Ane Estil

Bestill design/mobildesign/header!


09.02.2017, 18:34


 

Når du bestiller et skreddersydd design av meg får du ha kontroll på hvordan designet utvikler seg hele tiden, og du betaler ikke før designet er på bloggen og du er 100 % fornøyd med resultatet. I tillegg tilpasser jeg bloggdesignet ditt mobilskjermer slik at det blir lesbart på flere enheter. Prisen for design+mobildesign er 200 kr, og ventetiden varierer fra 1 dag til 1 uke. Det kommer an på hvor mye skolearbeid jeg har, og om jeg er opptatt med andre ting i helgene og på fritida.

Når du bestiller design hos meg er det viktig at du har med en så god beskrivelse som mulig om hvordan du ønsker designet. Fonter, oppsett, farger, størrelser og personlige linker. Har du noen design du liker kan du gjerne legge ved linker eller bilder så henter jeg inspirasjon fra de. Prøv å skriv en så lang og detaljert beskriving som mulig, og bruk avsnitt i bestillingen. Det gjør det mye lettere for meg å kunne starte med designet med en gang.

Prisen for et bloggdesign + mobildesign er 200 kr, og du må kunne overføre via kontonummer. Skal snart skaffe meg Vipps eller mCash som gjør betalingen mye lettere. Send din bestilling på e-post til: aneestilblogg@outlook.com.

(Bestilling av header finner du under bildene)

Når du bestiller header er det viktig at du legger med en så god beskrivelse som mulig om hvordan du ønsker at den skal være. Legg ved bildene du vil at jeg skal bruke, og helst legg ved flere så jeg har noe jeg kan velge mellom. Fortell hvilke fonter, farger, oppsett, tekst og andre ting du ønsker skal være med i headeren. Legg gjerne ved bilder til andre headere som du vil jeg skal hente inspirasjon fra, enten om det er skrifttype eller farger f.eks. Ventetiden varierer fra 1 dag til 1 uke og det kommer an på om jeg har masse skolearbeid, andre bestillinger og om jeg opptatt på fritiden.

Prisen for en header er 80 kr, og du må kunne overføre via kontonummer. Skal snart skaffe meg Vipps eller mCash som gjør betalingen mye lettere. Send din bestilling på e-post til: aneestilblogg@outlook.com.

 

Ane Estil
Ane Estil

Mitt navn er Ane Estil, jeg er 16 år og kommer fra Lierne i Nord-Trøndelag. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote, bloggdesign og skole. På fritiden fotograferer jeg og koder bloggdesigning på bestilling. Jeg har laget bloggdesign til personer fra bl.a Paradise Hotel, toppbloggere, og ei fra NRK Super serien Jenter.

Kontakt

aneestilblogg@outlook.com

Reklame
Kategorier
Arkiv
Instagram
Snapchat
bilde

aneestilblogg

Design
Ane Estil
hits