Throwbacks<3


03.10.2016, 19:39

Her har dere spillelistene jeg hører på nå for tida. Den ene er med sanger som er populær nå, og den andre er med throwbacks fra 2010 til 2014 ca.

Hvis dere vil følge meg eller se flere av spillelistene mine så finner dere profilen min HER.

 

 

 

April favoritter!


01.05.2016, 13:49

1. CK2 parfymen!
Den nye parfymen til Calvin Klein lukter utrolig godt synes jeg, og jeg fikk den gjennom Trybe.com. Det er gratis for alle å registrere seg, og du får tilsendt vareprøver gratis mot at du skriver din mening om de.


2. Shadyfruits!
Jeg fikk noen nye solbriller fra Shadyfuits denne måneden som jeg ble utrolig fornøyd med. Jeg har de som heter Smoothie og Slim Plum w/ twist of lime.


3. Manchester Uniteddrakta!
Jeg er ikke den som følger så masse med på fotball nå lengre, men gjorde det før. Spiller heller det, men i hvertfall så fikk jeg et gavekort fra Sherpanelet fordi jeg var med på en livechat, og det brukte jeg på ei Man Utd drakt med navnet mitt. Ble utrolig fornøyd med den! :D


4. Mad world - Ida Jacobsen!
Jeg oppdaget kanalen til Ida Jacobsen denne måneden, og så en del på videoene hennes. Hun har en utrolig fin cover av sangen Mad World som har stått på repeat lenge denne måneden.


5. Isabella box
Jeg vant en Isabella box makeup organizer i starten av måneden, og den ble helt klart en favoritt. Jeg har mye mer orden i sminken min, også i tillegg er den utrolig fin. Den kan snart bestilles hos Isabellahair tror jeg.
Processed with VSCO with a5 preset

Mars favoritter!


06.04.2016, 17:59

Hei! Beklager at det har vært en stund siden jeg har postet noen innlegg. Var borte hver dag forrige helg og arbeidet en del med design og headere når jeg var hjemme. Vi var blant annet å så på hybel i Namsos der jeg skal gå på skole til neste år hvis jeg kommer inn på media og kommunikasjon. Har hørt at det var rundt 40 søkere og bare 30 plasser D:

Men det jeg skulle skrive om var mars favorittene mine. Det er ikke så mye og jeg har ikke så mange bilder heller fordi jeg er for lat akkurat nå til å ta så mange.

Processed with VSCO with hb2 preset

Det første er denne pelsjakka med fake pels fra Shein.com som jeg fikk rett før påskeferien. Den er sponset så hvis dere vil finne link til den må dere bla litt lengre ned på bloggen. Jeg elsker den og det er helt klart det beste jeg har fått, og det jeg har brukt mest av det jeg har fra Shein.

Processed with VSCO with hb2 preset

Den andre favoritten denne måneden er solbrillene jeg fikk av Shadyfruits.no. Jeg valgte de jeg synes var finest og de jeg har på heter smoothie fruit classics. Skal skrive et innlegg snart om de der jeg linker til produktet.

Processed with VSCO with hb2 preset

Den tredje favoritten er genseren jeg har på som er fra Bik Bok. Jeg elsker sånne gensre med høy hals og bruker for det meste bare det nå.

Processed with VSCO with hb2 preset

Enda en høy halsgenser, men denne er fra Gina Tricot ♥

Processed with VSCO with hb2 preset

Fikk også nye innesko siden de gamle var for små. Det står Neymar på siden, men det er ikke noe jeg tenkte på da jeg valgte de fordi jeg er ikke fan av han og heller ikke Barcelona. Tror søstera mi ville hatt de pga navnet fordi hun er fan av Neymar og Barcelona.

{

{

De to siste favorittene denne måneden er to sanger av Kygo som jeg anbefaler dere å høre på ♥

Februar favoritter!


05.03.2016, 15:00

Her er mine favoritter for februar. Det er ikke så mye som i januar fordi da hadde jeg nettopp hatt bursdag og jul, men plukket ut noe jeg har brukt en del denne måneden.

Disse Shadyfruitsa vant jeg i en giveaway på Instagram i sommer, men har brukt de litt i februar. Sola kommer mer og mer fram nå som er utrolig godt for oss bloggere som tar masse bilder også er det viktig å beskytte øynene mot sola.

Dette bestevennsmykket fikk jeg av bestevenninna mi Victoria i vinterferien da hun var hos meg, og det er helt klart en favoritt denne måneden. Det er utrolig søtt og fint også er det en magnet som gjør at det kan sitte fast med den andre halvdelen som hun har.

Det er ganske mange gamle ting som jeg har kjøpt for lenge siden i dette innlegget, og denne primeren kjøpte jeg i fjor før sommerferien. Jeg har ikke brukt den så mye i februar, men jeg liker den veldig godt fordi den er veldig god å bruke og resultatet blir perfekt.

Da Victoria var hos meg i ferien dro vi til Sverige fordi hun var der med familien sin og vi handlet litt på butikken der siden det er ganske billig. Jeg har aldri sett denne tyggisen i sånn boks med mange i så derfor passet jeg på å kjøpe to bokser da jeg var der nå i ferien. Jeg er avhengig av tyggis på skolen også er dette favorittsmaken min.

Denne body lotionen fikk jeg i bursdagsgave av Nora og det er den eneste jeg har brukt helt siden jeg fikk den. Jeg har ganske mange sånne kremer som jeg får i gave, men denne er helt klart den beste. Den lukter godt, det er mye produkt og du trenger ikke å ta noe mye på når du bruker den så du har den veldig lenge.

Det siste som er favoritt denne måneden er denne buksa jeg fikk fra Shein. Dere finner innlegget HER hvor jeg har skrevet mer om hva jeg synes om den og link til nettbutikken og buksa.

Januar favoritter!


01.02.2016, 18:00

Nå er det akkurat 1 år siden jeg postet mitt første månedens favoritter innlegg på bloggen. Jeg skulle prøve å poste et innlegg for hver måned, men det ble jo så klart glemt. Nå er det et nytt år igjen og jeg prøver på nytt å poste et innlegg i måneden, og nå skal ikke glemme det.

Jeg fikk noen utrolig fine fashiontattoos eller flash tattoos eller hva dere vil kalle det i bursdagsgave denne måneden. Jeg elsker de og har tidligere blitt sponset med tatoveringer fra denne nettsiden HER.


Dere har sikkert sett dette bilde før, men orket ikke å ta noen nye med genseren på. Jeg fikk den i bursdagsgave og jeg har brukt den ganske mye etter det. Den passer perfekt til meg fordi jeg elsker crop topper med høy hals og det er typisk meg å gå med sånne.

Jeg fikk også en fjernkontroll som jeg bruker til kameraet mitt for å ta bilder og jeg har allerede brukt den kjempemasse. Den har helt klart vært en favoritt denne måneden og jeg er avhengig av den når jeg tar bilder til bloggen. Min er fra japanphoto.no.

Denne settingsprayen fikk jeg også i gave og jeg har ikke rukket å teste den så mye enda, men jeg tror den er kjempebra. Hittil elsker jeg den og det er en favoritt hos meg ♥

Denne butter glossen fikk jeg også i gave denne måneden, og det blir kanskje litt flere ting i dette innlegget enn det kommer til å være i andre. Grunnen er at jeg hadde bursdag nettopp og det har vært jul, og da har jeg testet ut en del nye ting som jeg følte for å ta med denne gangen.

Denne brynskosten fra Real Techniques kjøpte jeg selv for noen penger jeg fikk fra ellos.no. Jeg bruker den hver eneste dag siden jeg har gått over til å bruke øyenbrynspudder. Derfor er den er favoritt ♥

Favoritt nettbutikker!


07.01.2016, 15:15

Shein.com har veldig mye klær som man ikke finner i Norge, og som er mer unike som jeg liker. Jeg har en del plagg fra Shein nå, og hvis du vil se noe av det jeg har fått kan du trykke HER.

Romwe.com er søsterbutikken til Shein.com som dere finner HER, og de har mye av det samme produktene som de også. Utformingen av nettbutikken er bare litt anderledes og de har litt mindre utvalg på Romwe.Med24.no er kanskje favorittbutikken av de jeg har nevnt i dette innlegget. De har utrolig masse forskjellig produkter som sminke, helsekost, hårprodukter og m.m som du finner HER.

Ellos.no er også favoritt blant butikkene jeg har nevnt fordi de også har et veldig stort sortiment. De har alt fra klær til både kvinner, menn og barn, elktronikk, sminke og masse mer. Du finner butikken HER. Jeg kjøpte også julegavene til mamma, pappa og Mari her fordi jeg fikk et gavekort på 1000 kr gjennom bloggklubben.

Nordicfeel.no er en nettbutikk med skjønnhetsprodukter og det er HER i fra jeg bestilte NYX butterglossene mine og en VS body mist. Det er ganske billig og mange merker.

JJhouse.com finner du HER og de har utrolig mange fine kjoler til mange høytider og spesielle anledninger. Det er en utenlandsk nettbutikk så vær obs på at det kan komme toll på varer du bestiller!

 

5 favoritt skjønnhetsprodukter!


30.12.2015, 17:14

Føler jeg har vært veldig dårlig med å variere innholdet på bloggen min det siste halvåret. Jeg satt å så igjennom gamle innlegg fra 2015 til noe som kommer på bloggen i morgen, og så at jeg postet mer forskjellige da. Nå i det siste har det bare vært sånn kjedlige hverdagsinnlegg, men nå skal jeg prøve å bli flinkere på å poste andre ting.

Så tenkte å vise dere mine favoritt skjønnhetsprodukter atm.Nr. 1 Er dennne mascaraen fra Maybelline som jeg har blogget om før. Den er helt klart en favoritt og jeg har brukt den siden sommeren. Nå til jul fikk jeg den i julegave av Nora faktisk ♥

Nr. 2 er Bahama mama solpudderet fra The Balm. Det fikk jeg i bursdagsgave i fjor og elsker det.

Nr. 3 er denne body lotionen som jeg også fikk i bursdagsgave, men fikk den nå før jul. Den lukter helt fantastisk også glitrer den.

Nr. 4 er en foundation fra Mac som heter studio fix fluid. Den er den beste foundationen jeg har hatt fordi den legger seg perfekt på huden og resultatet blir utrolig matt og bra.


Nr. 5 er denne liquid eyelineren fra elf som jeg vant i en giveaway på Instagram der det var fire vinnere, og vi var bare fire som meldte oss på. Så hadde ganske flaks da.

Top 3 favorittsanger!


10.11.2015, 15:23

1. Lett å være rebell i kjellerleiligheten din - Karpe Diem!

Jeg har hørt masse på Karpe Diem i flere år nå, og endelig kom de ut med noe nytt. Jeg elsker den nye rappen deres, og hvis dere ser på spillelista mi på spotify lengre ned i innlegget ser dere at det er mye av Karpe Diem der.

2. Hard to say goodbye - Patrick Jørgensen!

 

Patrick er helt klart favoritten min i årets norske talenter, og jeg stemte utrolig mange ganger på han i semifinalen. Dere har sikkert hørt Million Questions som han rappet på auditionen, og i semifinalen fikk vi høre den nye rappen hans Hard To Say Goodbye.

3. Love myself - Hailee Steinfeld!

 

Denne sangen fant jeg bare helt tilfeldig på topplista på Spotify, og jeg elsker den. Sangen er utrolig fengende og det er sånn stil jeg liker veldig godt ^^

 

Her har dere spillelista mi på Spotify som jeg oppdaterer etterhvert som jeg finner nye sanger jeg liker. De som er øverst er de jeg hører på mest, og de som er neders er de jeg hørte på før ♥

Oktoberfavoritter! (Video)


09.11.2015, 18:47

Beklager at videoen ble lastet opp på nytt, men det er fordi lyden var ikke så bra. Men håper dere liker den, ikke glem å abonner HER og gi en tommel opp. Har mange flere videoer ferdig som kommer til å bli lastet opp framover ♥

Hvilken norsk blogger er du?


30.09.2015, 15:00

I går da jeg satt å leste blogger kom jeg over et morsomt innlegg på Kristin Gjelsvik sin blogg der hun hadde linket til en test man kan ta for å se hvilken norsk blogger man er. 

Jeg tok testen og da ble jeg Sophie Elise Isachsen. "Du elsker oppmerksomhet, samtidig som du er ydmyk og sjenert. Du bryr deg ikke om hva andre mener om deg og tør å være deg selv, det gjør at du får respekt fra uventet hold. Du tør å prøve nye ting, men tør også å være sårbar."

Dere finner link til testen HER!


 

September favoritter!


29.09.2015, 19:09

Hei! Nå er det veldig lenge siden jeg har hatt et sånt månedens favoritterinnlegg. Sist var da jeg hadde en video i mai også lagde jeg en for juni og juli, men jeg orket aldri å laste de opp så beklager veldig... Men i hvertfall skal jeg å prøve å fortsette med det fra nå av.

Escada Turqoise Summer parfymen har vært en stor favoritt denne måneden. Jeg bruker den hver dag, og jeg fikk den i konfirmasjonsgave av lillesøstera mi Mari. Grunnen til at jeg fikk den av henne var fordi hun hadde først kjøpt en te-kopp på Kitch'n, og da vi var der tilfeldigvis en gang spurte hun meg "Synes du den koppen er fin?" etter at hun hadde kjøpt den. Også hadde jeg sagt nei bare sånn kjapt uten å se skikkelig nøye på den fordi jeg var opptatt med å kjøpe gaver, og da hadde hun gått på parfymebutikken ved siden av å kjøpt parfymen. Ble utrolig glad for koppen selvfølgelig fordi jeg viste ikke at hun hadde kjøpt den og tenkte meg ikke om da jeg så på den ♥

Lush Lip Scrub har jeg også brukt veldig masse den måneden, og den er helt fantastisk. Produktene til Lush er veldig bra og lip scrubbene deres er utrolig gode alle sammen. Jeg har min i Bubblegum, og jeg fikk den av pappa da vi var i Trondheim i sommer ♥

Paper Towns boka lånte jeg på biblioteket for to uker siden, og nå er jeg snart ferdig med den. Det er den BESTE boka jeg noen gang har lest (Har ikke lest så mange bøker, hehe), og jeg anbefaler alle som ikke har lest den å lese den. Dere kommer til å like den med en gang ♥

Almanakken min som jeg fikk denne måneden av Personligalmanakk.no har så klart vært en favoritt. Jeg skriver inn viktige ting som skjer på skolen og på fritiden, og i tillegg planlegger jeg blogginga selv om den har ikke vært noe å skryte av de siste ukene ♥

Chanel eyebrow pencil er en must have i hverdagssminken min, og denne kjøpte jeg på storsjöcupen i sommer fordi jeg klarte å glemme den gamle hjemme. Den er mye bedre enn de drugstore produktene jeg har brukt, men den var litt dyr. Den kostet over 200 kr ♥

iPad Air 2 har vært en favoritt denne måneden fordi vi bruker den til skolearbeid, og jeg føler det går så mye bedre når jeg skriver oppgaver. Det går 1000 ganger fortere å skrive på den enn å skrive i vanlig bok også går det an å lese hva som står fordi håndskrifta mi er ikke så pen når jeg har det travelt, og da ender jeg opp med å skrive veldig korte svar. Men iPaden har vi tastatur, og alt går mye lettere å fortere på skolen ♥Lash Sensational macaraen har vært en favoritt helt siden jeg kjøpte min første på storsjöcupen. Det var venninna mi Sofie som anbefalte den, og det er den beste mascaraen jeg har hatt hittil. Minuset med den er at den blit tom veldig fort i forhold til andre jeg har hatt. ♥

5 favorittsminkeprodukter!


27.06.2015, 12:03

HUSK Å MELD DERE PÅ GIVEAWAYEN MIN HER!

Hei :) Lengesiden jeg har hatt et innlegg med favoritter og tenkte bare å lage et litt kjapt fordi jeg skal snart på beachvolleyballbana med noen venner. Håper dere liker innlegget ♥

1. Disse to butterglossene fra NYX kjøpte jeg på NordicFeel for ikke så lenge siden. Det som er dumt er at den ene lekker så det renner lipgloss fra den hele tiden. Skulle tro plastikken holdt når den falt i gulvet, men det gjorde den ikke :(

2. Denne maskaraen har jeg brukt i flere måneder nå, og jeg er utrolig fornøyd med den. Den gir skikkelig volum så du trenger ikke å ta på så mye får at det skal vises.

3. Jeg elsker RT kostene, og denne har jeg brukt nesten hver dag til solpudder. Jeg kjøpte den sammen i et reisesett, og den heter Multi task brush.

4. Denne lipbalmen har jeg hatt i mange år nå, og den er utrolig god. Den gir en lyserosa shimmerfarge på leppene også lukter den helt himmelsk ♥5. Jeg elsker dette Bahama Mama pudderet, og det dette jeg bruker til hverdags. Jeg fikk det i bursdagsgave av to venninner og det er helt klart det beste sminkeproduktet jeg har.

#sminke #favoritter 

Top 3 favorittsanger!


16.06.2015, 15:30

Heisann! Det er en god stund siden jeg har hatt et innlegg med mine favorittsanger og da er det vel på tide med et nytt et. Favorittsangene mine akkurat nå kan dere høre under, og dere ser også navn og artist :) 

Håper dere har hatt en fin dag ♥

Q: Hvilken sang liker du best?

#musikk #donkeyboy #downtown #walkthemoon #shutupanddance #axwellingrosso #sunishining #favoritter

Favoritter: Mai 2015!


02.06.2015, 17:18

Hei :) I det siste har mange sagt til meg at jeg skal legge ut videoene mine på YouTube og så man slipper å laste ned videofy osv for å se filmene. Jeg har bestemt meg for å fortsette å legge de ut på videofy først også på YouTube etterpå, og det kommer ikke til å være noe fancy redigering fordi jeg bruker bare iMovie på mobilen. Skal laste opp yogachallengevideoen på nytt og så flere kan se den fordi det er etterspurt.

 

April favoritter!


12.05.2015, 17:11

Videoen kommer veldig sent, men det er fordi den ikke lastet opp når den ble så lang også måtte jeg reposte den fordi jeg fikk ikke til å kopiere innebyggkoden på den forrige for å legge den ut her på bloggen.

 

hits