Bloggtips #4: Bloggdesign del 1!


06.03.2016, 17:06

Det er veldig viktig å ha et fint design på bloggen sin. Da mener jeg ikke de standard designene til blogg.no som de har lagd selv fordi det kan alle få tak i så det er ikke så unikt og pent. Mange lesere går ut av blogger de ser bruker blogg.no sine design fordi de ser på det som uprofft. Har også lest at bedrifter ikke sponser bloggere som ikke har et bra nok design. Det er ikke det at designene til blogg.no ikke funker eller noe sånt, men de har ikke mange funksjoner som en god blogg burde ha synes jeg. (Hvis du vil lese andre tips i bloggtipserien kan du trykke HER.)

Søk på google etter gratisdesign til blogg.no så får du opp mange resultater. Samtidig finnes det mange gratisdesign der ute som ikke er de beste, men det er en grunn til at de er gratis. Webdesign og bloggdesign endrer seg hele tiden og det kommer alltid noe nytt som blir populært akkurat som mote. Så her er noen av de designerne som lager de mest moderne bloggdesignene til blogg.no i rekkefølge med den jeg synes er best øverst. Husk at de som lager de beste designene er også de dyreste så det koster penger for deres design. Jeg har skrevet om de har gratisdesign eller designmaler som koster penger.

Rikke Rye-Holmboe  - RRH.NO / Hun lager design på bestilling gjennom bedriften Sircon, og hun kan utrolig masse om webdesigning og bloggdesigning. På nettsiden hennes finner du en designbygger der du kan lage ditt eget moderne design uten å kunne noe som helst om koding. Før hadde hun en nettbutikk med mange fine designmaler til salgs og gratisdesign, men hun har dessverre fjernet alt nå.
Terningkast: 6

Kristine Valberg - KvDesign.no / Hun lager også moderne bloggdesign som koster penger i netbutikken hennes. Det er også mulig å bestille skreddersydd design der du bestemmer alt i designet ditt, men det koster en del så hvis du satser på blogging vil jeg anbefale å bestille. Da får du ditt eget unike design som ingen andre har. Hun har dessverre heller ikke noen gratisdesign, men hvis du melder deg på nyhetsbrevet hennes gir hun bort gratise designmaler og mye annet kult fra nettbutikken hennes av og til.
Terningkast: 6Cecce - design.cecce.no / Cecce lager utrolig fine og moderne design. Det jeg ikke liker med designene hennes er at jeg føler de ikke helt passer inn på en blogg. Det er også en del funksjoner som ikke fungerer helt rett noe som de over har. Hun har også en nettbutikk der hun selger moderne design, men de er ganske dyre i forhold til Kristine sine.
Terningkast: 5

Albertinealbiss.blogg.no / Hun har mange fine gratisdesign også lager hun design på bestilling. De er moderne og fine, men minuset med designene hennes er at de ikke passer på mindre skjermer. Teksten kan være vanskelig å lese og designet kan se litt skjevt ut. Men de er nydelige og hun er kjempeflink til å lage detaljerte design.
Terningkast: 5

Silje Liensiljelien.blogg.no / Silje lager design på bestilling også har hun gratisdesign som du kan bruke. Det som er forskjellen på designene hennes fra de andre er at de er mer typisk et bloggdesign med sidemeny, innleggsdel og en header på toppen. De er kjempefine, men noen av gratisdesignene er kanskje ikke de mest moderne i forhold til Rikke, Kristine og Cecce sine. Hun har mer basic design og de andre har mange forskjellige design med mange funksjoner som kan være kjekt å ha bare at du må betale for det.
Terningkast: 5Morelldesignmorelldesign.blogg.no / Designene hennes er ikke de mest moderne, men hvordan de ser ut er elsk. Hun lager mer søte og for de som ikke vil ha design med mange funksjoner, men et fint utseende. I tillegg er de gratis og jeg brukte det som heter cupcake love på min blogg for magne år siden.
Terningkast: 5

I del 2 av bloggdesigntipset skal jeg vise hvordan man setter inn et design på blogg.no ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits