Sweet 16'


24.01.2016, 11:01

God morgen! I dag er jeg endelig 16 år og har allerede feiret både på fredag og i går. Først feiret jeg med noen venner fra ungdomsskolen, i går feiret jeg med familie og i dag kommer Gommo på besøk. Nå kan jeg også begynne å øvelseskjøre, men har enda ikke fått beviset på at jeg har tatt trafikalt grunnkurs og L'en som man må ha. Jeg er kanskje ikke den som er mest interessert i bil og kjøring og sånt, men kommer så klart til å øvelseskjøre så snart jeg kan.

Jeg fikk en liten fjernkontroll som gjør det enklere å ta bilder hvis du er alene fordi det er ikke alltid Mari orker å ta bilder hele tiden :). Jeg har ønsket meg den utrolig lenge og fikk den av mamma og pappa i dag. Skal også kjøpe ei ny linse til kameraet mitt som veldig mange bloggere bruker. Husker ikke hva den heter, men den har ganske stor blenderåpning som gjør at man får den blurry bakgrunnen når man tar portrettbilder og andre bilder.

Bursdagsfeiring ♥|


23.01.2016, 14:10

I morgen blir jeg 16 år, men feiret med venner i går. Jeg feiret sammen med Nora som blir 15 år i februar siden vi har vært bestevenner ganske lenge og fann ut at det hadde vært morsomt å ha selskapet i lag. Vi hadde bakt ganske mye kaker som f.eks rennende ostekake, melkesjokoladekake og oreokake pluss masse mer så det ganske mye igjen. Vi var veldig mange her i går fordi alle jentene i min klasse, alle i Nora sin og søstera mi og Sofie som går i 8 ♥.

Vi lekte en morsom lek som het hviskeleken eller whisper challenge som går ut på at man skal lese på munnen hva en person sier. Man må ha på en headset med musikk som er ganske høy også skal en annen skrive en setning som han med musikk skal klare å lese på munnen hva er. Det er ganske gøy fordi det kan komme mange rare ord som ikke passer i det hele tatt. Etterpå så vi en film som het In to the storm tror jeg som var ganske spennende. Den handlet om noen som jaktet på tornadoer også ble det masse spennende og dramatiske ting som skjedde.

Her er noen bilder fra i går ♥ Alle ville dessverre ikke være med på bildene.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Nora og jeg som feiret sammen ♥

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ganske typisk oss. Nora trener veldig masse i forhold til meg fordi jeg liker og kan mer om data og mobil ♥

Processed with VSCOcam with t1 preset

 

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset


Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Best friends <3


26.10.2015, 18:11

Hei! I går hadde vi besøk, og noen av oss tok fult av bilder og tullevideoer med kameraet som dere kan se noen av under. Først spiste vi nachospizza og kake som jeg og Mari hadde bakt, og etterpå lekte vi en lek som var litt rar fordi vi skulle spørre hverandre om de elsket oss. Poenget med den var å ikke le fordi da måtte du gå rundt å spørre de andre som sto i ring rundt deg. Vi spilte også Cards Against Humanity eller Kort Mot Menneskeheten som det heter på norsk. Det er et kortspill med veldig mange grove vitser. Anbefales hvis du vil le deg ihjel med venner, og så klart mener vi jo ikke det som står i kortene (Du må tåle grov humor).

I morgen tidlig drar bussen ti over seks fordi klassen min skal på hospitering på videregående og jeg skal på restaurant og matfag (igjen). Har egentlig ikke tenkt til å gå den linja til neste år, men for noen år siden var det absolutt det jeg skulle gå så jeg vil bare hospitere der en gang til siden de ikke har noen av de andre linjene jeg har tenkt til å gå på den skolen. Og på onsdag skal jeg og noen venninner på journalist -kurs tror jeg det er, og bussen går like tidlig på morgenen... Vet egentlig ikke så mye om den dagen, men det er i hvertfall en del av Vrimmel prosjektet vi har på skolen de to neste ukene.BIRTHDAYPARTY!


26.09.2015, 20:58

I går var jeg på bursdag til tre av bestevenninne mine og det var kjempegøy. Vi snakket mye, spiste kaker også tok vi utrolig mange bilder som dere kan se noen av under.

 

Jeg blogger fra mobilen nå så dette blir ikke noe langt innlegg siden jeg ikke liker å blogge her i fra. Bruker også bare 3G fordi jeg er på Sæternes i Vikna som ligger ved kysten. Vi er på besøk, og jeg synes det er kjempefint her fordi det er ikke så ofte jeg er ved havet.

 

Håper dere har hatt en fin helg <3

Aner ikke hva som skjedde på dette bilde, men likte det likevel xD

hits