Nytt design!


27.09.2017, 22:14

Therese Sørenes (theresesorenes.blogg.no)

Ny header!


05.03.2017, 15:08

Da har jeg lagd en ny header til Therese Sørenes. Dere har sikkert hørt om henne før på bloggen min fordi vi har samarbeidet i over 2 år nå der jeg har lagd design og header til henne. 
Hva synes dere om headeren? 

Nytt design til Torun Marie!


03.03.2017, 19:09

Her er det siste designet jeg har lagd på bestilling, og ble kjempefornøyd med det selv. Dere finner bloggen til Torun Marie HER, og hun skriver om livet sitt i Los Angeles. Verdt å ta en tur innom bloggen hennes! Jeg tar i mot bestillinger på design og header nå igjen og du kan lese om bestilling i dette innlegget.

(Beklager at designet mitt ser litt rart ut. Holder på å fikse det.)

Forandringer fryder <3


04.02.2017, 17:54

Har bestemt meg for at jeg skal prøve å blogge igjen, og vi får se hvor lenge det varer denne gangen. Det er litt problematisk med å ta bilder og sånt i ukedagene fordi jeg er ikke hjemme, og har ikke alt utstyret jeg trenger. I tillegg vil det bli mye styr å dra med seg alt fram og tilbake i helgene så derfor skal jeg prøve å ta bilder når jeg er hjemme.

Som dere ser har jeg fått et nytt design på bloggen, og det er flinkeste Kristine Valberg som har kodet det. Jeg var alt for lat og uinspirert til å kode et nytt et selv fordi det tar en hel dag, også ante jeg ikke hvilket design. Derfor gjorde jeg det enkelt og fant et design i nettbutikken hennes. Headeren jeg har nå derimot er det jeg som har lagd, og lagd to forskjellige der den ene var med tekst og den andre uten. Var ikke helt sikker på hvem jeg syntes var finest, men dere kan få kommentere hvem dere liker best.

Med tekst?


 

Eller uten?Håper dere får en fin lørdag <3

Follow my blog with Bloglovin

Jeg har blitt en rosablogger!!


22.04.2016, 22:37

Hei! Som dere ser har jeg blitt en rosablogger fordi designet mitt har fått mer rosa farger enn det jeg hadde før. Jeg elsker jo fargen rosa også følte jeg at designet jeg hadde før var ganske mørkt og kjedelig, og det skilte seg ikke ut fra andre design jeg har lagd. Derfor byttet jeg til et mer rosa og sommeraktig design.

Haha neida... Jeg er ikke rosablogger fordi om jeg har et design som er rosa. Men har blitt kalt rosablogger fordi jeg hadde rosa design. Min definisjon på rosablogger er de som tar silikon i puppene, restylane og andre operasjoner og skriver om det på bloggen sin. I tillegg så har de jo et rosa design på bloggen sin. Jeg vil si at jeg er langt i fra en rosablogger, og har ikke tenkt til å bli det heller. Har ikke noe i mot rosabloggere fordi jeg leser bloggene deres, men vil ikke bli sett på som en fordi ofte så snakker mange veldig mye negativt om de. Spesielt voksne mener de er dårlig forbilder som endrer på utseende og kanskje ikke skriver de mest fornuftige innleggene som mindreårige leser.

Q: Hva syne dere om designet?(Vet at de ikke har de rosa designene lengre, men dere skjønner poenget med collagen.)

#design #bloggdesign #rosa #rosablogger

Design jeg har laget!


16.03.2016, 19:12

Nå i det siste har jeg laget en del design, headere og mobildesign, og har enda en del å bli ferdig med. Jeg elsker jo å lage design og finner alltid noe nytt jeg vil teste som jeg blir fornøyd med. Sånn som menyen Therese har i designet sitt, er noe jeg aldri har fått til fordi det er en dropdownmeny med linker som kommer fram når du holder pila over. For det meste lager jeg design til bloggere som har en del følgere på Instagram eller lesere så jeg tar ikke betaling for det, men lager noen mot betaling også. Men denne gangen lagde jeg alle designene og headerne "gratis".

Dette designet til Therese Sørenes er det jeg ble mest fornøyd med selv av de jeg har lagd denne gangen. Jeg likte dropdownmenyen hennes og hele oppsettet i designet hennes. Tror vi begge har litt samme stil ♥ Bloggen hennes heter theresesorenes.blogg.no, og jeg anbefaler dere å lese den. Det er hennes blogg jeg alltid leser først hvis hun har postet noe nytt. Følg henne gjerne på Instagram der hun heter @theresesorenes.Jeg lagde et nytt design til Andrine, og ble så klart fornøyd med det også. Det er stilrent med lyse farger noe som jeg liker. Bloggen til Andrine heter andrineturoyy.blogg.no, og hun heter @andrine.turoy på Instagram. Det var forresten hun som var en engel og skaffet meg videohilsen fra gutta i The Main Level i sommer. 

Dette designet lagde jeg til ei som har en Instagrambruker som heter @brukerenforjenter. Hun er dessverre ikke aktiv på bloggen, men gjerne følg henne på Instagram. 

Dette designet er også laget til ei som har en Instagramkonto som hun bruker sammen med bloggen: sidenforjenterig.blogg.no. Hun heter @sidenforjenter på Insta. Som dere ser er det samme stilen på de fleste designene jeg har lagd :)

Dette er mobildesignene jeg har lagd.

Nytt design! Igjen?!


28.02.2016, 16:01

Hahaha som dere ser er bloggen pusset opp igjen og jeg har fikset meg et nytt design og header denne gangen. Jeg elsker å kode bloggdesign og da skjønner dere kanskje at jeg liker å skifte ofte også. Denne gangen blir det mer lysere farger fordi det er mye lysere ute nå enn det det var i januar da jeg lagde det forrige designet. Jeg har også lagd en header fordi jeg savnet å ha det og valgte bare en enkel en der jeg har satt sammen to bilder. Har også funnet noen nye fonter som jeg ikke har brukt før. Jeg har alltid brukt det som alle andre bruker på bloggene sine, men likte de nye veldig godt.

Sidemenyen er også tilbake og der har jeg satt inn en del nye ting som f.eks snapcoden til bloggsnapen min og en Instagram widget der dere kan se mine 5 siste bilder på Instagram. Nå skal jeg rydde litt opp i alle kategoriene her på bloggen fordi jeg har veldig mange like også mange med bare 1 innlegg i. Det blir så rotete med så mange der det nesten ikke er noen innlegg.

Q; Hva synes dere om designet? 
 

Latest designwork!


02.02.2016, 17:24

Hei! Kommer et litt sent innlegg i dag fordi vi måtte være igjen på skolen og planlegge vinterballet som klassen skal arrangere. Men jeg har allerede skrevet 3 innlegg ferdig som kommer i løpet av uka. Et av dem er et nytt tips i bloggtipsserien jeg startet i forrige uke.

I det siste har jeg også holdt en del på med bloggdesign til meg selv og noen venninner. Det er til to av mine beste bloggvenner som jeg har blitt kjent med gjennom bloggen. Det er et nytt design og en ny header til Isabel og en ny header til Therese.

Bloggen til Isabel: isabelmartinez.blogg.no
Bloggen til Therese: theresesorenes.blogg.no

Nytt design!


30.01.2016, 17:51

Nå har jeg igjen ordnet meg et nytt design her på bloggen fordi jeg elsker å kode design og da blir det til at jeg skifter oftere enn det andre bloggere gjør. Jeg ble utrolig fornøyd nok en gang, men det jeg likte best er menyknappen til venstre. Jeg har lenge hatt et design uten noen sidemeny der dere kan finne kategorier, arkiv og lese litt om meg sånn som jeg hadde for lenge siden i mine gamle design. 

Jeg har også ordnet designet mobilvennlig så når dere leser bloggen min fra en mobil slipper dere at teksten blir kjempe liten og vanskelig å tyde. Jeg kan også tilby de som bestiller design nå egne skreddersydde mobildesign.Til slutt har jeg lagd en salgs logo til meg selv som jeg ikke helt vet hva jeg synes om. Er noe enkelt jeg lagde ganske fort som jeg følte passet inn, men samtidig var den litt enkel.. Det er forbokstavene i navnet, mellomnavnet og etternavnet mitt.

Hva synes dere om designet? ♥


#design #bloggdesign #css #html #javascript #jquery #portfolio

Nye headere!


07.01.2016, 18:31

Nå i dag lagde jeg to nye headere til Tina Hagen og jentene i hasp.no. Tina har sikkert mange av dere sett på fjorårets sesong av Paradise Hotel, og jeg har tidligere lagd design til henne. Hasp.no er en instagramkonto som nå styres av 2 jenter på 13 år fra Narvik (Før var de 4). De legger ut masse videoer til sine 23 000 følgere og har holdt på i 3 år nå. Link til bloggene finnes under headerne.

TIINAHAGEN.BLOGG.NO

 

HASPLIVET.BLOGG.NO

Blogganbefaling + Info!


04.01.2016, 19:00

Jeg anbefaler dere å begynne å lese bloggen til Sigrid Anna. Hun startet nettopp, men har blogget tidligere da vi gjorde det sammen i 2012. Nå kommer hun til å blogge om mote og sminke og kommer til å satse litt mer på blogging. Vi går i samme klasse og har vært venner siden barnehagen.

Designet hun har og headeren hennes er det jeg som har lagd. Noen merker kanskje at det er designet Therese Sørenes hadde i sommer, men jeg har snakket med henne og det er greit at det er noen andre som har det nå siden hun har et nytt design.

Så gjerne sjekk bloggen til Sigrid Anna HER. 


INFO

Som dere sikkert ser har jeg byttet ut juledesignet jeg hadde i hele desember og skaffet et nytt fullscreendesign. Jeg brukte kodene på det fullscreendesignet jeg hadde før desember og endret litt på fargene og oppsett. Er utrolig fornøyd med både designet og headeren nå.

En ting kanskje noen har merket er at det ikke gikk an å kommentere på innlegg, men det har jeg fikset nå så det er bare å kommentere. Og til alle dere som spør om design så har jeg veldig dårlig tid til å både svare og lage noe. Beklager, men jeg kommer sterkere tilbake senere etter alle tentamene og sånt.

WordPress design..??


25.11.2015, 16:55

Heisann! Beklager veldig dårlig blogging i det siste, men har vært veldig opptatt med å lage bloggdesign og videoer de siste dagene. Planlegger noe utrolig kult og stort sammen med en annen blogger som jeg tror dere kommer til å like. Sier ingenting om hva det er, men jeg det kommer til å bli veldig bra. Jeg har også laget 1 design og 2 nye hadere denne uken som dere for se i morgen på bloggen. Har begynt å lage det igjen så det er bare å bestille.

Jeg ble også spurt i dag om jeg kunne tenke meg å kanskje designe nettside på WordPress.com. Det hørtes utrolig spennende ut siden jeg har bare designet på blogg.no før, og WordPress virker mer proffesjonelt så gleder meg hvis det blir noe av det. Senere i dag må jeg på et møte for foreldre og 10.klassinger med vgs i Grong, og jeg aner ikke hva det handler om utenom skolen og at vi skal starte på vgs til neste år. Så derfor har jeg ikk tid til å blogge noe mer i dag.

Endelig nytt design ♥


18.11.2015, 20:02

Nå har jeg endelig skaffet meg et nytt design som er mer moderne og stilrent. Det forrige designet jeg hadde var litt gammeldags og sånn standard bloggoppsett med liten header, sidemeny til høyre og innleggene til venstre. Nå har jeg et mer moderne design med fullscreen header som er så populært nå for tiden og en meny som vises hele tiden når man scroller ned på bloggen.

Det jeg ble mest fornøyd med er at jeg fikk til å fjerne sidemenyen fordi den var egentlig litt unyttig følte jeg, men den lille reklamen mellom headeren og innleggene må dessverre være igjen. Vet det ser rotete ut og den passer ikke inn der den er nå, men reglene til blogg.no sier at den må være på forsiden... En annen ting jeg også ble fornøyd med er menyen som fyller skjermen også er den litt gjennomsiktig så den tar ikke all oppmerksomheten.

Headeren er jeg ikke sikker på om jeg skal beholde. Måtte bare teste noe nytt også har jeg brukt en ny font som jeg synes var ganske kul. Dere ser kanskje at den er litt inspirert av Sophie Elise sin.

♥ Hva synes dere om designet og skal jeg beholde den nye eller den gamle headeren?

(Forresten så er det siste frist til å melde seg på giveawayen der vinneren får et skreddersydd design og header HER)


Gammel header!

Ny header!

#design #bloggdesign #header #css #html #fullscreen #giveaway #konkurranse

 

Design til Therese og header til Rebekka!


13.09.2015, 10:07

Da har jeg vært så heldig å få lage et nytt design og en header til bloggeren Therese Sørenes igjen. Det er jeg så har laget de to andre designene hun har hatt, og det første lagde jeg i januar i år tror jeg. Jeg ble selv kjempefornøyd med designet som er et typisk motebloggerdesign, og det passer bloggen til Therese perfekt. Gå inn å les den HER så skjønner dere hvorfor jeg mener det ♥. Som dere ser er mitt design også samme type som hennes, og jeg ble inspirert til å lage et nytt et til meg selv i samme stil da jeg lagde hennes først. Jeg har også laget en del headere til Therese i sommer, og før det.


 

Jeg har også laget en ny header til Rebekka Andrine sin blogg, og designet hun bruker er laget av meg. Rebekka Andrine er skuespiller, og har vært med i den populære serien "Jenter" som går/gikk? på NRK Super. Hun er også på coveret til den nye bokserien De4 av Vera Voss, og jeg gleder meg til å lese bok 0 som heter Anonym. Den var gratis på tanum.no så jeg lastet den ned på iPaden i går ♥

#design #bloggdesign #header

Nytt bloggdesing til Isabel!


03.09.2015, 20:15

Hei! De siste dagene har jeg holdt på med et bloggdesign til fineste Isabel Martinez. Hun ønsket et design med rosa farger, og selv ble jeg ganske fornøyd med det. Besøk bloggen hennes HER for å se designet live.Design jeg har laget!


15.08.2015, 11:56
 

Headere jeg har laget!


15.08.2015, 11:52

Nytt design!


12.08.2015, 12:12

Hei! Beklager bloggingen min i det siste, men har holdt så mye på med bloggdesigning, og prøvd å få gjort ferdig bestillinger før skolen starter så jeg slipper å stresse med det da. Jeg skal lage et innlegg der jeg samler bilder av design som jeg har lagd i det siste, og samme med headere. Som dere kanskje har lagt merke så funker ikke "Portfolio" linken i headermenyen, men skal legge noe dit snart. Jeg har også samlet alle designtipsene mine i et innlegg så hvis dere trykker på "Designtutorials" i headermenyen finner dere alt samlet i et innlegg.

Jeg lagde et nytt design til bloggen min i går fordi jeg var litt lei det forrige jeg hadde. Klarte faktisk å bruke det i over 6 måneder uten å skifte, og tror det er det lengste jeg har klart å ha et design på bloggen uten å bytte det ut. Jeg har byttet ut den mørkelilla fargen med mørkerosa som er fargen til blogg.no, og synes det ser mye bedre ut. I tillegg så har jeg delt opp sidemenyen i bokser og en del andre forandringer som dere ser. Mest fornøyd er jeg med full screen headeren som jeg hadde tenkt å endre for lengesiden fordi det er jo så populært å ha det nå.


Latest designstuff!


18.07.2015, 13:44

Hei :)

Nå i det siste har jeg prøvd å få ferdig en del design og headere så det ikke blir så mye å gjøre helt i slutten av sommeren når jeg kanskje er på hytta i Salangen også. Jeg har satt høyere krav for bestilling også fordi det er så sykt mange som spør, og jeg får ikke tid til å ta alle. Derfor koster det 100 kr for design hvis du ikke har over 2000 følgere på Instagram og 50 kr for header hvis du ikke har over 700 følgere.

Design til Martine Sjøhaug!

Header til Therese Sørenes!Design til Amarieschoice!

Header til Sarah Celine! (Er design med også, men det er ikke helt ferdig)

#design #header #html #css #pixlr #sommer

Endelig en ny header!


14.07.2015, 17:05

Endelig har jeg fått laget en ny header som er veldig sommeraktig. Den forrige headeren jeg hadde i en liten stund på bloggen var veldig kjedelig og basic. I tillegg så var redigeringa helt elendig så jeg valgte å bruke de bildene jeg hadde i et outfitinnlegg for noen dager siden. De er tatt med mobilen, men synes det ble bra likevel.

Vet ikke om jeg rekker å blogge noe i morgen fordi vi drar veldig tidlig til Trondheim fordi jeg og Mari skal på vg-lista. Men skal i hvertfall prøve å ta noe bilder som jeg legger ut på bloggen.

Q: Hva synes du om headeren?


 

#header #design #sommer #fotball #outfit #anntrekk

Nye headere!


28.06.2015, 14:12

Hei :) I dag husket jeg endelig å ta nye bilder til en mer sommerlig header. Det har vært så stygt vær veldig lenge i det siste så jeg har ikke hatt muligheten til å ta bilder til en ordentlig fin sommerheader. Jeg har også laget to andre headere og, til Therese Sørenes som jeg har laget til mange ganger før og Andrine Turøy. Jeg laget også et skreddersydd design til henne som du kan se på bloggen hennes HER.

Q: Hva synes du om headerne?
 

#header #design

Ny header til Rebekka Andrine!


09.06.2015, 20:45

Noen av dere vet sikkert hvem Rebekka Andrine fra nrk super serien Jenter er, og jeg har vært så heldig å få lage bloggdesign og headere til henne. Jeg ble utrolig glad da hun spurte om jeg ville lage header og etterpå lagde jeg design og. Dere kan besøke bloggen til Rebekka HER! Den øverste er den hun bruker på bloggen sin nå.
#design #header #jenter #nrksuper

Endelig nytt design!


07.06.2015, 19:54

Hei! Som der ser er designet nok en gang oppdatert. Jeg har brukt et gratisdesign av Albiss.blogg.no veldig lenge som jeg likte kjempegodt, helt til jeg fant inspirasjon til et nytt et. Det forrige designet var veldig rosa og det ble litt for mye av den fargen så jeg valgte mørkelilla som jeg synes passet bra.Designet er veldig ryddig i forhold til mange andre design jeg har laget, og det jeg ble mest fornøyd med denne gangen er innleggene. Det første som står i et innlegg er kategorier så hvis man ikke liker å lese om innhold noen kategorier er det lett å se hva det er med en gang.

Bildene i hvert innlegg er også noe jeg ble fornøyd med fordi det blir ikke sånn hvit kant på siden av de når de publiseres. Bildene lengre ned på bloggen passer ikke designet fordi de er tilpasset det forrige jeg hadde, men de framtidige innleggene kommer til å være som det skal. Noe annet som er nytt i designet er tittelen på fanen til bloggen min.

Q: Hva synes du om designet?


#design #bloggdesign #designmal #lilla #html #css #javascript #koding

Nytt design til Rebekka!


03.06.2015, 15:00

Hei :) I går lagde jeg ferdig et design til Rebbekka Andrine fra nrk super serien Jenter. Jeg ser ikke på den serien selv, og viste ikke at hun spilte der før Mari kom å fortalte meg det da jeg viste henne designet jeg lagde til Rebekka. Utrolig gøy å få lage design til mer "kjente" personer siden det er god reklame for min egen blogg og :D

Besøk bloggen til Rebekka HER. Hun er kjempeflink til å blogge, og blogger om mote, sminke, og hverdagen sin. Hun blir også sponset av romwe.com og sheinside.com.

Q: Hva synes du om designet?
hits