Blogmas 24. des - Julaften tradisjoner!


24.12.2015, 15:54

GOD JUL!!

Hei! Det har vært dårlig med blogmas innlegg de siste dagene. Men i dag når det er julaften tenkte jeg at jeg måtte poste det aller siste innlegget i årets blogmas.

Våre tradisjoner på julaften er å se tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen først på dagen. Så ser vi litt på det som er etterpå på tv'en før bestefar kommer opp og spiser grøt til lunsj. Senere på ettermidagen ordner pappa pinnekjøttet også drar vi på kirkegården og tenner lys. Det er faktisk eneste gangen i året jeg er der. 

Når vi kommer hjem igjen pleier vi å dekke bordet også spiser vi pinnekjøtt til middag sammen med bestefar. Resten av kvelden åpner vi gaver, spiser julekaker og mamma pleier å ringe til familien i Troms. 

Bilde fra da vi pyntet treet til bestefar i fjor.

Og sånn så mitt tre ut etter at jeg glemte å vanne det...


 Blogmas 21. des - Favorittbloggere!


21.12.2015, 23:38

Dette innlegget har jeg skrevet en del ganger på bloggen min nå, men det endrer seg hele tiden hvilke blogger jeg pleier å lese. Så derfor kommer jeg bare til å linke til bloggen deres uten å skrive så mye fordi det vil ta litt lang tid. Dere finner ut mer om de hvis dere leser bloggene deres.

1. Therese Sørenes - theresesorenes.blogg.no (Det er forresten jeg som har laget designet og headeren til Therese)

2. Rebekka Andrine - rebekkaandrine.blogg.no

3. Jennie Sofie - jenniesofie.blogg.no

3. Ingrid Marie - ingridmariie.blogg.no

4. Isabel Martinez - isabelmartinez.blogg.no/


5. Maja Stina - st1na.blogg.no


 Blogmas 20. des - Must haves i jula!


20.12.2015, 12:00


 

 


 

Blogmas 19. des - Forskjellen fra adventa 2014!


19.12.2015, 15:49

Den største forskjellen som kanskje mange andre også synes er at de tradisjonelle julekalenderne på barne-tv ikke vises lengre. Jeg har vokst opp med blåfjell og månetoppen, og kommer til å savne det nå som det ikke sendes mer. En annen ting er at det er veldig lite snø i desember. Det blir ikke jul før det har kommet kjempemasse puddersnø på julaften når vi pleier å tenne lys på kirkegården. 

Beklager at dette innlegget ble litt kort, men hadde skrevet det fra før, men så var alt plutselig sletta :(

Haha random bilde jeg fant på harddisken xD

Processed with VSCOcam with t1 preset

Førjulskveld som butikken hadde i fjor :)

Tingen jeg fikk i adventskalenderen på skolen (y)


  

 

Blogmas 18. des - Drømmeferie!


18.12.2015, 15:00

Drømmeferien min ville vært å dra tilbake til Kina igjen og oppleve noe av det samme som da jeg var der i vinteren 2014, og mer enn det også. Det var drømmeferien min helt klart fordi jeg hadde ikke vært i Kina siden 2003 og vi reiste med gode venner nå i 2014. Vi var blant annet på den kinesiskemur, silkemarkedet, den forbudte by og masse mer.

Noen dager var vi på shopping i Xidan som er et stort shoppingområde med sykt mange kjøpesenter og kjente butikker som Apple, H&M, starbucks, Kf og mange fler. Jeg var på en skobutikk på et veldig ekslusivt kjøpesenter og et par sneakers kostet over 12 000 norske kroner! Det var helt sykt, og vi fant også steinarmbånd til 90 000 kr!

Vi spiste også på mange fine restauranter sammen vi tre familiene som reiste og da vi var på det ekslusive kjøpesenteret kjøpte vi pizza der fordi maten er jo billig i Kina. Tror vi bestilte 5 store pizzaer siden vi var ganske mange som skulle spise, og da vi fikk de viste det seg at de målte kanskje 1 meter i diameter. De var ufattelig store så vi prøvde å forklare at vi ikke trengte så mange likevel, men vi betalte for de så klart. Kineserne skjønte ingenting av engelsk så det ble så mye styr husker jeg, men morsomt var det. Det var helt klart drømmeferien min, og kunne gjerne opplevd noe av det samme ♥ 

Blogmas 17. des - Favorittsanger!


17.12.2015, 15:00

1. Hey Ho - Freddy Kalas! Denne sangen hørte jeg for første gang forrige helg da den lå øverst på topplista på spotify. Den er ganske fengende også er teksten veldig komisk som gjør at jeg hører på den så mye.

 

2. Faded - Alan Walker! Viste dere at Alan Walker kommer fra Bergen?! Eller er det kanskje jeg som henger langt etter, og navnet hans er ikke et typisk norskt et heller. Den første sangen jeg hørte av han var Fade og Spectre på kanalen til NoCopyrightSounds og de ble jo ganske populære i hele verden. Nå nettopp har han gitt ut Faded som er Fade bare med ei som synger. Den er så sykt bra og anbefaler dere å høre på den.

 

3. Roses - The Chainsmokers! Jeg liker denne sangen fordi den er fengende, og jeg fant den på topplista over hele verden på spotify. Det var The Chainsmokers som også lagde sangen #selfie som var så populær ei stund tilbake. 

 


 Blogmas 16. des - Meningen bak bloggnavnet!


16.12.2015, 14:55

Navnet på bloggen min er vel egentlig ikke noe spesielt. Jeg ville bare ha et enkelt navn til bloggen min og da ble det fornavnet og etternavnet mitt. Jeg startet jo denne bloggen i mai i år fordi jeg var ikke helt fornøyd med navnet på den gamle bloggen min som jeg hadde i nesten 2 år. Dere husker vel kanskje zhangmeimei.blogg.no som enda finnes hvis du vil se de gamle innleggene mine x)

Meningen bak zhangmeimei er vel at det også er navnet mitt. Det er det kinesiske navnet mitt, og jeg valgte det som bloggnavn fordi jeg synes det var litt kult for 2 og et halvt år siden å ha det som bloggnavn siden det er kinesisk. Har ingen spesielle grunner bak navnene på de bloggene jeg har blogget på mest. Velger enkle navn som er lette å huske som mange andre bloggere også gjør.

Første bilde på denne bloggen utenom det innlegget om bestilling av header som var det første jeg postet.

Hahah første bilde på zhangmeimei.blogg.no. Overredigert som bare det xD

Blogmas 15. des - Mitt forhold til nisser!


15.12.2015, 15:24

Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive i dette innlegget, men haha får bare prøve. Til jul så pynter vi med masse nisser så klart som har sin faste plass på hvert rom, og hadde følt at noe manglet hvis vi ikke hadde satt opp nisser. Vi har mange forskjellige som både mamma og pappa har hatt da de var små også har vi mange nye som vi får i gave og kjøper. Selv så har jeg faktisk en del nisser og pynt på rommet mitt og som må opp hver eneste jul.

Når det gjelder julenissen som kommer med gaver, så har vi ikke det lengre. Sluttet med det for mange år siden da det bare var meg og søstera mi som var julenisse hvert vårt år for ikke så lenge siden. Men da jeg var mindre så skjønte jeg ikke at det var noen som var utkledd, men etter hvert forsto jeg det. Vi har gamle opptak fra julaftener der jeg har funnet ut at det er både bestefar, naboen og pappa som har vært julenisse.

Blogmas 14. des - Favoritt YouTubere!


14.12.2015, 15:00

Jeg ser veldig mye på norske YouTubere og de jeg ser mest på er gamere faktisk. Det er kanskje litt rart at jeg ser på det siden jeg blogger om mote, sminke og sånne ting, men jeg elsker norske gamere på YouTube. 

De jeg ser mest på er PrebzOgDennis, som består av Preben og Dennis som startet kanalen. Etterhvert ble lillebroren til Dennis som heter Ruben med, og Sondre ble også med senere. Videoen under er en av favorittvideoene mine der de snakker om hvordan alt startet med kanalen.

 

Så ser jeg veldig mye på Truls som også er en norsk gamer. Han legger ut VELDIG mange videoer også har han en video hver torsdag som heter Trulsetorsdag. Der snakker han om forskjellige ting og hva som har skjedd på ei uke på kanalen hans.

Ruben og Sondre er en kanal jeg så veldig mye på før fordi de har slutta nå. De hadde et slags talkshow med serier som heter "Ruben og Sondre løser problemer" og "Ruben og Sondre redder verden". 

 

Idapu5 er favoritt "jentegameren" min som jeg har sett en del på. Hun laster ikke opp så ofte lengre, men hun er favoritt likevel ♥

 

Også er det Nina Bentsen og EllieLicka til slutt som jeg har begynt å sett på en del nå i det siste. De legger ut alt fra vlogs til challenger og sminkevideoer. Anbefaler dere å sjekke ut kanalene deres.
Blogmas 13. des - Hvordan jeg feirer jul?


13.12.2015, 14:13

Jeg feirer julaften sammen med familien og bestefar. Vi pleier å spise pinnekjøtt med poteter og kålrotstappe også åpner vi pakkene etterpå. Det kommer et innlegg senere den 24. desember litt mer detaljert hva jeg pleier å gjøre på julaften. Resten av jula besøker vi andre folk i slekta og har besøk av slekt og venner. Jeg pleier også å se julerevyen 4 dag jul som hver grend ordner hvert sitt år. Vi hadde det for to år siden og det var kjempegøy.


 Blogmas 12. des - I 2016 ser jeg fram til!


12.12.2015, 15:00

I 2016 ser jeg veldig fram til å starte på videregående. Jeg har tenkt til å gå media og kommunikasjon i Namsos som jeg skrev i det forrige innlegget om drømmejobben min. Jeg ser også veldig fram til sommeren, og håper jeg kan på Storsjöcup, men samtidig hadde det vært morsomt å dra på millionfisken. Det er en festival tror jeg der folk fisker, men det skjer også veldig mye uten om som konserter, fester og mye mer. I fjor var f.eks Karpe Diem der!!! De har vært favoritt rapperne mine i maaange år ♥

Jeg ser også veldig fram til Spaniatur med familien og klassen. :)


 Blogmas 11. des - Min drømmejobb!


11.12.2015, 15:00

Min drømmejobb er innenfor media har jeg bestemt meg for, men ting kan jo endre seg fram til når jeg skal se etter jobb. Har tenkt en del på noe med film og animasjon eller webdesigner som er drømmejobbene. Skal gå media og kommunikasjon til neste år, men synes det er så mye nytt med det etter hva jeg har hørt. For det første så får man studiekompetanse etter 3 år og for det andre så er digital illustrasjon eller noe sånt er flyttet til design og håndverk..?

Men i hvertfall så er jeg jo skikkelig interessert i det som har med bloggdesigning nå også synes jeg noe med film og animasjon høres ut som en morsom jobb.

Browser, business, cms, computer, css, usability, design, designer, domain, ebusiness, engine, entwerfen, firma, forum, link, homepage, hosting, html, internet, it, kommunikation, open source, layout, media, network, online, optimierung, optimization, footer, Header, search, seo, software, suchmaschine, suchmaschinen, technologie, titel, web, webdesign, webhosting, webmaster, webseite, website, world, wide, web, wort, www, xhtml


 Blogmas 10. des - Julesanger, mat og drikke!


10.12.2015, 15:00

Dette er spillelista jeg hører på nå i desember, og de 3 øverste sangene er favorittene ♥

 

Favorittmaten i jula er helt klart pinnekjøtt som vi har fast på julaften. Ribbe er også en favoritt. Til frokost har vi juleskinke, lefser og andre brød som vi ikke pleier å ha til vanlig som gjør det så godt.

Favorittdrikken i jula er heimbrygga ølet som pappa pleier å lage. Det er ikke tomtebrygg, men einebærøl som jeg synes er mye bedre.

 


 Blogmas 9. des - 3 ønsker!


09.12.2015, 15:00

Disse tre tingene er øverst på ønskelista denne jula, og jeg vet at jeg ikke kommer til å få alt ♥


Alex skrivepult fra IKEA♥ Den jeg har nå har jeg hatt siden jeg var 7-8 år, og skuffene har begynt å gå og den er trefarget som ikke passer inn på rommet mitt nå. Derfor ønsker jeg meg en ny hvit skrivepult.HyperX Cloud II fra multicom♥ Headsetet jeg hadde før har gått sunt og det var ikke så bra heller. Derfor ønsker jeg meg et litt dyrere og bedre som kanskje holder lengre.Sharkoon Drakonia ♥ Datamus har jeg egentlig aldri hatt før jeg kjøpte ei billig ei i år som ikke er noe bra i det hele tatt så ønsker meg en ny gamingmus.

 

Blogmas 8. des - Mitt gladeste minne!


08.12.2015, 15:00

Mitt gladeste minne er egentlig veldig mye forskjellig. Julaftener er et av de minnene fordi da spiser vi mye god mat sammen med familien, åpner pakker og ser på reisen til julestjernen og tre nøtter til askepott blant annet. Da jeg fikk min første pc i jula 2012 ble jeg også skikkelig glad fordi det var den tiden jeg var syyykt hekta på å spille gosupermodel.no som noen av dere kanskje husker. Jeg er også en person som bruker mye tid på pc'en.

Det var den på bilde under jeg fikk også gikk harddisken sunn etter et år, og sommeren etter det igjen måtte den kastes :( Kjøpte ikke en ny før i juni faktisk.

 

Blogmas 7. des - Hva jeg elsker med jul!


07.12.2015, 15:00

I dette innlegget tenkte jeg bare å sette opp noen punkt med det jeg elsker med jula ♥

  • Vi har veldig god mat til frokost og middag.
  • Det er ferie så jeg kan sove lenge.
  • Vi treffer venner og familie.
  • Det er mange fine program på TV'en.
  • Man kan kle seg fint mer enn til vanlig.
  • Og det er snart et nytt år.

 

 

Blogmas 6. des - 20 fakta om meg!


06.12.2015, 15:00

1. Jeg har bursdag en måned etter julaften. 24. Januar.

2. Jeg har ikke vært syk og borte fra skolen pga av det siden mai 2014.

3. Jeg har hittil vært i 9 forskjellige land hvis man regner med Norge. Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Kina, Tyrkia, Hellas og Kypros.4. Da jeg gikk i 8. klassen bodde jeg i 1 uke hos en Tysk vertsfamilie noe som var en av de beste ukene i mitt liv. Resten av klassen var også med og bodde hos en vertsfamilie. Det var forresten etter den turen mange i klassen ble skikkelig syk.5. Jeg skal søke på Media og kommunikasjon til neste år.

6. Jeg har vunnet Nike Air Max sko, smoothiemaskin, elf sminke, solo-solbriller, shadyfruits, personlig almanakk, 2 softlips cubes, golden circlebilletter til vg-lista, glossybox og 1000 kr gavekort i forskjellige konkurranser på blogger og Instagram.

7. Jeg har hatt faren min som gymlærer (I dans til og med!!), naturfag, spansk og utdanningsvalg.

8. Jeg ser veldig mye på gamingYouTubere som Prebz Og Dennis, BaiBai og Hugginn, idapu5, BareTruls, Starflameellernoe og Atozy.9. Dennis fra PrebzOgDennis, idapu5 (Ex'en til Dennis) og Patrick Jørgensen fra Norske Talenter begynte å følge meg på Instagram helt random en dag i november som betyr veldig mye for meg♥ Betyr sikkert ikke noe for dere, men jeg er stoooor fan av alle de.

10. Jeg skriver dette innlegget kl 22.00 den 02.12.15.

11. Den første bloggen jeg leste var voe.blogg.no (Emilie Nereng) sin, så ble det Sophieelise.blogg.no, Tcmn.blogg.no osv. Jeg gikk i 5. klassen da jeg også lagde min første blogg.

12. Den ene foten min er 1 cm lengre enn den andre som gjør at ingen skopar passer meg nesten...

13. Jeg var skikkelig hestegal før, og var faktisk med i Penny Klubben (PennyGirl nå) i over 6 år.

14. Jeg er tredjer yngst av 8 av søskenbarna søskenbarna mine.

15. Jeg gikk på ski veldig mye før. Det var konkurranser med tidtaking og alt sånn, men det var ikke noe for meg i det hele tatt!

16. Jeg har blitt spurt om å holde iPadkurs for 7 klassinger, men tror ikke det blir noe av siden jeg har spansk eller trafikalt grunnkurs de dagene jeg er på den skolen.

17. Min iPhone er jailbreaket så jeg kan gjøre masse kult med snapchat, instagram og selve iphonen. Angrer ikke et sekund på det :D

18. Før strikket jeg veldig mye og det var oftest luer jeg strikket.19. Mamma og pappa tenkte på å kalle meg Hanna eller Mali har jeg fått hørt.

20. Jeg lagde Instagrambrukeren min @aneestilblogg i september 2014 hvis jeg husker rett.

Blogmas 5. des - Holiday outfits!


05.12.2015, 15:00

Her er tre antrekk til jula som jeg har satt sammen ♥♥ Kjole - BIK BOK ♥ Sko - Skoringen ♥♥ Kjole - Vero Moda ♥ 


♥ Kjole - Fra en butikk i Tyskland ♥ Sko - Skoringen ♥

Blogmas 4. des - Mitt stolteste minne!


04.12.2015, 15:00

Det er litt vanskelig å plukke fram hva som er mitt stolteste minne. Det er kanskje da jeg ble storesøster, men jeg husker ingenting av det fordi jeg bare var 3 år så det er veldig lenge siden. Men jeg tippper at jeg var veldig stolt. Mamma har fortalt at da jeg kom hjem igjen fra Kina etter at vi hadde fått lillesøstera mi spurte en voksen i barnehagen "Hva er det du har fått, Ane?" også svarte jeg nye tøflerHun mente så klart lillesøstera mi, men vi hadde stoppet på et kjøpesenter på vei hjem fra flyplassen da vi kom hjem og kjøpt nye tøfler til meg som jeg hadde på i barnehagen.

Det stolteste minne jeg husker veldig godt nå er da jeg fikk min første bestilling på bloggdesign i fjor høst fordi jeg så veldig opp til de flinke bloggdesignerne som hadde egen nettbutikk og lagde utrolig fine design. Jeg hadde holdt på med bloggdesigning i to år da til meg selv og hadde ikke skrevet noe om at det gikk an å bestille fra meg så da ble jeg veldig stolt når noen ville ha design av meg.

Her er designet forresten som jeg fikk bestilling på i fjor i starten av oktober ♥Blogmas 3. des - Vlog fra 1. desember!


03.12.2015, 15:06

Dette blir egentlig noe av det samme som i går bare at det er video der jeg viser litt av det jeg gjorde den 1. desember. Håper dere liker den ♥

 

Blogmas 2. des - En dag i mitt liv!


02.12.2015, 18:32

Dette er vel ikke det mest spennende innlegget i denne blogmasen, men jeg tenkte bare å skrive litt om det som har skjedd så langt i dag.

Kl. 08.30 vekket pappa meg, men så tenkte jeg at jeg kunne sove litt lengre og endte opp med å sove i 40 minutter til så jeg sto opp 08.10! Jeg ordnet meg og spiste frokost veldig kjapt og pusset tennene før jeg gikk ned på skolen til vanlig tid faktisk kl. 08.40.

Kl. 09.00 gikk bussen til Nordli fordi vi hadde språkdag der idag sammen med ungdmsskolen i Nordli, og fra kl. 09.40 ish - kl 11.30 hadde vi spansk der vi har pappa som lærer. Mye av tida satt vi å ikke gjorde så mye siden vi er to klasser og en lærer som gjør at det blir mye venting.

Kl. 12.05 - 13.00 hadde vi spansk igjen etter lunsjen, og fra kl 14.00 hadde vi dans.

Kl 14.00 - 14.40 satt jeg på bussen til skolen jeg går på og fra 14.40 - 16.00 gjorde lekser på skolen i mens jeg ventet på at pappa skulle dra hjem.

Etter at jeg kom hjem har jeg laget bilde til blogmasen, spist fiskegrateng til middag og skrevet dette innlegget og flere som kommer i løpet av desember ♥ Senere må jeg rydde rommet også har jeg ingen flere planer for dagen.


Dette er det eneste bilde jeg tok i dag utenom en screenshot som ikke er noe å vise. Bilde er tatt rett før jeg dro hjem kl 16.00.

Blogmas 2015!


02.12.2015, 17:45

Hei! Jeg tenkte det er litt gøy med en Blogmas her på bloggen siden mange YouTubere har Vlogmas. I tillegg er det kjempemorsomt om 1 år å gå tilbake å lese om ting jeg gjorde i adventa og se på gamle bilder. F.eks på den gamle bloggen min zhangmeimei.blogg.no er det mye rart jeg postet på denne tida som egentlig bare er spam føler jeg, men morsomt å se tilbake på. Siden 1. desember allerede har vært så poster jeg ikke den, og jeg er ikke den rette til å spørre om brae bøker heller, men den for andre desember kommer nå snart.

Det er jeg som har laget bilde, men utfordringene er hentet fra en blogmas fra i fjor. Gjerne si i fra hvis du også har tenkt til å ha blogmas på din blogg ♥hits