Blogganbefaling + Info!


04.01.2016, 19:00

Jeg anbefaler dere å begynne å lese bloggen til Sigrid Anna. Hun startet nettopp, men har blogget tidligere da vi gjorde det sammen i 2012. Nå kommer hun til å blogge om mote og sminke og kommer til å satse litt mer på blogging. Vi går i samme klasse og har vært venner siden barnehagen.

Designet hun har og headeren hennes er det jeg som har lagd. Noen merker kanskje at det er designet Therese Sørenes hadde i sommer, men jeg har snakket med henne og det er greit at det er noen andre som har det nå siden hun har et nytt design.

Så gjerne sjekk bloggen til Sigrid Anna HER. 


INFO

Som dere sikkert ser har jeg byttet ut juledesignet jeg hadde i hele desember og skaffet et nytt fullscreendesign. Jeg brukte kodene på det fullscreendesignet jeg hadde før desember og endret litt på fargene og oppsett. Er utrolig fornøyd med både designet og headeren nå.

En ting kanskje noen har merket er at det ikke gikk an å kommentere på innlegg, men det har jeg fikset nå så det er bare å kommentere. Og til alle dere som spør om design så har jeg veldig dårlig tid til å både svare og lage noe. Beklager, men jeg kommer sterkere tilbake senere etter alle tentamene og sånt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits