Ane Estil

Nike Air Max 90!


06.10.2015, 17:36

Hei :) I dag har vi shoppet i hele dag, også var vi å så på operataket, slottet og regjeringskvartalet. Jeg tenkte å lage en innkjøpsvideo/innlegg når jeg kommer hjem igjen siden det er veldig populært og jeg liker å se på sånne videoer selv. I går var vi på Arkaden etter at vi hadde spist pizza med søskenbarnet mitt og ungen hennes, og som var kjempehyggelig fordi vi har ikke sett hverandre siden 2009. Jeg kjøpte litt i går, en softlips cube fra Vita og Pocky og noe annet godteri på Neo Tokyo på Arkaden.

I dag har jeg kjøpt mye mer som f.eks nye Nike Air Max, men dette er 90 som jeg har ønsket meg så sykt lenge. Jeg betaler bare litt av de fordi det er tidlig bursdagsgave fra lillesøstera mi, og jeg har ikke fyller ikke før i Januar. Nå snart skal vi ut å treffe et annet søskenbarn som bor her i Oslo og kjæresten hennes. Jeg har ikke sett henne på 9 år så det gleder jeg meg veldig til.

Her er noen bilder jeg tok med kameraet mitt ♥

Én kommentar

Sofie

06.10.2015 kl.17:47

har skoene selv! De er kjempe kule :)

Skriv en ny kommentar

Ane Estil
Ane Estil

Mitt navn er Ane Estil, jeg er 16 år og kommer fra Lierne i Nord-Trøndelag. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote, bloggdesign og skole. På fritiden fotograferer jeg og koder bloggdesigning på bestilling. Jeg har laget bloggdesign til personer fra bl.a Paradise Hotel, toppbloggere, og ei fra NRK Super serien Jenter.

Kontakt

aneestilblogg@outlook.com

Reklame
Kategorier
Arkiv
Instagram
Snapchat
bilde

aneestilblogg

Design
Ane Estil
hits