Svar på spørsmålsrunden - Vinter 2016!


27.02.2016, 16:20

Hei! Da kommer svarene på spørsmålene som ble spurt på Instagram. Jeg hadde skrevet nesten hele innlegget også var jeg uheldig og trykket på noe annet før jeg lagret det, så da måtte jeg begynne helt på nytt...

1. Hva liker du best å gjøre om vinteren?
Er ikke noe spesielt jeg liker å gjøre om vinteren fordi jeg er et sommermenneske. Men kanskje at jeg har mer tid til å lage bloggdesign og sånt fordi jeg er mer inne nå siden det er kaldere ute.

2. Hvordan fikk du så mange følgere?
Jeg vet ikke hvorfor så mange har lyst til å følge meg på Instagram. Men jeg prøver å poste jevnlig også tar jeg shoutout som betaling for design fra de brukerne som er større enn meg for da når jeg ut til flere følgere.

3. Hvordan ble du så populær?
Hehe vil ikke si at jeg er populær, så vet ikke. Aner ikke hvorfor så mange gidder å følge meg og se hva jeg holder på med og følgere avgjør ikke om man er populær.

4. Favoritt vinteraktivitet?
Har ingen spesiell aktivitet jeg liker å gjøre om vinteren, men skidager med skolen og venner er ganske gøy.

5. Favoritt vinterklesplagg?
Carhartt lua mi som jeg har rotet bort nå, stormberg lua mi og Dr.Martens skoene.

6. Instagram bestevenner?
De jeg har mest kontakt med på Instagram er vel Martine - @martinegunnarsen, Therese - @theresesorenes, Isabel - @babemartinez, Andrine - @andrine.turoyy og jentene i Hasp - @hasp.no. Alle må gå å følge de fordi de fortjener det alle sammen ♥

7. Tips til hva å blogge om?
Blogg om det du liker fordi de innleggene blir ofte best. Sminke, outfits, innkjøp, diys, tips, how to innlegg, challenges, weheartit inspo, konkurranser, favoritter (sanger, for måneden, i klesskapet, i sminkekolleksjonen osv..)

8. Når begynte du med sminke?
Jeg begynte fast med sminke (Mascara) i 8. klassen.

9. Tips til å gjøre når man kjeder seg?
Jeg har et innlegg HER som du kan lese etterpå med tips til hva du kan gjøre i helgene :)

10. Favorittmat?
Er så masse forskjellig jeg liker men favorittene er kebab, pinnekjøtt, ribbe, taco, makaroni og ost, nachos, spaghetti carbonara, all slags mat med ris og kinesisk mat.

11. Favoritt spill?
Minecraft helt klart. Det spiller jeg nesten hverdag jeg har tid ^^. The Sims 3 er ganske gøy også. For de som kanskje ikke viste det så elsker jeg spill og det har jeg gjort siden jeg var ganske liten. Pleide å spille Harry Potter på pc'en da jeg var rundt 6-7 år og hver gang det kom monstre ble jeg redd og sprang på kjøkkenet så mamma kunne hjelpe meg å drepe de xD. 

 

12. Hva liker du å gjøre på fritiden?
Da blogger jeg, trener, gjør lekser eller er med venner.

13. Kan du lage gratis design til blog hvis de spør deg?
Ja og nei. Jeg lager gratis til bloggere som er litt "kjent" eller har en del følgere på Instagram fordi da tar jeg shoutout som betaling.

14. Favorittfag?
Det varierer etter hva vi holder på med, men nå synes jeg norsk har vært ganske gøy fordi det er vi elever som underviser de andre i klassen og bestemmer lekser og hva som skal gjøres. Samfunnsfag og gym er også fag jeg liker ganske godt og valgfaget trafikk.

15. Hva liker du best med følgerne dine?
De er kjempesnille og har aldri opplevd å få hate fra noen på instagram.

16. Favorittbutikk (Klær osv)?
Liker Shein.com ganske godt fordi de har mye fint og billig. Urban, Bik bok og H&M er favoritter her i Norge.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits