birthday kid - tumblr


22.10.2016, 16:06

Hei! Jeg har laget meg en bruker på tumblr  

Har aldri brukt den appen så mye før fordi jeg har ikke skjønt greia med den og hva den skal brukes til, men har blitt mer og mer hekta i det siste. Jeg heter Estiill der så bare søk på det i appen eller på pc hvis du bruker det, og hvis du trykker på linken så kommer du til bloggen. Skjønner ikke helt det enda fordi man har både en blogg og en vanlig bruker i appen der man kan følge folk osv. Så hvis du har brukt tumblr en stund må du gjerne kommentere hva som er forskjellen på blogg, og profilen i appen.

I kveld skal noen venner av meg feire Mari og ei til som hadde bursdag nå i oktober. Det er ei uke siden Mari ble 14 år, men da var vi i Spania og kunne ikke feire med venner. Jeg og Mari tok noen bilder av meg i dag til bloggen, men endte opp med at jeg redigerte bildene av oss og utsatte det som egentlig skulle på bloggen i dag.

Håper dere får en fin lørdagskveld 

Konfirmasjonsbilder


15.05.2016, 22:10

Hei!
I går og i dag har jeg vært i konfirmasjoner som er grunnen til at jeg ikke har blogget noe her. Jeg og Mari var i Nora sin konfirmasjon i går, og i dag var vi hos søskenbarnet vårt noe som var kjempekoselig. Har lastet opp bilder fra i går, og fikk ikke til å bruke kameraet i dag fordi minnekortet ble fullt.

Hva har/skal dere gjøre denne langhelga? 

 

Nytt ojektiv!


04.02.2016, 17:09

Jeg har lenge tenkt å kjøpe et nytt objektiv til kameraet mitt fordi jeg har brukt det standardobjektivet som fulgte med kamerahuset i 1 år. Nå kjøpte jeg et som heter Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8 G. Jeg vet ikke hva det betyr helt, men det er ihvertfall 50mm zoom og 1.8 er største blenderåpning og det var det jeg ville ha. Jo større blenderåpning jo mer blurry/bokeh bakgrunn får du og det objektivet jeg hadde før hadde ikke så stor åpning.

Synes portrettbilder og alle bildene blir mye bedre fordi objektivet slipper inn ganske mye lys og gjør så du får den blurry/bokeh bakgrunnen som mange bloggere har på bildene sine. Mange tror også at man trenger å kjøpe et helt nytt kamera for å få bedre bilder, men objektivet og den som tar bildet har veldig mye å si. Jeg trodde selv før at man måtte kjøpe et nytt kamera siden jeg ikke har holdt på så lenge med fotografering.

Jeg har lært meg å ta bilder med manuelle innstillinger nå fordi man har så mye mer kontroll på bilde og får bestemme selv hvordan det skal se ut. Før brukte jeg bare automatiske innstillinger og da ble ikke bildene som jeg ville ha dem alltid. Så gleder meg masse til å ta mer lyse og finere bilder med objektivet, og er kjempefornøyd med kjøpet.

Dere finner link HER til det jeg kjøpte.

Bildet over er tatt med standartobjektivet som var med da jeg kjøpte kameraet.

Og dette er tatt med det jeg fikk i posten i dag med samme innstillingene som det jeg tok over.

Og noen portrettbilder tatt inne i ganske dårlig lys. Det er redigert etterpå.
Inspo - Pinterest!


28.01.2016, 15:37

I det siste har jeg begynt å brukt appen Pinterest veldig mye fordi jeg finner veldig mange fine og inspirerende bilder. Enten det er til bloggdesign, bloggtips eller sminke. Du lagrer bildene du finner på profilen din i forskjellige kategorier også kan andre gå å se hva du har lagret. Jeg elsker appen og bruker den faktisk mer enn Weheartit fordi jeg finner inspirasjon til bloggdesign som jeg lager. Weheartit føler jeg er mer sånn jentete, sminke, mote og sånt, men Pinterest har mer bilder for voksne hvis dere skjønner ^^

Anbefaler alle å laste den ned fordid et er så masse fine bilder der ♥ Heter forresten Ane Karine Estil hvis dere vil følge meg.


 


 


 

Styled stock photos


03.01.2016, 14:45

De fleste bloggere har tatt styled stock photos en gang, og det vil si at det er bilder av bare ting i et fargetema eller innen temaet sminke for eksempel. Jeg har blitt helt hekta på de bildene fordi de er veldig inspirerende og morsom å ta selv.

Jeg googlet litt om hvordan styled stock photos, og da var det et tips om at man trengte en reflektor. Jeg har jo ikke det så jeg lagde en selv av folie og ei pappplate, og den hjelper veldig mye. Både når man tar portrettbilder og disse bildene. Den gjør så at skyggene forsvinner siden du reflekterer lyset, og under ser dere før og etterbilder.

ETTER (Med bruk av reflektoren jeg lagde)
 

Dettte er første gangen jeg tar sånne bilder så det er ikke det beste akkurat. Men jeg har henter masse inspirasjon fra google og andre bloggere som tar sånne bilder ♥

FØR

+FØR
WE HEART IT INSPO


27.08.2015, 18:15

Hei :) Som sagt tidligere så kommer det ikke noen ordentlige gode innlegg på grunn av at jeg ikke har tid og at jeg er for lat til å ta noen bilder med kameraet mitt. Men innlegg og ting jeg må skrive om kommer som vanlig. Hvis det er noe nytt fra Shein.com for eksempel.

Følg meg på We Heart It: @aneestil <3

TUMBLR BILDER


02.06.2015, 17:49

Q: Hva synes du om bildene?

Weheartit inspo!


31.05.2015, 17:01

QOTD: Hva ønsker du deg mest av det på bildene under?

AOTD: Rosa superfly <3

Tumblrbilder!


11.05.2015, 21:25

Hei :) Beklager at det ikke har kommet noe innlegg i dag, men jeg dro rett på kamp for å dømme G12 Lierne mot Lierne 2 så jeg har ikke hatt tid rett og slett.

Jeg er helt ny på det med å ta tumblrbilder, men siden jeg elsker tumblrbilder fordi jeg henter masse inspirasjon fra tumblrbrukere på Instagram tenkte jeg å prøve å ta noen selv. Favorittbrukeren tumblrbrukeren min på Instagram er @tumblrjenny og @sprinkleofsammy. De tar utrolig fine bilder også har de ofte konkurranser du kan være med på.

Q: Hva synes du om bildene?

 

hits