Design jeg har laget!


16.03.2016, 19:12

Nå i det siste har jeg laget en del design, headere og mobildesign, og har enda en del å bli ferdig med. Jeg elsker jo å lage design og finner alltid noe nytt jeg vil teste som jeg blir fornøyd med. Sånn som menyen Therese har i designet sitt, er noe jeg aldri har fått til fordi det er en dropdownmeny med linker som kommer fram når du holder pila over. For det meste lager jeg design til bloggere som har en del følgere på Instagram eller lesere så jeg tar ikke betaling for det, men lager noen mot betaling også. Men denne gangen lagde jeg alle designene og headerne "gratis".

Dette designet til Therese Sørenes er det jeg ble mest fornøyd med selv av de jeg har lagd denne gangen. Jeg likte dropdownmenyen hennes og hele oppsettet i designet hennes. Tror vi begge har litt samme stil ♥ Bloggen hennes heter theresesorenes.blogg.no, og jeg anbefaler dere å lese den. Det er hennes blogg jeg alltid leser først hvis hun har postet noe nytt. Følg henne gjerne på Instagram der hun heter @theresesorenes.Jeg lagde et nytt design til Andrine, og ble så klart fornøyd med det også. Det er stilrent med lyse farger noe som jeg liker. Bloggen til Andrine heter andrineturoyy.blogg.no, og hun heter @andrine.turoy på Instagram. Det var forresten hun som var en engel og skaffet meg videohilsen fra gutta i The Main Level i sommer. 

Dette designet lagde jeg til ei som har en Instagrambruker som heter @brukerenforjenter. Hun er dessverre ikke aktiv på bloggen, men gjerne følg henne på Instagram. 

Dette designet er også laget til ei som har en Instagramkonto som hun bruker sammen med bloggen: sidenforjenterig.blogg.no. Hun heter @sidenforjenter på Insta. Som dere ser er det samme stilen på de fleste designene jeg har lagd :)

Dette er mobildesignene jeg har lagd.

5 kommentarer

Lovise Vikingstad

16.03.2016 kl.19:20

du er så flinke gidder du å lage en til meg også eller?

Ane Estil

20.03.2016 kl.21:29

lovisevikingstad: Det koster 50kr for header :)

Lovise Vikingstad

21.03.2016 kl.15:11

Hæ, koster det penger?

Ane Estil

29.03.2016 kl.15:55

lovisevikingstad: Ja c;

29.03.2016 kl.17:26

Ok;-(

Skriv en ny kommentar

hits