Bloggtips #2: Bloggnavn?


05.02.2016, 17:30

Dette tipset blir ikke like langt som det første jeg hadde, men skal i hvertfall gi dere noen tips når dere skal velge bloggnavn etter å ha valgt plattform. Det er veldig mange som spør meg på Instagram om jeg har noen tips til hva de kan kalle bloggen sin, men det synes jeg de selv må bestemme. I stede skriver jeg mine råd om å velge et navn som man blir fornøyd med selv.

1. Velg et navn til bloggen du vet at du kommer til å like og være fornøyd med i flere år framover. Selv var jeg ikke så gammel da jeg lagde min første blogg, andre blogg og til og med tredje blogg. Alle de navnene jeg hadde til de var jeg kjempe fornøyd med der og da, men nå så synes jeg de er kjempeteit. En blogg jeg husker het anebaneshverdag.blogg.no noe jeg ikke kunne hatt som bloggnavn nå. Det er grunnen til at jeg har slettet bloggen. Så velg noe du vet du kommer til å like når du blir eldre og ikke bare der og da.

2. Har du noen interesser eller hobbyer du kommer til å blogge om? Da kan du f.eks kalle bloggen din fotballmaiken.blogg.no hvis du skal fokusere på å blogge om fotball. Hvis du er glad i å ta tumblrbilder kan du kalle den tumblrjenny.blogg.no for eksempel. Kall den etter noe du kommer til å blogge mye om.

3. Bruk ditt eget navn i bloggnavnet. Min blogg heter aneestil.blogg.no som er fornavnet og etternavnet mitt. Det er noe enkelt og jeg tror jeg kommer til å være like fornøyd med det nå som om noen år. Du kan også velge fornavn og mellomnavn i bloggnavnet ditt også.

4. Dette er siste tipset jeg kommer med i dag og det er at du burde velge noen enkelt som leserne vil huske. Da kommer de tilbake å leser bloggen din mer en annen gang fordi de husker bloggnavnet ditt. Hvis bloggnavnet er for eksempel rainbowc0lorskawaii.blogg.no så er det vanskelig å huske.

Håper disse fire tipsene hjalp litt med å velge navn til bloggen din. I neste uke går jeg i gjennom de fleste innstillingene på blogg.no som kan være lurt å vite hva betyr når du har lagd din første blogg ♥

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

2 kommentarer

Iselin

06.02.2016 kl.16:00

Skal du snart sende meg mail? Sorry for at jeg maser, men jeg er så spent! xD

Ane Estil

07.02.2016 kl.15:37

Iselin: Har sendt nå :)

Skriv en ny kommentar

hits