Fordeler og ulemper med blogging!


17.01.2016, 14:18

Som mange kanskje vet har jeg blogget ganske lenge nå, og har opplevd mange fordeler og ulemper med å blogge. Jeg tenkte å dele mine erfaringer om hva som er fordeler og ulemper med å blogge så håper du får noen tips eller kjenner deg igjen.

Fordeler:

Du får mange nye venner som også blogger og har de samme interessene som deg.

Du når ut til mange lesere med meningene dine enn hvis du ikke hadde blogget.

Du blir bedre på å skrive. Jeg gikk fra å ha 4 på norsktentamene til 6'er. Kjenner også flere bloggere som har gått opp karakterer i norsk etter at de startet å blogge.

Du lærer deg å ta bedre bilder. Det finnes mange fotoblogger som gir deg tips til å ta bedre bilder, og jeg har lært mye av de etter at jeg fikk speilreflekskameraet.

Du deler erfaringer med andre bloggere, og hjelper hverandre. Jeg f.eks hjelper mange med å lage design mot at de reklamerer for meg. Vi deler også tips med hverandre til å gjøre bloggene bedre.

 
 

Ulemper:

Du må legge mye arbeid i bloggen for at den skal bli bra. Ha en idé, ta bilder, redigere de, skrive en god tekst og lese gjennom den før den publiseres.

Poste hver dag så lesertallet ikke synker. Ofte så synker lesertallet hvis man ikke poster innlegg hver eneste dag.

Du må alltid ha noe å skrive om. Det er perioder mange bloggere føler de ikke har noe å skrive om, og innleggene føles bare rotete og meningsløse.

Ta gode lyse bilder. Det er ihvertfall en ulempe for meg, spesielt på vinteren da det er lite lys også kan jeg ikke så mye om fotografering.

Negative kommentarer. Det er alltid noen som har det gøy ved å kommentere negativt, men de fleste bloggerne tar det ikke til seg. Jeg gjør ikke det selv om jeg ikke har fått noe negativt. Er mer noen anonyme som har det gøy ved å poste tullekommentarer.

 
 

3 kommentarer

Lara

17.01.2016 kl.14:29

Elsker bryna dine! Du er nydelig<3

Ane Estil

17.01.2016 kl.14:41

Lara: Tusen takk skjønneste<3

Sølvi Birgitte Wærness

19.01.2016 kl.20:54

Så fint innlegg ^^

Skriv en ny kommentar

hits