Endelig nytt design ♥


18.11.2015, 20:02

Nå har jeg endelig skaffet meg et nytt design som er mer moderne og stilrent. Det forrige designet jeg hadde var litt gammeldags og sånn standard bloggoppsett med liten header, sidemeny til høyre og innleggene til venstre. Nå har jeg et mer moderne design med fullscreen header som er så populært nå for tiden og en meny som vises hele tiden når man scroller ned på bloggen.

Det jeg ble mest fornøyd med er at jeg fikk til å fjerne sidemenyen fordi den var egentlig litt unyttig følte jeg, men den lille reklamen mellom headeren og innleggene må dessverre være igjen. Vet det ser rotete ut og den passer ikke inn der den er nå, men reglene til blogg.no sier at den må være på forsiden... En annen ting jeg også ble fornøyd med er menyen som fyller skjermen også er den litt gjennomsiktig så den tar ikke all oppmerksomheten.

Headeren er jeg ikke sikker på om jeg skal beholde. Måtte bare teste noe nytt også har jeg brukt en ny font som jeg synes var ganske kul. Dere ser kanskje at den er litt inspirert av Sophie Elise sin.

♥ Hva synes dere om designet og skal jeg beholde den nye eller den gamle headeren?

(Forresten så er det siste frist til å melde seg på giveawayen der vinneren får et skreddersydd design og header HER)


Gammel header!

Ny header!

#design #bloggdesign #header #css #html #fullscreen #giveaway #konkurranse

 

4 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

18.11.2015 kl.20:08

Såå fint :D

Ane Estil

18.11.2015 kl.20:10

Sofie Caroline Nilsen: Tusen takk :D

Henriette Celin

18.11.2015 kl.20:40

Love it! veldig stilig og fargerikt :-D

theresesmil

07.12.2015 kl.01:20

nydelig design :-D kan jeg spørre om du er fra Steinkjer eller har gått på Lø barneskole tidligere ? du virker så kjent å jeg gikk på lø skole som barn . Sorry hvis jeg tar feil ^^ ha en fin dag :-D

Skriv en ny kommentar

hits