner også var det grenselirtrening samtidig som jeg ikke viste om, og der var det bare 1 som hadde møtt opp. På torsdag hadde vi norsktentamen som jeg føler gikk både bra og dårlig... Ble ferdig med hele da kl var halv 1 ca så jeg satt å tegnet på paint i noen timer, og leste gjennom teksten et par ganger for å finne feil. Vi hadde også seriekamp hjemme mot Grong den dagen som vi vant 4-2.

På fredag var det endelig helg, og da var jeg først på fotballbana med Nora for å ordne klart til grenseliret. Det var egentlig pappa som skulle det, men han var opptatt med noe annet så jeg og Nora gjorde det. Vi lagde også en yogachallengevideo som du kan se lengre ned på bloggen. På lørdag var det grenselir, og i dag hadde vi enda en seriekamp hjemme mot Kolvereid som vi vant 3-1, og nå ligger vi øverst på tabellen :D

(Du kan lese om det jeg fikk fra romwe HER)(Gammelt bilde, men har ikke noe annet å legge ut)

SEIER!!


28.05.2015, 21:24

Hei :) Har ikke hatt tid til å blogge noe før nå fordi jeg har vært på kamp i Nordli. Det endte med seier mot Grong 4-2, og vi på 2 plass på tabellen. Vi har hittil i sesongen tapt en kamp mot Overhalla, men det var nesten at vi klarte å holde det likt og vi kunne ha unngått det selv... Vi vant også 16-0 mot Namsos forrige torsdag noe som jeg egentlig ikke hadde trudd og flere på laget. Namsos har utrolig mange gode lag så var forberedt på at vi skulle tape. Men det er utrolig gøy å vinne så mye og da :D

 

Til helga er det også grenseliret som er en dag der vi spiller 3 kamper. Lagene er delt inn i 2-4 klasse, 5-7 klasse og 8-10 klasse med både gutter og jenter på laget. Det er ikke noen turnering på en måte fordi det er ikke poeng, tabell og sånn at man går videre. Grenseliret er ikke så morsomt som seriekamper fordi det er 5'er som er utrolig lite å spille på, og målene er så små også. Men gleder meg i hvertfall litt og til søndagen når vi har ny hjemmekamp mot Kolvereid :)

Kamp!


21.05.2015, 16:38

Hei! Akkurat nå skal jeg snart dra på hjemmekamp mot Namsos 2, og dette er andre kampen jeg er med på i år. Vi hadde en på tirsdag mot Overhalla, og da tapte vi 2-1. Veldig surt, men håper på at vi vinner i dag. Jeg har kjempelite tid til å blogge fordi jeg har konfirmasjon i helga og noen av gjestene kommer i morgen så det er mye å gøre her hjemme. Men senere lover jeg at det skal komme mye nytt :)

 

Ha en fin dag alle sammen :)

Vårball ♥


14.05.2015, 15:21

Hei :) I går var jeg på vårball noe som var utrolig gøy, og det beste ballet jeg har vært med på. Jeg og Nora ble med Sofie hjem etter skolen for å ordne oss til ballet sammen, men først da vi kom dit spiste vi pannekaker, og Sofie sa at vi måtte prøve smør, sukker og kanel på pannekaken. Det smakte ganske likt som kanelboller som er utrolig godt, så hvis du ikke har prøvd det før anbefales det :D Etter at vi spiste gikk vi opp og begynte å fikse håret og neglene, og deretter sminken. 

Det tok ca 5 minutter å gå til der ballet var, men likevel så ble vi kjørt dit og da vi kom dit satte vi oss med bordene sammen med flere av vennene mine. Først hadde 10. klassen underholdning som var veldig bra og morsomt, og etter på ble det kassler til middag og bløtkake til dessert. Resten av kvelden var det dansing, stolleken og kåring av miss og mr vårball og danseløver. Mari søstera mi ble faktisk miss vårball denne gangen og måtte danse med en i 6. klassen som ble mr vårball.  

Vårball 2015!


13.05.2015, 08:27

Hei :) I ettermiddag for jeg ikke blogget noe fordi jeg og Nora drar rett hjem til Sofie etter skolen fordi vi skal ordne oss til vårballet som er senere i kveld. Egentlig så skulle vi hjem til Nora fordi hun bor også her i Mebygda hvor jeg bor, og ballet skulle være her, men så var det så få som hadde meldt seg på så 10. klassen flyttet de til Jule der Sofie bor. Jeg gleder meg veldig mye til ballet og dette er jo siste gangen vi i min klasse får være med når vi enda går på ungdomsskolen.

Håper dere får en fin dag :)
Q: Har du noen planer for dagen? 

(Gammelt bilde)

LES INNLEGGET MED SPONSET PRODUKT FRA SHEINSIDE.COM HER!

Ane Estil
Ane Estil

Mitt navn er Ane Estil, jeg er 16 år og kommer fra Lierne i Nord-Trøndelag. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote, bloggdesign og skole. På fritiden fotograferer jeg og koder bloggdesigning på bestilling. Jeg har laget bloggdesign til personer fra bl.a Paradise Hotel, toppbloggere, og ei fra NRK Super serien Jenter.

Kontakt

aneestilblogg@outlook.com

Reklame
Kategorier
Arkiv
Instagram
Snapchat
bilde

aneestilblogg

Design
Ane Estil
hits