Blogg tag questions!


18.01.2016, 17:40

Disse spørsmåla hører egentlig til en YouTube tag, men gjorde de om til bloggspørsmål

Hva fikk deg til å starte med blogging?

Det var de bloggene jeg leste da jeg var rundt 10 år. Jeg ble inspirert av de og lagde meg min første blogg som ikke var seriøs i det hele tatt. Innleggene var på noen få setninger, designet var kjempe stygt og jeg skjønte egentlig ikke hva jeg holdt på med. Er vel sånn det er med de fleste bloggerne når de startet.

Hvilke innlegg skriver du for det meste?

Det er litt vanskelig å svare på fordi jeg har prøvd å variere innholdet på bloggen veldig. Før hadde jeg bare kjedelige hverdagsinnlegg, i sommer en periode da jeg var borte hadde jeg forhåndspublisert 14 designtutorial innlegg. Nå prøver jeg å poste en del tips og sånne tag innlegg som dette.

Hva fikk deg til å velge akkurat blogg.no (Plattformen du blogger på)?

Det som fikk meg til å velge blogg.no var de bloggerne som inspirerte meg til å blogge, og de blogget her på blogg.no. Jeg har prøvd mange andre plattformer også, men er mest fornøyd med blogg.no fordi jeg er vant til det.

Nevn to ting du har lært ved å blogge?

Jeg har lært å ta bedre bilder etter at jeg har lest fotoblogger, og jeg har lært å forstå CSS og HTML koder som blir brukt til å lage design til blogg.no blogger. Det er de to tingene jeg mest sannsynlig aldri hadde lært hvis jeg ikke startet å blogge. Det er så klart mange flere ting jeg har lært, men det er de to jeg har lært mest.

Har du fått noen nye venner etter at du startet å blogge?

Å ja det er utrolig mange som jeg har blitt kjent med enn om jeg ikke hadde blogget. De jeg føler jeg har hatt mest kontakt med er theresesorenes.blogg.no, isabelmartinez.blogg.no, andrineturoyy.blogg.no, blondinefashion.blogg.no, rebekkaandrine.blogg.no og ingridmariie.blogg.no.

Hva bruker du for å redigere bloggbildene dine?

Jeg bruker PicsArt og Pixlr som er apper jeg har lastet ned til pc'en fra det som på en måte er AppStore bare på pc. Før brukte jeg mye picmonkey.com, men har ikke fullversjonen så det er bedre med PicsArt og Pixlr der jeg har fullversjoner.

Hva er det du elsker mest ved å blogge?

Det jeg elsker mest ved å blogger er at jeg får skrive mye noe som jeg elsker, bli kjent med andre bloggere som har de samme interessene som meg og ta bilder ♥
 

2 kommentarer

Amalie Marie Nygård

18.01.2016 kl.18:53

Håper du får en fin mandag og uke videre :)

Sølvi Birgitte Wærness

19.01.2016 kl.20:53

Nydelig blogg du har! :D

Fine svar ^^

Skriv en ny kommentar

hits