10 tips til hva du kan gjøre i helga ♥


30.01.2016, 17:01

REPOSTET INNLEGG!

Nå er det endelig helg igjen og akkurat denne uka syns jeg gikk utrolig fort i forhold til andre. Kanskje fordi jeg gledet meg til gymmen fordi vi hadde basistrening i dag som jeg elsker. Vi har hatt så mye basseng i det siste som ikke er favorittidretten min, men helt greit. Jeg var på styrske som vi kaller det i går på kvelden med noen venner som ikke har vært der før også som er ganske gøy.

Men til poenget. I helga har jeg ikke noen planer og derfor tenkte jeg å dele mine tips til hva dere kan finne på ♥

♥ FILM MARATON ♥
Det er kanskje ikke noe jeg kunne å funnet på å hatt selv fordi jeg liker ikke å se film, men for dere som liker det kan dere f.eks se alle Harry Potter filmene i kveld eller i morgen. Fiks litt snacks som popcorn eller potetgull og brus til så blir det en perfekt kveld. Kanskje så inviterer du ei venninne som vil se sammen med deg.

♥ LAG NOE GODT ♥
Lag deg en smoothie eller milkshake og kos deg med den på kvelden. Det er godt og det går ganske fort å lage. Hvis du søker litt på Google etter oppskrifter på smoothie og milkshake får du opp mange alternativer.

Smores er noe enkelt som du også kan lage. Bare søk etter oppskrift på smores så finner du mange forskjellige å velge mellom. Eneste du trenger som oftest er kjeks, sjokolade og marshmallows.

♥ HJEMME SPA ♥
Fyll opp badekaret og bruk favorittbadebomba de og tenn stearinlys så du får en perfekt stemning. Du kan bruke badesaltet ditt eller en skrubb som gjør at du får kjempemyk hud etterpå. Hvis du ikke har badesalt eller badebombe finnes det også mange oppskrifter på det også som du kan lage. 

♥ SMINK DEG ♥
Når jeg kjeder meg pleier jeg å sette meg foran speilet å prøve ut nye sminketeknikker og produkter. Jeg synes det er kjempegøy pluss at jeg bruker tida på noe jeg liker.

♥ LAG EN BLOGG ELLER YOUTUBEKANAL ♥
Hvis du har en blogg eller YouTubekanal har du nesten alltid noe å holde på med. Hvis du er glad i å skrive kan du lage en blogg og hvis du liker best å stå foran kamera kan du lage en YouTube kanal. Bare søk litt rundt på nettet så finner du mange fine tips om å lage det. Jeg har startet en bloggserie med tips en gang i uka og første innlegget finner dere HER.

♥ SKRIV EN LISTE MED TING DU MÅ GJØRE ♥
Jeg pleier å skrive ned hvert eneste innlegg jeg kommer på at jeg har lyst til å skrive i almanakken min fordi da glemmer jeg det ikke. Før har jeg ikke brukt å gjort det og da glemmer jeg ofte hva jeg skulle skrive om. I tillegg har jeg en liste med andre ting jeg må gjøre som å rydde rommet, gjøre lekser, innlevering og prøver, men det er ikke alltid jeg husker å skriver det ned.

♥ TRENE ♥
Du kan trene styrke hjemme eller dra på en joggetur. Du kan lage detox water til å ha med deg fordi det er veldig godt og sunt fordi det er viktig å ha med drikke.

♥ LAG NOE ♥
Lag noe fint til rommet ditt. Anbefaler dere Zoella, Bethany Mota og Sarabeautycorner. De har mange fine DYI's på YouTube som du kan prøve å lage, og de er kjempeflinke til å redigere videoer. Hun siste jeg nevnte er faktisk norsk og kommer fra Bergen.

♥ TA NOEN BILDER ♥
Enten det er av deg selv, naturen eller ting så er det alltid gøy å fotografere og redigere bilder synes jeg. I hvertfall når jeg blir fornøyd med bildene.

♥ SPILL ET BRETT SPILL ♥
Mine favorittbrettspill atm er Party Alias der du skal mime ting og forklare ord til andre på laget ditt. Det er ganske morsomt fordi det er mange forskjellige ord og kjendiser du skal forklare og det blir ganske morsomt. Et annet spill er Cards Against Humanity som jeg har skrevet om før på bloggen. Det er for litt eldre personer fra 14 og oppover fordi det er en del grove ting der, men det er sykt morsomt. Siste jeg vil anbefaler er One Night Ultimate Werewolf som går ut på å avsløre hvem som er varulver fordi hver spiller får utdelt et kort med hvem de skal være. Spillerne sitter i ring og diskuterer og avslører hverandre hvem de tror er ulvene. De to siste spillene jeg nevnte kan man få kjøpt HER på gamezone.no.

3 kommentarer

sceneteppe

30.01.2016 kl.19:11

Herlig innlegg!

Ane Estil

31.01.2016 kl.10:23

sceneteppe: Tusen takk :)

Henriette Celin

30.01.2016 kl.19:33

Mange gode tips! Pleier selv å ha spa dag, se film, og av og til spille spill ^^

Skriv en ny kommentar

hits